Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "A magyar nép egyedül azt tudja tenni, hogy sorsa kedvezőbbre forduljon, hogy bizalmát, hitét helyezi a Teremtő Istenbe, és a törvényei szerint cselekszik, így esetleg még lehetőség lehet arra, hogy számukra kedvezően változtasson döntésén! Mivel Ő tudja, hogy mit, és miért cselekszik, és a tettei felülbírálhatatlanok, annyit tehet csupán a magyar, hogy elfogadja, és olyan erkölcsi-szellemi-morális változtatást eszközöl, mely kivívja a tetszését a Mindenható színe előtt!"   (2009.04.24.)

   

Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok

 

2009-05-20.
Molnár F. Árpád

Mottó helyett:
2001-ben a titkosszolgálat - egy periódusban, ahol az Orbán-kormány titokminisztere, Demeter Ervin és az MSZP csak kényszerű kiszolgálóvá lett - azzal keresett meg, hogy fogadjam el az ajánlatot, mert "nincs miből válogatni". Ez konkrétan azt jelentette: a 10 millió magyar közül kvázi egyetlen bátor és becsületes embert sem tudnak felmutatni, csak engem.

Súlyos, nemzet- és Emberiség-ellenes bűncselekmények készülnek, melyekben magyar vonalon vezető szerepben a Ficsor Ádám vezette titkosszolgálatok és Orbán Viktor, a Fidesz vezető keresztapája áll. Ismét példátlan, és örök tanításokat tartalmazó nemzetbiztonsági glosszánkat Ficsor Ádámmal, a 29 esztendős MSZP-s titokminiszterrel kezdjük, aki Szilvásy Györgyöt váltotta - látszólag.

Ficsor Ádámról, aki református iskolába járt, az a hír járja, hogy annak ellenére, hogy roppant agilis és gátlástalan, annyira helyezkedő és szervilis, hogy még egy politikai gyilkosságot sem tud egyedül elintézni, mert azokat is egytől egyig Szilvásy György, Gyurcsány Ferenc és Laborcz Sándor, valamint általuk mozgatott pártcímeres hatökri idiótáik végzik, hol a feje fölött, hol meg utasításba adva neki. Nemzetbiztonsági körökben mindenki egyértelműen azt az álláspontot képviseli, hogy Ficsor Ádám egy állambiztonsági bohózat kellékeként csak arra való, hogy marionettfiguraként, dísznek odaállítsanak egy könnyen mozgatható, alamuszi és pártszolgálatos, gyurmaként formálható gerinctelen idiótát, aki hülyébb még a Nemzetbiztonsági Hivatal kecskeméti kirendeltségének vezetőjénél is, szereposztása pedig ahhoz hasonló, amilyen nagyban az USA miniszterelnöke, George W. Bush volt, akit sok mindenbe bevontak, a WTC-s tömegmészárlásokig és az iraki pancserháborúig bezárólag, még többől kihagytak, de annyira hülye volt, hogy még ahhoz is engedélyt kért ottani Szilvásyjától, a Moszad- és KGB-ezredesek ottani megfelelőjéig (tehát Paul Wolfowitz-októl azok titkárnőiig bezárólag), hogy kifújhatja-e az orrát a templomi szertartáson (vagy folyjon a taknya végig az öltönyén).

Ficsor Ádámról azok, akik tinédzserkorában ismerték, általában azt mondják, nem értik, mi lett vele, mert akkoriban sokkal normálisabb volt. Aki a világ helyzetével, mert annak technológiai uralmával kellően tisztában van, azonnal tudja, hogy egy valamelyest szocializáltabb személyből villámgyorsan kreál a Háttérhatalom komplett idiótát és szociopata, agyalágyult és halomra öngyilkos Echelon-torzszülöttet, amilyen az anti-Krisztussá és ellenségünkké vedlett Ficsor Ádám és kecskeméti, történelmi bukását előkészítő bűnbandája, amint állami pozícióba kerül. A meghibbantás és moslék, Veérengző államfasizmus azonnal elnyomó elektromágneses és belső végrendeletként vágja agyon azt az anti-Krisztust, aki a JÚDÁSFAJ e Veérengző moslék pártaklába kerül, ahogyan Ficsor Ádám, az ISTEN és a keresztyénség, valamint az Emberiség elárulója. Ezzel a bűnbandával és maffiával nem csoda, hogy az előre bejelentett balesetek, katasztrófák, bankrablások és gyilkosságok kivétel nélkül, egytől egyig elkövetésre és megvalósításra kerülnek, mert ahogyan ezt általában nagyobban láthattuk pl. a Kennedy-gyilkosság kapcsán, hiába tesz precíz bejelentést egy emberölésről az utcai prostituálttól az FBI-nál jelentkező pl. kőművesen át a CIA beépített, de Kennedy meggyilkolásának tervét saját emberétől eltitkoló ügynökéig bezárólag "mindenki", ha egyszer már megállapodott a KGB-től a CIA-n át Fidel Castro Kubájáig bezárólag "mindenki" abban, hogy Kennedy-t likvidálni kell. Kisebb bankrablásoknál és emberöléseknél, az alaposan megtervezett Mórtól Szögi Lajos rádióhullámú szórással történő agyonveretéséig bezárva sokkal inkább így van! Napi rutin, ahol a magyar föld cionista kézre bűnszervezetben történő átjátszása, a betörő és lánykereskedő bandák teljes védelme és tőlük a védelmi pénzek szedése (kivéve, amikor a cionista és orosz maffia kér védelmi pénzt a politikusoktól), az illegális fegyverkereskedelem és a gyilkosság napi téma, a balesetektől a rákon és az infarktuson át, a hirtelen felindultságból elkövetett, tehát több, mint 100 éve csak a fizikához és a hétköznapi józan észhez radikálisan tökkel ütött analfabéták számára nem érthető állami szervezésű elektromágneses emberölésektől a szervezett alvilági és közvetlen titkosszolgálati leszámolásokig.

A Molnár F. Árpádot (tehát engem) akkoriban, amikor még el sem kezdett az Echelonról tényfeltárni, már azzal indította útba a Legfőbb Hatalom (a keresztyének ilyenkor egyértelműen ISTEN közvetlen vagy megbízotti akciójára gondolnak, hiszen mi nem vagyunk ördögök, hanem az ellenségeink azok), hogy most pedig elkezdjük, és aki kvázi bármi okból nem hajlandó találkozni a Molnár F. Árpáddal, vagy letagadja azt, hogy tud róla vagy ismeri, meg is érdemli a minimum szégyenteljes bukást, és a megtorlást, ami az élete után is következik. Ez később élesíttetett abban is, hogy mindazon nemzetbiztonsági személyeken és ügynökökön, akik akár távolról, akár személyesen le merik tagadni, hogy tudnak a létezésemről, azokon legfelülről kell megtorló és bosszúakciót szervezni. Minthogy tényfeltárásaink egyedülállóak a teljes magyar, de valószínűleg legalább az európai kontinensen is, és ezen szolgalelkű személyek egyébként is minden hallgatásukkal és államvédelmi szolgálatukkal hazaárulók és az Emberiség ellenségei voltak, így fordított karrierjük bármi megtorló végérvényesítése ellenében aligha vethet bárki, bármi morális vagy törvényi ellenvetést, csak ha a Jézus Krisztusra és a keresztyénség szívjóságára hivatkozva kiált irgalomért, hiszen az Emberiség szemetéről és hulladékjáról van szó.

Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom (MÖM) tiszteletbeli elnöke ügynökügyének kirobbantását kifejezetten ahhoz kapcsolták, hogy a 2007 október 26-i, a kurucinfó által az Erzsébet hídhoz szervezett blokádnál letagadta, hogy ismer, és csak előttem jelezte, hogy sok mindent tud rólam. Számos információ eljutott hozzám arról, hogy mindazon soha publicitást nem látott információk, amiket rólam - akár Grespik László, akár Csurka István, akár Kovács Géza stb. - birtokolnak, közvetlen nemzetbiztonsági eredetűek. Ennél persze sokkal többet tudunk. Azaz a titkosszolgálatok szokásos információözönéről van szó, amely mindig is úgy beszélte ki az államtitkokat - beleértve a sajtó ügynökeinek tömegeit is, akik államvédelmi okokból soha nem írták meg -, mint ahogy - érdekes hasonlattal - röntgenpisztoly szórja fotontorkolati csövén keresztül vastagon a fotoncsomagokat. Akik a Kovács Géza-botrányt közvetlenül, tevőlegesen végrehajtották, valószínűleg fogalmuk sem volt arról a több hónapos folyamatról, amely során kifejezetten a Molnár F. Árpád letagadásával, ezzel egy a végzetes dominóeffektus minden eddiginél rombolóbb, Isten- és Emberiség-ellenes bűnbandájának alkatrészeként való szerepléssel szembeni megtorló akcióról volt szó, ahol a buktatók azt sem tudták, mit hajtanak végre. Kovács Géza attól kezdve, hogy az erzsébet hídi rabomobilban letagadta, hogy ismer, napi beszédtéma volt atekintetben, hogy legfőbb bázisú hatalmi háttérrel (a keresztyének Istenre gondolhatnak) milyen módon kell ezért rajta bosszút állni, függetlenül attól, hogy Kovács Gézával időközben "jó" kapcsolatot alakítottam ki. Ilyen ügyekben ugyanis ez a körülmény már nem szokott sorsfordító lenni.

Borbély József pártelnök, az állambiztonsági lobbi tagja, Kecskemét egyik fő keresztapája, ingatlankereskedő, aki állítólag - nem minden forrás meggyőző erről - Bali Gábor volt NBH-s nemzetközi bűnöző megbízásával akarta eltetetni láb alól Pintér Sándor volt belügyminisztert, velünk kapcsolatban sokkal alacsonyabb szinten vizsgázott, mint Kőrösi Imre volt MDF-es országgyűlési képviselő, volt tényfeltáró, és Kozenkay Jenő kémelhárító, korábbi leleplező és tényfeltáró, akik már első találkozásunkkor is hétköznapi evidenciával, mint beavatottnak és interaktív személynek kommunikálták az elmeirányító és ismeretlen eredetű és helyzetű Háttérhatalom (Nagy Babilon) létezését, amikor nyíltan még egy árva kukkot, annyit sem szóltam arról, hogy tudok a létezéséről, de Borbély, a kecskeméti vállalkozó, amúgy Kozenkay Jenő ellensége, azonnali bukását szenvedte el, amint egyébként való 'mondjam, ne mondjam' tétovaságát tetézve személyes, több esztendős sérelmeire hivatkozva a Hírháttér ellen fordult. Márpedig semmiféle szinten nem képviselheti sem Magyarországot, sem az Emberiséget az, hanem kizárólag az ellensége, aki minden idők csúcsmagyar és minimum csúcseurópai tényfeltárását és tényfeltáróit az egoizmus, a keresztapáknak való gerinctelen szolgálat, vagy bármiféle párthülyeségre hivatkozva megveti vagy gyáván megtagadja. Márpedig Borbély József semmi többre, mint saját önérzetére tudott csak hivatkozni, képviselvén, inkább vesszen az egész Emberiség. Így a maffia ezen NBH-s védettségű, a titkosszolgálati pártfegyelmet maradéktalanul betartó háttérhatalmi keresztapájával is szakítottunk, bár lehet, hogy a szakításból eredő botrányok dömpingje csak eztán jön. Az biztos, hogy Kozenkay Jenőék sokkal értelmesebben voltak képesek megragadni, hogy a valódi szélturbinába befektetni olyan, mint amikor az ember az IBM első részvényeibe fektet, mert tudja, hogy a világ legalább egyik legnagyobb cége lesz. Nem is lett volna bökkenő, ha nem lett volna a titkosszolgálat, amely viszont feltétlen és gyors öngyilkosságokat követel minden alattvalójától.

A titkosszolgálatoknak és hátterének kezdettől központi utasítása volt minden rongyalak és államvédelmi ávós söpredék felé (a Szovjetunióban minden harmadik vagy negyedik ember be volt szervezve a KGB-be), hogy a Molnár F. Árpádról sem jót, sem rosszat írni nem szabad, és aki nem kapja kifejezett utasításba a hamis suttogó propaganda és államvédelmi, moslék JÚDÁSFAJI söpredék által terjesztendő rágalmakat és hazugságokat, az tagadja le azt is, hogy a Molnár létezéséről egyáltalán valaha hallott volna. Olyan titok volt a Molnár léte is, mint Simon Peresz első orgazmusa, vagy az, hogy léteznek politikai gyilkosságok, és létezik az Echelon. Nos, a titkosszolgálati analfabétizmus addig terjedt, hogy miután - nem sikerülvén sem végleg kivonni a forgalomból, sem végképp elkergetni, sem likvidálni - létrehoztam a Hírháttér Multimédiát, és már túl voltam a 3 millió letöltésen, a hibbant, húgyagyú, értelmüktől és gerincüktől végképp és jogosan, valamint okszerűen megfosztott, kitépett, kihalásra és kiirtásra vetett agyalágyult ügynökszervilis és államsöpredék férgek még mindig letagadták, hogy hallottak volna rólam, ugyanis a titkosszolgálat nem szólt arról, hogy aki letagadja, hogy tud közép- és dél-magyarország tulajdonképpen egyetlen tényfeltárójáról, aki mellesleg egyedülálló módon bevezette a köztudatba a politikai gyilkosság fogalmát, 100 év állampszichiátriai visszaéléseinek tényét, konkrét volt és folyó ügyekkel, nevekkel és személyekkel együtt, ahogy eddig soha, mert az összes korábbit likvidálták, máskülönben annyi információt borított nyilvánosságra a rendőrség és a titkosszolgálatok nem publikus működéséről és eszközeiről, amennyit még soha, senki, ráadásul elsőként az Echelon-eszközök és fegyverek létezéséről és használati módszereiről, valamint személyi kapcsolati struktúráiról és kiterjedéséről, tehát aki azt mondja, hogy nem tud a Molnárról, az magából csinál végérvényesen bukott államügynöki talpnyaló hazaáruló idiótát, és az olyan sem párt, sem nemzetbiztonsági intézmény, sem magára bármit adó sajtó és médium közelébe sem mehetne, nemhogy hitelesen lehetne eladni ekkora ávós marhaságot. Márpedig akiket nem utasítottak hamis és lejárató propagandára, amikkel a pancserekből csináltak hülyét vagy gerinctelen hazaárulót - ahogyan pl. Tánczos Istvánnéból, a körmendi Tánczos Gábor édesanyjából formálták meg az Emberiség szüntelen áskálódó JÚDÁSFAJI ellenségét annak 10 éve ügynökférgekkel halmozott környezete által -, azok mindig azt állították, hogy ők bizony sosem hallottak olyanról, hogy a Molnár F. Árpád létezik. Azaz nem tudnak semmiről, semmit, és hülyék mindenhez, ami tényfeltárás. Hasonló ez ahhoz, csak a túlpartról, mint amikor főleg 2001 és 2004 között a Balatonon nyomozott az ember az orosz maffia és a nemzetközi sajtóban napi közismert vezető keresztapák után, a maffia klubjainak vezetőit kérdezgetve, akik vígjátékszámba menően felelték, hogy ők bizony soha életükben nem hallották még Szemjon Mogiljevics nevét sem, és azt volt nehezebb eldönteni, mikor is tör rájuk jobban az aggodalom: amikor a tömeggyilkos Szeva bácsi, vagy a szintén sokkos gyilkos, megtorló bosszúálló hírében ratifikált Orbán Viktor nevét hallják. Abban az időben ugyanis őrjöngő gyilkos gyűlöletet tanúsított az állam és annak összes pártja, amint az ember az összpártilag kiépített és fenntartott, a pártvezetők által az idegen maffiavezérekkel és titkosszolgálatokkal összefogásban a lakosság elleni sokkos és tömeggyilkosokként működő keresztapák bármely ügye vagy módszere kapcsán nyomozni kezdett a Balatonon vagy környékén, és az akkori Igor Koroloknak éppolyan rettegett híre volt, mint az NBH-nak és Orbán Viktornak, a sokkos-mocskos hentesnek, aki annak idején összes pártemberével olyan hülyét csinált a lakosságból, hogy mindenki azt hitte, demokrácia van és az állampolgári jogok kvázi vagy maradéktalanul érvényesülnek, továbbá mindenki és minden független mindenkitől és mindentől, hiszen demokrácia van és helyreállt a szabadság. El lehet képzelni, hogy ilyen horni és orbáni, áltényfeltáró Pesty László, Orbán Éva álötvenhatos író és Adorján András sakkozó által kívánt szintre lebutított és lehülyített, agyalágyult lakossággal körbevéve, ilyen szánalmas és moslék-primitív állatkertben mit jelentett nemhogy tényfeltárónak lenni, de egyáltalán a legkisebb közlekedési rendőri vagy kisvállalkozói, nemhogy titkosszolgálati bűncselekményben nyomozást kezdeni. Az Orbán Éva álötvenhatos írók és Adorján Andrások azóta is az államsöpredék hazaáruló és JÚDÁSFAJI henteseiként tengnek, üldözve és átkozva minden igazat és felsőbbrendűt, maximum is az ávósokra jutó - így Orbán Évának maradt - piártevékenységgel, hogy aki teljesen hülye, azt higgye, van köztük, aki hasznosat is tesz. Orbán Évát sem véletlenül propagálja a Nemzeti Hírháló és az ÚDK sem, hiszen pl. az ÚDK fórumából is rendre cenzúrázták, ha le mertem írni azt a szót, hogy "zsidó". Minthogy az ÚDK mindig is roppant távolságot tartott a valódi tényfeltárástól, mint a tüzet, úgy kerülte annak érintését is, nehogy bárhol az állam megsértődjön rá, így a pártfegyelem gondos betartása által alkalmas volt arra, hogy meghívják őket az Echo tv-be, ahol az ÚDK vezetője akkor is udvarias és pártállami emlékű mély meghajlással adózott a cionista gyilkosok lelki békéje fenntartására, amikor az összes többi vendég nyíltan Moszadozott. A bátor szókimondás terén kevesebb erőteljességet (tehát az eladhatatlan semmit) képviselt az ÚDK, mint Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke, akit a Hírháttér Multimédián keresztül, előre tervezetten elkezdtük közismertté tenni. (Ugyanis úgy volt eleve elvégezve és bejelentve, hogy Sebők Istvánt én teszem híressé, ennek eszköze a Hírháttér lesz, és ez ellen sem ő, sem senki más nem fog tudni tenni semmit, ahogyan hitehagyása is előre be volt jelentve, azzal a felvetéssel, hogy ugye, előre bejelentett árulásáért nem fogjuk megölni. Sebők István tudta nélkül előre elkészült karrierjét elküldtem pl. Szeszák Gyula olajügyésznek, az elmúlt fél évszázad egyetlen értékelhető teljesítményt nyújtott túlélő ügyészének, a 66 vagonnyi nemzetközi olajvonat megbuktatójának, továbbá több bel- és külföldi titkosszolgálati köröknek. Azaz - így mondják ezt nemzetbiztonsági nyelven - "mindenki tudta".)

De a faji söpredékkel, a gyáva és gerinctelen, valamint eleve rosszindulatú, mocskos állatokkal, Istengyalázó és anti-Krisztusi hazaárulókkal szemben sosem titkolták, akik hozzám jöttek, hogy mindig tudta rólam mindenki, a keleti határ rendőreitől és újságíróitól a nyugati határ ügyészeiig és ügyvédjeiig bezárólag, hogy a rendőrséggel és az NBH-val működtem, és politikai üldözött vagyok, valamint általában azt, hogy külföldi államokban végeztem ellenálló tevékenységet, és ennek kapcsán több állami vezető bűnöző elleni bombarobbantásos merénylettel is összefüggésbe hoztak. Valójában abban az időben úgy jártam az országhatárokon ki-be, folyamatos állami életveszélyes fenyegetésekkel és teljes nemzetbiztonsági felfordulással körülöttem (abban az időben sokkal látványosabban voltam homloktérben, mint most), mint ahogyan zoknit és gatyát vált az ember. Sosem tudtam, átengednek-e a határon, vagy a Bush-kormányzat, Anglia és Izrael követelésére lekapcsolnak és - Magyarországra hurcolva - bírósági tárgyalás nélkül végleg kivonnak a forgalomból.

Én nem vagyok sem Drábik János, sem Mark Phillips, hogy valamiről csak beszéljek. Nemcsak tájékoztató és tényfeltáró, hanem követelő, zsarolhatatlan, megvesztegethetetlen, megfélemlíthetetlen, továbbá végrehajtó típus vagyok, aki ráadásul időközben - belülről megismerve és elkezdve használni a Háttérhatalmat - számos legfontosabb és legmarginálisabb dolgokról is előre tudja, mi fog történni. Az információ hatalom, amire igényt tartok, amit elvárok és megkövetelek, nemcsak tényfeltárva és kérve, hanem végrehajtva, és keresztülgázolva az Emberiség államvédelmi és zombi hulláin, mindenkin, aki az Emberiség ellenségeként az utamba áll, hogy ez meg miért tényfeltár, miért képviseli a nemzet, de főleg és mindenekelőtt az Emberiség azon rétegét, amely nem öngyilkosan hibbant és rosszindulatú, hiábavalóan reménykedve a legjobbak vesztében. Miközben az átkeresztelt és fennmaradt Securitate ügynökei, az oroszok, a zsidó és a magyar titkosszolgálatok szervezkedtek és üldöztek, utódaikkal pedig a hígagyú és hibbant magyarok méginkább történő elhülyítésére az Interneten (ez már 2008-ban volt) ellenem ügynököztek, addig én már sok éve konkrét állambűnszervezeti bűntettek ellen (a hatályos törvények teljes felszámolása miatt) arról beszéltem, hogy bombarobbantásos merényleteket kell elkövetni a kecskeméti bíróság épülete előtt, az NBH-nál, a rendőrségnél és másutt, tiltakozás és nyomásgyakorlás céljából, valamint a lakosság elől akkor még teljesen elrejtett állami korrupciós ügyek és titkosszolgálati ügynöki tengerek leleplezésére és megbuktatására. Akkoriban a magyarok annyira párthülyék voltak (elhive mindent, amit Orbán Viktor és Horn Gyula, majd Orbán és Medgyessy Péter tévéje, rádiója és sajtója leközölt), hogy el sem tudták képzelni, hogy létezik szervezett állami bűncselekmény. Az ember mindig a hibbant, primitív, alsóállati lakossági moslék és ügynöki mangalica-tenyészete ellenében képviselte a nép érdekeit, amely sosem volt több urai és az Orbán Éva-féle írói párthulladék pártgazdáinak szemében, mint vágóbarom és levágásra érett pártribanc (válaszolván Orbán Éva állami bűnöző mocskos rágalmaira és hamis, gyáva propagandáira is.).

Akkoriban még - nem tudva az Echelon-fegyverekről - nem értettem, miként lehet, hogy a titkosszolgálatok irdatlan hatalmas állományából nem akad egy sem, aki a lakosság érdekében megtagadná az államnak való feltétlen és abszolút engedelmességet! Mert abszolút volt az engedelmesség! Abszolút! Hiába próbáltam fellázítani ezt a hibbant, Veérgőzös, hazaáruló, nemzetgyilkos és minden erkölccsel az állam szolgálatára és az attól való félelemre hivatkozó primitív gój és baromnépet, sehogyan sem tudtam összeszedni egyetlen ügynöki szemetet sem, amelyik átállt volna a Sátán házának pártfogásából az erkölcs és a becsület minimumának oldalára. Mert a magyar az egy hibbant, Veéreskezű, alsórendű állati baromfaj, amelyben a becsület keresése olyasmi, mint amikor tízmillió rakás disznótrágya közül a maximum három igazgyöngyöt kell megkeresni. Ezért is jelentkeztek Echelon-feltárás ügyben is főleg külföldi állampolgárok, minthogy a magyar az egy hazaáruló pártállatfajta. Olyan, mint stílusa és választott pártja, valamint annak vezére, Gyurcsány Ferenc vagy pl. Orbán Viktor, a Veéreskezű, a hitleri tömeggyilkos Adolf Eichmannhoz hasonlóan kifésült, öltönyös és nyakkendős hóhér, akinek hátránya Eichmannal szemben, hogy a Párt Orbánja még a komolyzenéhez is hülye.

Emlékezzünk: a Szovjetunióban minden harmadik vagy negyedik ember be volt szervezve a KGB-be! El lehet gondolni, hogy Magyarország, ezt megelőzőleg a szovjet kormány és hadsereg felségterületeként mekkora ügynökféregmoslékhalmazzal rendelkezik ma is! Igen: ebből a hatalmas állományból egyetlen olyan embert sem találtam, aki a hazájáért akár egy gyufaszálat odébb tenni hajlandó lett volna, nemhogy - mint én - élete feláldozására kész lett volna! Most pedig ugyanazok a férgek, akik akkoriban elárulták nemzetüket és az Emberiséget, azóta kitenyésztett utódaikkal, a változó mélységekig beszervezett államkiszolgáló faji söpredékkel az utcai tüntetések zászlóvivői, civil szervezetek vezetői és/vagy szponzorai, könyveket írnak, az Interneten őrjöngnek, a Jobbik vezetőségében és padsoraiban ülnek, és a kurucinfós, Harc Téres, Barikádos, Hazai Verás és Sághy Rékás stb. szennycsatornáikon támadnak és folytatnak pokoli igénytelen hadjáratot a magyarság és az emberi faj utolsó lehetőségei ellen:  A SÁTÁN VÉDELMÉBEN, A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG VÉGSŐ HOLOCAUSTJÁÉRT.

Fizessenek meg mindazok, akik szégyellték a becsületet és az igazságot. Mi, elválasztottak, pedig fizessünk a halhatatlansággal, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá legyen: az árulók tengerében voltunk a maradék, amely nem saját nemzete és e faj bolygójának elpusztítására tört.

1. Van valami Kecskemét belvárosában, ami úgy kezd világítani, ahogyan Mahmúd Ahmedinezsád római rezidenciájáról publikálták. Akinek tehetnékje van, ügyeljen arra, hogy kezét elirányítsa a lakosság bármely tagjától, erejét a megfelelő helyre irányozza, s hogy az ellenőrzések idején a műszerekbe a kívánt értékek kerüljenek, és mondhassák a nemzet és az Emberiség hóhérai: határértéken belül.

2. Tegye fel a kezét az a - titkosszolgálati mondás szerint - sághy-ringyó, amelyik ismét antimagyaritának mer nevezni, hogy a fenti tényfeltárás helyett tovább pusztíthassa a Földet.

Egyik pontban is piros, másik pontba is piros, tehát megvan a kettő. Kérdés: ki a hunyó.

Az a disznó röfögjön, amelyik moslék pártbaromként a fenti cikknél bátrabban és többet tényfeltár. Mert alkalmazkodva a mocskos környezethez, most már nem csak gyöngyöket szórok, JÚDÁSFÉREG, hanem aknákat is, hogy azokra taposs! /Így mondjuk mindig: "Szólt!"/

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Hírháttér ajánlott irodalmából:
2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-04-19. - HÍRHÁTTÉR TV: Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/   (Film, 19 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-07. - A világon az elsők vagyunk!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/

Előző cikk:
2009-05-18. -
Találkozás a Halál Angyalával (Bosszút Áll az ISTEN a magyarság sötétségéért?)
/Zas Lóránt (USA) - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/
Részlet: "... 2003-ban, amikor azért mentem ki Itáliába, mert a Medgyessy-kormány és Orbán Viktorék idegen államok szervezetének való engedelmességre hivatkozva bejelentették, hogy meggyilkolnak (ez eddig nem titok), főleg Milánóban éltem..." Tartalom: Molnár F. Árpád Zas Lórántnak írt, később nyilvánossá engedett magánlevele, Zas Lóránt reagálásként írott versével, és Nagy Sándor (Naleksz) e kettő olvasatán írott, először nem nyilvánosságra szánt reflexiójával.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-21. -
Egy kommunista naplója (Kivonat)
/Bokor Imre professzor (JB-elnök)/
Részlet: Földhözragadt munkás(proli)-paraszt szülők ivadéka vagyok. Már az óvodában is a fejlett szocialista társadalom homokvárának alapját építgettem. Mérhetetlenül utáltam a spenótot, az imperialistákat és Marx által is elmarasztalt: mocskos tőkét.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu