HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Amit ír, Történelem

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

További cikkek: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23.

2009-08-10. -
A Hírháttér várhatóan a főszerkesztő, Molnár F. Árpád szabadságvesztése miatt szünetelni fog
/Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeRészlet: Kovács Krisztina [2006-tól talán a leghírhedtebb vérbíró - a szerk.] a Molnár ellen is úgy járt el, hogy addigra már a Molnár által rendezett filmek tucatjában volt a 2006-os hősök védelmében a legutolsó vérbíróként aposztrofálva és ábrázolva, és Kovács nem tagadta, hogy látta a Hírháttér őt érintő filmjeinek legalább a jelentős részét, azaz összeférhetetlenségét sem. Kovács Tamás legfőbb ügyész személyesen járt el Kovács Krisztina védelmében, akit azért is jelöltek ki a Molnár ügyében, hogy a bűntetteket elkövesse. Kovács bűncselekményi célzatú kijelöléséről 100%-osan megbízható információkkal rendelkezünk.
F 2009-08-10. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A kutyáikat is Kiirtom! - Az Elme-Bajnai tömeggyilkosok az Ószövetségi Törvények szerint
/Molnár F. Árpád (reformer, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Hangeffektusok: Molnár F. Árpád/
(Film, 10 perc)
Tartalom: Zengzetes, élvezetes szónoklatot hallhatnak és láthatnak a regnáló állami vezetés halálos bűneiről és arról, hogy az ISTEN és az Ószövetségi Törvények miként Parancsolták az ilyen Bajnai, Draskovics, NNI-s Petőfi Attila, Zombor Gábor polgármester, Metzinger Éva kecskeméti jegyző (...) bűnözőket ISTEN-ellenes és népellenes gaztetteikért Törvényesen megtorolni, a háziállataikkal együtt! Hallhatnak és olvashatnak Budaházy Györgyékről, (...) az Elme-Bajnai tömeggyilkos bankármilliárdos kormányzat tudatos Alkotmányellenes és népirtó (Btk.155.§) halmazati, életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűntetteiről, nemzetközi repülőrobbantó terrorista tömeggyilkosságaik előzményéről és azóta tartó folyományairól, továbbá hogyan adósították el tudatosan és szánt szándékkal a nép tömegeit a bankároknak Alkotmányellenes törvényeket hozva, és hogyan tüzeltették el a minap is kisgyermek(ek) játékait, ahogyan Berlinben a könyveket égették halomra. Mindezek mellett jelent és jövőt mondunk. (...) Jöjjenek, tartsanak velünk!
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-08-10. -
Lélekölő: Pénz, modern gazdaság, adósságcsapda
/Kinda Miklós/
Részlet: Az emberi testet el lehet párologtatni sugárzással, hatalmas kínok között elevenen el lehet rothasztani ördögien kreált vegyszerekkel vagy vírusokkal (...). (...) Megvásárolták az emberek elkorcsosult vezetőit és a segítségükkel elvették az emberektől a jogot arra, hogy a szükséges pénzt létrehozhassák. Helyette a semmiből kreáltatnak egyfajta adósságpénzt. (...) Az emberek vezetői nem szabadok többé, meg vannak szorítva egy erős, nem emberi marok által. Azt teszik, amit parancsolnak nekik (...). (...) A babiloni torony mindenképp összeomlik, akármiből és akárhányszor is építik újra az emberek, de mi ne legyünk az építők között...
 
2009-08-09. -
Lucifer fényességes dicsőségéhez hasonlították a titkosszolgálatok és a kecskeméti politikusi tömeggyilkosok ámokfutásait (fotókkal)
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztője/Molnár F. Árpád (főszerkesztő, terroristaellenes tényfeltáró, tömeggyilkos-meggyilkolásszervező, Echelon-tanú)/
Részlet: Közölte - Metzinger Éva már hegyezi is a fülét -, hogy Lucifer (azaz a Sátán) a világ ura, a Fényhordozó, aki - vegyük tudomásul - uralkodik a világban, annak hűbéresei is uralkodnak, és nekik joguk van azt csinálni az alsóbbrendűekkel, a világ népeivel és velünk, amit akarnak. Azért, mert övék a fény, amely Luciferből árad, ők az elit, az arisztokrácia, a valódi szellemi és felsőbbrendű, mi pedig az alsórendű állati gojok, barmok, majmok és állatok, amik fogyóeszközök és az uralkodás hitvány használati tárgyai. (...) Bajnai Gordon háttérhatalmi kötődéseiről később szeretnénk meglepetésanyagokkal szolgálni. Bajnai ugyanolyan illuminátus tébolyult, mint George W. Bush, a Koponya és csontok szekta kétszarvú bafometimádóinak kultikus elmebetege.
F 2009-08-09. -
agy-Baj-nainak, Draskovicsnak és maffiatársaiknak; családok kilakoltatása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicistaRészlet: agy-baj-nai Gordon háttérhatalmi szolga, Draskovics Tibor emberiségellenes bűnöző ... (...) A neveitek nincsenek beírva az Élet Tekercsébe, hiszen az emberiség eddigi történelme során soha ilyen gátlástalan, lelketlen, haza- és emberiségáruló hitvány férgek még nem kerültek olyan pozícióba, hogy több ezer-százezer-millió és..... az egész emberiség felett pusztítsanak! Minden nap, melyet megértek, és nem pusztultok el, egy katasztrófa a Föld bolygónak, és az azon élő minden nemzetnek is!!! A halálotok megoldás lenne arra, hogy legalább több kárt és bajt nem okoznátok másoknak, az emberiségnek! Mert nektek már mindegy: kárhozottak-átkozottak vagytok!
F 2009-08-08. -
Molnár F. Árpád mai NBH-botránya repülőgéprobbantás- és zomborállati szabadságvesztés-ügyben (MP3-mal!)
/Molnár F. Árpád (főszerkesztő, terroristagyilkos-szervező, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeRészlet: ... a Hírháttér Multimédia a főszerkesztő, Molnár F. Árpád esetlegesen a mai napon bekövetkező őrizetbe vétele miatt meghatározatlan ideig szünetelhet. (...) A pénzbírságot/szabadságvesztést az a Metzinger Éva Kecskemét jegyzője szentesítette és vette gyorsított eljárás alá, aki a szintén többek között a mintegy 100 halálos áldozatot követelő indonéz repülőgéprobbantási ügyben Zombor Gábor Fideszes polgármester és az NBH eltussolói és üldöző akcióiban részt vett a Hírháttér teljes megsemmisítésére, és az összes gyilkossági és más nemzetközi tömeggyilkos merénylet eltussolására. (...) A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) kecskeméti kirendeltsége kapujánál a kamerák előtt ma, 2009 augusztus 7-én ordítozva, nagy forgalomnál lefolytatott telefonbeszélgetést ide kattintva MP3-ban letölthetik! Helyszín és személy: Kecskemét, Molnár F. Árpád, riadt és fenyegető NBH-ügynökökkel körülvéve.
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.10.09.)
 
2009-08-07. -
HÍRHÁTTÉR TV:
ATV, Friderikusz - Műsorok 1000-szeres áron
/Soós József (szerkesztő, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Friderikusz Sándor az ATV-ben panaszolta, hogy őket méltatlanul kritizálják, mivel (beszélgetős) műsora is mindössze másfélmillió forintba kerül alkalmanként. A Hírháttér szociális segélyből viszont minőségben is százszor olyan kvalitású filmeket termel, (...) ezredannyi költségen (...), de pl. erkölcsi identitásban a minőségi különbség ki sem fejezhető (...), filmszerkesztés szempontjából a különbségek ugyancsak nagyságrendekkel kvalitatívabbak, a differencia pedig megint kifejezhetetlen, ha azt nézzük, hogy a Hírháttér az Emberiség puszta túlélése szempontjából is a legfontosabb, és (...) senki által érinteni sem mert tömegpusztító és kárhozatra vető államtitkokat, módszereket és eszközöket leplezi le, feltétlen indukálva az elkerülhetetlen világreformokat és a vallási világébredést is. (...) Filmünkben visszatérően olvashatnak Németh Sándor és a Hit Gyülekezete Emberiség-ellenes és ellenünk folytatott bűnözői tevékenységéről is. Filmünk előtt megmutatták Kurucz Pétert, az ATV Híradó főszerkesztőjét (...)...
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-08-06. -
Gazdaságpolitikai alternatíva nélkül. (1. rész)
 Miért nincs? És miért nem lehet?

/Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár)/
Részlet: Évek óta küzdök az áfaemelés ellen, mivel pl. Matolcsy György és Járai Zsigmond véleményével
 szemben az áfának nemcsak adó szerepe van, hanem fontos gazdaságpolitikai eszköz is. Az Orbán-kormány idején én akadályoztam meg, hogy az élelmiszerek és az energia áfáját 12 százalékról 15 százalékra emeljék. (...) ...lebecsülik, lenézik polgártársaikat és a társadalmi szolidaritás elvét. Szembeállítják a társadalom csoportjait,  ebben a feszültséghalmazban a munkanélküli, nyomorgó emberben ingyenélőt, élősdit látnak és láttatnak. Nincs sokkal jobb véleményük a nyugdíjasokról sem.
F 2009-08-06. -
Média, herdálás - Draskovicsok kiirtása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...rabszolgaságra lehet kárhoztatni az egész emberi fajt! Aki ennek a létezéséről tud, és nem tesz semmit az embertársai érdekében (...), az halálos bűnt követ el az Isten szemében! Hiszen közvetve hozzájárul cinkos hallgatásával ahhoz, hogy a Háttérhatalom további emberáldozatokat okozzon! Minden népek, és Isten ellenségei voltatok az utolsó időkig, önző érdeketek, félelmetek, gyávaságotok miatt kellett emberek millióinak értelmetlenül meghalnia (...). (...) Ennek ellenére ti mindent megadtatok magatoknak, és soha nem törődtetek azzal, hogy élnek úgy emberek, akik reggel nem tudják, hogy este hova fogják lehajtani a fejüket, és mit fognak enni!!!
 
HÍRHÁTTÉR - A Walkürök Kapuja
2009-08-05. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Kell... Nürnberg... Gyilkosok... - (A Fideszről és egy Tömeggyilkos Rendszerkorszak Végnapjaihoz)
/Szeszák Gyula (megyei főügyész, olajügyész, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Wagner (német) és Lutoslawski (lengyel)/
(Film, 21 perc)
Tartalom: Az ügyészek királya, Szeszák Gyula előadásával készült dokumentumfilmünkben a megyei főügyész az ország ex lex, azaz törvényen kívüli állapotáról, valamint a Fideszről és a Jobbik helyzetéről, hitelességéről, továbbá ezek kapcsán is a rablóprivatizáció és az Emberiség-ellenes bűntettek számon kérhetőségének érdekében a visszamenőleges hatályú törvénykezés szükséges bevezetésének lehetőségéről, történelmi példákkal, így a (kívánatos) nürnbergi perektől a Rákosi-érán át várható közeljövőnkig. A Szeszák Olajügyész által a kedvenceként is aposztrofált Wagner-darab, az "A walkürök lovaglása" zenei kíséretével induló filmünk tudottan plánta, annak tartalma, így kiemelve a visszaható törvénykezést illetően a társadalomban visszatérően felhasználására fog kerülni.
(Megtekinthető és letölthető!)
Az emberéletek és a Föld védelmét 100%-ban megtagadták, és (minden tömeggyilkosságot tovább fedezve) saját érdekeikre hivatkozva bírósághoz fordultak: Németh Sándor (a Hit Gyülekezete országos "lelkésze"), Pesty László (Hír tv, Magyar Nemzet, Orbán és Kövér titokminiszter barátja). A Hírháttér kezdeményezni kívánja a Hit Gyülekezete teljes betiltását!
F 2009-08-04. -
A profit szegénységet hoz; Érzékeny rektorok; A bankok ellen
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Részlet: ...a havi két-hárommilliós fizetés nem ritkaság rektori körökben sem. (...) Az egyetemek így vagy úgy, de a mi pénzünket, vagy legalább is zömében a mi pénzünket költik el. (...) Kis túlzással a gyerek hülyébben jön ki az egyetemről, mint amikor bement. (...) Medgyessy Péter nagy mellénnyel jelentette be, hogy rendet tesz a bankvilágban, és kezdi mindjárt az OTP-nél. (...) Az állam ma a pénzügyi tőke, a bankok eszköze. (...) Az állam megtűri, hogy a bankok lakásvásárlásra euróban, svájci frankban folyósítsanak hitelt egyszerű polgárok számára, akiktől nem várható el, hogy eligazodjanak a nemzetközi pénzügyekben. Más országokban ez bűncselekmény. (...) Az állam az IMF-től felvett milliárdokat nem polgárainak jólétére, hanem a bankok helyzetének javítására használja. A magyarországi bankok zöme nem is magyar bank...
F 2009-08-04. -
Új reformkor elé
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Kósa az a nagyformátumúnak távolról sem nevezhető álnemzeti politikus, aki Eötvös, Deák és Antall szellemi jogutódjaként immár a nemzetközi szabadkőművesség bérence, zsidók, kommunisták, Habsburgok érdekeinek kiszolgálója. Így élvezte ezúttal az Anna-báli „királyságot”, aki a bálkirálynőnek aranyalmát nyújtott át. E környezetben nincs időszerűbb Széchenyi szavainál: „A magyar szó még nem magyar érzés, az ember, mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság köntösében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán…”
 
HÍRHÁTTÉR - A Headline 2009-08-03. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Politikai apartheid: Háború a szegények ellen
/Soós József (szerkesztő, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád és Ligeti György/
(Film, 16 perc)
Tartalom: Kísérteties, ijesztő, sokakra felkavaró filmet láthatnak. Monok polgármestere, Szepessy Zsolt (...) rendeletben szabályozná még azt is, hogy a szociális segélyen élő szegények közül, akiket még fölösleges parkgondozásra sem tudtak marhákként kihajtani, csak a korrupt és sikkasztó önkormányzat(ok) által megszabott gazdagok (klientúráik) üzleteiben vásárolhatnak: sok mindent akárhányszoros áron, mint másutt. A gettósítás és a gazdagok-szegények közötti egyre diffúzabb szakadékrobbantás (...) egyre arrogánsabb pszichopátiával párosul. (...) ...a magyarbűnözés politikai gyilkosságai, önkormányzati és rendőrségi bűnözése, és a magyarbűnözés interkontinentális tömeggyilkos terrorizmusának és Föld-pusztításának elfedésére, és az elkerülhetetlen globális válságcsinálásra. (...) ...egyetlen 100 milliós BKV-álvégkielégítés tízezrek szociális segélyének összege (...). (...) A fehérbűnözés CIA-ja, WTC-je, a magyarbűnözés által védett száznál több robbantásos merénylet, és azok 100%-os eltussolása, (...) politikai gyilkosságainak tömegei (...). Bővebben vesézzük Kecskemét terrorista bűnözőjét, Zombor Gábor polgármestert és elődjét, Gergényi Pétert is, akinek (nemzetbiztonsági minimum!) kizárólag a Molnár F. Árpád által teregetett bűntettei eltussolása minden magyar idők egyik legmocskosabb népsortüzesét és 1956 óta nem látott súlyosságú nemzeti katasztrófát okozta. Nos: mutatunk sok valami mást is, ebben és kapcsolatokban. Törvényes kivégzések, összecsapások, feltétlen konstrukciók.
(Megtekinthető és letölthető!)
A filmben elhangzottak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.10.09.)
ÚJRA: e filmünk is 5000 nézőszám fölé ugrott az első 24 óra alatt!
 
2009-08-02. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az ügyészmaffia vérügyésze, Varga Gergely bukására
(Angel Mendoza 2006-os perui áldozat a Belovics Ervin legfőbb ügyész-helyettes és bandája gengszteréről)
/Angel Mendoza (2006-os perui áldozat) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Angel Mendoza perui állampolgárral, akit 2006-ban támadtak meg a rendőrbűnözők, Molnár F. Árpád készített interjút. Mendozára és a Kruchina-fivérekre Varga Gergely fővárosi főügyészként próbált nyomást gyakorolni, akinek szavait titkon felvették: a nyilvános botrány menesztéséhez vezetett. Mendozával 2008-ban folytatott, archívumba tett, és most, 2009-ben elkészített és publikált riportfilmünk oka, hogy ugyanaz a Varga Gergely ügyész szexuális viszonyba került egyik vádlottjával, és az állami állítások szerint 600 ezer Ft-ot követelt tőle annak fejében, hogy akkor felfüggesztett szabadságvesztést javasol, nem letöltendőt. A bűnügyet - feljelentésére - nem merték/akarták már eltussolni, de Varga vérügyész barátai és eddigi mosdatói, Belovics Ervin, aki Kovács Tamás legfőbb ügyész helyettese, és Ihász Sándor fővárosi főügyész miatt Varga Gergelynek nem intézték el az ilyenkor természetesen elvárható azonnali letartóztatását. A titkosszolgálatok számos ügynököt megmozgatva...
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-08-02. -
Stoffán György JÚDÁS-bére: pénz, pénz és pénz: helyett... kín, gyász és kárhozat
/Molnár F. Árpád (emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró)/
Részlet: A Romániából elszármazott, a predesztinációs kijelentések szerint élete hátralevő részében a Molnár F. Árpádtól való szenvedésbe vetett, Romániából, tősgyökeres úgynevezett "nemesi" családból (tehát minden korban és országban a népet sarcoló államvédelmi és tömeggyilkosi társadalmi rétegből) származó Stoffán György - aki újságíró volt abban az időben, amikor csak a Securitaténak és az ÁSZ-nak mindenképpen meghajló személyek írhattak, senki más - a Molnár F. Árpád ellen tovább folytatja egyik pillanatról a másikra megkezdett etikai nihilista sátáni őrjöngéseit és obszcén káromlásait.
 
2009-07-31. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Sikerfilm lett: Marilyn Manson ellen demonstrál a Győri Egyházmegye
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: II. Zongoraverseny/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Nagy sikerű, kiemelkedő tetszési indexet mutató filmünket mutatjuk be, mely hídnak bizonyult a rockerek és a klasszikus zenét szeretők, a címeres bunkók és a Marilyn Mansont addig utálók között is. A Hírháttér Rádió korábbi anyagának e filmváltozatát a Hírháttéren eddig nem publikáltuk (ez ritka). Eredeti Hírháttér Rádiós műsorunkban - melyben a magyarság elmaradottságával és elhagyatottságával hadakozva - az egyik legnagyobb magyar zeneszerzőt, Dubrovay Lászlót ismertetjük és népszerűsítjük, miközben eredetileg tárgyunk a híres és botrányos rocksztár, Marilyn Manson soproni fellépése miatt született heves egyházi tiltakozásban és tüntető demonstrációban állt.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-07-31. -
Intézményesített Szegényüldözés Monokon - (A Hírháttér Multimédia rögtönzött nyílt levele Monok polgármesterének)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A hitleri Németország tömeges lakossági kirekesztéseire (...) emlékeztető módszerrel "szociális" kártyát akar bevezetni a közpénzekből gazdag monoki polgármester, Szepessy Zsolt, hogy a szociális segélyeket (...) csak meghatározott termékekre lehessen költeni, a kijelölt helyeken (...). A szegények máris azért aggódnak, hogy más településen a ruhát tizedannyiért megveszik a kínaiaktól (...). Azaz a gazdagok továbbra is vásárolhatnak bárhol (...). Egy ilyen ávós intézkedés bevezetése nyilvánvalóan azzal járna, hogy az olyan nonprofit emberjogvédő médiumok is, amilyen a Hírháttér - amelynek elvégzett munkája a piacon milliókat ér, de egy monoki polgármesternél legalább semmit, hiszen nem a zsebét gazdagítja -, megszűnne (...), szociális védelemre és családvédelemre, valamint az önkormányzati segédlettel történő kilakoltatások ellen ott az általa vezetett politikai-állami önkormányzat és annak kilakoltatói, továbbá bűnmegelőzésre, terrorelhárításra stb. a korrupt monoki rendőrség.
F 2009-07-30. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Nagykátai rendőrségi konfliktusok (és H. Józsefné további hatósági csatározásaiból, fotókkal)
/H. Józsefné (tanú, aktivista) - Molnár F. Árpád (szerkesztő-zeneszerző)/
/Zene: Molnár F. Árpád: Nagykáta-Erdőszőlői hangulatok/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Intézményesített falopás, orgazdaság, rendőrségi összejátszás, hatósági fedezés, perek, konfliktusok. A Hírháttér H. Józsefnével, Nagykáta-Erdőszőlő egyre ismertebb, a törvényeket és a törvény előtti egyenlőséget kereső lakosával készített riportot, abból a térségből, ahonnan első riportunk publikálása óta egyre többen szeretnének nyilvánosság elé lépni. Most publikált riportunkhoz Molnár F. Árpád zenei impressziót írt, mely kísérőzeneként szolgál.
KLIKK az oldalra! (20 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)
 
2009-07-29. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Keresztyén alázat, "nemzeti" sajtókörnyezet (Morvai-kurucinfo-különdíjfilm)
/Soós József (Kárpáti Magyar) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Beethoven és meglepetés/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Merőben szokatlan koktélt láthatnak, ahogy kontrasztosan alkalmazásba kerül a keresztyénség kontra kurucinfó, komédia kontra tragédia, humor kontra borzalom, Hírháttér-előre látás kontra kuruc és bandái eredmény, zenei kultúra kontra Morvai Krisztina "nemzeti"-nek nevezett elektrosokkos áramlatai, komolyság kontra kurucék által definiált "nemzeti" arculat, ember és disznó, isteni és sátáni, hősiesség és gyalázat, bölcsesség és ostobaság, értelem és butaság, keresztyén jóindulat és sátáni rosszindulat, kulturált igényesség és moslék Veérgőzös kurucizmus, és a mindezekkel járó bűn és bűnhődés is, ahogyan miattuk Budaházy György és mások börtönbe kerültek, na meg amik lesznek. A film - melyet e világon 18 éven felülieknek szokás pecsételni - külön jegyzett Morvai Krisztinának.
(Megtekinthető és letölthető!)
24 óra alatt 5000 nézőszám felett!
F 2009-07-28. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ (cikként és MP3 formátumban!)
: Politikai terrorista bűnszervezet Kecskeméten
(Előzetes feljelentések, törvényes gyilkossággal: Viszonttűz alatt Zombor Gábor, a népirtás polgármestere)
/Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Durkó Zsolt/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Molnár F. Árpádnak 2001 óta a Pintér-Gergényi-vonalról tett összes feljelentése és bizonyítékai eltussolásától az indonéz repülőgép-robbantási merényletig mindent totális egységszándékú terrorista bűnszervezetként lenyelt bács-kiskun megyei állami maffia egyre nyíltabban képviselve a teljesen nyílttá vált, minden népekkel totálisan ellenséges politikai terrorizmust, a Hírháttér összes ajánlatát radikálisan lesöpörve, ellenünk egyre kérkedőbb ellenségességgel fellépve soha nem látott egyértelműséggel követi el a legsúlyosabban büntetendő bűntetteket. Molnár F. Árpád beszédét olvashatják, és sokkal hatásosabb, tűzben előadott, azonos tartalmú szónoklatát hallhatják, mely eredetileg az ombudsmanoknak eljuttatott hivatalos panasz, továbbá sok egyéb mellett a Katonai Főügyészséghez eljuttatott feljelentés. Jelen oldalunkon odavágunk mindenekelőtt Zombor Gábor kecskeméti, Fideszes polgármester törvényessé vált meggyilkolhatóságáról, melyhez alapot a Btk.29.§-a szolgáltatja. És ez csak a kezdet.
KLIKK az oldalra! (46 perc MP3)
(Olvasható, meghallgatható, letölthető!)
 
HÍRHÁTTÉR - Az Echelon-mondó
2009-07-26. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Meghekkelt Emberiség (ismeretterjesztő dokumentumfilm, kulcsfilm)
/Szeszák Gyula (megyei főügyész, olajügyész, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Lendvay Kamilló, Durkó Zsolt, Toto, Morricone/
(Film, 15 perc)
Tartalom: Gazdagon illusztrált és zeneileg kolorizált, tanulságos, mentalitásformáló, helyenként felemelő, másutt ijesztő filmet láthatnak, ismét olyan tartalommal és szerkesztéssel, amilyennel még soha a magyar filmirodalomban nem találkozhattak, csak a Hírháttér-filmek esetében. Filmünk gerincét a világ titkosszolgálatai tevékenységi módszereinek feltárása képezi. Érintjük a World Trade Center, a kínai titkosszolgálatok, a globalista cyberhadászat és interkontinentális technológiai háborúinak témaköreit, de kitérünk Budaházy György titkosszolgálati eshetőségeire is. Mindezt a botfülű, tudományos és művészeti szempontból teljesen gyengeelméjű magyarok minden sötétsége ellenére kiváló magyar zeneszerzők világhírre beágyazásával (is), rongyrázás és gyúcsányozás helyett pedig szakmai tényfeltárásokkal, melyek valódi lényege nem a múltba révedező, a valós problémákról figyelemelterelő, nemzet- és Földpusztító romantika, hanem az Emberiség véres jelene, szabadsága és túlélése. A film végén Emberiség-ellenes bűnözők halállistáját olvashatják, többek közt a bács-megyei politikai bűnözés világtörténelmi rögzítésére, és...
(Megtekinthető és letölthető!)
A filmben elhangzottak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.10.09.)
F 2009-07-24. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Állambűnözés az autómaffiáért - Szeszák főügyész bűnüldözési harcaiból
/Szeszák Gyula (megyei főügyész) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, tényfeltáró)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 7 perc)
Tartalom: Az ügyészek királya, Szeszák Gyula hozza nyilvánosságra egyik, az állami bűnözéssel szemben folytatott csatáját, amikor egy autókereskedő maffia megbuktatását egy országgyűlési képviselő akarta eltussoltatni. Előbb belefolyt a rendőrség, majd a bűnözés érdekében bűnszervezetként bűnpártoló beteges bűnözési hajlamait dokumentálta a Magyar Köztársaság Országgyűlése, akik beteges bűnözési hajlamaik miatt közjogi méltóságoknak is elnevezték magukat: amihez a buta nép sokáig mit sem sejtve bólogatott.
(Megtekinthető és letölthető!)
 
2009-07-24. -
Máté evangéliuma 24:9.
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Így most ezzel a kijelentésemmel választ adtam arra, hogy a Hírháttér Multimédiának és annak tagjainak miért van lehetőségük olyan dolgokat leírni, kijelenteni, amiket senki ez idáig nem volt képes a Világtörténelem folyamán! Ha nem lennénk védelem alatt, és a Teremtő Isten védő tekintete nem lenne rajtunk, akkor már régen halottak lennénk, de mivel célja van velünk az Úrnak, és a Világrendszer összeroppantásának munkájában feladatot kaptunk, ezért életben tart bennünk. (...) Már a gyötrő fájások állapotában van a Rendszer, vajúdik és egyre jobban vonaglik a férgese.
F 2009-07-22. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A Tétel (K.7) - Molnár F. Árpád legújabb zenei szerzeménye a Szeszák-filmekhez készült
/Molnár F. Árpád (zeneszerző, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: K.7/
(Zene, 4 perc)
Tartalom: Szeszák Gyula megyei főügyésszel, olajügyésszel, ügyvéddel készült filmjeinkhez készült Molnár F. Árpád szerzeménye, melyet gyorsklipként megtekinthetnek és letölthetnek. A darabhoz írott szerzői kommentárt oldalunkon elolvashatják.
(Megtekinthető (meghallgatható) és letölthető!)
F 2009-07-22. -
Békét Jeruzsálemnek! - Bocsánatot kértek a zsidó rabbik
/Figler Csaba (költő, újságíró)/
Ajánló: Ajánljuk a költő Figler Csaba cikkét Jézusról és a zsidókról, a magyar keresztyénségről és egyebekről. Kedves Olvasóink külön figyelmébe ajánljuk Figler Úr mostani eszmefuttatása mögötti egyedi és zamatos stílusérzéket, mely a szavak használatával, formálásával és a mondatok szerkezetével is tetten érhető. Tehát a Hírháttér megint olyasmire hívja fel a figyelmet, amire a buta magyarság amúgy teljesen süket és vak egyszerre, mert nem lát a Párttól és annak preferálása érdekében alkalmazott elektromágneses hullámoktól.
 
2009-07-20. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A transzmagyarság megjövendölt hanyatlásából
(Megtekinthető, olvasható; a film letölthető!)
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Zvonimir Ciglič (szlovén)/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Erkölcsi analízis, társadalmi helyzet, magyarság. Intolerancia, ellenségkeresés, ahol nincs, tobzódás és gyűlölet, az önkritika hiánya és üldözése. Ne csak cikké is lett műsorunk szövegét olvassa el, hanem nézze meg a filmet, mert abban nem csak a glossza teljes tartalma hangzik el - ugyancsak olyan kolorizáltan és szerkesztésben, amilyet alighanem elsőként és kizárólag a Hírháttéren talál -, de sokkal több minden van a filmben, mint annak oldalunkon olvasható tartalmában. Eközben megismerkedhetnek a szlovén Zvonimir Ciglič különleges és földöntúli hangulatot is kölcsönző kompozíciójával.
(Megtekinthető, olvasható; a film letölthető!)
F 2009-07-20. -
Minden népnek ellenségei
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Hírháttér Multimédia minden cikkével, adásával azon fáradozik, hogy az Emberiség javát szolgálja, Istennek tetsző dolgot cselekedjen. Sajnálatos módon nagyon kevesen vannak azok, akik rajtunk kívül valamit is tesznek, vagy valaha is tettek a társadalom érdekében, hiszen az emberi élet a tét, ami hatalmas felelősség.
F 2009-07-18. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Tömeggyilkost belügyminiszternek - (Csúcstényfeltárások Molnár F. Árpádtól)
/Molnár F. Árpád (oknyomozó és tényfeltáró)/
/Zene: Bartók Béla/
(Film, 47 perc)
Tartalom: Az Index híre szerint Pintér Sándor megkereste Orbán Viktort, hogy ismét őt válassza belügyminiszternek; továbbá a Mónus Áron és a Molnár F. Árpád neve kapcsán lesarasodott Lázár János neve is szóba került. Sehol nem hallott állambűnszervezeti, tehát maffiaösszefonódások és bűntettek. Politikai gyilkosságok, olajbűnözés, titkosszolgálati bűnszervezet, repülőgéprobbantó interkontinentális államterroristák kontra Budaházy György. Clodótól Csányi Sándor tömeggyilkos OTP-igazgatón át Karancsi Tiborig és Szilvásy Györgyig. Hősök, áldozatok, nemzetközi titkosszolgálati bűnözők. Mindezeket kínáljuk legújabb tényömlesztő tényfeltárásunkban, melynél bővebb szókimondást és leleplezést sehol a 13-15 milliós magyarságból nem talál.
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)
 
2009-07-18. -
A nagy némaság!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Draskovics Tibor: ott van a fejed tetején az Echelon-koronád,  magasra mered a város fölé, hogy tudassa mindenkivel: rabszolga itt mindenki, és tudatlan, akaratától megfosztott buta állat!!!! (...) Már "normálissá vált",  hogy Hazudnak, rabszolgaként verik, kihasználják a világ társadalmait, robotnak nézik őket, és mindenki, aki erre a Földre született, Fenevadak közé lett levetve! (...) A kiválasztott háttérhatalmi vezetőitek adnak halálra bennetek...
F 2009-07-17. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ
(a bevezető olvasható formában is!): Nagykáta rendőrsége ócskavasként értékelte az ellopott harangot, és gyorsan lezárta a nyomozást - Zenés riportműsor
/H. Józsefné - Molnár F. Árpád/
/Zene: Balassa Sándor és Mendelssohn/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Ahogy az illegális orgazda fémkereskedők, a nagykátai rendőrség is ócskavasként értékelte, és ezzel gyorsan le is zárta a mázsás, 1930-ban készült harang ellopásának ügyét, holott a szakértő szerint a harang minimum a tízszeresét érte, plusz az eszmei érték. H. Józsefnével, a harang eltűnését bejelentő helyi lakossal beszélgetünk, aki jó ideje harcol a rendőri és ügyészi szervekkel.
KLIKK az oldalra! (10 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
F 2009-07-16. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Teremttettünk, hogy feltárjuk a Titkokat
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, emberjogvédő, Echelon-tanú)/
/Zene: Prokofjev: II. Zongoraverseny/
(Klip, 3 perc)
Tartalom: Az orosz Szergej Prokofjev ritkán játszott II. Zongoraversenyének elementáris taktusaival, majd Molnár F. Árpád hangeffektusaival zárva láthatják legújabb videoklipünket, mely amellett, hogy Hírháttér-promo, Hírháttér-reklám, Hírháttér-ajánló, valójában a világot lassanként magába nyelő Vallás, továbbá művészet, költészet és forradalom is.
(Megtekinthető és letölthető!)
 
2009-07-15. -
A virtuális világ
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Az Echelon-elmeirányító fegyverek alkalmazásba vételével (...) rabszolgák lettetek!!! (...) Igen buták vagytok, mint a tök!!! Az igazságot nem ismeritek. Az Isten törvényeit megvetitek, ellenben szolgáljátok (...) a Fenevadat! Az ő játéka a pénz, (...) mindent a pillanatnyi kicsinyes érdekek és érzéki csalódások oltárán eldobtok magatoktól, (...) eldobjátok magatoktól az örök élet kulcsát! Mennyit érsz te valójában a Háttérhatalomnak??? Megmondom a választ... (...) Ha valóban nemzetiek lennétek, és a népek sorsával foglalkoznátok, akkor nem hagynátok, hogy 15 millió magyar, és 5 millió szlovák ember elvesszen... (...) Üzenjük neked innen, Ján Slota, hogy neked megváltás lenne, ha elpusztulnál, mert... (...) ...Hírháttér Multimédia az egyetlen kapaszkodó a Szent Biblia után, hiszen az emberiségnek csak Isten szava, vagyis a Biblia és a Hírháttér maradt egyedül, mert mindenki más hazudik, és félrevezeti az emberiséget!
F 2009-07-15. -
HospInvest; A fekete egyenruha; Szocialista pályázat
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Vona Gábor is csak a [tüntetés] végére ért oda, hogy osztozzon katonái sorsában, de főleg, hogy ingyen reklámra tegyen szert. Szeretett rendőrségünk most megint tett egy lépést, amivel erősítheti a Jobbikot. (...) ...az MSZP politikájában a magyar érdekek semmilyen szerepet se játszanak. (...) "...a zsidók túlreprezentáltak a magyarországi bankszektorban, üzleti életben."
F 2009-07-13. -
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA:
Szeszák Gyula, Kroko tanár úr és Kőrösi Imre gondolatait kommentálja Molnár F. Árpád
(Filmdemó és MP3 formátumban egyaránt!)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Karol Szymanowski (lengyel)/

Tartalom: Sorrendben a következő három személy napokban publikált gondolataiból idéz és kommentálja Molnár F. Árpád: Szeszák Gyula főügyész, Kroko tanár úr (Kalmár László), Kőrösi Imre (Magyar Világ). Az idézetek és a kommentárok témája a zsidóság és a cionizmus, a mesterséges terrorcselekmények, ugyanilyen balesetek, katasztrófák és háborúk, a cigánybűnözésnek nevezett jelenség és háttere, a Fidesz, a kurucinfo, a Jobbik - említve Vona Gábor és Morvai Krisztina nevét -, és kvázi vagy mindezekkel egybeforrva a Háttérhatalom és annak elmetechnológiai globális uralma, továbbá az Emberiség hátralevő, előre eltervezett jövője.
KLIKK az oldalra! (19 perc)
(Megtekinthető, meghallgatható és MP3-ban is letölthető!)
 
2009-07-12. -
A szlovák fenevadnak címezve!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Mocskos féreg Júdás Ján Slota patkány, te egész életedben egy alantas féreg bűnöző voltál, és semmi hasznosat nem tettél az emberiség javára (...)! (...) Szándékosan pusztulásba taszítjátok a saját nemzeteteket, mert elvetitek bennük a gyűlöletet, az ISTEN-ellenes magot, mely beláthatatlan (...)! Ezen felül nemzetközi botrányokat, viszályokat szítotok a Háttérhatalom rátok mért programja szerint, melyet ti feltétel nélkül végrehajtotok, hiszen erre lettetek teremtetve (Predesztinálva!!!) >>> eleve elrendelve! (...) A Háttérhatalom kiszolgálói, rongyos kutyái vagytok... (...) Ilyen agymosott, Echelon által agyonvert szánalmas patkányok vagytok, akik a Fenevadat feltétel nélkül kiszolgálják! (...) A feladatuk az, hogy ISTENTŐL és TÖRVÉNYEITŐL eltávolítsák a nemzetek sokaságát, amivel a pusztulásotokat idézik elő!
F 2009-07-11. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Cigánygyűlölet 140 milliárd dollárért
/Molnár F. Árpád (főszerkesztő, emberjogvédő, Echelon-tanú)/
/Zene: Bánkövi Gyula: Lux Aeterna/
§ § § (Film, 14 perc) § § §
Tartalom: Egy cigányasszonnyal készült interjúra azt mondták a pártszolgálatosok, hogy magyargyűlölő, ezért be kell tiltani az egész Föld bolygón. Ugyanis a cigányasszony - akinek gyermekét lopásért egy évre intézetbe zárták - azt nyilatkozta, hogy az elnökök is lopnak. A törvények egész serege alapján börtönbe vethetők ismét tanúsították, hogy a világ minden pénze és emberélete is csekély ár, ha csupán egyetlen cigány elleni gyűlöletnek teret engedhetnek. Ismét sokkoló és nyomasztó filmet láthatnak, melyben azt is feszegetjük, a kurucinfó és kegyetlen, gyilkos szándékú csőcseléke hogyan juttatták börtönbe Vona Gábor vélt védelmében, valamint másokkal szembeni esztelen gyűlöletük kiéléséért Budaházy Györgyöt, és milyen szabadságvesztéssel büntetendő folytatólagos bűnszervezeti összejátszások tetten értek Draskovics Tibor és a kurucinfós terroristák között. Megoldások is felmutatásra kerülnek a kollektív gyűlölettéboly felszámolására.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-07-11. -
Király Béla - Perben a történelemmel
/Szemenyei-Kiss Tamás/
Részlet: ...Horthy Miklós kormányzótól a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét, Benito Mussolini diktátortól az Olasz Koronarend Lovagkeresztjét, Adolf Hitler kancellártól a másodosztályú Vaskeresztet, Szálasi Ferenc „Nemzetvezetőtől” a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét, Farkas Mihály honvédelmi minisztertől a Kiváló Szolgálatért Érdemrendet, Göncz Árpád köztársasági elnöktől a Magyar Köztársasági Érdemrendet, Mádl Ferenc köztársasági elnöktől a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjét, Medgyessy Péter miniszterelnöktől a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét elnyert (...) tábornokot (...) a Honvédelmi Minisztérium saját halottjának tekinti...
 
♪♫ 2009-07-09. -  ♪♫
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ
(olvasható formában is keresztyénség és Háttérhatalom témakörben!): Mentalista és más halálos létformák az ISTEN halhatatlanjainak kerti fontánájában (K.6)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Molnár F. Árpád: K.6/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Többek között művészet, keresztyénség és Háttérhatalom témakörben Molnár F. Árpád szerzeményét a szerző magyarázatával együtt hallgathatják meg, a zene rövidebb szöveges magyarázatát - melynél a műsorban több hangzik el - az alábbi linkre kattintva el is olvashatják.
KLIKK az oldalra! (11 perc)
(Elolvasható, meghallgatható és letölthető!)
F 2009-07-09. -
Budaházy letartóztatásának valódi okai és kurucinfó-féregpatkány előzményei
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Így pl. Kőrösi Imre ellen a kurucférgek körbevizelték az egész Föld bolygót, hogy állítólag 2006-ban egyszer azt mondta, döntsük meg az Országgyűlést! Kőrösi Imre ezt még előttem, négyszemközt is tagadta, mondván, hogy ő nem úgy értette, ahogy - teszem hozzá - azok vádolják, akik ezt naponta megteszik a Barikádtól a Nemzeti Hírhálóig, miközben Kőrösi a Háttérhatalom és elmetechnológiai létéről színtisztán beszélt, tehát nemhogy nem tagadta, de természetesnek vette, hogy előttem nem kell megjátszania a hülyét. A kurucpatkányok viszont folyamatosan támadták... (...) Saját embereik hóhérai, saját általuk megfogalmazott céljaik legundorítóbb árulói! (...) A kurucokat kellene Budaházy és a Magyarok Nyilai helyett börtönbe juttatni, Budaházyékat pedig kártéríteni...
F 2009-07-08. -
Bajnai Gordonnak Király Béla vezérezredesről
/Prof. Dr. Bokor Imre (nyugállományú mérnök ezredes, a Magyar Justitia Bizottság elnöke, a FÚSZ elnökségi tagja, a Kárpáti Harsona munkatársa)/
Részlet: A Magyar Köztársaság illegitim miniszterelnökének
Miniszterelnök(?) Úr!
Mély megrendülését enyhítendő (tanúkkal, dokumentumok sokaságával, történészek, valamint  katonai szakértők kutatómunkájával igazolható) anyagokkal szeretném megvigasztalni és gyér történelmi ismereteit bővíteni.
1/ Király Béla soha nem volt az '56-os forradalom és szabadság harc egyik hőse!
 
2009-07-07. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ
(cikk formában is!): Csurkától Vonáig - Molnár F. Árpád nyolc közéleti személyről mond véleményt
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Molnár F. Árpád: K.1/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Molnár F. Árpád stílszerű zenéjével Molnár F. Árpádot hallják, sorrendben a következő személyeket elemezve: Áder János, Csurka István, Morvai Krisztina, Novák Előd, Orbán Viktor, Sebők István, Tamás Gáspár Miklós, Vona Gábor.
A tényfeltáró anyag elolvasásához és további információkért kattintson az alábbi feliratra!
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Elolvasható, meghallgatható és letölthető!)
F ♪♫ 2009-07-06. - ♪♫
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Molnár F. Árpád szerzeményeiből: Fokozatos kibontakozások (K.2) - A zenéhez írt magyarázattal
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Molnár F. Árpád: K.2/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: A zenéhez írt magyarázathoz kattintson az alábbi feliratra!
KLIKK az oldalra! (6 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
F 2009-07-06. -
Elhunytról vagy jót - vagy semmit - vagy csak az igazat! (Meghalt Király Béla nyugállományú vezérezredes)
/Prof. Dr. Bokor Imre (az MTA hadtudományi doktora, nyugállományú mérnök ezredes)/
Részlet: A zászlóalj déltájban tudta meg, hogy Király százados [1956-ban - a szerk.] harmadmagával (fehér zászlót lobogtatva) átment a várost megközelítő szovjet csapatokhoz, egy  bajtársától (Paraj Ágoston századostól) eltulajdonított (ellopott) gépkocsival, és átadta a szovjeteknek a zászlóalj okmányait, valamint az aknamező telepítési vázlatát. Király Béla százados tehát cserbenhagyta és elárulta katonáit. Tettéért a világ bármely hadseregének hadbírósága főbelövéssel végrehajtandó halálos ítéletet szabott volna ki.
 
2009-07-04. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Marilyn Manson ellen demonstrál a Győri Egyházmegye (klasszikusok, rock, vallás)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: II. Zongoraverseny/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: A Győri Egyházmegye Sopron és környéke templomaira plakátokat helyezett el Marilyn Manson fellépése ellen, a következő szöveggel: "Tiltakozás Marilyn Manson amerikai sátánista soproni koncertfellépése ellen". Marilyn Mansonnak a soproni VOLT Fesztivál Nagyszínpadán való fellépése az egyházmegye vezetése szerint "lehetőséget ad a keresztények elleni gyűlöletkeltésre és az egyház, valamint szentségei gyalázására". A katolikus egyház győr-moson-sopron megyei szárnya arra kéri híveit, hogy imádsággal és böjttel könyörögjenek a rontások ellen. De vajon helyesen járnak el? Miközben Dubrovay László zeneszerzővel ismerkedhetnek, erre igyekszünk válaszolni.
KLIKK az oldalra! (11 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
F 2009-07-04. -
Az idő nekünk dolgozik
/Dér Atilla/
Részlet: Tisztelt szerkesztőség és olvasói közösségünk! Néhány verssorommal kezdeném írásom. (...) Akaratotok által véghez vigyétek (...) mesterségesen generált Haarp, Echelon erőinek technika által gerjesztett dimenzionális áttörését.
F 2009-07-04. -
Nincs meg a milliárdokat érő repülőgép?
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...egy olcsó hétköznapi, kiskategóriás személygépjármű is bocsájt ki olyan jeleket, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy bármikor, bárhol nyomon kövessék, és megtalálják. Akkor senki sem feltételezheti azt, hogy egy repülőgépbe nem rakják bele a legmodernebb (...) technológiákat! A nyomkövetéstől, a totális lehallgatáson át, az élettani funkciókat manipulálni képes nanotechnológiás eszközökig bezárólag! Melyek képesek kommunikálni a földi és a világűrben lévő adótornyokkal, attól függetlenül, hogy hol, és milyen körülmények között van a gép. Pontosan tudják, hogy mikor, hol (...) semmisült meg az a repülőgép!
 
2009-07-03. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
A terrorista kecskeméti polgármester és örvénylő moslék maffia-bűnbandája
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Durkó Zsolt és Prokofjev/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Kecskemét mindig egyik központja volt a nemzetközi szervezett bűnözésnek, az olajmaffiától az orosz maffiáig. Itt randalírozott Igor Korol bérgyilkos, és itt cseperedett megyei főkapitányként, előbb Orbán Viktor, majd az MSZP védelme alatt a keresztapa Pintér Sándor belügyminiszter csicskája és üzlettársa, Gergényi Péter sortüzes. Itt, Kecskeméten, abban a városban, amelynek környéki erdeiben rengeteg nemzetbiztonsági (és maffia) bűnözés által meggyilkolt hulla hever a föld alatt. Zombor Gábor, Kecskemét hajléktalangyártó, korrupt és szociopata Fideszes polgármestere, aki az NBH helyi kirendeltségével és annak igazgatójával - sok egyéb mellett - immár két repülőgép elleni tömeggyilkos és életfogytiglanos terrorcselekmény eltussolásán is túl van, 100 millióra mert perelni egy vállalkozót, Varga Istvánt, mert egy a saját területén kifüggesztett transzparensre azt írta: "Zombor úr! Bűzlik a város a korrupciótól!" Látogassunk egy frappáns körsvenkre a korrupciótól, koncepciós perektől, gyilkosságoktól stb. bűzlő kecskeméti állampolitikai bűnözéssel Zombortól főnökéig, Orbán Viktorig és körbe, vissza a kecskeméti önkormányzatig, széles spektrumban. Kellemes tanulást és jó kikapcsolódást Mindenkinek!
KLIKK az oldalra! (45 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)
 
2009-07-02. -
Nyílt levél a titokminiszternek befejezett terrorcselekményeik és tömegmészárlásaik tárgykörében
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Kedves Ficsor Ádám; kissé meglephet, hogy ilyen formában fordulok hozzád, rangidősként és sokkal tapasztaltabb, régi és rutinos, ellenségességeiteken harcedzett, traumatizálhatatlan nehézsúlyú bokszolóként, mint a szakmában kezdő kis pisis ügynökhöz, de úgy gondoltam, mivel téged helyeztek a titkosszolgálatok élére, hogy mindenkinek, aki körülötted van, bambán engedelmeskedj, és tekintettel a jelen helyzetre, bármikor a jövőben könnyen beáldozható és felelőssé tehető lehess, ebben a háborús és nemzetközi terrorista közegben és közegedben azért csak figyelmeztesselek a törvényekben és a nemzetközi jogban minimum életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő terrorista és alkotmányos rend elleni bűntetteidre...
 
2009-07-02. -
Felszólítjuk az APEH-ot
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...mélységi adóellenőrzést, pénzügyi és vagyonosodási ellenőrzést indítson el mindazok ellen, akik megfizethetetlen árfekvésű luxus és sport gépkocsikkal közlekednek! (...) Az ország érdekében a "nagy sokaság" követeli, még egyszer mondom, hogy követeli a totális-teljeskörű vagyonosodási vizsgálatokat!!! (...) De ennél is szörnyűbb, hogy több ezrével, és napról-napra százával növekszik azoknak az embereknek a száma, akik munka és hajlék nélkül maradnak! Mivel ezek az emberek teljes mértékben ki vannak szolgáltatva, és a társadalom, illetve a hatalom lemondott róluk, ami következtében gyakorlatilag már életükben el lettek pusztítva! (...) ...az emberiség és a Föld bolygó teljes megsemmisítése zajlik!
F 2009-07-01. -
2010-ben jön a váratlan bonyodalom
/Urbán Szabó József (A Magyar Családok Országos Szövetségének elnöke, Szigetszentmiklós önkormányzati képviselője)/
Részlet: A Magyar Családok Országos Szövetsége nyilvánosságra hozza, hogy az egész világ országaiban a tudomány előtt ismeretlenné vált a nemzetek gazdasági és pénzügyi tönkremenésének megoldása. A Földünkön zajló igen súlyos gazdasági és pénzügyi eseményeket, a népellenes folyamatokat ismeretlen eredetű és fékezhetetlen természeti erő mozgatja, amit a jelenlegi tudomány már nem képes kezelni.
F 2009-07-01. -
Obama államcsínye Honduras ellen (Közlemény és cikk)
/Munkáspárt és Thürmer Gyula (Munkáspárt-elnök)/
Tartalom: Az amerikai kontinensen elhelyezkedő, 7 és fél milliós lakosú Honduras elnöke, Manuel Zelaya Rosales 2005-ben került megválasztásra. Hondurasban az elnök egyben a köztársasági elnök is. Népszavazást akart kiírni alkotmánymódosítás céljából, miszerint újraválasztható lehessen-e Honduras elnöke. Kezdeményezésére - nemzetközi szervezésre - katonai puccsal távolították el.
 
2009-06-29. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A maffiaállam nyugdíjazta - Hatszemközt Szeszák Gyula olajügyésszel
/Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, ügyvéd) - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Ives: Himnusz és a Farscape főcímzenéje/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Az elmúlt több, mint fél évszázad alighanem egyetlen olyan ügyésze, aki szembefordult az állami bűnözéssel, Szeszák Gyula. Hajdú-Biharban történt megyei főügyészi kinevezését követően ügyről ügyre Györgyi Kálmán legfőbb ügyésszel és bűntársaival került szembe, míg végül betelt a pohár: mivel megölni nem tudták, fogást pedig nem találtak rajta, kötelező nyugdíjazása mellett döntöttek. Ennek kapcsán hallhatnak Antall József, Kónya Imre és felesége, Kutrucz Ágnes szerepéről is. A filmet videoklippel zárjuk.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-06-28. -
Két tűz között a gonoszok! - A mártírhalál a legnagyobb kiváltság!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ...a legtöbbjük hitvány féreg, tetves, rongy életét féltve, és egyúttal hasznot remélve a rendszerből adta el magát (...). (...) Félnek, mert kettő frontról kapják a támadást: az egyik a (...) a háttérhatalmi fő-projectek (...)! Az érem másik oldala az igazság, és azok, akiket tönkretett, és Júdás módjára elárult, illetve ott van az a néhány ember a Föld bolygón, akik szembe mertek szállni a Rendszerrel, és ezzel egyidejűleg elkezdték bomlasztani, összedönteni a Nagy Babilont; a falakat döntjük, tartó pillérjeit rugdossuk, és így előidézzük azt a helyzetet, melynek az utolsó napokra be kell következnie! (...) ...tovább növelné ezt a kimagasló pozíciót, ha az Úr szolgálatában halhatnánk meg! Mert az lenne aztán a legnagyobb kiváltság!!!
F 2009-06-27. -
Sugárzó egoizmus - Magyar keresztyén-kórkép a XXI. század elején
/Molnár F. Árpád/
Részlet: ...Olaszországban élve rengeteg államból való keresztyénnel találkoztam és éltem együtt, de akár arab, akár afrikai, akár dél-amerikai, akár nyugat-európai államból jött az illető, sem áldozatkészségében, sem adakozási erejében semmiben nem volt mérhető a magyar keresztyének egyikéhez sem. Annyira nem, hogy (...). A magyar keresztyének nagyon érzékenyek, ha saját magukról van szó. (...) Önös lelki problémáik... (...) Ahogy Drábik mondja: mesterségesen vannak letompítva arról, hogy a társadalom hasznos és felelős tagjai lehessenek. Az Echelon fegyvereivel bezárják őket egy szűk lyukba...
 
2009-06-26. -
Figler Csaba állami levelezései a bírák kinevezéséről és mentelmi joguk felfüggesztéséről
/Figler Csaba/
F 2009-06-26. -
Cionisták: Kárhozatra választottak
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Az előbb "helytelenül" embert mondtam, pedig a "szent Talmud" egyértelműen megfogalmazza, és behatárolja, hogy kik minősülnek emberi lénynek! A definíció így hangzik: "aki Zsidó szülők gyermeke, és visszamenőleg a nagyapai szálakig tudja ezt igazolni"... (...) ...nyomatékosan kijelentjük, hogy a cionista-talmudista-szabadkőműves judeoizmus nagyban hasonlít a fasiszta eszmékhez...
F 2009-06. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Az "Elmeprogramozás, teljes kontroll" című történelmi súlyú cikkünk és műsorunk filmdemója
/Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Bozay Attila, Durkó Zsolt, Bruckner/
(Film, 34 perc)
(Megtekinthető és letölthető!)
 
2009-06-25. -
A Talmud "tanításai"! (idézetekkel)
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: - Abodah zara 26b: A gójok legjobbjait is meg kell ölnötök! (...) - Gittin 57a: Jézus a pokolban van, és forró ondóban főzik. A keresztyéneket forró ürülékben főzik meg. (...) - Zohar 1, 160a: A zsidóknak mindig meg kell próbálniuk megvezetni a keresztyéneket.
F 2009-06-24. -
CIA: Hülyét csinálunk a magyarokból (És más népi barmi állati divattéboly)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Ez a napokban hangzott el, kifejezetten olyan nyomatékos ráhatásra, melynek kimondott célja az volt, hogy a CIA avatkozzon be, és nyilatkozzon konkrét ügyek vonatkozásában, mégis mit művelnek és mi történik. A dolgot azóta sem cáfolta közülük senki - noha jócskán kaptak rá lehetőséget -, eszébe nem jutott egynek sem, hogy mosakodjanak, pedig kaptak ehhez maguk alá lovat, lovast és kocsit...
F 2009-06-23. -
MNÁSZ: 1. A zsidóhatalom pártrendszer-átmentést folytat; 2. Új Magyar Vérszövetséget!
/Kőműves Géza (A Magyar Nádori Szövetség elnöke)/
Tartalom: 1. Kőműves Géza MNÁSZ-elnök a pártok és az őket mozgató háttérhatalmi erők pártrendszer- és EU-átmentési műveleteiről, plusz egy olvasói levél idézése. 2. Kőműves Géza civil szervezetek és csoportok összefogását kezdeményezi, melyhez várja a véleményeket és a célok megfogalmazását, egyeztetését. Mint írja, ez egy vizsga is arról, ki akar valóban összefogást. A Hírháttér egyetért ezzel: vizsga.
 
2009-06-23. -
Gáz van!; Guantánamo; A győzelem felelőssége
/Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Köztársasági elnökünknek rendre elrontják a kedvét a parlamenti szavazásokkal. Ilyenkor, gondolom, elmereng a húsz évvel ezelőtti eseményeken, amikor az Ellenzéki Kerekasztalon éppen ő volt az egyik nagyágyú.
F 2009-06-22. -
Meghalt a Katonai Biztonsági Hivatal agyonhallgatott főigazgatója, Stefán Géza, a katonai bűnözés és politikai gyilkosságok egyik legfőbb alakja
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Nemzetbiztonsági tényfeltáró glosszánkban megint - nevekkel is - olyan a világon mindenhol elhallgatott tényeket boncolgatunk, amelyekről - ahogyan a most elhunyt Stefán Géza vezérezredes tetteiről - soha, sehol nem olvastak! Azt is leleplezzük, milyen utasítást adtak az államügynökök tömegeinek a katonai és polgári titkosszolgálatok Stefán Géza olajos, drog-, fegyverkereskedő stb. katonai kémigazgató és kémfőnök halála vonatkozásában, aki 1965 óta a katonai titkosszolgálatok hivatásos ügynöke volt, és 1994 óta(!) töltötte be a titkosszolgálat (KBH) főigazgatói posztját, azaz 15 éven át! Pillantsanak be a hadsereg kulisszái mögé!
F 2009-06-22. -
Végső visszaszámlálás
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Ne feledjék, hogy az elmeirányító fegyverek, vagyis az Echelon-technológiák kiépültek, és az egész bolygót uralma alatt tartják velük. Mentálisan, pszichésen értelmi fogyatékossá téve vele a lakosság szinte minden tagját! Vagyis egy transzállapotban tartott bolygón élünk, ahol az emberiséget úgy programozták be, hogy önmagát elpusztítsa... (...) A titokzatos rendszer felemészti önmagát, és élhetetlenné teszi a közeget is, melyben létrejött! Vagyis egy globális ökológiai katasztrófa is a küszöbön áll, melyet még jobban felgyorsít és előidéz az ECHELON-HAARP-technológia!
 
2009-06-22. -
Hírháttér Multimédia:
Uralható minden gondolat - Ebergényi Echelon- és keresztyénverse, és Molnár egy zenei darabja
/Ebergényi Németh Magda - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Ebergényi Németh Magda (Léna) keresztyéni, valamint legújabb Echelon-verse, és Molnár F. Árpád egyik (4 perces) zenei szerzeménye, melynek címe: Improvizáció 12 szólamban népi és más hangszerekre (K.5). MP3-ban letölthető!
KLIKK az oldalra!
F ALAPMŰ! : 2009-06-21. -
Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le MP3-ban!)
Tartalom: Újra példátlan tényfeltárás, és még egy alapmű, világszínvonalon! Valerie B. Wolf zsidó elnökasszony történelmi leleplezései. Cathy O'Brien CIA-s programozott Echelon-victim. Echelon-áldozatok külföldön és Magyarországon, Echelon-áldozatokkal való személyes találkozások említésével. Az elmeprogramozás útját érintve egészen a hitleri koncentrációs táboroktól a mai alkalmazásokig és azok mennyiségéig. Szexuális visszaélések az amerikai kormány vezető arisztokratáitól Magyarország érintésével. Titkosszolgálati-háttérhatalmi beavatkozások és gyilkosságok Magyarországon. Echelon-üldözési és Echelon-transzmutációs metódusokból. : ALAPMŰ!
Mielőtt bármit tesz, klikkeljen a cikkre és a saját érdekében olvassa el felül a piros betűs részt!
F 2009-06-20. -
Minimum százmilliós kártérítési perekre készül a Hírháttér és Molnár F. Árpád
/Molnár F. Árpád/
Részlet: A Hírháttér Multimédia politikai üldözés során szociális segélyre került oknyomozó és tényfeltáró, nonprofit emberjogvédő főszerkesztője, Molnár F. Árpád örömmel jelenti be az MSZP-nek, Orbán Viktornak, Zombor Gábor kecskeméti Fideszes polgármesternek és bűntársainak stb., akik 8 éven keresztül szakadatlanul gyártották a koncepciós eljárásokat és a hamis dokumentumokat ellenem, hogy csupán a következő anyagi elmaradásaik vannak a kártérítésem vonatkozásában: ...
 
2009-06-20. -
A magyarverő Vona-pártnyomorultak és a kurucpatkányok juttatták börtönbe Budaházy Györgyöt (Budaházyt védett filmünkkel!)
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Aki ilyen jellegű tetteket követett el, mint Hiller István háza, Szilvásy György udvari ajtaja vagy terméketlen földjének összekormozása stb. (...), annak velem kellett volna szövetkeznie, mert aki mellettem van, azt fogják legutoljára előállítani, ugyanis 2000 óta drasztikusan küzdött mindenki, nehogy média elé kerüljek. Azaz - angol eredetű titkosszolgálati kifejezés - D-Notice (központilag elrendelt elhallgatás) alatt állok azóta, hogy a rendőrség és a titkosszolgálatok, valamint az összes párt és államvédelmi bűnszervezet ellen...
F 2009-06-20. -
Körözési fotók szöveggel: A 10 millió Ft feletti értékű autókat körözzük, tulajdonosaik ellen vagyonosodási vizsgálatokat követelünk
/Beküldött fotók - Molnár F. Árpád kommentárjaival/
Tartalom: Méregdrága autókról beküldött fotókat, minden esetben látható rendszámmal, szöveges kísérettel publikálunk. Nézőink, Olvasóink széleskörű véleménye, hogy a gazdagok annyit ártottak és ártanak folyamatosan hazánknak és a Földnek, hogy szinte vagy egészében nincs a következmény, amit meg ne érdemelnének. A Hírháttér főszerkesztője támogatja a vagyongyarapodásról és a csillagászati összegű megadóztatásokról szóló törvények bevezetését, a bűnöző vagy gondatlanul eljárt gazdagok esetében a teljes vagyonelkobzások - időnként előfordul a történelemben, itt az ideje ezt újra bevezetni - körének jelentős kiszélesítését az egyenlőség, az emberi életek és a szabadság, valamint a világ népei védelmében.
F 2009-06-19. -
Vona Gábor szociopata Pártállat közmunka pogromja, és a kecskeméti polgármester [Zombor Gábor (Fidesz)] megtaposása
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Tényfeltáró botránycikkünkkel segítünk egy kicsit az állami veérengző állatok Nagy Szociopata Pártállat mivoltának napról napra egyre világosabbá tételére, továbbá hallatlan bűnszervezeti feledékenységük és a teljes helyi, valamint regionális és országos médiájuk memóriájának felfrissítésére. A helyi NBH külön és előre bejelentett haláltusáját is tovább folytatjuk, és igazán szívre ható olvasmányokkal látjuk el (Vona mellett, aki ezt már megszokhatta, tehát azt, hogy már megbukott hazaárulásból, csak a lakosság még nem tudja, mégpedig Vonáék és pártfogóik hazaárulásából), tehát mélybevéső olvasmányokkal látjuk el Kecskemét Polgármesteri Hivatala állományát, valamint Kecskemét polgármesterét, Zombor Gábort.
Jó hír Zombor Gábornak: E cikkünk már az Internet hat helyén olvasható! De hogyhogy valamennyi népnyomorító államsöpredék tovább lapít, minden tételt illetően?!
 
2009-06-19. -
Fejünk felett kőművesek
/Nagy Attila (orvos, közíró)/
Részlet: Kende ugyanúgy szabadkőműves, mint az első sorban ülő Lomniczi Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt elnöke. Az elnökség tagja és előadó volt még Bihari Mihály, Boros Péter, Rainer M. János. Ők és sokan mások mindannyian 1956-nak a volt kommunista igények szerinti utóéletét biztosítják. (...) Ha valaki még most sem érti a szabad demokraták szájából húsz éve jól hangzó antikommunista jelszavakat, az még további húsz év múlva sem jön rá arra, hogy a szintén jól hangzó Jobbik reklámok (Magyarország a magyaroké) mögött is ugyan az álságos idegen érdek munkál.
F 2009-06-17. -
Éhező, kicsi szájak, remegő, gyűrött kezek!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Hiszen lenne elég élelmiszer és gyógyszer a világban ahhoz, hogy ezeknek a kicsiny embereknek jobb életük legyen. Hiszen ők senkinek nem ártottak... (...) Én mondom nektek, ne féljetek, segítsetek mindenkinek, akiken csak tudtok, és lehetőségetek van rá, mert duplán térül az meg nektek, és bőségben lesz részetek hamarosan. Megnyugvás, orvosság az a léleknek, ha azzal a tudattal fekszel le este, hogy segítettél valakinek, bármilyen kicsi dologról is legyen szó.
F HÍRHÁTTÉR - A betiltott ÉLET 2009-06-15. -
Feljelentettük a Weyer Balázs-féle Origót és Videát Emberiség-elleni bűntettek stb. kapcsán (Betiltott filmünk is látható!)
/A Hírháttér, Molnár F. Árpád és Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: A Weyer Balázs origós főszerkesztő nevével fémjelzett Origó és Videa betiltotta az "A média és a pártok a Háttérhatalomban" című keresztyén tényfeltáró filmünket. Az Origo korábban is visszatérően azon filmjeink ellen bukott, amelyek az Emberiség-ellenes Echelon-technológiákról bármilyen formában megszólaltak. Weyer Balázs neve hallatán nem csodálkozhatunk ezen, hiszen Weyer - akinek ez már a sokadik Emberiség-ellenes diplomáciai bukása ellenünk - csak azért áll az Origo élén, mert az Origo-banda nagybefektetői, tömeggyilkos és Emberiség-ellenes titkosszolgálati bűnszervezeti köreit különösen aljas indokból és célból kiszolgálja. (...) A Weyer-társaság ellen a Hírháttér Multimédia összesen nyolc paragrafus alapján tett feljelentést. És még csak erről az egy filmről van szó...
 
2009-06-15. -
Meghalt Ekrem-Kemál György - Zas Lóránt és Molnár F. Árpád megemlékezése (Ekremről készült korábbi Hírháttér-filmmel!)
/Zas Lóránt (költő, USA) - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Zas Lóránt amerikai honban élő tudós és költő verse az egyik legnagyobb formátumú magyar, Ekrem-Kemál György három nappal korábban bekövetkezett halálára, valamint Molnár F. Árpád Ekrem-Kemál Györgyről szóló rögtönzött megemlékezése. Ráadásnak Ekrem egyik tüzes beszédét is láthatják-hallhatják, melyről a filmet a Hírháttér TV készítette.
F 2009-06-14. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Ügyvédi praxis, NJA, állami zsarnokság (A CIA-nak dúsított háttérüzenetekkel)
/Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, ügyvéd) - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
/Zene: Morricone és Vangelis/
(Film, 8 perc)
Tartalom: Szeszák Gyula (az ügyészek királya) beszél az ügyvédek és a bűnöző állam közötti helyzetről, ahol az erkölcs és a törvény képviselete egy ponton túl éles bűnözőállami ellenségességbe ütközik. Nagy Sándor mellett meglehetősen diplomatikusan szól a Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina nevével is fémjelzett Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat (NJA) hozzáállásának hiányosságairól és az állami (tehát bűnszervezeti) konformitásukról. S miközben - az Echelont első és egyetlen tényfeltáró médiumként - Obamának és a CIA-nak küldjük nyílt üzeneteinket, mint mindig, most is kódolunk titkokat.
(Megtekinthető és letölthető!)
F 2009-06-13. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Dédnagymamát sokkolt az obamista rendőrhulladék (RTL hír alapján a Hírháttér)
/Molnár F. Árpád/
(Film, 5 perc)
Tartalom: 72 éves dédnagymamát állított le az USÁ-ban egy primitív reakciókra hajlamos bűnöző alkatú pszichopata "rendőr". Az egész afroamerikai vezette bűnöző bafometállamot maga mögött érezvén az obamista agresszív és brutális államféreg az életveszélyes eszközzel megsokkolta a sokkal alacsonyabb dédnagymamát: a kamera előtt! Az afroamerikai közveszélyes elnöki bűnöző és bafometringyói a Sátán karikatúra-vígjátékában arról tanakodnak, vajon helyesen járt-e el a rendőr. Más: Azt is hallottam, az NBH csütörtöki fellépése nem tetszett a legnagyobbnak, és ezért fizetni fogsz, te mocskos, rohadt állat. (Egyébként a magyar tv2-től Paragh Gabi és Gyenes Gábor támogatják az idős nő megsokkolását. Részletes ionformációk az oldalon!)
(Megtekinthető és letölthető!)
 

További cikkek: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23.

AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY ÉS A MULTIK HALÁLGYÁRA:     "- Vizsgálóasztal: 8 ezer helyett 100 ezer Ft.     (...)      - Tólószék: 6 ezer Ft. helyett 80 ezer Ft.     (...)     - 250 Ft-os akkumulátor 10 ezer Ft-ba kerül.     (...)     - ...papírlepedőtartó 249 Ft helyett 9850 Ft-ba.     (...)     - Infúziós állvány 650 Ft helyett 25500 Ft-ba kerül!     - Paraván 980 Ft helyett 78000 Ft-ba!!!     - Nőgyógyászati vizsgálóasztal 14 ezer Ft helyett 174 ezer Ft!     - Műanyag ülés várótermi padhoz 350 Ft helyett 4100 Ft-ért kapható...     (...)     - Háttámla nélküli forgószék, melynek előállítási költsége haszonnal sem több 1400 Ft-nál, 25200 Ft-ért...     (...)     - Műszerasztal (azaz négy kerekű kisasztal négy fiókkal) maximum is 6500 Ft helyett 223 ezer(!) Ft! Majdnem negyedmillió Ft közpénzből, darabonként!!!     - Magyar hordágy, mely egyszerű és összecsukható, mint a kempingasztal, 2 ezer Ft helyett 34 ezer Ft!"     ---     A cikk elolvasható "EGÉSZSÉGÜGY ÉS NÉPIRTÁS" címmel 2007.07.15.-éről.


A HÍRHÁTTÉR születése
2007 július 15-én

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu
 

 
 
Selejt Áruk Fóruma   Videóoldal

Lap teteje