Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A hírhedt, sortüzes vérbírónő, Kovács Krisztina kézírásának elemzése

 

2008-06-12.
Molnár F. Árpád

Kovács Krisztina a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) vérbírónője a 2006 október 23-i állami sortüzek és csonttörések, nyomorékra verések és nyomorékra lövöldözések kapcsán vált hírhedtté, mint állami takarító, aki a lakosság tagjait egyoldalúan sújtja, pártolva a rendőri- és az állami bűnözés minden formáját. Kézírása eljutott hozzám, melynek alapján vázlatosan és teljes elfogulatlanságra törekedve néhány szóban felvázolnám az általa kitöltött és aláírt dokumentum alapján, milyen személy Kovács Krisztina.

Írása klasszikusan női kézírás. Férfiak soha nem írnak így. A kézírása és az aláírása közötti reláció mindenképpen utal önállótlanságra és nem kellően kiforrott, a későbbiekben sem önállóvá váló személyiségre, aki irányításra szorul. Tehát nyomatékos, hogy Kovács Krisztina a későbbiekben már nem fog számottevően karakterizálódni; ennyire van kódolva.

Az átlagosnál erőteljesebben befolyásolt az érzelmei által, érzelmi- és hangulatingadozásainak jelentékenyebben kiszolgáltatott.

Grafológiai elemzésnél alapszabály, hogy az ember soha ne fűzzön kommentárt az előtörő száraz tényekhez, de én ebben a nyíltan törvénytelen és embereket nem titkoltan szándékosan főbe lövő és megnyomorító rendszerben, a lakosság kedvéért kivételt teszek, és leírom a következtetéseimet is: Kovács Krisztina érzelmi befolyásoltsága ugyancsak nem előnyös, ha az ember bírónak megy, hiszen emberi sorsokról, sőt, gyakran emberéletekről dönt, miközben történelmi folyamatokat befolyásol, ahogyan ez Kovács Krisztinának sikerült is, hiszen a hölgy világszerte ismertté vált, a jobboldalinak nevezett portálokon mint körözött bírói bűnöző tűnt fel.

Az érzelmi töltés gátlásossággal és részben szándékos, részben automatikus zárkózottsággal, részben részleges schizothymiával párosul. A schizothymeknél létezik egy külszín, és e mögött egy rejtett, belső élet, amit sokszor a közvetlen családtagok sem ismernek. Kovács vérbírónőnél ebből a schizothym személyiségből találunk egy megemelkedettebb hányadot. A ductusok egyértelműen szeszélyes, döntéseiben és ítéleteiben kiszámíthatatlan személyiséget deklarálnak, ami nem igényel több kommentárt a bírói alkalmasságot és alkalmatlanságot illetően. A mesterkélt, megjátszott közvetlenség mögött nagyon gyakran releváns és meghatározó színészkedés, gyakran kifejezett alakoskodás, továbbá hazudozás lapul. Az író nyitott és zárkózott volta erőteljesen alárendelt a spontaneitásnak. Egyik pillanatban igazat mond, a másikban már ugyanolyan meggyőző erővel hazudik. Nem ritka, hogy a kívülállókat, de sokszor közeli családtagjait is megtéveszti ezekkel a spontán manőverekkel, melyek nem a szellemi, hanem az érzelmi és anyagi hatásoknak vannak alárendelve.

Megmutatkozó tényező továbbá az érzelmi hatások által befolyásolt gátlásosság és az ebből átcsapó, valamint ettől függetlenül jelenlévő neurotikus szorongási tünetek is.

Továbbá megemelkedett pszichopátia-skála deklarált, ahol a személyiség nem ritkán képmutató, valós érzelmeit pedig gyakran elfedi.

A felső szárak hiánya férfiaknál szinte soha nincs jelen, de nőknél sem túl gyakori. Egyértelműen deklarálja, hogy Kovács Krisztina az elvont és a szellemi értékek felé gyakorlatilag semmilyen szinten nem vonzódik, és életét kizárólag az érzelmi, valamint az anyagi világ irányába konvergálja. Önmegvalósítását nem az intellektuális, a szellemi kapacitást igénylő szférákban képzeli el, hanem a hétköznapi életben. Ezen belül az egyszerű érzelmek, a színek, a formák, az egymástól gyakran függetlenül, nem összefüggéseiben szemlélt és értékelt dologi tartalmak, továbbá a pénz és a karrier azok, amik érdeklődési területére és motivációira meghatározó hatást gyakorolnak. Absztrakció nem vonzza, negatív energiáit nem tudja átszublimálni az intellektuális szférákba, a filozófia és az elvont művészetek irányában nincsen affinitása.

A pszichiátriai betegségek közül leginkább a megemelkedett neurózis és a pszichopátia skála manifesztált, az elmebetegségek közül a tudathasadásos elmezavarra (schizophreniára) való hajlam a domináns, és talán másodsorban a cirkuláris elmebajra utaló tünetek. Utóbbiak esetében hangsúlyozom, hogy nem e betegségek meglétéről, hanem az ezekre való hajlamról van szó, ugyanakkor a personopáthiák (személyiségzavarok) közül a neurózisra való hajlam és a pszichopátia egyértelműen exisztál, azaz létező és tapintható.

Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Nincs köztetek egy sem! - Molnár F. Árpád a bírói bűnözésről
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Székely Zoltánt Lomnici vérbíró haverja többszörös gyilkosként dokumentálta. A miniszterelnökök védelmében létrehozott állami bűnszervezeti hamisítások és nyílt állambűnszervezeti fenyegetések. Hős bírók Kolumbiában, kizárólag selejt Magyarországon. (Film, 10 perc+kép)

 

 

2008-06-02. - HÍRHÁTTÉR TV: "Értelmiségi" erkölcsök és ügynökhálózatok - Molnár F. Árpád a bírói- és katonaorvosi erkölcstelenség több évtizedes alakulásáról
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A szocialista rendszerből átmentett és felelősségre nem vont orvosi- és bíró bűnözés, az Egypártrendszer bűnszervezete, egységes és totális bűnpártolás aljas indokból vagy célból, bírók és orvosok, valamint katonaorvosok (tisztiorvosok) erkölcstelensége és korunkhoz igazítottan cserélt arculatváltása. A magyar bírák dél-amerikai bírókkal való összehasonlítása. Pszichiátriai bűnözés, repülőorvosok, médiabűnözés. (Film, 14 perc)

 

2008-06-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Bírói férgek, állami bűnözés - Gazdagon illusztrált filmünk videoklippel
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: 1. A bíróknak a törvény szerint nem kell az igazságot feltárni.
2. Konkrét ügyvédi- és bírói bűnügy, melyből kiderül egy gyakori jogászbűnözői konstrukció.
3. Videoklip fajunk selejtjéről: médiacsinálmányokról, rendőrökről, bírókról, politikusokról. (Film, 11 perc)

 

 

2008-05-23. - HÍRHÁTTÉR TV: Fogolyjogok, Nemzeti Nyomozóiroda
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tóth Katalin és Molnár F. Árpád az őrizetesek és elítéltek jogainak globális és cinikus eltiprásáról, melyről senki nem beszél. Lamperth Mónika és az NNI, Kaiser Ede szándékos elítéltetése. Molnár F. Árpád és a Bárándy-család. (Film, 8 perc)


 

 

2008-05-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Miért vagytok gyávák és bűnözők, jogászok? - 2 film Tóth Katalinnal (tkatalin)
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Két filmünk címe és tartalmából:
1. Miért vagytok gyávák és bűnözők, jogászok? - Pár szó a bírói- és jogászbűnözés okairól, valamint példázatok csontzúzó, pszichopata újságírókról.
2.
Tóth Katalin a lakásmaffiáról - Elsősorban azoknak, akik már ismerik Tóth Katalin ügyét. (Filmek, 11+6 perc képpel)

 

2008-05-10. - HÍRHÁTTÉR TV: Bűnöző bírók nyomában - Sebők Istvánnal, a Magyar Néppárt elnökével
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Magyar Néppárt (MNP) az egyetlen párt, amely tevőlegesen is harcol a bírósági bűnözés ellen. Most Sebők István a tengernyi példa közül három esetet mond el az állam által védett bírói bűnözést leleplezendő. (Film, 7 perc+kép)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-12. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Sátánatyám, ments meg! - A Hírháttér MSZP-s és rendőrtoborzó propagandafilmje
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: E zenés filmünk imádságot és Istendicsőítést is ad hős és bátor rendőri állományunk veértől duzzadó, vörös ajkaira. (Film, 5 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-14. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Egy maffia létezik - A politikai gyilkosságokról
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Szabálysértésért szabadságvesztés, milliárdos bűntettekért felfüggesztett. A teve utcai rendőrpalota elleni "merényletről". Seress Zoltán, Fenyő János és állami gyilkosságok. Mór, Izrael, titkosszolgálatok és politikai gyilkosságok. Egy maffia van. Rendőrgyilkosságok... (Film, 11 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu