Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Magunkfajták civil szervezet (a KJE) alakult meg a sortüzes-csonttörő, életfogytos kormány áldozataiból - a Hírháttér riportösszeállítása

 

2008-03-15.
Molnár F. Árpád

A Hírháttér a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete 2008 március 12-i alakuló gyűlésén járt, ahol a 2006-os állami vérengzések áldozatai gyűltek össze saját jogaik képviselete érdekében. Olyan akkori fegyvertelen, szándékosan megtámadott, szándékosan összetört csontú, magvakított, megkínzott és meglőtt áldozatok jöttek el és váltak tagokká, amilyen a média eltussolási őrülete ellenére egyre közismertebb Apáthy Istvánné, Fábián Gábor, Nagy László, valamint az elnökké választott, mélyen vallásos, 14 napig politikai fogoly Barna Tibor, Gőbl György, Sopron legfőbb emberjogvédője és mások, így pl. Angel Mendoza, a 2006-os kormányőrjöngések perui áldozata és Szűcs Apor. (Fábián Gáborral, Gőbl Györggyel és Szűcs Aporral a Hírháttér már készített interjút, amit a nevükre klikkelve meghallgathatnak.) A szervezet alakuló gyűlésére eljött Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás, továbbá olyan közismert emberjogvédők, mint Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság elnöke, és a jogásztársadalom fedezéke alatt működő lakásmaffia elleni élharcos pártelnök, Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke. A szervezet megalakításának ötlete a 14 napig politikai fogoly Barna Tibor nevéhez fűződik, akit a szavazás során a szervezet elnökévé választottak, és aki nem mulasztotta el beszédeiben megemlíteni a Jézus Krisztushoz fűződő és Vele kapcsolatos gondolatokat. A leendő, majd frissen megválasztott elnök mind az alakuló gyűlésen, mind az erre egy napra rá ülést tartó Civil Jogász Bizottság (CJB) ülésén, március 15-e kapcsán méltó, szelíd ünneplésre szólított. Ilyen személyekből áll tehát a sátánista médiumok és álliberális ördögszörnyetegek által csőcseléknek, a többszörös gyilkos Kuncze Gábor által szétlőni való söpredéknek nevezett felsőbbrendű erkölcsökkel rendelkező faj.
 


Nagy László, aki ugyancsak eljött a KJE-gyűlésre, fegyvertelenül térdelt, nemzeti trikolórral a kezében. Amikor felállt, szándékosan fejbe lőtték. Az elkövetőt a társadalom megtalálta (Dávid Ibolyáék és társaik ugyanis nem akarták), de a felbujtó politikusok és a bűnöző jogásztársadalom nem juttatta börtönbe. Nagy László egyik szemére megvakult, a másikra pedig egyébként sem látott, csak 10%-ot. Mint mondta: "ezzel kivégeztek". Én pedig azt kérdem: Gyurcsány Ferenc: kit végeztek ki?

A magunkfajták.

Az emberjogi szervezet eredetileg nem a Piszkos Fred étteremben, hanem másutt tartotta volna alakuló gyűlését, de mint kiderült, az eredeti helyszín biztosítója politikai okokból visszamondta a helyszín biztosítását, azaz saját vélt haszna érdekében nemet mondott a civil lakosság védelmére, és bezárta az ajtót a megkínzottak, az életre megnyomorítottak, az állami bestialitás áldozatául esett fegyvertelen tömegek: a lakosság és 10 millió magyar érdek- és életvédelme előtt. A Hírháttér tudósításának írója - aki nem vállalta el a KJE szóvivői funkcióját -, immáron szabadon, a Hírháttér nevében szólíthatja fel a segítségnyújtást megtagadókat a bocsánatkérésre, amiért a társadalom legkiszolgáltatottabb személyei és a teljes lakosság iránt ezt a minimális segítségnyújtást is megtagadták, mintegy ezzel is oktatva a jellemtelen és gyáva meghunyászkodást és antiszociális menekülést, mely gyávaság viszont nem sajátja a sortüzes bűnszervezeti bűnözőknek. Felszólítok továbbá mindenkit arra, hogy amíg bocsánatot nem kérnek, ne támogassa őket senki, semmilyen módon, mert aki lyukas hordóba pénzt hajigál, maga látja kárát. Senki nem számíthat olyan hajóra, amely egy tollpihe tömege alatt rögtön elsüllyed. Az érintett civilnek nevezett szervezet viselkedését érthető módon maguk az üldözött és a megkínzott tagok kifogásolták, szót emelve arról, miféle hely az, ahol előlük, a károsultaktól menekülnek, nem a bűnözőktől.

A találkozón a Hírháttérnek nyilatkozó Barna Tibor, frissen megválasztott KJE-elnök a következőket mondta, idézve szó szerint:

     - A célunk az egyre nagyobb méretű társadalmi megfélemlítéssel szemben a civil társadalom önvédelmének az erősítése, ami Magyarországon sajnos nagyon is aktuális, ugyanis egyre szaporodnak azok az esetek, ahol ellenőrizhetetlen diktatórikus hatalomgyakorlási eszközöket alkalmaznak; emberek, sorsok törnek ketté. Tőkés László püspök úr úgy volt, hogy eljön hozzánk, de más elfoglaltsága miatt nem tudott eljönni, hogy személyesen áldjon meg minket, így csak az üzenetével vett részt a mi alakuló népgyűlésünkön. Ezzel kapcsolatban eszembe jutott, hogy Jézus sem az írástudók intézményeiben, meg az írástudók iskoláiban alapította meg az egyházat, hanem bizony az utolsó vacsora egy ad hoc módon, egy erre a célra kölcsönkért teremben folyt le. Kicsit magaménak érzem ezt a furcsa kezdetet. Az a civil szervezet, amelyik ígérte volna nekünk eredetileg a helyszínt és a székhelyet, az utolsó pillanatban politikai retorziótól tartva ezt visszamondta. Ez is egyfajta társadalmi megfélemlítésnek a bizonyítéka, és eggyel több érv arra, hogy igenis létjogosult volt a mi megalakulásunk. Köszönet illeti mindazokat, akik segítettek minket: a Nemzeti Jogvédő Alapítványt, a Civil Jogász Bizottságot, Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd urat, Hardy F. Gábor ügyvéd urat, Morvai Krisztina jogásznőt... Nagyon sok fontos javaslat elhangzott, ami azt is bizonyítja, hogy létjogosult volt a megalakulásunk, hiszen az egy tarthatatlan helyzet volt már, hogy megélhetési politikusok beszéltek rólunk csak pro és kontra, illetve akik vagy segítettek minket, vagy ellenünk ágáltak, de ugyanakkor mi jogi személyként, közösségként, egyesületként szervezett formában nem nyilatkozhattunk meg, csupán egyenként. Köszönet illeti mindazokat a segítőinket, mindazokat a tagtársainkat és mindazokat, akik egyetértettek velünk, akik közreműködtek a megalakulásunkban eddig a sorsdöntő lépésig. Rendkívül sok dolgunk és feladatunk lesz, hiszen nyilvánosság elé kell tárnunk azokat a tényeket, amelyek kellemetlenek számos polgártársunknak, hiszen valóban nehéz szembesülni azzal, hogy egy olyan országban kell élnünk, ahol nap mint nap megtörténhetnek teljesen jogtalan és igazságtalan atrocitások, csak azért, mert nemzeti ünnep van, csak azért, mert a hatalom valami brutális böszmeséget elkövet, és ezért tiltakozik az ember a törvényesség keretein belül, csak azért, mert valamilyen dolgot fel mer tárni az illető, vagy ezer más ürügy.


Balról: Angel Mendoza, perui állampolgár, a 2006-os kormányőrjöngések külföldi áldozatai közül való. Barna Tibor keresztyén, a KJE elnöke, aki 14 napig politikai fogoly volt. Apáthy Istvánné elnökhelyettes, 2006-os túlélő, akit nyakon lőttek gumilövédekkel. Volt olyan 20 év körüli lány, akit az Alkotmányos rendet megsemmisítő eredményességgel fellépő fegyveres gyurcsányi-kunczei-demszkyi kormánybűnözők a Magyarnak nevezett Rádió udvarába hurcolták, és több órán át kínozták, mert ez volt a parancs. A kép jobboldalán Gőbl György KJE-titkár, akit a nemzeti színű zászlóért kergettek meg idegen fegyveres bűnözők, és aki ellen a mai napig koncepciós per folyik.

Gőbl György KJE-titkár a Hírháttérnek elmondta:

     - 2006-ban nem rendőri túlkapás volt, hanem előre megtervezetten kelepcébe csalták az embereket. Ki kell mondani az igazságot, és ez el kell, hogy jusson minél több emberhez.


A KJE alakuló gyűlésén a jogásztársadalom maradéka, akik még az emberi jogokkal és a hatályos törvényekkel is képesek foglalkozni, annak ellenére, hogy jogászok. Morvai Krisztina, akinek 2006-ban - szavait idézve - "kijutott a könnygázból", emberjogvédőként, a sortüzes magukfajták rettegett és gyűlölt ellenpólusaként eltörölhetetlen magyar történelmet írt. Mellette Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd látható.
 


Gonda László emberjogvédő, a Magyar Nemzeti Bizottság (MNB) elnöke

Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság (MNB) elnöke lapunknak elmondta (az ő szavait is szó szerint közöljük):

     - Üdvözlöm ezt a kezdeményezést, hogy a közhatalom jogsértettjei összefogtak és egy egyesületet alapítottak. Nagyon örülök neki, hogy a civil társadalom tovább erősödik. Ugyanúgy támogatjuk őket, ahogy támogatjuk a többi, a nemzeti önrendelkezést visszanyerni akaró szervezeteket. A civil szerveződés az emberek öntudatát és autonómiáját is erősíti. Köszönjük szépen Barna Tibornak, hogy ennek az egyesületnek a létrehozását kezdeményezte; Morvai Krisztina, Gaudi-Nagy Tamás is támogatják; azonkívül aminek nagyon örülök, hogy olyan emberek is, akik eddig a civil szférában nem mozogtak, ők is vették a bátorságot. [Valakinek a] lánya volt az egyik olyan sérült, akit a Magyar Rádió udvarában több órán keresztül kínozták, térdepeltették, pedig egy húsz év körüli lány. Tehát mindenkinek, aki érzi, hogy ez a hatalom messze túllépi a hatáskörét, ez ellen ki kell fejteni egy civil ellenállást. Úgyhogy sok szerencsét, és amiben tudok, segítek nekik. Köszönöm szépen a meghívást.

Gonda László az áldozatok gyűrűjében elmondta: őt nem érdekli, ki magyar, ki román, cigány vagy bármilyen nemzetiségű, csak az, hogy jó célt képvisel-e vagy sem. Hangsúlyozta az összefogás fontosságát. Szenvedélyesen közölte, hogy ő azért van itt, és azért küzd, mert amikor "bármelyikőtöknek" kilövik a szemét, az "én szememet" lövik ki. Amikor eltörik a csontját egyikőtöknek, az enyémet törik el. És azért küzdök, mondotta, hogy végre megszabaduljunk ettől a kormánytól. Gonda László az egy nappal ezt követő Civil Jogász Bizottság ülésén is felszólalt. A Hírháttér összeállítását a Völgyesi Miklós és Szöőr Anna által vezetett CJB-gyűlésről, melynek apropója a Gyurcsány Ferenc elleni, a későbbiekben akár életfogytiglani szabadságvesztéshez is vezető feljelentés volt, itt olvashatják el.

 

 
 
 
 
Néhány jelenlévő személy külön, a nyilvánosság számára is nyilatkozott. Ebből olvashatnak néhányat:
 
 

Szabó Bálintné vagyok, Gabi. Mint édesanya, és mint polgár vagyok sértve fiam révén, aki két ujját veszítette el az ügyes kezéről. Felszolgáló volt, és sajnos azt a munkáját nem tudja folytatni. Most a megélhetésért átképzés alatt van, de semmi anyagi háttér nincs, nem tud dolgozni, és eléggé el van keseredve, a lelke nagyon sebes. Fájdalmas az eset neki.Kollár Tibor: Nagyon örülök neki, hogy megalakult ez a civil szervezet. Végre eggyel több mód vagy lehetőség van arra, hogy áttörjék a félelem és a hallgatás falát a 2006 október 23-ai események kapcsán. Ki kell mondani országnak-világnak, hogy mi történt pontosan, miért történt, mert a hivatalos médiumok erősen elferdítették az akkori történeteket. A történelem előbb-utóbb helyre rakja a valós történeteket a tényeknek megfelelően. Azok, akik eredetileg a megalakulás helyszínét biztosították volna, politikai okokból visszamondták a helyszín biztosítását. Ez mutatja, hogy milyen viszonyok vannak Magyarországon.


 

Kónya Márton vagyok. 2007 október 26-án állítottak elő a hídblokádnál, mert álltam a járdán és nem csináltam semmit. Úgy éreztem, hogy valamit kell tenni a haza védelmében. Nem bántam meg, hogy előállítottak, mert ezzel is sok mindent tanultam. A sok fiatalnak azt üzenem, hogy bátrabban álljanak ki a saját érdekeikért és a hazájukért, mert a fiatalságé a jövő, és ha nem csinálunk most semmit, akkor később nehezebb dolgunk lesz. Ki kell állni az érdekeinkért, és mindenki, aki jogsértésben részesül, azonnal jelentse ügyész ismerősénél vagy Nemzeti Jogvédő Alapítványoknál, emberi jogi bizottságoknál, és ne hagyjuk, hogy ezt csinálják velünk. Ha hagyjuk, akkor még könnyebben meg fognak félemlíteni minket, és még nagyobb és még több eszköz lesz rá. És igenis, érdemes perelni őket és fellebbezni; az igazunkat úgyis tudjuk. Szebb jövőt kívánok mindenkinek, és további erőt a további harcokhoz.
 

A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) hivatalos közleményében megfogalmazta:

Kérjük a médiumokat oknyomozó, tényfeltáró munkára, a most már birtokunkban lévő dokumentumok alapján segítsék a korábban félretájékoztatott lakosság számára az igazság megismerését.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

Kapcsolódó anyagok a Hírháttéren:
2008-03-12. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Itt fogunk agyonlőni!" - a Hírháttéren Fábián Gábor, a 2006-os államfasiszta brutalitás áldozata
/Molnár F. Árpád összeállítása/

Részlet: ...mindegyikből áradt a tömény alkoholszag. (...) ...mondták, hogy lőnek a rendőrök. És fogalma nem volt senkinek, hogy miért (...) ...maradandó sérülést szereztem (...). A jobb lábamnak a szárkapocs-csontját három darabba törték el (...) ...azóta sem tudok aludni...
KLIKK az oldalra!
  A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-03-08. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A sörözőben támadták meg őket - Szűcs Apor, a 2006-os októberi állami vérengzések áldozata nyilatkozott
/Molnár F. Árpád összeállítása/

Tartalom: Szűcs Apor 2006 október 23-án barátaival egy sörözőben ült gyanútlanul, amikor álarcos rendőrök a helyiségbe betörve megtámadták. Volt, akit közelről többször hátba lőttek, volt, aki életre szóló szemsérülést szenvedett. A gyűlölettámadás oka az volt, hogy léteztek.
KLIKK az oldalra!
  A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

2008-03-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Egyszerűen diktatúra" - Interjú Gőbl Györggyel
/Riporter: Molnár F. Árpád/

A tartalomból: Gőbl György a soproni civilek és civil szervezetek tagjainak egyik vagy a legkiemelkedőbb alakja, határainkon innen és túl egyaránt egyre ismertebb emberjogvédő. Vele készített interjút a Hírháttér a 2006 október 23-i és azt követő tapasztalatairól, munkájáról, a rendőrbűnözésről, a politikai pártokról és azok összefonódásairól.
KLIKK az oldalra!
  A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

 

 
Előző cikk:
2008-03-14. -
Tisztelt Honfitársaink, Honfitársnőink! Kedves Barátaink!
/Közhatalom Jogsértettei Egyesülete Elnöksége/
Részlet: Gyurcsány Ferenc köztörvényes bűnöző: többrendbeli csalás, sikkasztás, közvagyon hűtlen kezelése, közérdekű információk elhallgatása, ezzel választások törvénytelen befolyásolása, az őszödi beszédben bevallott bűncselekmények és a 2006. szeptemberi-októberi terrorcselekmények okán!

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Hitlerizmus-Gyurcsányizmus - Törvény és egyenlőség: ördögszemmel vagy igaz szemmel
/Molnár F. Árpád/

Tartalom: - Büntetendő Holocaust-tagadás? Büntetendő '56- és 2006-tagadás. - Törvényes hitlerizmus, törvényes gyurcsányizmus. - Frattini és Bush utat nyit a lakosság elleni sortüzek előtt. - Sortüzes Bush, sortüzes Unió, legális diktatúra. - Törvényes államtitoksértés: az áldozatokat meg kell védeni. - Életfogytiglan a miniszterelnököknek és az igazságügyminisztereknek. - Akik az egész Emberiséget fenyegetik.
KLIKK az oldalra!

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu