Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek

 

   

A kecskeméti és a többi rendőrpszichopata söpredék szükséges kényszergyógykezeléséről

 

2008-05-27.
Molnár F. Árpád

Géppuska-sebességgel képernyőre vetette Molnár F. Árpád, Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., Tel.: 30/919-6386.

Nem tudom, világos-e? Ha nem, akkor olvasni tovább, hátha derengeni kezd valami!

Az ilyen sortűz-, nőverés- és nagymamákat fejbe lövős és lövetős bűnöző rendőrpszichopaták, amilyenek ti vagytok, gyógy- vagy kényszergyógykezelésére láttam annak idején egy nagyon hasznos módszert. Ott egy szintén nőverős-nőerőszakolós (majdnem olyan, amilyen a MAZSIHISZ vezetője, Feldmájer Péter, aki sortüzes-csonttörő pszichopata, a tömeggyilkos REBISZ-szerű nőerőszakolós és nőverő Mose Kacav izraeli államelnök névtábláját Isten templomára szögelő), tehát a példában egy szintén nőverős-nőerőszakolós fajzatotokhoz hasonló (de nem csonttörő, tehát magasabbrendű) bűnöző úgy gyógykezelte magát orvosi rendelésre (most én volnék az orvos), hogy elektromos árammal sokkolta a saját heréjét. Ez indukálta, hogy amit annyira imádott, mint ti, azaz a nő- és lányverést, továbbá a MAZSIHISZ-es típusú, dísztáblával jutalmazott nemi erőszakot (a csonttöréseket nem, mert felsőbbrendű volt valamennyiőtökhöz képest), azt meggyűlölje. Pontosan ezt indukálná nálatok, fasiszta rendőrbűnözőknél is, amik olvassátok ezeket az oldalakat. Tehát láthatjátok, hogy csak segíteni szeretnék rajtatok, és biztos vagyok abban, hogy e téren a lakosság zöme feltétlenül az én ötleteimet támogatja, gyanítom, lesz az a későbbiekben bármi. Rátok, fajfasiszta sortüzes söpredékre úgysincs szüksége senkinek, és ha a tükörbe néztek, bizony, be kell valljátok magatoknak, hogy fajtátokat és módszereiteket már csak az utolsó, röfögni és a ti moslékotokban fuldokolni szerető legutolsó disznók igénylik.

Na most: Gyurcsány Ferencet, a Farkasné Benke Aranka által kérkedett Gergényi Pétert és a REBISZ teljes egész állományát, továbbá akiket csak kivezényeltek az utcákra csontokat zúzni, nagymamákat arcon lőni, a világ népeiből való turistákat, keresztyéneket és ateistákat összeverni, megrugdosni, csontjaikat összetörni, bordákat széjjel rugdosni, arccsont- és koponyacsonttörésekre, fejbe lövésekre stb., ahogyan ti a mai napig Farkasné Benke Aranka sortüzes rendőralezredes módjára kérkedtek ezekkel az Emberiségellenes és életfogytiglanra való gaztettekkel, kényszergyógykezelés keretében kellene valamennyiő töket a herétekre csatolt elektrosokk géppel egy székhez bilincselni (ahogyan itt, a kecskeméti rendőrségen szoktátok az őrizetesekkel naponként, Kassai László sortüzes-csonttörő állatsöpredék, csak ritkán elektrosokk géppel együtt), és közben a 2006 október 23-i felvételeket mutogatni nektek és moslék fasiszta, fajnáci fajotoknak, hogyan kell hason fekvő, megbilincselt, fegyvertelen zsidókba, bocsánat, az összes többi népből valókba (nőkbe és férfiakba) menet közben belerúgni, ütni-vágni, Kassai Lászlóéknak és Benke Arankáéknak jól kihangosítani a visításokat és üvöltéseket, amíg kivétel nélkül valamennyien meg nem irtóztok az erőszaktól, a Feldmájer Péterek, a Gyurcsány Ferencek és Mose Kacavok gaztetteitől és mocskos, példaképként éppen elém emelt gergényi-patkányotok vérengzéseitől.

Ha példaképnek kell, és pont emberjogvédők elé mertétek letenni ezt a történelmi szinten is rekordtartó mélyganéjt, hát - vagy mit is mondok (merthogy súgnak) - megkapjátok, kecskeméti veérgőzös, moslék állatpszichopaták, példaképként.

Tehát képernyő előtt kell titeket bilincsben sokkolni, mint már említettem és fogom is minden csittre vagy nyekkre, moslék kecskeméti és többi rendőrpszichopaták, undorító és ocsmány sortüzes állatok, szemben azzal, hogy szegény emberekbe és hajléktalanokba, kicsinyekbe és nagyokba belekötni, kit megerőszakolni, kinek mobilelefonját ellopni, kit kifosztani, kit összeverni, kit nyugdíba taposni, kitől a falat kenyeret megvonni, aztán hamis vádakkal feljelenteni, tanárnőket szembe köpni, lefújni őket gázspray-vel, másoknak ujjait törni, miután hason fekszenek bilincsben, más nők és férfiak cipőit a Dunába dobni, hitlerista moslék államállatok, kinek személyi iratait megsemmisíteni (a Btk. szerint ezért is börtön jár nektek, meg azoknak is, akik tagadják): magyarul takarodjatok az Emberi Faj közeléből, veérengző moslék állatok, és ne álljatok az utamba még egyszer.

Én nem vagyok sem Balaton Balázs újságíró, hogy rendőrökként azért, mert helyettetek nyomoz, összetörhetitek a csontjait, nem vagyok Lépold Józsefné grafológus sem, hogy azért bordáit törjétek, mert nem bűnözőként, hanem írásszakértőként szakért, nem vagyok Baranyi-lábtörlő, hogy ne úgy vágjak vissza valamennyi moslék trógereteknek, hogy életen át szüntelen nyekken a folyamatos és visszatérő rúgásoktól, amíg ina szakad, nem vagyok Kuzma Mihály rendőralezredes, hogy ti, moslék, hitvány, gergényista rendőrgyilkosok azért üldözhessetek és gyilkolhassatok, mert nem vagyok olyan utolsó trágyadomb, mint ti, akik előtt fajfasiszta alapon hasra estek, és azért, mert olyan jóleső utolsó hányásvörös disznónak trágyadombon a ganéj. Azaz kotródjatok a közelemből, és meg ne lássak még egy moslék, parazita rendőrt a közelemben, mert aki csak a közelembe jön, akár igazoltatás, akár pofavizit érdekében, annak onnantól kezdve az élete leszek, miközben a munkámat elvégzem, mely utóbbi önmagában elég, hogy az unokáid is, rendőrmoslék - ha marad mivel nőt erőszakolni és mocskos purdét fosni a világra - saját nagyapjukat fogják átkozni, hogy az utcára ki nem mernek menni, viselve azt a szégyent és gyalázatot, amit rátok és összes rokonaitokra vert az Igaz Úr Isten, és amit általam végig fog verni rajtatok, és nyilvánosságra fog hozni rólatok.

Mielőtt bármelyik moslék, bordáit szanaszéjjel rugdosni való rendőrpatkányra gondolván azt mondanám: most ti jöttök, helyette azt mondom:

Most megint én jövök. És ha dombot vagy civilekből és jó útra térni akart rendőrökből csonthalmot állítotok, én a csonthalmaitok ellen hegyeket emelek, ha hegyet emeltek, riherongy és mocskos, undorító, lehányni való bűnözők, akkor a heggyel szemben kontingenst állítok ellenetekben.

Molnár F. Árpád és a Hírháttér a söpredék ellen.

UI.:
Jut eszembe: ismeritek azt a viccet (nevezhetjük akár rendőr- vagy NNI-viccnek is) - tisztára tetten érhetetlen, mert sosem lehet tudni, melyik titkosszolgálat vicceli meg a rendőröket pl. a magyar helyett -, amikor a cigaretta, az alkohol, meg a radium kopogtat az ajtón. Remélem, sikerült ezzel a memóriaserkentővel feldobni egy kicsit a hangulatot.

Na, ne féljetek, majd én súgok. Ne féljetek, inkább rettegjetek, betörők.

Laci te, hallod-e! Jer ide! Hogy-hogy melyik? Hát a K. Laci!

 

Molnár F. Árpád, a Hírháttér főszerkesztője
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

 


 

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
2008-05-23. - HÍRHÁTTÉR TV: Fogolyjogok, Nemzeti Nyomozóiroda
/Tóth Katalin (tkatalin) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tóth Katalin és Molnár F. Árpád az őrizetesek és elítéltek jogainak globális és cinikus eltiprásáról, melyről senki nem beszél. Lamperth Mónika és az NNI, Kaiser Ede szándékos elítéltetése. Molnár F. Árpád és a Bárándy-család. (Film, 8 perc)

 


 

2008-05-14. - BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR TV: (Poszt)Fasizmus-Gyurcsányizmus
/Molnár F. Árpád - Tóth Katalin/
Tartalom-asszociáció: A hitlerizmus és a Holocaustok párhuzama a gyurcsányizmussal, Auschwitz stb. képeivel; Jézus Krisztus, Evangélium; Gyurcsány és más életfogytiglanosok, 2006 október 23.; a megint tabu Veér András és bűnbandái politikai elektrosokk terápiái és halálra kínzásai, Popper Péter és Bodor Pál (Diurnus) volt MÚOSZ-elnök szövetségesei, akiknek tetteit egységes D-Notice rejti. Németh Péter, a Népszava főszerkesztője tevékenységének párhuzama a nácizmussal.... (Film, 10 perc)

 

2008-04-28. - TABU: HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrszakmáról a teljes állománynak - Tényfeltáró film nektek és rólatok, ahogyan még senki nem szólt hozzátok
/Molnár F. Árpád filmje/
Tartalom: A film készítője, Molnár F. Árpád több, mint fél évtizeddel ezelőtt összekülönbözött a rendőrséggel és az NBH-val, ami miatt tönkre akarták tenni, aztán meg akarták ölni. Tényfeltáró film a rendőrség belső működéséről, a rendőri állomány erkölcsi- és mentális állapotáról, az állami bűnözésről, politikai gyilkosságokról... (Film, 30 perc+kép)

 

2008-04-24. - HÍRHÁTTÉR TV: Sortüzesek és cigányok
/Angel Mendoza (Peru) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Alkotmány, Btk., életfogytiglan - Molnár F. Árpád titkokat is feloldó, saját, élő kommentárjaival dúsított filmjében, melyben nyíltan üzen Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek is, Angel Mendoza perui állampolgárral készített riportot, aki vacsorából ment haza, amikor álarcos rendőrbűnözők megtámadták. Beszámolójába annál a résznél kapcsolódunk be, ahol elmondja, miként törték szándékosan csontjait a rendőri elkövetők. (Film, 10 perc+kép)


 

2008-04-16. - HÍRHÁTTÉR TV: Szókimondóan a kormány- és rendőrbűnözésről
/Film: Molnár F. Árpád/
Tartalom: A Hírháttér főszerkesztője, aki a rendőrséggel kezdte a szakmát, nyíltan beszél a 2006 október 23-i gyurcsányi-, igazságszolgáltatási- és rendőrbűnözés konkrét tényeiről. (CIKK+Videó!)

 

 

 

 
Előző cikk:
2008-05-27. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Mór és az állami halálgyár - Sebők István pártelnökkel
/Sebők István - Molnár F. Árpád/
Tartalom: A móri állami mészárlás egyetlen túlélő gyanúsítottja, W. Róbert hazudozásairól, a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) kényszervallatásairól és állami megrendelésű, bűnszervezeti koncepciós pereiről, Lamperth Mónika és mások vezető bűnözői szerepéről. Vérrendőrség, vérügyészség, vérbíróság, Lomnici Zoltán OIT-s vérbíró haverja és vérper Kaiser Ede ellen. N. László meggyilkolásáról és Tasnádi Péter titkosszolgálati eszközökkel történő megfigyeléséről. (Film, 10 perc)

Lap teteje

Következő cikk:
2008-05-29. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Ügynöklét, s az idióták - Kozenkay Jenő kémelhárítóval
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Miért kémkedik valaki pl. Romániának? Ügynöklét, negatív viselkedésminták, személyiségváltozás. Kártékony és hasznos titkosszolgálatok. A béna kacsa NBH idegen ügynökökkel tele. A Szilvásy-Gyurcsány sárkányduett, valamint Laborc Sándor, a KGB idiótája. (Film, 11 perc)

   
 

web counter
web counter

(Molnár F. Árpád honlapja)
Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu