Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Tánczos Krisztina:       "Miután a Hírháttér munkatársaként belülről megismertem a Háttérhatalmat és tevékenységét, a titok kapuja megnyílt. (...) Először halkan, egy-egy reccsenés..."   (2009)

   

Echelon-eszközök a Magyarok Nyilai-ügyben! + Echelon-szagú gyilkosság Kecskeméten: megöltek egy 16 éves lányt

 

2009-05-12.
Molnár F. Árpád
 


A következő események újra arra késztettek, e filmünk ismételt belinkelésre kerüljön. A darab orrásoldala innen elérhető, a film letöltése pedig innen realizálható.

Idézet, mit írtam 2009.04.22.-ére, azon a napon, amikor az orosz diplomata halálát gyorsan öngyilkosságnak nevezték, hogy sebtiben lezárják az egész ügyet:

Több, mint film: A TÖRTÉNELEM! Legújabb filmünkben (melynek címe: "Az Áldásból Lett Borzalom"; innen pedig letölthető) nem csak konkrét jövőt leplezünk le, de egyebek mellett a most szíven szúrt orosz diplomatáról is láthatnak rejtjeleket, mielőtt a holttestét a diplomáciai védettségű épületben megtalálták volna.
Draskovics Tibor! Hogy-hogy a szívéhez nyúlt a Molnár ezen a jelen-jövő filmen, amikor a felvétel és a film Internetes publikációja idején még meg sem találták az FSZB-s diplomata holttestét?! Hm. Egy ellenségünk. Olyasmi a pedzegetés, hogy ha nem kellett az Áldás, Lesz helyette Betonfal!
Idézzünk csak a filmből, öngyilkossá lett nemzeti nyomozóirodás zsaruidióták és állami veérfasiszták:
1. "Így van! Jól beszélt!" (Közben kinéz jobbra. Kire nézett, Draskovics Tibor? Hiszen ott nem ült ember...)
2. "És ez mindegy, hogy milyen távolságra van..." (Segítek: mármint az orosz diplomata szíve, de bárki és bármi bármije! Ugyanis messziről is, egy gondolattal lehet likvidálni, egy gondolattal, bárhonnan, bármit átformálni.)
3. Mi pattant, Draskovics Tibor? Mire válaszolt a Molnár, amikor elhangzott a szó: "kommunikál".
Aki akarja, jöjjön, és megkapja.
Aki akarja, jöjjön, és megkapja.

(Molnár F. Árpád)

2009-05-11., az első hírek szerint a kecskeméti holttest megtalálása előtt több, mint 2 órával már szétpostázva

 

Meghatározó helyekről a Hírháttér Multimédia birtokába került információk szerint többek között a mobil jeladókba épített eszközökön keresztül a lakosság elterelésére, hangulatának saját érdekei ellen való igazgatására hajtottak végre kollektív befolyást, hogy a magyarok ne foglalkozzanak a magyar kormánnyal ellenséges, a magyarnak nevezett és külföldi titkosszolgálatok által Magyarok Nyilainak titulált személyek őrizetbe vételével, védelmével és hátterével. A média teljes elhallgattatása részben közvetlen behatásra (D-Notice), részben az Egyesült Államokból és szövetségesei részéről vezérelt mentális és emocionális gondolkodásvezérlő eszközökkel és haditechnológiával került végrehajtásra.

Médiánkhoz eljuttatott értesülések szerint a magyar kormány és más, szintén idegen titkosszolgálatok különös figyelmet fordítanak arra, hogy a perbe fogott személyek ügyéről, fogságban tartásuk és a koncepciós per körülményeiről és hátteréről, ezek terveiről, valamint az elfogott személyek jogainak csorbítására irányuló, mintegy teljes körű államközi szervezettségéről a lehető legkevesebb információ kerüljön napvilágra.

A hármas jelrendszer szerint külön felelősséggel kell terhelni azt az MSZP-s politikust, aki belsőleg tapasztaltan, tudatosan és szándékosan állította hamisan, hogy meg akarták gyilkolni, mely mögött - mindannyian tudtuk - nem volt semmiféle realitás. Az MSZP-s politikus - bizonyos Ecsődi László - rosszindulatúlag, és a csak nevükben igazságügyi szervek szándékos és következetesen rosszindulatú manipulálásának szándékával tette ezen nyilatkozatokat, melyekért a hármas kód szerint felelnie kell. A megtorlás szükségessége külön kiterjesztett Draskovics Tibor volt és maradt igazságügyi és rendészeti miniszter, valamint más felelős tisztséget viselt és viselő beosztottaira, továbbá más kormányzati politikusokra és állami végrehajtókra, külön figyelemmel az ügyben eljárt és ezt követően eljáró bírók ellenében is.

A Hírháttér ismételten felszólítja a Háttérhatalmat annak gondos kimunkálására, hogy az Echelon-eszközökkel és minden nem publikus technológiákkal végrehajtott balesetek, földrengések és más természetinek nevezett katasztrófák, valamint rák, szívinfarktus és minden más és halálos kimenetelű betegségek szervezésekor kiemelt figyelmet fordítson a lakosság háttérhatalmi megtorlásoktól való mentesítésével a politikusok, a multimilliomosok és milliárdosok, valamint egyebek mellett a nevükben igazságügyi szervek vezető személyeinek és rosszindulatú végrehajtóinak a likvidálására.

2009 május 11., ~15 óra

 

2009-05-11.
Echelon-gyilkosság Kecskeméten: megöltek egy 16 éves lányt

Hétfőn délután - az első hírek szerint - 6 órakor (itt) Kecskeméten, a Kurucz körút egyik lakásában holtan találtak egy 16 éves lányt, akit állítólag több késszúrással öltek meg. A 16 éves lány 17 esztendős barátja ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrség megkezdte a nyomozást. A 16 éves lány vérbe fagyott holttestére a fiú anyja talált rá, hazatérve saját lakásába. Az anya a 17 esztendős fiával élt a lakásban, akinek most megölt barátnője rendszeresen feljárt hozzá.

A gyilkosság idejének környékén a titkosszolgálatok és a magyar NBH digitális adatrögzítői továbbították a bizonyítékokat egy 16 éves lányról, aki bosszúságot okozott, környezetében megannyi káros rágalmat teríthetett, ezért megérdemli-e a halált. Az emberölés diffúzált háttere egyértelműen minimum Echelon-szervezésű, és rendkívül határozottan kiemelt predesztináltságú lehet.

Hírháttér, 2009 május 11.

 

 

      Egy Divinyi Béla telefonszámmal 52-es

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-01-20. - Hírnévre programozva, babiloni gyilkosságok
/Tánczos Krisztina/
 

Előző cikk:
2009-05-12. -
Minden betechnikázva! Észre sem veszik!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: Egy "hétköznapi" mobiltelefon készülék alkalmas arra, hogy olyan elektromágneses hullámokat sugározzon az emberi és állati agyba, ami különböző ingereket és viselkedési formákat vált ki! Az agy működését képesek manipulálni, és megváltoztatni egy "hétköznapinak" látszó legegyszerűbb és legócskább mobiltelefonnal is!!! (...) Szórt és személyre irányított lézersugarak segítségével bárkinek képesek az életét kioltani!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-05-14. -
Magyar kiáltvány: Nemzetközi Szövetség a Fenntarható Életért világszervezet megalakítására
/Magyar Nádori Szövetség (Tácsi István - Kőműves Géza)/
Részlet: ... Isten által teremtett, gyönyörű bolygónk, az anyatermészet gátlástalan tönkretételét és az ellenérdekeltek tehetetlenségét látván úgy határoztunk, hogy kiáltvánnyal fordulunk a világban élő értelemhez, egy erős, tettre kész nemzetközi szövetség, a NESZFÉ létrehozása érdekében. Az ÉRTELEMHEZ fordulunk, mely velünk együtt látja, hogy jelenleg a Földünkön istentelen, jellemében, viselkedésében aberrált, hitét, gyakorlatát tekintve a sátánt, a száraz matériát, lelketlen pénzt szolgáló...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu