Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Otthonvédő, azaz bűnöző! - Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két, egymástól független otthonvédelmi tudósítása ellen

 

 

 

2013-06-26. www.echelon8.org
Otthonvédő, azaz bűnöző! - Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két, egymástól független otthonvédelmi tudósítása ellen (22 perc 18.88 másodperc)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

 

Otthonvédő, azaz bűnöző!
- Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két,
egymástól független otthonvédelmi tudósítása ellen
22 min 18.88 sec

Otthonvédő, azaz bűnöző! - Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két otthonvédelmi tudósítása ellen from Miller Yourbarley on Vimeo.

Otthonvédő, azaz bűnöző!
- Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két,
egymástól független otthonvédelmi tudósítása ellen
22 min 18.88 secOtthonvédő, azaz bűnöző!
- Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két,
egymástól független otthonvédelmi tudósítása ellen
22 min 18.88 sec

 

Otthonvédő, azaz bűnöző! - Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két, egymástól független otthonvédelmi tudósítása ellen (22 perc 18.88 másodperc)

Nyilatkozik:
Molnár F. Árpád "ELI"
(Szupertitkolt, D-Notice alatt lévő Keresztyén Emberjogvédő, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Riporter és Operatőr:

Kovács Adrienn Nikoletta (Betiltott Emberjogvédő és Állatvédő, Echelon-Leleplező, az Alsóörsi Hírhatár Munkatársa, továbbá minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

Executive Producer:
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

Zeneszerző és HÍRHÁTTÉR 3D:
Sid Modwooder

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.06.14., Bp., Magyarország.
Készült:
2013.06.24. és 26., Budapest, Hungary.
Premier:
2013.06.26.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Interjúalany: Molnár F. Árpád (ELI), a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője.

2013-06-19. HÍRHÁTTÉR TV: Kápolna utca, Echelon 8! - A 10 gyermekes család kilakoltatási akció-thriller-dokumentumfilmje
(Film, 74 perc; KLIKK!) Munkatársak: Faragó Ferenc Mihályné ; Molnár F. Árpád "ELI" ; Emma Paradigma ; Kovács Adrienn Nikoletta ; Domján Tibor és sokan mások.

2013-06-14. Molnár F. Árpád feljelentette a magyar államot Viviane Reding Európai Uniós biztosnál az újságírók elleni kiterjedt politikai üldözések, az állami és alvilági lakásmaffia-ügyek, valamint az igazságszolgáltatás által a lakosság ellen elkövetett gátlástalan és 100% körüli átlaggal elkövetett bűntettek miatt
(KLIKK a Cikkre!)
Feljelentés: HÍRHÁTTÉR: Molnár F. Árpád (ELI)

Keressen minket!: Telefon: +36/30/919-6386. E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Bemutatjuk:
Otthonvédő, azaz bűnöző! - Molnár F. Árpádot duplán tartóztatták le két, egymástól független otthonvédelmi tudósítása ellen

Gyetvai Tibor, a BRFK X. kerületi rendőrkapitánya. www.echelon8.org

Elmondja: Molnár F. Árpád (ELI), a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, minden magyarok Legtitkoltabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Újságírója, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből. www.echelon8.org

- Miután a mellettem ülő Hummes kardinális azt kérte tőlem, hogy ne feledkezzek el a szegényekről, az a szó zakatolt a fejemben, hogy a szegények, a szegények - mondta a homlokára mutatva Ferenc pápa a megválasztása utáni első tájékoztatójakor.

Gyetvai Tibor. www.echelon8.org

2013-05-17. Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából
(KLIKK a Cikkre!) Forrás: Alsóörsi Hírhatár

Molnár F. Árpád (ELI)
www.echelon8.org

Sebők István, a Magyar Néppárt elnöke. www.echelon8.org

Molnár F. Árpád (ELI) Keresztyén Emberjogvédő, Tényfeltáró Újságíró, Dokumentumfilmes, Echelon-Tanú. www.echelon8.org

2008-03-10. HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Az ügyvédmaffia hálójában - Schönfelder Józsefnével, a lakásmaffia áldozatával és Sebők Istvánnal, az MNP elnökével beszélgettünk
/Molnár F. Árpád műsora/
Részlet: ...azt válaszolták, hogy mehetek akárhova, mert őnekik van pénzük. [...] [Hazugságvizsgáló gépnek] szívesen alávetném magamat. (...) Bármikor. (...) Akármikor.
KLIKK az oldalra!


A maffia ügyvédje az a Csanálosi Ákos, aki a Békés Megyei Ügyvédi Kamara elnöke és aki a feljelentett interjúban a lakásmaffia egyik legfőbb vezéralakjaként megnevezett! Az összeférhetetlenség akkora, ami azonnal indokolja Csanálosi kamarai eltávolítását!

Rogán Antal (Fidesz) és Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke.

www.echelon8.org
Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, akinél kiterjedt feljelentésáradatba kezdünk a békés megyei ügyvédmaffia lefejezésére.

Az alábbi HÍRHÁTTÉR-Elérhetőségeken is jelentkezhet!: Telefon: +36/30/919-6386. E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Ha bajban van vagy információi vannak stb., keressen bennünket!: Telefon: +36/30/919-6386. E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Molnár F. Árpád (ELI) többek közt az állami rendőrbűnözés, pszichiátriai bűnözés, titkosszolgálati bűnözés Előre Bejelentve legfőbb leleplezője!

2013-03-05. Az emberjogvédők ellen fél évtizede gyűlölködik és áskálódik a lakásmaffiózókból álló hírhedt békés megyei ügyvédi és pénznyelő automatákat forgalmazó maffia - 5 év telt el: most már felvesszük a kesztyűt!
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: Molnár F. Árpád "ELI"

Molnár F. Árpád (ELI) Előre Bejelentve lett a katonai és Superior Echelon- és Elmetechnológiák Legfőbb Leleplezője. Ő Rendezte minden magyar idők Első és a bolygó Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit is! www.echelon8.org

www.echelon8.org
Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke.

Molnár F. Árpád apja katona volt, anyja a halálbíró Lengyel mellett dolgozott, majd az állami gyilkosságokat szervező II. Katonai Kórház pszichiátriáján lett bizalmi. A Molnár kiskorától állami bűnözők és tömeggyilkosok közt nőtt fel és lett ellenálló.

2013-05-29. Le a bírói terrorizmussal - Villámfeljelentés a legfőbb bíró, Kónya István és társai ellen
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

2013-04-24. A maffia keresi a Molnár F. Árpádot (Privát levélváltás)
(KLIKK a Cikkre!)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA


Ha valaki pl. a háza elvesztését vagy jogerős börtönbüntetését kimondó határozat vagy ítélet ellen fellebbezne, a határidőig nem tud, csak ha bűnöző, ezért protekciója van! Orbániáda 100%-ban, mindentől elzárja a fogdába dobottakat!

A Molnár 1998-tól a bűnüldözésben működött a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. 2000-től háborúba került a bűnöző rendszerrel. 2003-ban politikai gyilkosság elől többször ment külföldre. 2004-ben logikai úton lett Keresztyén.

A világ Echelon-Tanúi jellemzően hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a Molnár F. Árpád is Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén született, ahová most is be van jelentve és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

2012-09-14. HÍRHÁTTÉR TV: Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!

(Film, 51 perc 48.88 sec; KLIKK!)

Riporter és Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta (politikai üldözött Emberjogvédő, Állatvédő, Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR és az Alsóörsi Hírhatár Munkatársa). www.echelon8.org

2013-05-09. Orbán Viktor rejtélyes ügyének és rejtélyes feljelentőinek háttere (A maffiaügy, amiben teljes lett a hírzárlat)
(KLIKK a Cikkre!) Multimédia Hírháttér.

TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
A Legfőbb ISTEN-Kapu és az Első Echelon-Média!
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL

Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője! Hírháttér∆ ∆

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve: kilakoltatás, őrizetbe vétel, előzetes letartóztatás, Faragó Ferenc Mihályné, Kovács Adrienn Nikoletta, Molnár F. Árpád, HÍRHÁTTÉR, rendőri brutalitás, hamis vád, hamis tanúzás, perdöntő bizonyíték, Kápolna utca, kilakoltatás, Echelon, letartóztatás, attak, attack, Békéscsaba, Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, Csanálosi Ákos, a Békés Megyei Ügyvédi Kamara elnöke, Gyetvai Tibor, a BRFK X. kerület Rendőrkapitánya, 10 gyermekes családanya, 10 gyerekes család, forradalom, Ferenc pápa, szegények, gazdagok, feljelentés, Viviane Reding, Független Rendészeti Panasztestület, pénzbírság, fogda, 2-es kód, 4-es kód, bíróság, bírósági tárgyalás, Békéscsabai Járásbíróság, lakásmaffia, rágalmazási per, Schönfelder Józsefné, Sebők István, a Magyar Néppárt (MNP) elnöke, emberjogvédelem, nonprofit emberjogvédők, pénznyerő automatákat forgalmazó maffia, alvilág, hírzárlat, újságíró-üldözés, újságíróüldözés, pénznyelő automaták, Magyar Szerencsejáték Szövetség, jó hírnév, rossz hír, hírhedt, kiváltságosok, a piac újraleosztás, a piac újrafelosztása, elosztás, Pintér Sándor, SZDSZ, szerb, szláv, Rogán Antal, Fidesz, Mentelmi bizottság, titkosszolgálat, oknyomozó, tényfeltáró, lakásmaffia-áldozat, lakásmaffia-áldozatok, becsületsértés, Hírháttér Rádió, bíróbűnözés, lefizetés, megvesztegetés, bűnszervezet, bűnszövetség, Békéscsabai Rendőrkapitányság, Gyulai Rendőrkapitányság, Gyula, országos körözés elfogatóparanccsal, Veszprémi Rendőrkapitányság, pártelnök, Balaton, börtönvilág, börtönviszonyok, Gyorskocsi utca, központi fogda, Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere, Búza utca 8., rendőrbűnözés, hamisítás, okirathamisítás, közokirat-hamisítás, média, sajtóüldözés, koncepciós per, prekoncepció, hamis jelentés, hamis tanúvallomás, börtön, fegyház, fogház, látnokok, pénz, fösvénység, Európai Unió (EU), bilincs, póráz, öv, övszíj, NAV, Fővárosi Nyomozó Ügyészség, Budapest Környéki Bíróság, autostop, autóstop, stoppolás, fenyegetés, Budapest, Kecskemét gengszter, államigazgatás, igazságszolgáltatás, olajmaffia, olajügyek, rendőrgyilkosságok, Gál László, Békés megye rendőrfőkapitánya, zombik, Isten, Jézus Krisztus, Sátán, sátánisták, Kónya István főbíró, maffia, éhségsztrájk, keresztlény, keresztyén, börtönnapló, ombudsman, ombudsmann, kirendelt ügyvéd, értesítés, fellebbezés, feljelentés, emberjogi biztos, állampolgári jogok biztosa, titkos ügynök, titkosszolgálat, nemzetbiztonsági ügy, bombarobbantásos cselekmények, terrorcselekmény, terrorizmus, sajtó, világsajtó, állami üldözés, politikai üldözés, halálra kész, böjtölés, infúzió, Csóka János, Babar Tamás, XV. kerületi rendőrkapitányság, pszichodinamika, pszichomechanika, fogdaőrök, smasszerek, előállítás, állami bűnözés, államügyek, rutin, kockázat, öngyilkosság, szuicid, szavahihető, lerobbant bűnöző, botrány, botránkozás, büntetlen előéletű, Volentérné Edit, Bács-kiskun megyei önkormányzat kórháza, Kicsi becenevű rendőr, NBH, AVH, AH, HHMM.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.echelon8.org/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu