Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Sátánatyám, ments meg! - A Hírháttér MSZP-s és rendőrtoborzó propagandafilmje
 

 

2008-06-12.
Molnár F. Árpád

Szatírikus Rajkommentár:

A Hírháttér Televízió MSZP-s és rendőrtoborzó propagandafilmje a Hírháttér Média agitációs és propagandaosztályától, többek között annak érdekében, hogy az emberek újra kedvet kapjanak arra, hogy a rendőri állomány megtisztelt, megbecsült tagjai lehessenek. Kétségtelenül segítőfilmünk a bírói kar tagjai számára is tanulságos, minthogy korunk legbátrabb és leghősiesebb bírói közül több is megkapja e filmben is a Hírháttér megbecsülésének érdemérmét. E film nemcsak Izraelt, Gyurcsány Ferencet, Kuncze Gábort, Demszky Gábort, az MSZP-t, az SZDSZ-t és a rendőri állományt magasztalja a megfelelő szinten, de egyben keresztyéni éneket, Istendicsőítést és imádságot is ad hősies és bátor rendőreink ajkaira, akiknek hőstetteiről és bátor, hazafias lelkületéről nemcsak a jelen MAZSIHISZ-es szolgái, gergényi péterei és demszky gáborai, de az utókor is végeérhetetlen bőséggel fog beszámolni, iskoláinkban oktatva e kor büszke és bátor lovagjait, akik a bíróságokról kitántorogván és szitkozódván kétségtelenül egyenként is érdemesek arra, hogy névről névre emlékezzen meg róluk a jelen és az utókor. Eme halhatatlan és elévülhetetlen dicsőség gyarapítására és a rendőrség további erkölcsi buzdítására és nevelésére szolgál ez a film, melyet kétségtelenül a rendőrképzőkben és a rendőrakadémiákon kellene oktatni, ha nem volna olyan nagyszerű, magasztalandó és fennkölt a rendőrbűnözőképzők tanári kara és pártveérsortüzes csürhéje.

Hírháttér Televízió:
http://hirhatter.t35.com

Készítette:
Molnár F. Árpád

 

---

Egyéb érintett nevek és fogalmak:

Gyurcsány Ferenc, Gergényi Péter, Budapest rendőrfőkapitánya, rendőrkapitánya, Bács-Kiskun Megye, megyei, MSZP, SZDSZ, rendőrterror, rendőrállam, ÁVH, ávó, rendőri brutalitás, Istendicsőítés, Istentisztelet, prédikáció, evangelizálás, adoráció, sortüzesek, csonttörők, szemkilövő törpepárt, szemkilövők, pszichopátia, börtön, szabadságvesztés, 2006 október 23., Élő Víz, az Élet Kenyere, Jézus Krisztus, vallás, kereszténység, keresztény, keresztyénség, keresztyén, Biblia, Újszövetség, Megváltó, Igehirdetés, film, video, magyar, Sátán, Ördögatya, Ördög, Őskígyó, REBISZ, rendőrség, állomány, Isten, rendőrgyilkos, rendőrgyilkosság, gyávaság, gyávák, lovasroham, debil vágta, MÁV, WC, vécé, retyó, rendőrvécé, vipera, nemzetközi jogok, alkotmányos jogállam, rendőrállat, rendőrállatok, bántalmazás hivatalos eljárásban, verés, könnyű testi sértés, súlyos testi sértés, állampolgári jogok, Hírháttér-ombudsman, nemzetközi jogok, genfi egyezmény, Alkotmány, Btk., Büntető Törvénykönyv, §, paragrafus, bekezdés, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés, gázspray-használat, gázspray, tomfa, gumibot, kardlap, kardlapozás, kényszerítő eszközök, fegyver, Uzi géppisztoly, In-Kal Security, hazaárulás, könnygázgránát, lovasroham, rendőrroham, rendőrbűnözés, símaszkos, álarcos, rohamsisak, rohamsisakos, üresfejű Boba Fett, kívánás, erotika, Kovács Krisztina, pártvérbíró, pártsortüzes, vérbíró, vérbíra, vérbírónő, Vas Megyei Bíróság, Hétfejű Sárkány, Sátánimádat, Babilon, Vasvári Csaba, rendőrfőkapitány, rendőrkapitány, népsortüzes, fejbe rúgás, Sátánkereszt, szemétdomb, szeméttelep, oltár, óda, elégia, kielégülés, szadizmus, agresszió, agresszivitás, rendőrszadizmus, rendőrszadista, perverzió, paráznaság, Sátánkereszt, Kuncze Gábor belügyminiszter, kútforrás, Ősgonosz, válogatott öttusázó, 2006-os őszi események, Franciaország, francia túrista, I Love You, pártszerelem, pajzs, Igazmondó Juhász, Friderikusz Sándor, ATV, kődobálók, Moszad, Izrael, cionizmus, gyurcsányizmus, vérengzés, fasizmus, zsidók, zsidóság, hátba lövés, pedofilia, pedofília, koponyák helye, MAZSIHISZ, kitüntetés, Demszky Gábor, főpolgármestere, rendőrképzés, rendőrképző, rendőrképzők, Kanada, Anglia, Nagy-Britannia, Németország, Peru, ateizmus, papság, papok, nyugdíjasok, sötétség, tanárok, tanárbűnözés, tanársöpredék, tanárganéj, tanárszemét, tanári ürülék.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-06-04. - HÍRHÁTTÉR TV: Szétütöm a fejed! Vagy megteszi a pentatolon, Szilvásy György? - Pentatolon és más igazságok
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Egy különleges tónusú, polarizált és politonális film: 10 kg kokainfogás Baranyában, amiért életfogytiglan járhat. Az arányosság: Révész Máriusz vérbe mártása és a kormányváltás, tehát az MSZP-s politikusok, valamint az MSZP-szavazók fejének szétütése és főbe lövésük. Igazságkemikálok: a pentatolon morfium csodálatos hatásai az állami szervezett bűnözés elkövetői ellen és a teljes rendőri állomány megbuktatására. (Film, 11 perc)

 

2008-06-03. - Totális bűnszövetkezeti állami összefonódások Romániában - 9 hónap letöltendő a feljelentőnek
/Keztyüs Sándor (Románia)/
Részlet: ...a szekuritáté ügynöke volt, s talán ma is az, fizikailag bántalmazza... (...) Vádolom az ügyészeket, akik... (...) Vádolom a Bihar megyei igazságszolgáltatás intézményeit... (...) Jogosan beszélhetünk tehát – nem csupán az én esetemben – a törvények kijátszására létrehozott bűnszövetkezetről.
 

 

2008-05-27. - A kecskeméti és a többi rendőrpszichopata söpredék szükséges kényszergyógykezeléséről
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...egy szintén nőverős-nőerőszakolós fajzatotokhoz hasonló (de nem csonttörő, tehát magasabbrendű) bűnöző úgy gyógykezelte magát orvosi rendelésre (most én volnék az orvos), hogy elektromos árammal sokkolta a saját heréjét. Ez indukálta, hogy amit annyira imádott, mint ti, azaz a nő- és lányverést, továbbá a MAZSIHISZ-es típusú, dísztáblával jutalmazott nemi erőszakot (a csonttöréseket nem, mert felsőbbrendű volt valamennyiőtökhöz képest), azt meggyűlölje.

 

2008-05-18. - HÍRHÁTTÉR TV: Morvai Krisztina: Amíg van, aki szól...
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Magyar Gárda (MG), állam elleni bűncselekmények, bírósági koncepciós perek, TomCat (Polgár Tamás), Budaházy György, Toroczkay László, női egyenjogúság (emancipáció), diktatúra, rendőrségi igazoltatás és zaklatás. (Film, 11 perc)

 

 

2008-05-01. - HÍRHÁTTÉR TV: Igazságszolgáltatás, Keresztyénség - Beszélgetés Torgyán Józseffel, az Orbán-kormány korábbi földművelésügyi miniszterével
/Torgyán József - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A műsor első 7 perce főleg az ügyészség és a rendőrség, valamint az ország tragikus erkölcsi állapotáról szól, majd egészen végig a keresztyénségről. Ennek vonatkozásában Heller Ágnes filozófus antikeresztyéni hozzáállásáról, Semjén Zsolt és a KDNP tetteiről és helyzetéről, valamint Kőrösi Imre történelmi szerepéről láthatnak-hallhatnak. (Film, 41 perc+kép)

 

2008-04-28. - TABU: HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrszakmáról a teljes állománynak - Tényfeltáró film nektek és rólatok, ahogyan még senki nem szólt hozzátok
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: A film készítője, Molnár F. Árpád több, mint fél évtizeddel ezelőtt összekülönbözött a rendőrséggel és az NBH-val, ami miatt tönkre akarták tenni, aztán meg akarták ölni. Tényfeltáró film a rendőrség belső működéséről, a rendőri állomány erkölcsi- és mentális állapotáról, az állami bűnözésről, politikai gyilkosságokról... (Film, 30 perc+kép)

 

2008-04-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Sortüzesek és cigányok
/Angel Mendoza (Peru) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alkotmány, Btk., életfogytiglan - Molnár F. Árpád titkokat is feloldó, saját, élő kommentárjaival dúsított filmjében, melyben nyíltan üzen Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek is, Angel Mendoza perui állampolgárral készített riportot, aki vacsorából ment haza, amikor álarcos rendőrbűnözők megtámadták. Beszámolójába annál a résznél kapcsolódunk be, ahol elmondja, miként törték szándékosan csontjait a rendőri elkövetők. (Film, 10 perc+kép)

 

2008-04-16. - HÍRHÁTTÉR TV: Szókimondóan a kormány- és rendőrbűnözésről
/Film: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér főszerkesztője, aki a rendőrséggel kezdte a szakmát, nyíltan beszél a 2006 október 23-i gyurcsányi-, igazságszolgáltatási- és rendőrbűnözés konkrét tényeiről. (CIKK+Videó!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-06-11. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Hogyan hozzuk rendbe a gazdaságot? - Film Torgyán József miniszterrel
/Molnár F. Árpád/
(Film, 20 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-06-12. -
A hírhedt, sortüzes vérbírónő, Kovács Krisztina kézírásának elemzése
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kovács Krisztina vérbírónő grafológiai elemzése és pszichiátriai állapota.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu