Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Minden népség ebbe [a magyarságba] törli bele Háttérhatalom mocskától koszos lábát, és a Magyar olyan alantas és nyomorék lett, hogy ezt nem veszi észre! Nem tudja felfogni, mert az elmeirányító technológiákkal teljesen agyonverték!"   (2009 május 2.)

   

Gáz van!; Guantánamo; A győzelem felelőssége2009-06-23.
Thürmer Gyula (A Munkáspárt elnöke)

Gáz van!

 


Sólyom László az Ellenzéki Kerekasztal fontos figurája volt. Ahogy mindenki csak figura volt. Most a Jobbik és a szintén államtitkosszolgálati civil szervezetek készülnek a következő lakitelki csalásra. Ahogy akkor, most is mind, együtt, kivétel nélkül. Soha a bolygón nem létezett még valódi rendszerreform! Soha, sehol, semmikor!
100 éve várunk arra, hogy előléphessünk! Mindegy, hányan halnak meg emiatt!

(Molnár F. Árpád - Átgázolás a JÚDÁSFAJON)

A köztársasági elnöknek elég gáz lehet az egész főbíró-választás. Döntően, persze, azért, mert láthatóan Sólyom László nem tud olyan személyt javasolni, akit a szocik elfogadnának. Persze, nincs új a nap alatt. Az Antall-kormány idején is volt már hasonló, csak akkor a felállás volt fordított. Akkor a konzervatív miniszterelnök javasolt TV- és rádióelnököt, és a liberális Göncz Árpád nem volt hajlandó őket kinevezni. Szegény Horn Gyula sem fogja már megkapni a legmagasabb magyar kitüntetést, mert azt meg Sólyom László nem írta alá. Úgy-hogy egyik se tehet a másiknak szemrehányást. Köztársasági elnökünknek rendre elrontják a kedvét a parlamenti szavazásokkal. Ilyenkor, gondolom, elmereng a húsz évvel ezelőtti eseményeken, amikor az Ellenzéki Kerekasztalon éppen ő volt az egyik nagyágyú. Akkor még minden olyan romantikus volt, vagy legalább is annak tűnt. Na, persze, akkor ott volt a közös ellenség, akit le kellett győzni, a szocializmus. Most már nincs közös ellenség, az országot kellene irányítani, tisztességgel, becsülettel, hozzáértéssel. Az pedig nehéz! Az igazi gáz persze nem a köztársasági elnök lelki állapota. A főbírói herce-hurca csak a jéghegy csúcsa. Az igazi gáz az, hogy a magyar állam nem működik rendesen.  A tüdőgyulladásos beteget egy napig szállítgatják a betegszállítók, mert a betegszállítást az állam eladta, és az óta teljes a káosz. A rendőrség nem képes a végére járni pofonegyszerű ügyeknek, mert valahol valaki mindig beleszól. Az állam nem védi meg a polgárait a bankok szélhámosságaitól. Mindebből még nagyon nagy baj lehet. Rendet kell tehát teremteni, alkotmányos rendet, vaskézzel, jó törvényekkel!

Guantánamo

Egyem a kis szívüket! Hát ki mondja, hogy nem rendes, aranyos emberek ezek a szocik? De tényleg, miért bántják őket? Most is, például nyilatkozott ez a derék, kiváló ember, tudják, Kozma József úr, a parlament külügyi bizottságának szocialista alelnöke. Nem piti ügyekről, dehogy! Kozma úr szavaitól minden anyai szív meglágyul, és egy nemzet fakad sírva. Szóval azt mondja ez a derék ember, hogy az MSZP támogatja a Guantánamói foglyok befogadását. Tudod, azokról van szó, akikről az amerikaiak úgy gondolták, hogy terroristák és bezsuppolták őket erre az amerikai támaszpontra, amely úgy egyébként Kuba része, de hát ez se érdekel senkit. Az amerikaiaknak csak annyi jogalapjuk volt erre az akcióra, hogy ők a legerősebbek. Tudod, mint a játszótéren. Aki a legerősebb, azé a focipálya, és ő diktálja a szabályokat. Derék Kozma úr még meg is sajnálta az amcsikat, mondván, hogy „az Egyesült Államok ezt a kérdést önmaga nem tudja megoldani, a humanitárius megoldásban részt kell venni.”  A magyar történelemben az erősebbekkel való lelki-testi azonosulásnak gazdag hagyományai vannak. Hitler se tudta egyedül elrendezni a zsidókérdést, akadtak magyar hivatalos személyek, akik szívesen segítettek. A magyar kormányok Szerbia leveréshez is odaálltak, ami teljesen jogos és igazságos volt, és egyébként is az egész NATO alig bírt velük. Kubát se csípjük nagyon, ott is demokratizálni kellene, ott is besegíthetnek az áldozatkész szocik. Nem vagyok azonban meggyőződve, hogy ezt a magyar nép is így akarja. Szerintem a többség úgy van vele, hogy egyék csak meg a jenkik, amit főztek. A szocik meg jobban tennék, ha leszállnának rólunk. Van nekünk elég bajunk az amerikai foglyok és MSZP-s haverjaik nélkül is.

A győzelem felelőssége

Egy ismerősöm az 1994-es választások után azt javasolta Horn Gyulának, hogy vegyen be a kormányba néhány Fideszest, mondjuk, államtitkárnak. Akkoriban a szocik túlgyőzték magukat, a Fidesztől meg fényévnyi távolságba került a hatalom. Szó sem lett volna nagykoalícióról, hanem inkább a győzelem felelősségéről. Ha győzöl is, mindig maradnak olyanok, akik más érdekeik vannak, és másként is gondolják. Horn nem ment bele az ajánlatba. Úgy gondolta, hogy megy a szekér e nélkül is. Orbán Viktor most másodszor vonulhat be a magyar történelembe. 1998-ban ő volt a második legfiatalabb ember, aki Magyarország miniszterelnöke lett. A rendszerváltás utáni kis hazánkban most ő lehet az első, aki másodszorra is miniszterelnök lehet. Orbán az egyetlen, aki elmondhatja: én már voltam ezen a poszton, tudom, mit szúrtunk el, tudom, hogy még egyszer nem szabad. A Fidesz mostani kongresszusa örömmámorban telt, ami értető is. Azt azért persze tudni kell, hogy ez még nem a magyar parlamenti választás volt, s még sok minden lehet. De, ami ennél fontosabb: az ország, a nemzet jövője nem lehet csak a Fidesz jövője. Most megy a szekér. Az elégedetlen munkás- és dolgozói rétegek most az MSZP ellen fordultak, bízva abban, hogy a változás a munkásnak is hozhat jót. De, ha nem hoz jót, holnap a munkás a Fidesz ellen is fordulhat. Lelkük mélyén ugyanis már sokán tudják, hogy a dolgozó embernek se az egyik, se a másik nem az igazi. Még nem mondják ki, még nem úgy szavaznak, de már tudják.

Thürmer Gyula


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-06-22. -
Meghalt a Katonai Biztonsági Hivatal agyonhallgatott főigazgatója, Stefán Géza, a katonai bűnözés és politikai gyilkosságok egyik legfőbb alakja
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Nemzetbiztonsági tényfeltáró glosszánkban megint - nevekkel is - olyan a világon mindenhol elhallgatott tényeket boncolgatunk, amelyekről - ahogyan a most elhunyt Stefán Géza vezérezredes tetteiről - soha, sehol nem olvastak! Azt is leleplezzük, milyen utasítást adtak az államügynökök tömegeinek a katonai és polgári titkosszolgálatok Stefán Géza olajos, drog-, fegyverkereskedő stb. katonai kémigazgató és kémfőnök halála vonatkozásában, aki 1965 óta a katonai titkosszolgálatok hivatásos ügynöke volt, és 1994 óta(!) töltötte be a titkosszolgálat (KBH) főigazgatói posztját, azaz 15 éven át! Pillantsanak be a hadsereg kulisszái mögé!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-06-23. -
MNÁSZ: 1. A zsidóhatalom pártrendszer-átmentést folytat; 2. Új Magyar Vérszövetséget!
/Kőműves Géza (A Magyar Nádori Szövetség elnöke)/
Tartalom: 1. Kőműves Géza MNÁSZ-elnök a pártok és az őket mozgató háttérhatalmi erők pártrendszer- és EU-átmentési műveleteiről, plusz egy olvasói levél idézése. 2. Kőműves Géza civil szervezetek és csoportok összefogását kezdeményezi, melyhez várja a véleményeket és a célok megfogalmazását, egyeztetését. Mint írja, ez egy vizsga is arról, ki akar valóban összefogást. A Hírháttér egyetért ezzel: vizsga.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu