Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Nagy Sándor (Naleksz):       "A legtöbbet azért fizetjük, mert intézményesítettük a titkolódzást."   (2009.04.)

   

Nincs meg a milliárdokat érő repülőgép?2009-07-04.
Soós József (Kárpáti Magyar)

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját, Olvasóját! A cím, amit ennek az anyagnak adtunk, találó, és lényegre törő! Molnár F. Árpád Úr egyik előző tanulmányában közzétette ezeknek a dolgoknak a TECHNIKAI hátterét, hogy hogyan is működnek a MŰHOLDAK és egyéb KOMMUNIKÁCIÓS eszközök, melyek a VILÁG MINDEN PONTJÁT a nap minden pillanatában több ezerszer ellenőrzik! Nem akarok külön kitérni arra, amiről kedves szerkesztő társam, barátom már beszélt, és VILÁGSZÍNVONALÚ LELEPLEZŐ ANYAGOT ÁLLÍTOTT KI.

De azt azért el kell mondani, hogy nyomatékosítsuk, belesulykoljuk az emberekbe, hogy egy olcsó hétköznapi, kiskategóriás személygépjármű is bocsájt ki olyan jeleket, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy bármikor, bárhol nyomon kövessék, és megtalálják.

Akkor senki sem feltételezheti azt, hogy egy REPÜLŐGÉPBE nem rakják bele a legmodernebb TITKOSSZOLGÁLATI-ÁLLAMI-HÁTTÉRHATALMI TECHNOLÓGIÁKAT! A NYOMKÖVETÉSTŐL, A TOTÁLIS LEHALLGATÁSON ÁT, AZ ÉLETTANI FUNKCIÓKAT MANIPULÁLNI KÉPES NANOTECHNOLÓGIÁS ESZKÖZÖKIG BEZÁRÓLAG! Melyek képesek kommunikálni a földi és a világűrben lévő adótornyokkal, attól függetlenül, hogy hol, és milyen körülmények között van a gép. Pontosan tudják, hogy MIKOR, HOL, HOVA és MIÉRT, MILYEN OKBÓL SEMMISÜLT MEG AZ A REPÜLŐGÉP!

De PÉNZT, FÁRADSÁGOT, ENERGIÁT nem kímélve HAZUG PROPAGANDA CÉLBÓL rengeteg pénzt költenek arra, hogy "hasztalan kereséssel foglalkozzanak", mikor tudatában vannak a történtekkel. De a VILÁG NÉPEIT MEG KELL TÉVESZTENI, hiszen egyenlőre még KÖZPONTI TITOKTARTÁS ÖVEZI AZ ECHELON-elmeirányító fegyverek létezését és alkalmazásba vételét is! Az egész Föld bolygó TRANSZÁLLAPOTBAN van tartva, és olyan nagy TUDATLANSÁGBAN, BUTASÁGBAN vannak mesterségesen beletaszítva az emberek, hogy sem ISTEN LÉTEZÉSÉVEL, sem pedig a PUSZTULÁSUKAT ELŐIDÉZŐ HÁTTÉRHATALOMMAL, ÉS ANNAK MÓDSZEREIVEL NINCSENEK TISZTÁBAN!

Most nagyon jól tudja a TITKOSSZOLGÁLAT, hogy miről beszélek; emlékezzetek vissza, mikor a SZÉKELYKŐ lábánál, Erdélyben milyen GAZSÁGOT követtetek el ellenem. Az egyik, mikor meg akartatok ijeszteni, vagy ÖLNI a "románok által" vezetett teherautókkal. A másik, mikor szét akartátok, és többé-kevésbé sikerült is szétzülleszteni a családi békét köztem és a párom szülei között. Rohadt féreg Júdás patkányok vagytok, mert gyáva módon támadtatok meg engem, és mindent elkövettek annak érdekében, hogy az amúgy is szörnyűséges és szánalmas földi életemet és annak minőségét megkeserítsétek! Vagyis a "bőrömön éreztem" az ECHELON-fegyverek hatékonyságát ott, akkor és azóta is.

De egy dologban más volt az erdélyi eset, mivel AKKOR ESZMÉLTEM TUDATOMRA, HOGY EZ VALAMI "LÁTHATATLAN EMBERFELETTI" TEVÉKENYSÉG, GONOSZSÁG VOLT! Ott és akkor ébredtem öntudatomra, és ismertem meg a HÁTTÉRHATALMAT!!! Sajnos egész életemben szenvedtem ez miatt, és nem tudtam értelmes magyarázattal szolgálni, hogy mi ennek az oka. De abban a pillanatban megértettem mindent.

Máté evangélium 10:14 verse megadja a választ, és a megoldást is egyben az ilyen szörnyűségekre!

"Ahol nem fogad be valaki titeket, és nem figyel szavatokra, ott kimenve abból a házból vagy abból a városból, rázzátok le a port lábatokról. Bizony mondom nektek, Szodoma és Gomora földjének elviselhetőbb dolga lesz az ítéletnapon, mint annak a városnak."

A TÖRVÉNY kimondja, hogy mindazoknak, akik MEGTAGADJÁK Istent, és megtagadják mindazokat, akik az Igazságot hozzák, kegyetlen sorsuk lesz, és a pusztulásukat idézték elő. De az Úr kimondja azt is, hogy mindazok, akik Neki szolgálnak, és ez miatt rút bánásmódban részesülnek, hagyják magukra mindazokat, akik eldobják a JÓT és az ÖRÖK ÉRTÉKEKET maguktól, nem szabad ítélni, hanem ellenkezőleg: "rázzák le a port, a gyalázatot magukról", fordítsanak nekik hátat, és vissza se nézzenek, menjenek tovább, a BÜNTETÉS nem marad el: mikor eljön az ÍTÉLETNAP a Teremtő méltó büntetésben részesíti mindazokat, akik az Övéit bántották, és megalázták!

Szeretnénk mindenkivel megosztani további IGAZSÁGOKAT is, melyet az ISTEN bocsájtott rendelkezésére az emberiségnek a BIBLIÁBAN!

Máté Evangélium 10:16-22:

"Íme! Elküldelek titeket, mint juhokat a farkasok közé; legyetek hát óvatosak, mint a kígyók, de ártatlanok, mint a galambok. Vigyázzatok az emberekkel, mert kiszolgáltatnak benneteket helyi törvényszékeknek, és zsinagógáikban megkorbácsolnak titeket. Igen, kormányzók és királyok elé fognak hurcolni benneteket énértem, tanúságul nekik és a nemzeteknek. Amikor azonban kiszolgáltatnak titeket, ne kezdjetek aggódni amiatt, hogy miként vagy mit beszéljetek, mert MEGADATIK NEKTEK abban az órában, hogy mit kell mondanotok, mert nem csupán ti beszéltek, hanem Atyátok szelleme beszél általatok."

Továbbá: "halálra adja majd testvér a testvért, apa a gyermekét, és gyermekek kelnek fel szüleik ellen, és halálra juttatják őket. És gyűlölet célpontjai lesztek minden ember előtt az én nevem miatt, de aki mindvégig kitart, az részesül megmentésben."

Ezzel a csodálatos BIBLIAI verssel, Isten-törvénnyel, igaz szóval búcsúzunk most, és remélhetőleg mindenki megértette, akinek meg kellett érteni az előbb leírt csodálatos dolgokat.

Dicsőség az Istennek! Óvjon az ég minden tiszta szívű embert, és kérjük a Teremtő Atyát, hogy minél előbb jöjjön el az Ítéletnap, mert az hozza meg nekünk a SZABADSÁGOT és a SZABADULÁST!

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009.06.06.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Előző cikk:
2009-07-03. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
A terrorista kecskeméti polgármester és örvénylő moslék maffia-bűnbandája
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Durkó Zsolt és Prokofjev/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Kecskemét mindig egyik központja volt a nemzetközi szervezett bűnözésnek, az olajmaffiától az orosz maffiáig. Itt randalírozott Igor Korol bérgyilkos, és itt cseperedett megyei főkapitányként Gergényi Péter sortüzes. Itt, Kecskeméten, amelynek környéki erdeiben rengeteg nemzetbiztonsági (és maffia) bűnözés által meggyilkolt hulla hever a föld alatt. Zombor Gábor, Kecskemét hajléktalangyártó, korrupt és szociopata Fideszes polgármestere, aki az NBH helyi kirendeltségével és annak igazgatójával - sok egyéb mellett - immár két repülőgép elleni tömeggyilkos és életfogytiglanos terrorcselekmény eltussolásán is túl van, 100 millióra mert perelni egy vállalkozót, Varga Istvánt, mert egy a saját területén kifüggesztett transzparensre azt írta: "Zombor úr! Bűzlik a város a korrupciótól!" Látogassunk egy frappáns körsvenkre a korrupciótól a gyilkosságokig, Zombortól, Orbánon át Pintérig.
KLIKK az oldalra! (45 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

Lap teteje

Következő cikk:
2009-07-04. -
Az idő nekünk dolgozik
/Dér Atilla/
Részlet: Tisztelt szerkesztőség és olvasói közösségünk! Néhány verssorommal kezdeném írásom. (...) Akaratotok által véghez vigyétek (...) mesterségesen generált Haarp, Echelon erőinek technika által gerjesztett dimenzionális áttörését.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu