Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, MP3-as és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

       HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszerek világszintű leleplezésén keresztül a világreformokért predesztinált médium.       *** hirhatter.com ***      

   

HÍRHÁTTÉR TV: Tanárverések - Meztelenség és korbács

Akik nem tudják, vagy nem eléggé:   A programozott Cathy O'Brien botrányai jó pár évtizedesek. Ön szerint ennyi évtized alatt hányszor fedték le az egész Emberiséget?! És hányszor cserélték le az elavultnak tekintett eszközöket új GPS-technológiákra?!       KLIKK a feliratra!

2009-03-14.
Molnár F. Árpád

 

Tartalom:
A feje tetejére állított értékrend szerint a fiatalkorú, erőszakos bűnöző tanítványnak szinte mindig igaza van, a bűnöző szülők nem nevelik puhány, elkényeztetett kuruc- stb. gyereküket (az egyik legutóbbi botrány egy szőke, gazdag pszichopata lány őrjöngése volt), hanem a tanár testi épségét és életét fenyegetik, az iskolai bűncselekmények a politikusok és a cionista dömpingű média szerint nem is olyan bűncselekmények, mintha az iskola alsóbbrendű volna, mint az utca, a tanár pedig alacsonyabbrendű, mint a járókelő, ezért nem sima köztörvényes bűncselekményekként kezelik az ilyen eseteket. A magyarverő mélymagyarok (réti magyarok) faji kérdésként kezelik, és közben kurucos gyávasággal tanár- és diákverő, összefoglalóan: magyarverő csuklyás, arcukat eltakart bűnözőik beteges indulatait építgetve, hős hazafiaknak nevezik, akik kamerával rendelkező újságírókat támadnak meg, az elmúlt 100 esztendő összes magyarok elleni politikai gyilkosságain és állampszichiátriai bűntetteinek élő és halott áldozatain taposnak. És természetesen bujkálnak a Molnár F. Árpád elől. Az okokról, a társadalmi hanyatlásról, a hatékony prevencióról és a gyors megoldási lehetőségről beszél Molnár F. Árpád.

Hírháttér-animáció:
Nagy Sándor (Naleksz)

Hangeffektusok és rendezte:
Molnár F. Árpád

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA:
http://hirhatter.com

A filmfelvétel, a hangeffektusok és a film készítésének ideje: 2009 március 13.
Kecskemét, Magyarország

Az összeállításban ajánlott film:
2009-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Kurucinfó, Harctér, minden népek ellenségei! - Hírháttér-válasz a kuruc.infóra és a Harctérre
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Within Temptations: Angels/
(Film, 7 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

Ide kattintva - nagy, 640x480-as felbontásban - letöltheti a "Tanárverések - Meztelenség és korbács" című filmünket, ezzel is védekezve Isten és az Emberiség legundorítóbb és leghitványabb kuruc- és más  az egész Emberi Fajt fenyegető világcenzúráival szemben!
(Film, 11 perc)

Fülhallgatóval ajánlott!
Itt nagyobb, alatta kisebb méretben megtekintheti!

(A lejátszó jobb alsó ik
onjára kattintva teljes méretre válthat!)
 

 

 HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az elrejtett Világrendszer megértéséhez, néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.
 

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek. (Film, 31 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)

2009-03-08. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, Molnár F. Árpád és az Új Világrend
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Arvo Pärt (észt): Nunc dimittis/
(Film, 23 perc)
Tartalom: Orbán Viktor országértékelő beszédéről lebbentjük fel a fátylat, és mondjuk el, amiről mindenki tud, de csak egymás között mer beszélni, hogy miről szólt valójában a Fidesz elnöke, amikor Új Világrendről beszélt. A politikai életben mindenki tudja, hogy az Emberiség eddigi leggrandiózusabb világreformjának küszöbéhez érkezett, és ennek hátterében és kiváltó mozgatórugójaként mi állunk. A Történelem előre elvégeztetett.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR: Amit ír, a Történelem
2008-07-26. - HUNGÁRIA TV: Tudatmódosítás (Drábik János történelmi előadása) (Film, 60 perc)
Tartalom:
A neves és népszerű közgazdász, Drábik János amerikai állampolgárként is minden idők legnagyobb magyarjai közé írta be a nevét azzal, hogy beszélni kezdett olyasmiről, amiről ugyan rendkívül sokan tudunk a közéletből, de szinte senki nem mer mondani semmit a nyilvánosság előtt.
(A film és a hangfelvétel egyaránt letölthető!)


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
2008-09-20. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Akiknek a Sátán muzsikál - A magyarverők és -veretők mind ördögök
/Molnár F. Árpád/
Bevezető helyett: Ahol a HAARP-project koncertje valójában csak egyetlen hangszer a globális pusztítók közül. (Film, 11 perc)
 

 

A Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta!
2008-09-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyart ver a magyar - Pajor András plébános saját versét kommentálja és olvassa fel
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Pajor András plébános, a hajdani Pannon Rádió egyik vezetője, keresztyén író és költő a kecskeméti Magyarok Házában tartott beszédet. E filmben verseskötetéből olvas fel egyet, amelyet a 2002-es, a szavazatok újraszámlálásáért kezdeményezett Erzsébet-híd-lezárás eltiprása kapcsán írt. A vers címe: Pesti csütörtök a hídon - Csendes mementó 2002 július 4-én. (Film, 5 perc)

 

2008-07-29. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Minden újságíró és blogger leverni való söpredék? - Az egyre szaporodó újságíróverésekről Nyíregyháza Jobbik-alelnökével
/Lipusz Zsolt (Jobbik-alelnök) - Molnár F. Árpád/
(Offenbach Orpheuszával.)
Tartalom: Lipusz Zsolt Jobbik-alelnökkel volt és jelenlegi titkosszolgálati személyekről - így Für Lajosról -, a kamerával közlekedő, a szélsőségesek részéről rendre megtámadott jobb- és baloldali sajtósokról és bloggerekről beszélgetünk, mint fajokról, azt a magyar faj egyes bűnöző rétegei számára nem sok fejtörést okozó kérdést feszegetve, vajon helyes-e mindenkire rátámadni, aki az utcán kamerával közlekedik?
KLIKK az oldalra! (23 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-07-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Magyarverő mélymagyarok - A jobboldal leghitványabb selejtjeiről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A közismert blogger, SoDI egyik filmjének adoptálásával, Molnár F. Árpád azonos tapasztalatairól, milyen magyarverő mélymagyarok is találhatók egy jobboldali tüntetésen. (Film, 11 perc)

 


 

2008-06-12. - A hírhedt, sortüzes vérbírónő, Kovács Krisztina kézírásának elemzése
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kovács Krisztina vérbírónő grafológiai elemzése és pszichiátriai állapota.

 

 

 

2008-03-30. - A HÍRHÁTTÉR TV két filmje: A Magyar Néppárt elnöke: 1. A tanárverésekről; 2. A lakásmaffia pertársaság megalakításáról
/Két riport Sebők Istvánnal/
Részlet és Tartalom: "...valamennyi politikai párt, valamennyi társadalmi szervezetnek kötelessége fellépni ilyen események ellen..." A Hírháttér TV-nek Sebők István, az MNP elnöke nyilatkozott a Lakásmaffia Pertársaság megalakításáról és a tanárverésekről. (Videó)
bűnöző alkatú paranoid pszichopata, agresszió, erőszakos, diákbűnözés, gyermekbűnözés, hisztéria, kurucpatkány, viselkedési normák, tanulók, iskola, nevelés, oktatás, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, PDSZ, düh, harag, verekedés, pszichiátria, fogda, fogság, börtön, bírósági ítélet, Pokorni Zoltán, Fidesz, antiszociális, primitív reakciókra hajlamos, zártosztály, zárt osztály, Zalaegerszeg, vasútállomás, osztály, visszaeső bűnöző, megkorbácsolás, lemeztelenítés, transzállapot, révület, transzban, törvénymódosítás, levetkőztetni, genetikai és elektromágneses hulladék, romabűnözés, cigánybűnözés, kínzás, csonkítás, Veérengzés, gyilkosság, szégyen, rendőrség, unikodiális féregkölkök, elkényeztetett, elpuhult, gazdag, eljárás, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Krakkó Ákos, választási csalás, Veres János pénzügyminiszter, MSZP, Jézus Krisztus, HAARP, pszichoaktív, tényfeltáró, Hír tv.

Előző cikk:
2009-03-14. -
Új márciusi gondolat
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Miről szól az európai parlamenti választás? Újabb hazaárulókat kell küldeni Brüsszelbe, s őket a mi pénzünkön etetni, utaztatni, brüsszeli, pesti és egyéb magyarországi udvartartásukat éltetni éveken át, nem beszélve magának a választásnak a milliárdos költségvetéséről. (...) ... fel kellene ismerni, hogy közköltségen saját hóhérjainkat választjuk, akik majd európai érdekek szerint szavaznak, ellenünk.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-03-15. -
Menetelés a vágóhídra, rendezetten, zárt sorokban!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Háttérhatalom az Emberiséget a pusztulása felé vezeti, hasonlóképpen, mint a vágóhídra hurcolt állatok! És még az is közös a kettőben, hogy egyik sem tudja, mi vár rá!!! Nem lázad, nem küzd!!! Csak teszi azt, amit neki utasítanak!!! (...) ... az állat sem tudja magáról, hogy neki mi a célja, feladata, létezésének lényege! Teljes tudatlanságban van. (...) Hasonlóképpen az emberéhez (...). Szolgál, vagy ami még ennél is rosszabb: kiszolgál egy gonosz Háttérhatalmat. Ezzel saját sírját és az Emberiség sírgödrét ássa meg!!!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu