Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), Csizmadia Attila, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Molnár F. Árpád mai NBH-botránya repülőgéprobbantás- és zomborállati szabadságvesztés-ügyben (MP3-mal!)2009-08-08.
Molnár F. Árpád (főszerkesztő, terroristagyilkos-szervező, tényfeltáró, Echelon-tanú)

A mai napon (2009.08.07.) jelentkeztem a rendőrségen a zombori-metzinger-bűnbanda és gyermektömeggyilkos indonéz repülőgép-robbantó bűnszervezet akciójának ellenem kiszabott 50 nap szabadságvesztésre vonatkozó ítélete végrehajtására, melynek alapját a 2007 október 26-án az Erzsébet hídon történő passzív álldogálásom társadalomra kiemelt közveszélyességének bűnözői és bűnszervezeti állami rendelésű megállapítása adta. A rendőrségen egy füst alatt fel akartam jelenteni tömeggyilkosságokban való bűnrészességért és azok folytatólagos eltussolásáért a terrorista Zombor Gábor kecskeméti polgármestert, jegyzőjét, az ellenem az 50 napot és a végrehajtást hirtelen sürgősséggel álldogálás címén kimondott Metzinger Éva, valamint más zombor gábori Fideszes, orbáni bűnelkövetők ellen, amilyen Provaznik Balázs osztályvezető és Mészárosné Juhász Sarolta csoportvezető, akik névlegesen mind szociális védelmi vonalon, de valójában tömeggyilkosok és életellenes terroristák. A rendőrök végül nem tudtak őrizetbe venni, hanem azt tanácsolták, hétfőn forduljak a tömeggyilkos terroristához, Metzinger Éva jegyzőnőhöz (a terroristát "nő"-ként aposztrofálták, elsődleges nemi jellegére utalva). Nem említettem, hogy a terrorista Metzinger Évához személyesen fordulni hónapok óta lehetetlen volt, mert bujkál előlem, bűnözőkkel körülvéve magát, így csak erőszakos bűncselekmény útján sikerülhet (pl. egy baseball-ütővel vagy kézigránáttal felfegyverkezve (8-10 ezer Ft/db) a közelébe jutni és igazságszolgáltatás keretében elintézni.

Az alábbi szöveg a Hírháttér főoldalának tetején - abszolút látható kiemeléssel - akkor jelent meg, amikor most, péntek délután a rendőrségre készültem, letöltendő szabadságvesztésre, és nem tudtam, hogy Zomborék megint megúsznak egy feljelentést tömegmészárlási ügyeikben, melyekben már tettem több tucat feljelentést az elmúlt hónapokban, s melyeket Kovács Tamás volt katonai főügyész katona- és rendőrgyilkos terrorista és gyermektömeggyilkos indonéz-tömegmészárló és folytatólagosan eltussoló terrorista bűnöző, jelenlegi legfőbb ügyész terrorista, alkotmányellenes bűnöző eltussolt. Biztos forrásaink jelentették, hogy feljelentéseim hatására voltak mozgások, melyek a pánik következményeiként értékelhetők, de mindegyik intézkedés az ilyenkor szokásos 'mit tegyünk, hát tussoljunk el mindent' kategóriáján belül maradt.

Hatósági érdeklődésre sok érdekes és más pikáns részletet is szívesen megosztok Kovács Tamás legfőbb ügyész ifjúkori éveiről és azóta elkövetett bűntetteiről, minthogy a katona- rendőrgyilkos terrorista fogyóeszköznek tekintett nem csak engem, de kivétel nélkül bűntettek és Emberiség-ellenes bűnözők kegyeit keresve az egész Emberiséget is. Remélhető sörétes lyuggató gyors szitává lövése vagy lassú titkosszolgálati kínhalála. Ha érdeklődik, szívesen részletezek várható fejleményeket is, csak ha lehet, inkább a hagyományosabb vonalakban bízzon, mert az egyéb kommunikációk nem mindig jutnak el a célszemélyhez.

Kovács Tamás legfőbb ügyésznek, aki érti, ha pedig akadékoskodik, mintha nem értené, akasztassék törött bordákkal metzinger éva holtteste mellé:

Az Erzsébet-híd blokádjából gyűrűző botrány történelem lesz. Régóta tudjuk, aki pedig azt mondja hivatalos személyként, hogy nem tudja, az indonéz tömeggyilkosságokkal egyező okokból életfogytig tartó szabadságvesztésre vágható; mert senki nem titkolt el semmit, ti voltatok, akik kezdettől menekültetek.

Kovács Tamás! Mozdulj meg és küldd a tájékozott nyomozóbandát kihallgatásokra! MOST!!! AZONNAL!!! ELEGEM VAN A HULLÁITOKBÓL ÉS KOLLEKTÍV ÖN- ÉS TÖMEGGYILKOSSÁGAITOKBÓL!!!

Most a Hírháttér Multimédia főoldalán megjelent közleményt (némi utólagos bővítéssel) itt is ledokumentáljuk, hogy megmaradjon e világ csúfjára és időzített robbantásaira.

 

SZABADSÁGVESZTÉS MIATT BEZÁR A HÍRHÁTTÉR


A zombor-tenyészbűnbanda keresztapája és a Molnár F. Árpád 2001-től kezdve legfőbb bűnszervezeti gyilkos eltussolója, Orbán Viktor a MAZSIHISZ (MOSZAD) örömteli fogadtatásában. Tömeggyilkoséknál az a menő, ami még e világon is szégyennek minősül. Nem csoda, hogy Németh Sándor terrorista tömeggyilkos is köztük, nem üldözötteik és áldozataik között talált magának legelőt, helyesebben vágódisznó- és goj barom marha neveldét, állatoknak való vályúval, akik a Nagy Szajhaként itatnak minket a világ népeinek és polgári lakosainak vérével, Echelon- és minden más fegyverekkel gyilkolva fajuk minőségére hivatkozva.
(Molnár F. Árpád)

 

     Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat, hogy a Hírháttér Multimédia a főszerkesztő, Molnár F. Árpád esetlegesen a mai napon bekövetkező őrizetbe vétele miatt meghatározatlan ideig szünetelhet.

     Molnár F. Árpád a 2006 október 26-i erzsébet hídi blokádnál az Alkotmány és a Btk. paragrafusaira hivatkozva megjelent, hogy kamerával és fényképezőgéppel rögzítse a 2006 őszi államrendőri Veérengzések miatt várható újabb testi épség- és életellenes rendőri bűntetteket. Egyetlen olyan személyként, aki nem tüntetőként ment a helyszínre, állami utasításra kvázi kizárólag őt ítélték el, ráadásul a maximális, 50 ezer Ft pénzbírságra vagy 50 nap letöltendő szabadságvesztésre. A bíró az a Kovács Krisztina volt, aki 2006 kapcsán a Veérperek egyik legkiemelkedőbb alakja (a magyar történelem egyik legundorítóbb sörétre való férge), és aki ugyanakkor politikai háttérindíttatásra, az Erzsébet híd kapcsán sorra mentette fel azokat, akik valóban tüntetni mentek a hídhoz, hogy Molnár F. Árpádot elítélhesse, aki viszont nem ment tüntetni a hídhoz, hanem a várható és bekövetkezett rendőri bűntettek rögzítésére jelent meg. A pénzbírságot/szabadságvesztést az a Metzinger Éva Kecskemét jegyzője szentesítette és vette gyorsított eljárás alá, aki a szintén többek között a mintegy 100 halálos áldozatot követelő indonéz repülőgéprobbantási ügyben Zombor Gábor Fideszes polgármester és az NBH eltussolói és üldöző akcióiban részt vett a Hírháttér teljes megsemmisítésére, és az összes gyilkossági és más nemzetközi tömeggyilkos merénylet eltussolására.

     Molnár F. Árpád feljelentéssel fordul ezekben az ügyekben a Zombor-Metzinger-NBH-bandával mindvégig teljes egységszándékban bűnszervezetként mozgó Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitánysághoz, melyet könnyen őrizetbe vétel követhet, hogy a Draskovics-Zombor-Metzinger-NBH-banda végrehajtói akcióinak megfelelően legalább elodázhassák a bűnszervezeti botrányaik kirobbanását, melyek 8 esztendőre, folytatólagos elkövetéssel nyúlnak vissza!

     A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) kecskeméti kirendeltsége kapujánál a kamerák előtt ma, 2009 augusztus 7-én ordítozva, nagy forgalomnál lefolytatott telefonbeszélgetést ide kattintva MP3-ban letölthetik! Helyszín és személy: Kecskemét, Molnár F. Árpád, riadt és fenyegető NBH-ügynökökkel körülvéve.
 


Veérbíró kovács söréttel krisztina, 2006 sortüzes-csonttörő állata, akiről fotójával filmbe helyeztük fotonfejreállítását, aztán valóra vált. Mit szólsz te ehhez, kovács tamás?
(Molnár F. Árpád)

     A járdán álldogálásért, rendőri hamis vádak alapján a sörétes Kovács Krisztina vérbírónő által távollétemben (ő hangoztatta, hogy ne jelenjek meg a tárgyaláson, mert elintézi az ügyet: el is intézte: a felmentő bizonyítékok ellenében köztörvényesen ellenem megállapított maximális büntetési tétellel) 50 nap letöltendő szabadságvesztési ítéletet 8 napon belül mindenképpen meg kell kezdeni. Nekem, Molnár F. Árpádnak szándékomban áll az elzárás során elkerülhetetlenné vált rendőrségi jelenlétet (mert eddig úgy futottak tőlem, nehogy ki kelljen hallgatni, mint akiket puskából lőttek ki) a kormány Medgyessy Péter és Orbán Viktor, valamint a szilvásyi- és draskovicsi NBH és kecskeméti rendőrségi, valamint polgármesteri és jegyzői bűnbandái eddig eltussolt összes gyilkossági és terrorcselekményi ügyeiket megindítani, minthogy azokat 8 éven keresztül eltussolták, és kizárólag ellenem indítottak bűnszervezeti koncepciós rohamokat. Pintér Sándor bombagyártási ügyeitől az indonéz repülőgéprobbantásig semmi vizsgálni valót nem találtak, hanem tőlem menekülve anyagilag próbálták ellehetetleníteni és tönkre tenni a Hírháttér Multimédia tevékenységét, hogy az semmilyen életvédelmi és tömeggyilkosság-elhárító tevékenységet a jövőben soha ne folytathasson, és medgyessyi-orbáni-szilvásysta-draskovicsi ügyeikre örök homály és sötétség boruljon. Végül járdán álldogálás volt az egyetlen, amelyben a kizárólag jogszerűen ott tartózkodó személyként maximális büntetési tétellel elítéltek, a feljelentéseket Kovács Tamás legfőbb ügyészig eltussolták, a végrehajtást pedig a terrorcselekményekben és tömeggyilkosságokban minden hivatal előtt bűnelkövetőként ott heverő Metzinger Éva jegyzőre bízták. Mint arról számos alkalommal értesültünk: az összes ügyészségi eljárást Kovács Tamás legfőbb ügyész személyesen állította le, akit ezért a nemzetközi törvények értelmében életfogytig tartó fegyházbüntetéssel, és/vagy a titkosszolgálati gyakorlatnak megfelelően rák-, baleset- stb. halállal kell likvidálni, mint Emberiség-ellenes, terrorista, felforgató terrorista bűnözőt.

     A hivatalok - a Legfőbb Ügyészségig bezárólag - kizárólag jelentéktelenebb politikai bűnügyekben reagáltak, ellenben az összes politikus érintettségű gyilkossági, Magyarországon elkövetett robbantási és külföldön elkövetett tömeggyilkos terrorcselekményt eltussoltak; még csak választ sem adtak soha, egyetlen ilyen ügyre sem. Az NBH-nak ajánlott küldeményekként postázott CD- és DVD-anyagokat volt, hogy minden dokumentálás nélkül egyszerűen beledobták a nyitott postaládámba, látszólag felbontás nélkül, tüntető jelleggel, hogy ők azt csinálnak, amit akarnak, és akkor sem vesznek át semmilyen anyagot, amivel utóbb el kellene számolniuk. Mindezen ügyek miatt elkerülhetetlenül szükségesnek látom valamennyi elkövetőnek a nemzetközi szokásjoghoz illeszkedő módon a nemzetközi szervezésben végrehajtott meggyilkolását, családjuk példás megtorlását.

     Csak a gyávák féltik az életüket. Az olyan katonák, mint én, sok éve nem félnek semmitől. Az életük pedig (a sörétszóró) fabatkát sem ér, ha bárki más, nem kovács tamási terrorista féregéről, hanem bárki áldozataikról van szó. Álláspontunk szerint meg kell halniuk.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-07. -
HÍRHÁTTÉR TV:
ATV, Friderikusz - Műsorok 1000-szeres áron
/Soós József (szerkesztő, tényfeltáró) - Molnár F. Árpád (főszerkesztő, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Friderikusz Sándor az ATV-ben panaszolta, hogy őket méltatlanul kritizálják, mivel (beszélgetős) műsora is mindössze másfélmillió forintba kerül alkalmanként. A Hírháttér szociális segélyből viszont minőségben is százszor olyan kvalitású filmeket termel, (...) ezredannyi költségen (...), de pl. erkölcsi identitásban a minőségi különbség ki sem fejezhető (...), filmszerkesztés szempontjából a különbségek ugyancsak nagyságrendekkel kvalitatívabbak, a differencia pedig megint kifejezhetetlen, ha azt nézzük, hogy a Hírháttér az Emberiség puszta túlélése szempontjából is a legfontosabb, és (...) senki által érinteni sem mert tömegpusztító és kárhozatra vető államtitkokat, módszereket és eszközöket leplezi le, feltétlen indukálva az elkerülhetetlen világreformokat és a vallási világébredést is. (...) Filmünkben visszatérően olvashatnak Németh Sándor és a Hit Gyülekezete Emberiség-ellenes és ellenünk folytatott bűnözői tevékenységéről is. Filmünk előtt megmutatták Kurucz Pétert, az ATV Híradó főszerkesztőjét (...)...
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
2009-08-09. -
agy-Baj-nainak, Draskovicsnak és maffiatársaiknak; családok kilakoltatása
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: agy-baj-nai Gordon háttérhatalmi szolga, Draskovics Tibor emberiségellenes bűnöző ... (...) A neveitek nincsenek beírva az Élet Tekercsébe, hiszen az emberiség eddigi történelme során soha ilyen gátlástalan, lelketlen, haza- és emberiségáruló hitvány férgek még nem kerültek olyan pozícióba, hogy több ezer-százezer-millió és..... az egész emberiség felett pusztítsanak! Minden nap, melyet megértek, és nem pusztultok el, egy katasztrófa a Föld bolygónak, és az azon élő minden nemzetnek is!!! A halálotok megoldás lenne arra, hogy legalább több kárt és bajt nem okoznátok másoknak, az emberiségnek! Mert nektek már mindegy: kárhozottak-átkozottak vagytok!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu