Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Magyarok, Romák! A vezetőitek tudatában vannak ezeknek a dolgoknak, hiszen szolgálják/kiszolgálják a Háttérhatalmat, eladnak, tönkretesznek benneteket!!!! (...) Mert ha hamarosan nem ébredtek fel, akkor úgy fogtok elpusztulni, hogy még annak sem lesztek a tudatában, hogy ki ölt meg benneteket!!!!! A média (patkánymédia) pedig tovább hazudik az esetekről, és az alatt az idő alatt, amíg ezt teszi, még több áldozat lesz!!! "Ők" meg gazdagodnak tovább a ti nyomorotokon!"   (2009.05.)

   

A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
 


A magyarság háborús világterrorista merényleteinek egyike Indonéziában: a felrobbant Hercules roncsai között.
(Teljes méret a képre kattintva!)


A magyarság háborús világterrorista merényleteinek egyike Indonéziában: a felrobbant Hercules roncsai között.
(Teljes méret a képre kattintva!)


A magyarság háborús világterrorista merényleteinek egyike Indonéziában: a felrobbant Hercules roncsai között.
(Teljes méret a képre kattintva!)

 

2009-05-21.
Molnár F. Árpád

Előző napi cikkünk címe: "Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok", amelyet azért is nagyon érdekes - különösen szakemberek számára - áttanulmányozni, mert sok egyéb mellett nagyon precízen előre jeleztük az NBH és kecskeméti söpredék bűnszervezete történelmi bukásait és bűnügyi ámokfutásait, valamint azt a katasztrófát, amelyről előre tudtuk, csak nem minden vonatkozásában, hogy be fog következni, valamint emlékeztettünk azon esetek tömegeire, amikor a titkosszolgálatoknak és ugyanolyan állami szerveiknek előre bejelentenek bűncselekményeket és tragédiákat a mezei bankrablásoktól, a WTC-ken át Kennedy elnök meggyilkolásáig irdatlan sok mindent, de a titkosszolgálatok - így a magyar, amely hadban áll az egész világgal szemben - egy tapodtat nem tesz semmiféle bűncselekmény és baleset, gyilkosság stb. megelőzésére és elhárítására. A Ficsor- és Bajnai-féle NBH, abszolúte karöltve az Orbán Viktor vezette Fidesszel ma már csaknem totálisan nyíltan pusztítja a Földet. A tegnapi cikk részben rejtett jövendöléséhez tartozik, hogy Kozenkay Jenő egykori kémelhárító neve körül - a Molnár F. Árpád nevével együtt említve - ez már a harmadik eleve elvégzett légikatasztrófa.

Mai, az egész bolygót bejárt hír, hogy Indonéziában, a Jakartából Java szigetére tartó Hercules katonai szállító-repülőgép katonákkal és családtagjaikkal, valamint gyerekekkel a fedélzetén lakóépületekre zuhant, onnan pedig egy rizsföldre vágódva darabokra tört. A "baleset" következtében - az első hírek szerint - kb. 100-an meghaltak. A szemtanúk szerint a gép már a levegőben felrobbant, és egyik szárnyát elvesztve csapódott a földbe. A repülőgépnek csak a farka maradt meg.

Az esetnek előzményei - amely miatt az egy várható katasztrófára előre készülve a fenti cikket, mely a repülőgép lezuhanása előtt legalább 14 órával már elkészült, nyilvános publikációjára a katasztrófa előtt úgy 8 óra hosszával sor került - kapcsán a forrás az, amivel a Hírháttér elsőként és kizárólagos hírközlő szervként foglalkozik. Aki érti az ISTEN Létezését és tud az elmetechnológiai, kiépült Világrendszerről, amely a Bibliában, a Jelenések Könyvében 2000 évvel ezelőtt megprófétáltatott, annak könnyű dolga van az értelmezésben. Azaz mindent az Egyetlen Legfőbb Hatalom, az ISTEN Végez El, illetve folyamatos beavatkozásokkal konkrétan Rendel El, továbbá Hajt Végre.

A katasztrófa előtt két nappal, a Világtérképet használva kiderült a gócforrás, mely Indonézia volt. Ezt megelőzően már napokkal felhívták egy kifejezésre a figyelmem, amely ekként ismétlődött: "Java". "Java, Java" - ismételgettem, de nem tudtam, pontosan mit jelöl, csak azt, hogy valamit. Mint kiderült, a legalább kb. 100 halálos áldozatot követelő katasztrófában a Hercules katonai gép a hadsereg bázisától nem messze, Java szigetének keleti részén zuhant le. Az egymásba ágyazott történéseknek az indonéz légikatasztrófa csak egyetlen panelje. Hogy mivel kapcsolták össze az esetet, inkább házon belül, valamint Draskovics, Ficsor Ádám és kecskeméti álnemzetbiztonsági, valójában Emberiség-ellenes, bűnszervezeti, interkontinentális terrorista férgeik akasztófája szélesebb körű ácsolása idején tárnám fel. Ezeknek a szörnyeknek felelniük kell az Emberiség ellen elkövetett bűneikért. Ezt akarom!

Az előzetes információk szerint nyilvánvaló volt egy kibontakozó dominóeffektus, amely egyik rétege Indonéziával kapcsolatos, de a valódi katasztrófa Magyarországot - vagy annak egyes területeit - sújthatja.

A Nemzetbiztonsági Hivatal, és annak helyi, kecskeméti kirendeltsége, amellyel 2000 óta folyamatosan hadban állok, ekkor már számos konkrét értesítésen túl volt, de ez a moslék, tömeggyilkos hóhér banda egyetlen haláleset és katasztrófa elhárítására sem volt hajlandó 2000 óta, amikor egyébként is azzal kerültem az NBH tűzvonalába, hogy több halálesetet számon kértem rajtuk, amelyek felvetése miatt előbb megpróbáltak tönkre tenni, aztán meg akartak ölni. Ekkor hirdettek diffúzált és kiterjedt hadjáratot ellenem, amelyet azóta is rendületlenül folytatnak, és amelynek egyik napról napra operatív központja a kecskeméti NBH mocskos állománya és annak köztörvényes bűnöző és interkontinentális terrorista bűnöző vezetője, Ficsor Ádám és Szilvásy György, valamint a Laborcz-banda és Orbán Viktor csicskája és hivatásos hóhérja.

Az indonéz tömegszerencsétlenség előtt egy nappal elmentem az NBH épületéhez, melyhez való érkezésem előtt már korábban jelezték több ízben, hogy többek között nőre számítsak tárgyalópartnerként (ha egyáltalán hajlandók szóba elegyedni [jaj lett volna nekik, ha nem], mert megeshet - üzenték sokkal jelentősebb helyről -, hogy a kapun csengetést követően lecsapják a kagylót), mert ha nővel tárgyalok, szerintük azzal netán tompítani lehet a várható, részemről beindított és indukálható megtorlóhullámot. Netán nő esetében egy-egy szót jobban fogok tolerálni, mintha férfi mondta volna. (Megjegyzem, nem hinném, hogy ilyesminek esetemben sok jelentősége volna, mivel nálam a tettek mérvadók, sőt, mindig azt tartottam, hogy egy nőt minden olyan esetben ütni kell, amikor valaki egy férfival tenné, mert a tettek és a lélek, nem a nemi szervek és állati külsődlegességek a mérvadók, amikor egy embert értékén kell mérni és végrehajtani.)

 


Üzenet az indonéz titkosszolgálatoknak és kormányzatnak (is). Mai üzenet, amely kb. egy az egyben így adatott: "Indo nézi a ... háromszöget." A sziget, amely közvetlenül Hawaii fölött helyezkedik el, egy emberalakot formál, amely mintha egy háromszöget nézne. A háromszög kellős közepének földrajzi koordinátáit összeadva 176-ot kapunk, amely Magyarországon, a nemzetbiztonsági jelképrendszerben Kecskemét egyik számkódja, számjelképe, mégpedig a város 76-os körzetszáma okán.

Az NBH-hoz becsöngetve természetesen egy nő fogadott, aki egész pályafutásom alighanem leglehetetlenebb, legképtelenebb és egyben leghiteltelenebb módján nem emlékezett arra, ki az a Molnár F. Árpád (azaz közép- és dél-magyarország tulajdonképpen egyetlen tényfeltárója, a leghíresebb és leghírhedtebb nemzetbiztonsági háborús hős).

Hadd tegyem hozzá az ütődöttek kedvéért, akik másképp nem fognák fel, hogy csak annyira vagyok képben Kecskeméten, hogy amikor pl. 2008 június 16-án nappal a Hírháttéren publikáltam a "Rendőrvérfröcskölést, politikuscsonttörést, meztelen MSZP-ribancok szétrugdosását" című, tőlem ritka szokatlan stílusban, haragban és hirtelen kelt cikkemet, kb. fél órán belül már a lakásomon volt a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság kábítószerellenes alosztálya, azok utódai, akikkel annak idején együtt dolgoztam, akik most egy ürüggyel, de alig leplezetten azért jöttek, hogy hagyományosan próbáljanak meg az ilyen, az akkori bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány, Dávid Károly számára nagyon kellemetlen és gyors-közvetlen botrányokhoz vezethető akcióktól elhárítani. Azonnal itt voltak a lakásomon, pedig akkoriban a rendőrség és a titkosszolgálatok sűrűjéből keveset fedtem fel, a legkeményebb államtitkokról, tehát a világot irányító Echelonról pedig még meg sem nyikkantam. Túl ezen nem árulok el titkot, amikor elmondom, hogy a helyi NBH-sok a videomobiltelefonok ellenére sem ritkán azért jelennek meg körülöttem/körülöttünk olyan helyszíneken, ahová érkezésemet csakis a lakásom titkosszolgálati eszközeiből lehet megtudni, hogy valamit közöljenek, s mert parancsokkal és fenyegetésekkel hiába is próbálkoznának, így nemzetbiztonsági hangulatjelentéseket közvetítsenek. Mindehhez már csak apró adalék (zuhanó meteor), hogy az elmúlt hetek talán legfeltűnőbb gyilkossága, amely során Kecskeméten öltek meg egy 16 éves lányt, az NBH által rólam rögzített videofelvételek alapján is halmozottan kiderül, hogy predesztinált, azaz eleve elrendelt, fentről tervezett és irányított volt, melyről nyíltan merészeltem megszólalni, kvázi világelsőként prezentálva, hogy az ilyesmi bizony a véres hétköznapok.

Tehát az indonéz katasztrófa előtti napon, az NBH-nál történt jelenésemkor a kaput nyitó nő nem akart emlékezni arra, ki vagyok, mintha Molnár F. Árpádból nem egyetlen lenne 2001 óta az egész országban, mint folyamatos rendszer-robbanásveszély. Elmondtam, hogy egy dominóeffektus katasztrófa-helyzet megfékezéséről van szó, aminek bejelentése engem mentesít minden felelősség alól, ők viszont rosszul járnak, ha nem cselekszenek, de a hölgy - ahogyan még a titkosszolgálatokról nyomtatott régi-régi, a lakosság számára készített, lebutított könyvekben is meg van írva: minden báját bevetve - közölte, hogy nem tudja a kirendeltségvezető programját, amire azt feleltem, nem tartok igényt a vezetővel való találkozóra, jó bárki, de ezt át kell adnom, mert készül egy katasztrofális láncreakció, ami nemzetbiztonsági ügy (ugyanis mindegy, kivel beszél az ember, mindig úgy működik, hogy ilyen helyen - különösen Kecskeméten, ahol nulla az a forgalom, ami pl. Budapesten van - azonnal fogadják azt, aki valamit be akar jelenteni). Végül eljutottunk oda, hogy hagyjam meg a telefonszámomat, melyet a hölgy természetesen mindenképpen fejből kívánt megjegyezni, hogy utóbb, amikor a katasztrófa bekövetkezik, lehessen arra hivatkozni, hogy elfelejtette, és nem Bajnai Gordon és Ficsor Ervin sokkos hentesek, interkontinentális népirtó terrorista bűnözők, meg Szilvásy György és tetves bandája, valamint a kecskeméti NBH vezetője a felelős tömeggyilkos, Guantanamóra hurcolandó terrorista, hanem legrosszabb esetben is - legyen akárhány halott Eichmannéknál, Freddy Kruegeréknél, ahogy tetszik - egy nőt fel lehet áldozni, vagy kap egy ejnye-bejnyét a hullahegyekért, itt, a sortüzes sokkos gyilkosok banánköztársaságában, a szokásos áthelyezéssel és kitüntetéssel egybekötve, ahogy szokás. A motivációs okokat tehát azonnal átlátta az ember, A-tól Z-ig, ahogy már a kapuban az NBH és tetves kecskeméti vezető férge döntéseinek következményeit is. A népi idiótáknak szóló titkosszolgálati sztorikönyvek lapjain sem titkolt módszerrel a hancúrozó bájosságot előadó NBH-s hölgy közölte, hogy a kirendeltségvezető vissza fog hívni, amiről én persze azonnal tudtam, hogy ilyesmiről szó sem lehet, minél fogva - hálóban érezve a döglött halak lajstromát - én is rutinból erőltettem, hogy mindenképpen a mai napon hívjon vissza, különben én mentesülök minden felelősségtől, és ezzel egyedül fogok maradni, mert ők viszont rosszul járnak.

A megadott és fejből megjegyezni kívánt telefonszám vonatkozásában a szörnyű és tömeggyilkos hatású, így már mindkettőnk részéről kimondatlanul előre megállapított elme-Bajnai és orbáni feledékenységet tömeggyilkoséknál azzal tetéztem, hogy nevem többszöri ismételgetése mellett azt is emlegettem, hogy a Hírháttér Multimédia főszerkesztője vagyok, és a cím, melyet sokkal egyszerűbb megjegyezni, mint egy telefonszámot, annyi, hogy "hirhatter.com". Tehát "hirhatter.com" - ismételtem többször hajtogatva, hogy a címen és annak csaknem minden aloldalán elérhető a telefonszám és a többi adat is, hiába várva megfelelő reakciót. A sugárzó épület előre megjövendölt és rendhagyó hölgye cseppet sem meglepő evidenciával ezen tényeken valahogy mindenképpen szeretett volna keresztülsiklani, minthogy az MSZP és a Fidesz elme-Bajnai tagozatainak legádázabb népi szavazó idiótája sem igen lesz képes elhinni, hogy valaki még annyit sem volt képes megjegyezni, hogy "hirhatter.com", és annak többszöri ismétlése is kellemetlenül eltussolni való volt, hogy teljes elérhetőségem rajta van a lap csaknem minden aloldalán.

Az eseményeket rövidre fogva: amint visszatértem a lakásomba, azonnal leültem a fent említett, tegnap megjelent cikket írni, az említett címmel, minthogy egészen és az NBH kecskeméti kirendeltségének vezetője halálbiztosára vettem, hogy esze ágában sem lesz felhívni telefonon, azt sem feltételeztem, hogy gyakori módszeréhez, az utcára küldött ügynökeinek jelzéseihez folyamodik (minthogy ilyen esetekben általában szabály, hogy minden rendőr és NBH-s elhúz, mintha sosem létezett volna közülük egy sem), hanem gyakorlatilag teljesen evidens volt, hogy pártjával és bűnbandájával egyik óráról a másikra a látszólagos biztonságban rothadó tengődést választja elme-Bajnaija vagy annak bandája közvetlen utasítására, ahogyan állatnak kell henteregnie saját disznóganéjában, a nürnbergi perek előtt, mielőtt a zsidó Holocaustozást netán egyszer és mindenkorra végleg kisöpörjük az országból, megkezdve a Kádár rendszer áldozatainak és hozzátartozóinak, valamint a sokadik külföldi MSZP-Fidesz-áldozatok, így pl. az indonéz halottak családtagjainak magyar politikusok és pártpénzelőik vagyonának elkobzásából történő csillagászati kártérítéseit.


A Hercules repülőgép előre elkészített katasztrófájának helyszíne (műholdas képek). Indonézia fővárosa, Jakarta a szárazföld bal oldalán, fent. Attól jobbra Jáva szigete, melynek keleti részén zuhant le a kollektíven bűnös, kvázi hiánytalan létszámban tömeggyilkos magyarság által halálra ítélt gép, megközelítőleg 100 halálos áldozattal. Fent a Jáva-tenger látható.
Az ISTEN mindig bosszút állt azok ellen, akik pusztították a Földet. Sokszor népeket irtott ki. Most is csak az látszik kérdésesnek, mekkora lesz a Haragja, és összességében mennyibe fog kerülni a magyarságnak e hitvány Isten-ellenes nép Igazsággal és önmagával való ellenségessége. A hitvány és gerinctelen magyarság maradékának éppen ideje áttanulmányozni az Ószövetséget is, mert abból, amit elvetett, éppen megtudhatja, miképpen Dolgozott eddig és ezt követően az ISTEN, és mi várható egy-egy konkrét lépéssel szemben a Legfőbb és Abszolút Kozmikus Valósághatalom, a Mindenható Részéről.

A tájékozottak tudják megint, miről van szó: éjjel volt (a gép másnap reggel zuhant le, a tanúk szerint robbant fel a levegőben), amikor amolyan kódoláshoz, de alig kódoláshoz hasonló módon átadatott az üzenet folytatása és végső pontosító lokalizálása:

Herkules, és képregénytársa, Pif, aki jelen esetben Puf, mint becsapódás, konkrétabban földbe csapódás, és ez vicces. Megszokott: vicces halál. Mint tudjuk, másnap egy Hercules típusú katonai gép zuhant le. A rögtön ezt követő átadás is érdekes: Az Asterix képregényből nem is Asterix, hanem Obelix képi és jegyzett üzenete, amelyben említést kapott, hogy Obelix mindig kék-fehér nadrágban volt (a kék a Molnár F. Árpádot és maximum hátterét, a fehér az ártatlanságot és a megtisztítást jelenti (utóbbi Bibliai Jelkép is)), és Obelix irdatlan erős volt, aki mindenkit, egy egész hadsereget is legyőzött. Külön üzenettartalom volt, hogy Obelix, a kék-fehér, kiskorában beleesett a csodaszert főző kondérba, és attól egész eztán következő életére verhetetlen és egy egész hadsereg erejét meghaladó, mindenkivel elbánó hős lett.

A Herkules gép földbe csapódása csak másnap délelőtt következett be. A helyszín - ahogyan hangoztatták a valamit: "Java" - Java szigete volt. Egy titkosszolgálati csapat azonnal összerakta volna a képet arról, hogy a várható katasztrófa elsődleges várható céltárgya és területe a hadsereg teherszállító Hercules gépei, és ezek gócpontja Magyarország és Indonézia, s mivel Indonéziában van egy Java sziget, így a katasztrófa lokalizálása kiemelten oda kockáztatható. Persze bármilyen katasztrófát csak akkor lehet elkerülni, ha az állam - így a minden népekkel ellenséges és Emberiség-ellenes, a nürnbergi perekben életfogytig tartó szabadságvesztéssel, az indonéz törvények szerint halálbüntetéssel büntetendő magyar kormány és annak álellenzéke, az Orbán Viktor hentes-sokkos gyilkos hóhér és mocskos, levegőben felrobbantani való bandája - a katasztrófát elkerülni akarja. Más a helyzet, ha kimondottan az egy tömeggyilkos hóhérbanda célja - mint Pearl Harbor, a WTC vagy a Kennedy-merénylet esetében -, hogy a katasztrófa bekövetkezzen, illetve - mint a magyar állami, világterrorista bűnszervezet életfogytos bűnbandái esetében - az utolsó pillanatig az ártatlanok hulljanak, és az utolsó pillanatig a Föld és annak lakossága pusztuljon. Mert ahol a Sátán a mester, ott a jótettnek még titkon sincs helye.

Az indonéz törvények halállal büntetik. Az indonéz törvények halállal büntetik.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Az ISTEN eleve elvégzésének a Hírháttérrel kapcsolatos gyakori motívuma - az előre bejelentett katasztrófákat illetően is - a repülőgép. Sokan kérdezték, miért...:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiségért!
2009-03-24. - Nem lesz szebb jövő a sábesz-patkány távozása esetén sem
/Tánczos Krisztina/
Részlet: Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia nem titkoltan mélységi beavatott (beszervezett), Istentől Elválasztott szerkesztője telefonon hívta fel Molnár F. Árpád főszerkesztőt, és az alábbi, ismeretlen eredetű (...) kijelentést adta át. Szó szerint közöljük Tánczos Krisztina bizonyságtevő szavait, ahogyan diktálta, aztán telefonbeszélgetésünk lényegét idézzük... [És néhány jelekkel kísért repülőgépkatasztrófáról.]

2009.02.25. Titkosszolgálati közlöny: Kozenkay Jenő és a török utasszállító légikatasztrófája
Részlet: A hírek szerint 11 órakor a török légitársaság Isztambulból Amszterdamba tartó, Boeing 737-800-as járata leszállás közben lezuhant, és három darabra tört. A roncsok 5-6 kilométerre hevernek a Schiphol repülőtértől.

2008-08-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Ha a repülőt az Isten Óvja... - Kozenkay Jenő kémelhárító majdnem lezuhant
/Kozenkay Jenő - Molnár F. Árpád/
Tartalom: Kozenkay Jenő kémelhárító majdnem lezuhant a belga légitársaság utasszállító repülőgépével. A média 100%-osan elhallgatta az ügyet. A film szerkesztése során már belekódoltatott az aznapi, akkor még be nem következett, évtizedek óta a legnagyobb spanyol utasszállító repülőgép-katasztrófa (Film, 11 perc, videoklippel)


A Hírháttér kapcsolódó irodalmából:
2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-18. - Találkozás a Halál Angyalával (Bosszút Áll az ISTEN a magyarság sötétségéért?)
/Zas Lóránt (USA) - Nagy Sándor (Naleksz) - Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-12. - Echelon-eszközök a Magyarok Nyilai-ügyben! + Echelon-szagú gyilkosság Kecskeméten: megöltek egy 16 éves lányt
/Molnár F. Árpád/

Előző cikk:
2009-05-21. -
Egy kommunista naplója (Kivonat)
/Bokor Imre professzor (JB-elnök)/
Részlet: Földhözragadt munkás(proli)-paraszt szülők ivadéka vagyok. Már az óvodában is a fejlett szocialista társadalom homokvárának alapját építgettem. Mérhetetlenül utáltam a spenótot, az imperialistákat és Marx által is elmarasztalt: mocskos tőkét.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-22. -
Lehallgatók, kamerák: soha nem vagyunk egyedül
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: De egyre többen fogják megtudni és megismerni a szörnyű igazságot, hiszen a Hírháttér Multimédia, és annak minden tagja, szerkesztője ezen dolgozik, és hamarosan a mi munkánk által már nem lehet tovább rejtegetni a szörnyűségeket, és a Nagy Babiloni Szajha felfedi létezését!!!! >>>> Ennek ellenére emberek milliói fogják transzban-önkívületi állapotban imádni, és engedelmeskedni neki, aminek következménye az lesz, hogy a Teremtő megbünteti őket, és el lesznek pusztítva!!!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu