Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "...azért vagyunk, hogy az emberiség figyelmét felhívjuk azon fontos dolgokra, amelyek az életben maradásuk elengedhetetlen feltételei. És leszámoljunk mindazon áruló férgekkel, akik az Isten és az egész Emberiség árulói, Júdásai!!!! Ehhez bármilyen módszert felhasználhatunk, amit ISTEN megenged, hiszen a TEREMTŐ erre hatalmat adott nekünk!"   (2009.03.)

   

HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Molnár F. Árpád szerzeményeiből: Fokozatos kibontakozások (K.2) - A zenéhez írt magyarázattal

***       JÉZUS KRISZTUS:       "Aki nincs velünk, ellenünk van!"       ***

2009-07-06.
Molnár F. Árpád

A meghallgatáshoz
klikkeljen a hangszóróra!
(Fülhallgatóval ajánlott!)

V MP3 V MP3 O
A hangfelvétel letöltéséhez (jobb klikk) ide kattintson! (6 perc)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

Zeneszerző és előadó:
Molnár F. Árpád
 

 


Szeszák Gyula olajügyész 2009-ben a Hírháttér TV felvételén.
(A teljes mérethez a képre kattintson!)

A zenéhez írt magyarázat:
A semmi szín alatt nem Vangelis hatására készült, de annak hangzásvilágára némiképpen emlékeztető darab kényelmesen és halmozottan szolgálhatna számos film zenéjeként is. (E zenei darab félig kész állapotában Szeszák Gyula főügyészről készített, elsőként publikált tényfeltáró riport-dokumentumfilmünk zenei kíséreteként szolgált. A film címe ez volt: "Vírus a Rendszerben".) A "Fokozatos kibontakozások" című darab a felhasználhatósági variációkat bőséggel kínálja; főleg thrillerek és misztikus horrorfilmek aláfestésére, ahogy minden szokatlanabba merített művészeti vagy tudományos anyag alatt futva a bemutatott tételek hatékonyabb memorizálását, lelki elmélyítő hatását és a tárgy fokozott bevésődését garantálja.

A darabban végig egy nem emberi vonatkozású háttérmotívum fut, dallamát tekintve kényszerrel elrejtve, ki nem teljesítve. Egy titok; rejtély, amely leleplezésre vár.

A mű kereteként (az elején és a végén) több valami szolgál, melyekről én sem tudom minden vonatkozásukban, közülük egy-egy mit jelent. Van benne a tett halál, és a valami hatalom, valami cselekvés, valami veszély és nagy.

A zenei darab különös életélményben készült, és szándékosan nem - helytelen kifejezéssel - "fölé hangszerelve" (általában vonz a halmozott hangszerelés). A zene sok tekintetben annak a befolyásnak engedett, amit transzcendensnek szoktak nevezni, noha a forrás - az Echelon óta tudjuk - nem megállapítható, hanem az információdömping az, ami a készítés alatt tudott és tapasztalt volt.

E mű lelki vakok számára - akik Vangelist vagy Christopher Young-ot nem értékelik - nem sokat nyújthat. Azok számára viszont, akik nem csak annyi hallást kaptak, amennyivel egy discozenét meg lehet érteni, fülhallgató vagy nívós kihangosítás mellett csak kivételes esetben maradnak süketek. Nem beszélve azokról, akik sokat tudnak a világról, és nincsenek annak eszközeivel tudatosan letompítva.

Az egész darab során végig vonuló szabad, kötetlen, de létező közbülső ritmika, mely maga is zenei téma (és amely attól olyan, amilyen, mert tett, azaz nem a szerzőtől való, hanem beletett tudás-tevés-tapasztalás), olyan háttér- és vezető dallam között fut, amelyek egyike sincs ritmusban szorosan egymáshoz kényszerítve, és a komponensek külön-külön is olyan sajátosságokkal bírnak, amik ezt még a lebutított emberi elme számára sem teszik egyáltalán szükségessé; sőt!

Az ateisták és az információs lehetőségekből kizártak világában, ahol a tudományos evidenciák és a társadalom helyzete vonatkozásában a legalapvetőbb ismeretekkel sem rendelkeznek, amelyek a világ valós helyzetét leírják, azaz akikben sem az ISTEN (Aki a transzcendentális, spirituális keresztyénekben Kijelenti Létezését), sem a Háttérhatalom nem fedi fel létét, tehát e nem beavatott és beszervezett személyek és zeneszerzők esetében egy-egy darabot valamely más zeneszerző hatásához szoktak kapcsolni, mondván: ennek vagy annak a hatása érződik rajta. E darab esetében annyira leplezetlen a hatalmi eredet, hogy több konkrétan megnevezhető vonatkozásban és panelben nem létezik ez a világi hatás-befolyás. Azaz nem lehet regnáns sem Beethoven (mint pl. a K.1 darabban Beethoven-ritmika egyértelműen megjelenik (KLIKK!)), sem Schönberg, Jerry Goldsmith, Christopher Young, Vangelis, az Enya vagy az Enigma stb. hatása.


Balról: Christopher Young filmzeneszerző, Randy Spendlove és Sting
(A képre klikkelve teljes méretre válthat.)

 

S mert pl. - és ezt már írjuk új bekezdésbe - minek szimulálni ott, ahol nincs mit titkolni. Az ISTEN hasonlóképpen Dolgozik, mint a Háttérhatalom és annak titkosszolgálatai. Titkolja puszta Létezését és minden dolgok eredetét is. De amint akár a TEREMTŐ, akár a Háttérhatalom vagy annak titkosszolgálatai bármily mértékben felfedik létüket, módszereiket, eszközeiket, onnantól nem titkolják mindezeket, bárhol jár az ember a Földön, mert - és alsóbb szinteken ez meghatározó, az ISTEN helyében pedig ne nyilatkozzunk, hogy mit miért Csinál - minek titkolózni az előtt, aki már úgyis tudja. S mert ez a helyzet, készülhetnének olyan darabok is, amelyek minden hangja és ritmusa összeforr a hatalmi háttérrel vagy közvetlenül az Eredettel. Azonban ez itt a majmok bolygója, és nem sok majom akad egy ilyen planétán, amely minden magasabb rendű eredetű dallamvilágot és összhangzást képes megemészteni. Ezért csak lépésenként, ahogy eddig, és lássuk továbbra is azokat, akik ebben eltörlőleg próbálnak meg fellépni, vagy csupán bármi akadályt mernek gördíteni.

A vadak között - barbár-vandál állatok közé helyezve - azt is könnyen meg lehetett tanulni, hogy aki nincs velünk, ellenünk van.

A "K.2" azt jelöli, hogy e most publikált zene volt sorrendben a második darab.
 

Zeneszerző és előadó:
Molnár F. Árpád

Készült: 2009 május

Hírháttér Multimédia (Hírháttér Rádió):
http://hirhatter.com

A meghallgatáshoz
klikkeljen a hangszóróra!
(Fülhallgatóval ajánlott!)

V MP3 V MP3 O
A hangfelvétel letöltéséhez (jobb klikk) ide kattintson! (6 perc)
(Az MP3-ra mutató link frissítése: 2011.11.28.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér ide vonatkozó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

Előző cikk:
2009-07-06. -
Elhunytról vagy jót - vagy semmit - vagy csak az igazat! (Meghalt Király Béla nyugállományú vezérezredes)
/Prof. Dr. Bokor Imre (az MTA hadtudományi doktora, nyugállományú mérnök ezredes)/
Részlet: A zászlóalj déltájban tudta meg, hogy Király százados [1956-ban - a szerk.] harmadmagával (fehér zászlót lobogtatva) átment a várost megközelítő szovjet csapatokhoz, egy  bajtársától (Paraj Ágoston századostól) eltulajdonított (ellopott) gépkocsival, és átadta a szovjeteknek a zászlóalj okmányait, valamint az aknamező telepítési vázlatát. Király Béla százados tehát cserbenhagyta és elárulta katonáit. Tettéért a világ bármely hadseregének hadbírósága főbelövéssel végrehajtandó halálos ítéletet szabott volna ki.

Lap teteje

Következő cikk:
2009-07-07. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ
(cikk formában is!): Csurkától Vonáig - Molnár F. Árpád nyolc közéleti személyről mond véleményt
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Molnár F. Árpád: K.1/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Molnár F. Árpád stílszerű zenéjével Molnár F. Árpádot hallják, sorrendben a következő személyeket elemezve: Áder János, Csurka István, Morvai Krisztina, Novák Előd, Orbán Viktor, Sebők István, Tamás Gáspár Miklós, Vona Gábor.
A tényfeltáró anyag elolvasásához és további információkért kattintson az alábbi feliratra!
KLIKK az oldalra! (33 perc)
(Elolvasható, meghallgatható és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu