Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Letöltés és sokszorosítás VMP3O
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

 

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:  A sörözőben támadták meg őket - Szűcs Apor, a 2006-os októberi állami vérengzések áldozata nyilatkozott

 

Letöltés és sokszorosítás VMP3O
 


'Így lőttek a sortüzesek' - Az '56-osok után Szűcs Apor a 2006-osok között
(Hírháttér fotó: Molnár F. Árpád)

Tartalom:

Szűcs Apor 2006 október 23-án barátaival egy sörözőben ült gyanútlanul, amikor álarcos rendőrök a helyiségbe betörve megtámadták. Volt, akit közelről többször hátba lőttek, volt, aki életre szóló szemsérülést szenvedett. A gyűlölettámadás oka az volt, hogy léteztek.

A beszélgetés kitér a médiára, többek között az MTV-re, a Népszabadságra, Popper Péter leleplezésére és sajátos "szakértelmére", Bodor Pálnak, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége volt elnökének és szövetségeseinek állapotára és helyzetére.

 

Idézetek a riportból, Szűcs Aportól:

     - A rohamosztag ott áll a söröző kapujába, és egyszer csak beront valami vadállat, kettő-három, és állati módon ordibálva...

     - Térden kúszva mehettem ki; aki ért, jobbról-balról, elölről-hátulról ütött-vágott-rúgott mindenkit...

     - Két barátom súlyosan megsérültek...

     - És puskával kétszer-háromszor (...) meglőtték... A földön kúszva lehetett a barátom, és közvetlen közelről kettőt belepuffantott vagy hármat (...) mindenhol golyó ütötte nyomok voltak...

     - Visszakerültünk a legsötétebb '50-es évekbe...

     - Vérbe fagyott arccal jött ki a rendőrfolyosóról.

     - ...azonnal szemklinikára kell menni (...), az ő tudománya itt megáll, erősen megijedtünk... (...) maradandó szemsérülése lett...

     - [Az ügyvéd] volt a hátba lőtt ember. A mi társaságunkba két ügyvédjelölt is volt.

     - Szerintem ezek végtelenül beteg emberek. (...) Mi örömét lelhették ebbe az eljárásba...? (...) Betegek. Velejéig betegek, szerencsétlenek. És aki a parancsot adta, az a legbetegebb.
 


"Valamiről lehull a lepel..." - Popper Péter, az elektrosokkos gyilkos, a nemrégiben elhunyt Veér András barátja és szövetségese volt. Csak így, egyben.

     - ... fejek hulljanak. 10, 20, 100 minimum az ötvenezres testületből.

     - Most lesz az első tárgyalásunk (...) bohóciskola lesz az egész.

     - Nekem van egy rendőrismerősöm; belül teljes mértékben megfélemlítik őket, lehallgatják őket a legocsmányabb módszerekkel. (...) Félnek a nyomorultak.

     - Ha már börtönben vannak, akkor nem kell félni.

     - [Popper Péter] ki is ment Izraelbe. (...) ...a '90-es évek elején úgy gondolta, hogy őt fel fogják akasztani, akkora bűnöző. (...) Aztán felhívták Tel-Avivban, hogy Péter, nem változott semmi. Gyere vissza.

     - [Popper Péter kapcsán] Ezeknek az embereknek az a céljuk, hogy mi féljünk. Fél a rendőr (...), nekik ez a lényeg, hogy ezt fenntartsák. (...) Amint kiderül valami, valamiről lehull a lepel, akkor ők elkezdenek félni. De ők nem azt szeretnék, hogy ők féljenek, hanem azt, hogy mi féljünk.

Letöltés és sokszorosítás VMP3O

Itt látható és hallható a riport filmdemó verziója, mely 2009 május 29-én készült és került ez oldalra feltöltésre!
(Ha innen nem indul, az alatta lévő lejátszót használja!)

 


 

 


Sortüzes, bűnöző alkatú pszichopaták juggatta póló. A veérnáci sátánduett, Popper Péter és Bodor Pál, Gyurcsány és a fekvő emberekbe sortüzelő REBISZ-bűnbandák szövetségesei. A HÍRHÁTTÉR addig fogja őket taposni, amíg 10 millió embertől nem kérnek bocsánatot sortüzeikért, fasizmusukért, több évtizedes, Hollywood-ban Oscar-díjat nyert Veérizmusukért és veérfaji elektrosokk terápiáikért.

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
 


Kapcsolódó anyagok a Hírháttéren:
2008-03-02. - HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: "Egyszerűen diktatúra" - Interjú Gőbl Györggyel
/Riporter: Molnár F. Árpád/

A tartalomból: Gőbl György a soproni civilek és civil szervezetek tagjainak egyik vagy a legkiemelkedőbb alakja, határainkon innen és túl egyaránt egyre ismertebb emberjogvédő. Vele készített interjút a Hírháttér a 2006 október 23-i és azt követő tapasztalatairól, munkájáról, a rendőrbűnözésről, a politikai pártokról és azok összefonódásairól.
KLIKK az oldalra!
A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)
 
Előző cikk:
2008-03-08. -
A szavazás közeledtével - Ebergényi Németh Magda 3 írása
/Ebergényi Németh Magda/
Tartalom: 1. A szavazás közeledtével ; 2. A "felelős" értelmiség ; 3. Ismerősöm mondta...

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-09. -
Közlemény a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete megalakításáról
/Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete/
Részlet: Nyilvánosságra hozzuk a közhatalom által elkövetett jogsértéseket. És itt gondolunk a rendőri erőszakra, az ügyészség néha megdöbbentő hozzáállására a sértettekhez és a bíróságok néha példa nélküli elutasító vagy bűnösséget megállapító ítéleteire...

   
 

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu