Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, mp3-as, letölthető anyagokkal!
!ÍRJON A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBA!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

Tisztelt Honfitársaink, Honfitársnőink! Kedves Barátaink!

 

2008-03-14.
Közhatalom Jogsértettei Egyesülete Elnöksége

Örömmel közöljük, hogy hosszú előkészületek után, 2008. március 12-én hivatalosan is megalakult az eddig informálisan működő Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete!
Köszönet mindazoknak, akik segítették-segítik az igazság kiderülését, és akik felvállalják képviseletét!
Egyik legfontosabb célunk, hogy minden törvényes és lelkiismeretünkből fakadó eszközzel segítsük a civil társadalom önvédelmének erősödését a hatalmi megfélemlítéssel szemben!
Minden javaslatot, segítséget, kritikát örömmel veszünk!
 


A KJE alakuló gyűlésén balról: Barna Tibor, 2006 őszén 14 napig politikai fogoly, mélyen vallásos keresztyén, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) elnöke. Középen Apáthy Gabriella elnökhelyettes, 2006-os túlélő, akit nyakon lőttek a fejmagasságban sortüzelő állami rendőrbűnözők. Kék ingben Gőbl György titkár, Sopron legfőbb emberjogvédője, akire 2006-ban Gyurcsány úr sortüzesei felfegyverkezve és csoportosan támadtak. /Kommentár: Molnár F. Árpád/

Üdvözöljük a Civil Jogász Bizottság lépését, hogy feljelentette Gyurcsány Ferencet a 2006-os brutális rendőri fellépést nem akadályozta meg, holott módjában állt volna pozíciójánál fogva, sőt, azt pártolta!

Gyurcsány Ferenc köztörvényes bűnöző: többrendbeli csalás, sikkasztás, közvagyon hűtlen kezelése, közérdekű információk elhallgatása, ezzel választások törvénytelen befolyásolása, az őszödi beszédben bevallott bűncselekmények és a 2006. szeptemberi-októberi terrorcselekmények okán!

Utóbbi három vádpont miatt a kormányfő és kormánya illegitim; a jelenlegi parlamenti struktúra és erőviszonyok szintén, mert nem teszik lehetővé a kormány kontrollját és a népképviselet érvényesülését!

Mindeközben Tibetben ma házkutatások és a hazafiak üldözése folyik, etnikai és emberijogi elnyomás van! Ott az 50-es években (1959-ben) szintén volt népfelkelés, szintén idegen, kommunista és megszálló hatalom ellen és megszállásukat a tibetiek a mai napig nyögik. Sajnos most is brutálisan lép fel a kínai hatalom a békés tüntetőkkel szemben Lhasaban és környékén -- milyen ismerős ez a helyzet, ott is a megszállt nép egyik szent ünnepén! Szerzetesekre vadásznak, ahogy ránk Gyurcsány rendőrsége 2006. szeptember 20-21-22-re virradó éjjel valamint október 23-án, 1956. szabadságharcának 50. évfordulóján!
Miközben elvárjuk a nemzetközi szolidaritást Hazánk emberjogi küzdelmeiben, azt mi is tiszta szívvel megadjuk!Tőkés László EP-képviselő kérését tolmácsolva keressük határon túli jogsértett honfitársainkat, honfitársnőinket, bármely (elsősorban szomszéd-)országból!
Kérjük mindazokat, akiknek ilyen személyekről, esetekről, vagy ilyen személyeket, eseteket ismerőkről tudomása van, jelezze vagy adja tovább nekik, hogy a velük történteket elmondhassák!


Tisztelettel kérünk mindenkit, akinek fontos Hazánk sorsa, hogy ünnepeljünk méltósággal és az ünnephez illőn! 1848. március 15-én Petőfiék, Jókaiék is olyan hatalommal álltak szemben, amely magát törvényesnek, legitimnek gondolta! A 12 pont lényegében ma is aktuális!


Köszönettel, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete Elnöksége:
Apáthy Gabriella apathy.gabriella@gmail.com
Barna Tibor barna.tibor@yahoo.com
Gobl György goblgy@gmail.com

 


A KJE alakuló gyűlésén Barna Tibor, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) keresztyén elnöke, 2006-ban politikai utasításra 14 napig politikai fogoly.

 

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 
Előző cikk:
2008-03-14. -
"Életfogytiglan!" - Tudósítás a Civil Jogász Bizottság tegnapi gyűléséről, melynek témája a Gyurcsány Ferenc elleni feljelentés volt
/Molnár F. Árpád tudósítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel bővelkedő tudósítása és kommentje a CJB tegnapi üléséről, melynek témája a Gyurcsány Ferenc elleni feljelentés volt.

Lap teteje

Következő cikk:
2008-03-15. -
Magunkfajták civil szervezet (a KJE) alakult meg a sortüzes-csonttörő, életfogytos kormány áldozataiból
/Molnár F. Árpád összeállítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel, neves áldozatokat és emberjogvédőket megszólaltató riportösszeállítása a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alakuló gyűlésén történtekről és elhangzottakról.

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu