Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

HÍRHÁTTÉR TV: Sortüzesek és cigányok

 

2008-04-24.
Molnár F. Árpád

Hírháttér Média:
Amit ír, Történelem
http://hirhatter.t35.com

Hogyan kell kormányfői utasításra fegyvertelenekre sortüzelni, és hogyan kell külföldi állampolgároknak szándékosan csontjait törni, cigányozva, csak azért, mert civilek.

Alkotmány, Btk., életfogytiglan. Kezdetben a rendőrségnek és az NBH-nak dolgozó Molnár F. Árpád titkokat is feloldó, saját, élő kommentárjaival dúsított filmjében, melyben nyíltan üzen Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek is, Angel Mendoza perui állampolgárral készített riportot, aki vacsorából ment haza, amikor álarcos rendőrbűnözők megtámadták. Beszámolójába annál a résznél kapcsolódunk be, ahol elmondja, miként törték szándékosan csontjait a rendőri elkövetők. Angel Mendoza tagja a nemrégiben a főleg 2006-os állami áldozatokból és politikai üldözöttekből alakult Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) nevű szervezetnek is.

Technikai feltételek:
Nagy Zsóka és Molnár F. Árpád.

Lomnici-montázs:
Nagy Sándor (Naleksz).

Riporter, kamera, hangeffektusok, vágó és szerkesztő:
Molnár F. Árpád

Hírháttér Televízió,
2008 április.

 

 


Angel Mendoza perui állampolgárt a rendőrségen támadták meg úgy, hogy meg volt bilincselve. A MAZSIHISZ, Gyurcsány, Kuncze és Demszky pszichopata, közveszélyes, pártszolgálatos bűnözői cigányoztak, a perui orrát tomfával betörték, bordáját - több rendőrbűnöző szemtanú szeme láttára - előre neki készülve, szándékosan eltörték.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

Kapcsolódó anyagok a Hírháttéren:
2008-04-12. - TABUVÁ  NYILVÁNÍTVA! - A sátáni Videoplayer.hu által betiltott Hírháttér-film!
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Videoplayer.hu betiltotta a világ népeiből való kárvallottakért készült Hírháttér-filmet. A legfőbb sortüzes bűnöző neve és szerkesztőségi címe: Bognár Bálint, 1037 Budapest, Montevideo u. 9. A világ népei elleni rasszizmust és a bűnözést - vezető politikusokat idézve - üldözni kell és meg kell torolni.

 

 

 

2008-03-17. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hitlerizmus-Gyurcsányizmus - Törvény és egyenlőség: ördögszemmel vagy igaz szemmel
/Molnár F. Árpád/

Tartalom: - Büntetendő Holocaust-tagadás? Büntetendő '56- és 2006-tagadás. - Törvényes hitlerizmus, törvényes gyurcsányizmus. - Frattini és Bush utat nyit a lakosság elleni sortüzek előtt. - Sortüzes Bush, sortüzes Unió, legális diktatúra. - Törvényes államtitoksértés: az áldozatokat meg kell védeni. - Életfogytiglan a miniszterelnököknek és az igazságügyminisztereknek. - Akik az egész Emberiséget fenyegetik.
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
 

 

2008-03-15. - Magunkfajták civil szervezet (a KJE) alakult meg a sortüzes-csonttörő, életfogytos kormány áldozataiból
/Molnár F. Árpád összeállítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel, neves áldozatokat és emberjogvédőket megszólaltató riportösszeállítása a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alakuló gyűlésén történtekről és elhangzottakról.

 

 

2008-03-14. - "Életfogytiglan!" - Tudósítás a Civil Jogász Bizottság tegnapi gyűléséről, melynek témája a Gyurcsány Ferenc elleni feljelentés volt
/Molnár F. Árpád tudósítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel bővelkedő tudósítása és kommentje a CJB tegnapi üléséről, melynek témája a Gyurcsány Ferenc elleni feljelentés volt.

 

 

2008-03-12. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Itt fogunk agyonlőni!" - a Hírháttéren Fábián Gábor, a 2006-os államfasiszta brutalitás áldozata
/Molnár F. Árpád összeállítása/

Részlet: ...mindegyikből áradt a tömény alkoholszag. (...) ...mondták, hogy lőnek a rendőrök. És fogalma nem volt senkinek, hogy miért (...) ...maradandó sérülést szereztem (...). A jobb lábamnak a szárkapocs-csontját három darabba törték el (...) ...azóta sem tudok aludni...
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2008-04-22. -
BETILTOTT FILM! - HÍRHÁTTÉR TV: A zsidók és a világ barmai - Mérlegen a nacionalizmus

/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Cionista és hungarista, antiszemita és antimagyarita, zsidó és gój, azaz barom. Molnár F. Árpádot, a Hírháttér Média főszerkesztőjét betiltott, ám hétköznapi tényekről láthatják-hallhatják. (Film, 10 perc+kép)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-04-25. -
Hangtalan - Ebergényi Németh Magda három verse hazaszeretetről és a tiszta erkölcsökről
/Ebergényi Németh Magda/
A versek címei: Szülőhazám; Gyöngyök; Hangtalan

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu