Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és reformját közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád:       "A titkosszolgálatok nem azért vannak, hogy szolgáljunk nekik, hanem azért, hogy az Isten Erkölcseivel uralkodjunk fölöttük. Aki egy titkosszolgálatnak nem uraként és használójaként, hanem szolgájaként tesz tanúbizonyságot, méltó arra, hogy annak sátáni sötétségében vesszen el."   (2009.04.04.)

   

Hogyan tovább, globalizmus?

 

2009-04-11.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


A CIA Magyarország elleni, világterrorista hatású bűntettei miatt hívtuk telefonon az USA magyarországi nagykövetségét. Erről láthatják egy nemrégiben készült botrányfilmünket, melynek hatására a teljes D-Notice (központilag rendelt totális elhallgatás) alá rendelt Hírháttér vonatkozásában, Molnár F. Árpád és a Hírháttér nevét elhallgatva Hillary Clinton is megszólalt. Míg a Teremtő Titánjának, Soós Józsefnek a cikkét olvassa, erre a linkre kattintva e filmünket saját gépére el is mentheti!
(Molnár F. Árpád)

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia Nézőit, Hallgatóit, Olvasóit! Egy olyan témakörrel foglalkozunk ebben a kis cikkben, ami mindenki számára érthető módon világossá teszi azt, hogy ez a GLOBALISTA VILÁGRENDSZER nem tartható fenn sokáig. Az utolsókat "rúgja" a HÁTTÉRHATALMI-NAGY-BABILONI Rendszer!

Mindenfelé a világon azt halljuk, hogy növekszik a MUNKANÉLKÜLISÉG, halmozódnak fel a megtermelt áruk, termékek, nem lehet eladni őket, nincs rá vevő.... NINCS PÉNZ!!!!! Ennek könnyen megmagyarázható okai vannak. Egy mondatban megfogalmazva: a PÉNZRENDSZER működési elve és gyakorlata HELYTELEN! Ugyanis egy olyan GAZDASÁGI FOLYAMAT működik, amely ÖNMAGÁT ADÓSÍTJA EL, ADÓSSÁG SPIRÁLBA sodorva saját magát, és mindazt, aki ebben a folyamatban közvetlenül, vagy akár közvetve is részt vesz. Tehát a GLOBALISTA világgazdaság minden tagját, akinek a HÁTTÉRHATALOM a homlokára sütötte a pecsétjét.

TÚLTERMELÉS VAN a világban mindenhol, ami azt eredményezi, hogy csökkenteni kell a TERMELÉST; ezt csak úgy lehet megvalósítani, ha MUNKAHELYEK SZŰNNEK MEG. Nincs szükség ekkora méretű gazdasági termelésre. De a GLOBALISTA-CIONISTA KAPITALIZMUS csak folyamatos termelés esetén tud ÉLETBEN maradni, de az még nem elég, ugyanis ennek a termelési rendszernek a lényege, hogy állandóan NÖVEKEDÉST kell biztosítani ahhoz, hogy életképes maradjon. De ez MÁRA MÁR NEM VALÓSÍTHATÓ MEG! Ugyanis már szinte NEM LEHET ELADNI AZ ÁRUT, mert teljesen TELÍTETT LETT A PIAC! Éppen ezért CSÖKKENTIK A TERMELÉS MÉRTÉKÉT, ami egyrészt a GAZDASÁG HANYATLÁSÁVAL jár már abban az esetben is, ha nincs MUNKAERŐ-LEÉPÍTÉS! De ez általában a MUNKAHELYEK MEGSZŰNÉSÉVEL jár. Abban az esetben pedig, ha MEGSZŰNIK A MUNKAHELY, akkor kétszeresen, sőt, többszörösen HÁTRÁNYT szenved a GLOBALISTA gazdaság. Ugyanis csökkentett termeléssel NINCS MEGFELELŐ BEVÉTEL, illetve azok, akik MUNKANÉLKÜLIVÉ váltak, onnantól kezdve ők már NEM POTENCIÁLIS FOGYASZTÓK, ugyanis NINCS PÉNZÜK, és csak a legszükségesebb, a létfenntartáshoz elengedhetetlen dolgokat vásárolják meg! Ami szintén rombolja a gazdaságot! Ezen felül valamilyen minimális ÁLLAMI segélyt, élelmezési lehetőséget biztosítani kell az ilyen sorsra jutott embereknek (ezt vagy megteszik,vagy nem......). Többszörösen hátrányt szenved a HÁTTÉRHATALMI-GLOBALISTA GAZDASÁG azzal, hogy csökkenteni kell a termelés mértékét! Gyakorlatilag ÖNMAGÁT FOGJA MEGSEMMISÍTENI! És ezek csak a GAZDASÁGI feltételei a dolgoknak.

Akkor még a KÖRNYEZETSZENNYEZÉST, és a KIMERÜLŐBEN LÉVŐ NYERSANYAGOT, ÁSVÁNYKINCSEKET nem is említettük meg. Hiszen egyre rosszabb feltételek mellett lehet a gazdaságot működtetni!!!!

Azt mindenkinek tudni kell, hogy a JELENLEGI GLOBALIZÁLT TERMELÉS MÉRTÉKE nem tartható fenn tovább, legfeljebb még 30 évig! De addig sem, mert már abban az esetben megbukna az egész "rendszer", ha NEM FEJLŐDHETNE TOVÁBB, nem emelhetné a TERMELÉS MÉRTÉKÉT. Csupán azzal ÖSSZEOMLANA ez a RENDSZER, hogy NEM NÖVEKEDHETNE TOVÁBB! Csupán annyi elég lenne a TOTÁLIS ÖSSZEOMLÁSHOZ.

Mindent egybevetve, összegezve, a GLOBALISTA-HÁTTÉRHATALMI GAZDASÁG csupán néhány ÉVIG képes működésben maradni. Talán van neki még egy évtizede, de annál több semmi esetre sincs.

Ha nem lenne az ECHELON-elmeuralmi fegyver, akkor ez a RENDSZER nem is jött volna létre. Mert TERMÉSZET-ELLENES a megléte és a működése. Gyakorlatilag a FEUDALISTA gazdaságot alakították át úgy, hogy a lehető legnagyobb mértékben KIZSÁKMÁNYOLHASSÁK A FÖLD BOLYGÓT, és annak minden LAKÓJÁT! A TERMÉSZET ÉRTÉKEINEK TOTÁLIS, TELJES KÖRŰ KIZSÁKMÁNYOLÁSA zajlik napjainkban, de az "EMBERI" értékek is hasonló hatásfokkal vannak pusztítva. Mindezen RENDSZERT a FENEVAD irányítja, egy általa létrehozott HÁTTÉRHATALMI-VILÁGKORMÁNYZAT által!!!!! Amit a SZENTÍRÁS már több ezer évvel ezelőtt megjövendölt, és "TITOKZATOS NAGY BABILON" néven szólítja.

Sajnos nem lehetséges az ÖSSZEFOGÁS, mert az ECHELON-fegyver ezt MEGAKADÁLYOZZA!

De ha az emberek elméjére nem tudnának hatással lenni, akkor már régen észrevették volna azt, ami miatt a világ lakosságának a jelentős része az ÉHENHALÁS küszöbén van.

Az EMBERISÉGET az ÁLLAT értelmi- és gondolkodás szintjén tartják, MESTERSÉGESEN! Ennek a célja az, hogy TELJES MÉRTÉKBEN URALMUK ALATT TUDJÁK TARTANI a Föld bolygó minden lakóját! Kivétve azokat, akiket Isten választott ki, vagy a Teremtő felé fordultak, hiszen másban nem találtak megnyugvásra, menekvésre.

Bízunk benne, hogy mindenki számra érthető módon írtuk le a dolgokat. Hiszen nagy a tét, az Emberiség jövője és életben maradása a cél, hogy minél többen részesüljenek ISTEN megmentésében, az ÖRÖK ÉLET ÁLDÁSÁBAN!!!

A HÍRHÁTTÉR Multimédia ezért jött létre, Isten akaratát cselekszi, az EMBERISÉG érdekében, a HÁTTÉRHATALOM utálatosságára!

Szerkesztő: Kárpáti Magyar
Felelős FŐSZERKESZTŐ: Molnár F Árpád Úr

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

*   *   *   *   *   *   *

Az Emberiség júdási ellenségei által aljas indokból és célból pártelrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból, azaz milyen (így a Für Lajos katonai kémfőnök és bandái által titkosított) tények leleplezése miatt üldözött minket Vona Gábor és bűnbandája:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/ (A cikk legkérkedőbb ellensége a Vona Gábor által hivatalosan reklámozott kurucinfó!)

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/ (A cikk legkérkedőbb ellensége a Vona Gábor által hivatalosan reklámozott kurucinfó!)

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Előző cikk:
2009-04-11. -
Globális népirtás felsőfokon! - A gyógyszergyártó lobby és a politika összefonódása
/Audie Rácz Era/
Részlet: Az emberek befolyásolása nemcsak a fizetett médiák által lehetséges, hanem tudatmódosító szerek alkalmazásával is megoldható. (...) ...könnyedén el tudják titkolni az emberek előtt, hogy egy ártalmatlannak tűnő aszpirin beszedésekor milyen egyéb hatóanyagokat, vagy bármi mást juttatnak tudtunkon kívül a szervezetünkbe. Így nagyon ideális állapot hozható létre, szépen megszabadulnak a feleslegessé vált embermilliárdoktól, a maradékot pedig kezes báránnyá teszik, öntudat nélküli ragszolgává süllyesztik.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-11. -
Elvont történetek - Tarkón szúrt disznók, felnyársalt barikám
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Kis Herceg (a titkosszolgálatok "rákkeltő"-nek is nevezték) megállt a tenyésztelep előtt. Ő látta a disznóhordákat, de azok nem látták őt. Az angyal, aki odavezette disznószemlére, széles mozdulattal mutatta a jószágokból álló farmot.
- Ezek azok, akik "nemzetieknek" nevezik magukat - mondta. - Itteni gyártmány. Azért nevezik magukat így, mert azt tették beléjük, hogy így nevezzék magukat. Ott látod a főpásztort - intett karjával a ragyogó szőke angyal...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu