Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Orbán Viktornak és feleségének Onnani ajánlásával
Molnár F. Árpád titkosszolgálati múltjától a világ rendőri állománya ellen és rendőrségein használt titkosszolgálati kontrolleszközökig
 

2010-01-22.
A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából Molnár F. Árpád keresztyén és Echelon-tanú

Nem a Molnártól, hanem a Molnár F. Árpád által
Orbán Viktornak és feleségének ajánlva, abszolút fenyegető háttérrel

Részleteken és apró példákon keresztül az egész: hogyan működik a titkos állam, a titokzatos Nagy Babilon, ahogy a Biblián keresztül az ISTEN Nevezi.

A kilencvenes évektől az alvilágban, az állami definíció szerint  a rendőrség és az NBH úgynevezett "fedett nyomozója" voltam, amit az állami egypártrendszer irdatlan erkölcstelensége és korlátlan bűnözése miatt nyílt háború és politikai üldözésem követett. A bukásuk elhárítására az Orbán-kormány és külföldi társai nemzetközi tárgyalások útján próbáltak tőlem megszabadulni, a gyilkossági tervektől kezdve az új személyazonosságom állami megszervezéséig, és végleg történő külföldre helyezésemig bezárólag, melyek fő területei Hollandia, Olaszország (itt a megbeszélések főszereplői Orbán és haverja, azaz Silvio Berlusconi között folytak), továbbá Törökország és egyebek mellett Németország voltak. Én Hollandiát akartam, de a nemzetközi bűnöző koalíció Olaszországot és Németországot erőltette volna. Olaszországot a médiapiár szerinti nagy szegénysége (akkor még nem keresztyén voltam, így nem akartam nyomorba költözni), Németországot pedig a németek rideg, technikailag túlzottan orwellizált túlszereltsége miatt nem akartam elfogadni. Úgy véltem, a németek túl jól vannak felszerelve, túlzottan figyelnének és túlzottan korlátoznának. Végül a nemzetközi maffia az üldözésem mellett döntött, de közben - hogy valami módon fékezzenek - Orbán Viktor nemzetközi szélsőjobboldali kapcsolatokkal kiterjedten rendelkező bűntársát, titokminiszterét, Demeter Ervint jelölték ki az addiginál sokkal mélységibb beszervezésemre (2001 első felében járunk), és a korábbiakhoz hasonlóan minden anyagi juttatás nélküli fedett foglalkoztatásomra, melyről azt reklamálta a titkosszolgálat - amikor már nem bírták tovább cérnával azt, hogy nem lehet engedelmességre bírni -, hogy nem is legális, hanem féllegális a kapcsolatunk. Orbán Viktornak a demeteri és más titkosszolgálatokon keresztül közvetlenül dolgoztam (kiszállni nem lehetett), Orbánnal való kapcsolatom szinte minden nap bilaterális (kétoldalú) volt, és erről mindenki tudott. Az MSZP teljes vezérkara éppen úgy, mint Pintér Sándor és Polt Péter legfőbb ügyész, az alkotmányjogászok, a zsidók, az oroszok, az amerikaiak... mindenki. Így is mondjuk az egész világon, amikor a titkosszolgálatról beszélünk: "mindenki".

Ezt csak azért mondom el  bevezetőnek - nem kitérve most a többi részletre - mert már a demeteri titkosszolgálattal való kényszerkapcsolatom első napjaitól (2001 első fele) olyan titkosszolgálati eszközökkel és módszerekkel találkoztam, de fedett státuszom is olyan volt, amik a mai napig államtitkokat képeznek az egész bolygón, és amikről "mindenki" tud. Tehát csak a lakosság nem. El is mondanám, mi mindenről nem tudnak, ha alkalmasak lennének rá, és nem volnának ilyen megátalkodottan ellenségesen ostobák és kollektíven bűnös öngyilkosok. Így azonban azok is, akik beszélnének, és minden pillanatban életüket adnák - toronymagasan összesen egy ilyen szakavatott van egész Európában: igen, Molnár F. Árpádnak hívják - még hallgatnak. De így is a legtöbbet, amit legalább Európában valaha feltártak, azt én, és általam a Hírháttér Multimédia és választottai tárták fel, és ez így is lesz a továbbiakban is.

Ugorjunk előre: bár sok mindent nem mondhatok el, de amiket sokkal később tudtam meg, és tökéletes eszközök a lakosság teljes irányítására, abból sok mindent igen. A tényfeltárást az olyan, mint én - akit félelem, kapzsiság stb. semmiben nem korlátoz -, a lakosság felfogóképességéhez, butaságához és igénytelen, barbár, bennszülötti állati ösztöneihez igazítottan folytatom. A népi baromlét saját magát fosztja meg a Valóság ismeretétől.

Az elmekontroll-technológiák léte egyidős az elektromágneses hullámok felfedezésével és az első egyszerű rádióhullámokat szóró gépek összeszerelésével. Jóval több, mint negyed évszázaddal azt követően, hogy a rádióhullámok léte már lakosságpublikussá vált, Hitler már az egész nép feltüzelésére és kulcsszavakkal irányított, döntően a zsidóság elleni és a németség melletti érzelmek felfokozására és mélybevésésére alkalmazta. Évtizedekkel korábban már világszerte kikísérletezték, mely az ember számára észre nem vett beavatkozások elektromágneses hullámai azok, amelyek fejfájást, hányingert, depressziót, aluszékonyságot, lustaságot, butaságot, közönyt, dührohamot, gyűlöletet, szexuális étvágyat és alacsony libidót, a lakosság immunrendszerének gyengeségét illetve megerősödését, ellenállóvá tételét stb. szolgálják. Ezek még helymeghatározó eszközök és GPS-technológiák nélkül működtek, azaz olyan szórt sugárzások voltak, amilyeneket a boltban kapható rádió adó-vevő (walky-talky) és a tévéadótornyok sugároznak. Azaz hatásuk kívánság szerint eljutott és egy-egy adótorony lefedte akár fél Németországot is, de egy-egy hitleri szónoklat tömegeinek feltüzelésére és mélybevésésre, pártszékházakban a hallgatóság lenyűgözésére falba, autóba, mennyezeti lámpába, villanypóznákra stb. szerelt rádióeszközöket alkalmaztak, melyek hatására az emberek tömegesen estek önkívületbe, transzba, és megszállottan rajongva hallgatták és őrjöngtek Hitler beszédeitől. Csak az ütődöttek nem látják, amikor figyelmeztetik őket, hogy látható, hogy amint Németországban a hatalomváltással az Adolf Hitlert kiszolgáló eszközöket kivonták a forgalomból (és áthelyezték), illetve más tartományokban kezdtek sugározni, a népet láthatóan átkapcsolták, ezért egyszerre közönyössé, illetve elutasítóvá váltak Hitler beszédeivel szemben, és ez így is maradt az egész bolygón a mai napig. Annak ellenére, hogy Hitler beszédei a világ csaknem minden országában elérhetők a mai napig, rajongás és bálványozás ezeket mégsem kíséri, pedig a cionisták azóta nyíltan ellenségesek az egész Emberiséggel szemben! Ha van rá sugárzás, akkor Hitler félisten, ha nincs rá sugárzás, vagy eltér a Führerétől, akkor volt rajongás, nincs rajongás. Ilyen egyszerű az egész!


Karasz Csaba! Fajod nyelvén mondom!: 1. Mi a szabály a világ minden részén, ha operatív akciókba botlasz? Az, hogy te csak rendőr vagy, ezért a közelébe sem mehetsz, nemhogy feljelentéssel! Neked semmi közöd ahhoz, mi történik! 2. Mi jár szabályszegésért az egész világon? Egzisztenciális bukás, és nagyon gyakran öngyilkosság vagy akként szervezett halál!
(A felvétel teljes méretéhez kattintson rá!)

 

A Kozmosz Hatalmi Felépítése az Emberiség hatalmi felépítését tükrözi. Az ISTEN a Kozmikus Globális Legfőbb Úr, Akitől minden ered. A Föld bolygón a láthatatlan Háttérhatalom tetején a Sátán áll. Ezt a Háttérhatalmat Nevezi a Biblia a titokzatos Nagy Babilonnak. Titokzatos, hiszen nem publikusak annak sem részletei, sem keletkezési ideje, sem eszközei, hanem titkosszolgálati, azaz titkos és titokzatos az egész Rendszer; és Nagy Babilon, ami azt jelenti: bábeli, azaz minden nyelvet és nemzetet egyetlen globalizált hatalomba és uralomba vont pogány, nem ISTENTŐL való állami-titkosszolgálati bűnszervezet. Mivel ISTEN-ellenes, ezért pogány, azaz a babiloni rendszerben titkolózó kapzsi cionisták - ahogy Jézus is Mondta az ilyenekről - nem zsidók, hanem a Sátán zsinagógája. A mentáltechnológiai és más haditechnikai eszközök csak akképpen kerültek és kerülnek az Emberiség bűnöző "nemzeti" titkosszolgálatainak kezeibe, ahogy az ISTEN és Nagy Babilon azt engedélyezi. A Kozmosz mintegy matrjoska-hierarchia szerint működik: Legfelül az ISTEN, alatta Babilon, azon belül a Babilont kiszolgáló, azzal kapcsolatban élő titkosszolgálatok, amilyen az FSZB, a Moszad, a CIA, az NBH stb. Tovább: egy-egy állami titkosszolgálaton belül ugyancsak egymásba helyezett és egymás alatti szintek vannak: "felül" az az operatív-kultikus rend, ami a legtöbb és leghatékonyabb elmeirányító eszközökkel rendelkezik, alatta-benne azok, akik pl. a nem publikus magánklinikai stb. agykontroll-kísérleteket végzik, aztán egyetemi tanszékeken a lakosság számára szinte vagy már látható, a végtelenül elavult eszközök fejlesztése stb.

Egy másik példa, de ugyanezt is szemlélteti: pl. a rendőrség folyamatos kapcsolatban áll a titkosszolgálattal, így rendkívül erőteljesen az NBH-val. A rendőri vezetők az NBH-hoz járnak raportra, jelentéseket tenni, utasításokat átvenni stb. Ezt is belülről tudom, köztük dolgoztam. Az NBH - ezt is onnan tudom - a teljes alvilági térképpel rendelkezik! Minden bandáról tudnak mindent, ami azok felszámolásához kell! De mindebből alig játszanak át valamit a rendőrség nyomozóinak, akiket megbíznak azzal (megbízás máshonnan is érkezik, továbbá politikailag nem konfrontatív esetekben vannak "saját" kezdeményezések csőstől), tehát akiket az NBH vagy más, pl. katonai titkosszolgálatok megbíznak azzal, kik vagy mik után nyomozzanak. Tehát a rendőrségnek annak ellenére ki kell nyomoznia az egyének, csoportok stb. ügyeit, hogy a megbízó titkosszolgálat előtt minden információ és bizonyíték a szükségeshez képest sok száz százalékosan rendelkezésre állnak! Azaz: állami bűnözés nélkül nincs lakossági bűnözés, sőt, semmilyen bűnözés sincs! Állami - és ezért lakossági - bűnözés azért van, mert azt már középszinten is azért biztosítják, mert ez az utasítás! Az állami bűnözés által biztosított lakossági bűnözés miértjét - tehát hogy a titkosszolgálatok nem biztosítják a bizonyítékokat a bűnözés felszámolására, hanem a rendőrséggel és annak primitív eszközeivel újra beszereztetik - konspirációs szabályoknak is nevezik. Egyszerű és bevett hivatkozás az, hogy nehogy kiderüljön a rendőrség kapcsolata a titkosszolgálatokkal, továbbá ne derüljön ki, hogy a titkosszolgálatok mindenről és mindenkiről tudnak. Így a demokrácia látszata biztosítva van, a despota bűnöző államrendszer lakájai pedig megkapják ezért havi fizetésüket a haza és az Emberiség elárulására, sötétben tartására, az emberi testek és lelkek adás-vételének biztosítására, amiket a titkosszolgálatok lakájai a "hatalmasok", e világ legfőbb hóhérai láthatatlan parancsai szerint követnek el.

Visszatérve a matrjoska-rendszer al-al-alszervei, azaz al-al-alprojectjei által használt eszközökre és azoknak a világ rendőrségein 100%-os befolyási szándékkal történő kihasználtságára: kezdjük egy régi-régi, abszolút elavult eszközzel, hogy a legállatibb baromsorban tartott vágódisznó is már-már elégséges szinten megértse:

Ott volt pl. elavultsága miatt anno a sok évtizede alsó szintre eresztve kifejlesztett (újra feltalált) orosz Lida nevű primitív szerkezet, amelyet közel 30 esztendővel ezelőtt mutattak be! Több, mint negyed évszázaddal ezelőtt! Már akkor évtizedek óta elavult volt, így még a szovjetek sem tartották végletekig titkolni valónak! A Lida egyszerű módon, 10 MHz körüli sugárzást kibocsátva a célzott személyt lappangó módon hozta azonnali olyan hangulatba, miáltal az hipnábilissé vált. Ekképpen a célszemély könnyen rábeszélhetővé vált szinte bármire, könnyen beismert bármit, amit be akartak vele ismertetni. Nem véletlen az sem - és emlékezzünk Hitler módszereire -, hogy a fasiszta Németországhoz hasonlóan a mostani, szintén központosított bálványuralmi Oroszországban a lakosság annyira rajong a leplezetlenül népirtó tömeggyilkos terrorista despotáért, Vlagyimir Putyinért. Amikor Putyin az FSZB-vel (a KGB-vel) civileket ölet halomra, és ez kiderül, a lakosság nagy vigadva, nagy rajongással továbbra is saját testére tetováltatja az ázsiai fenevad, Vlagyimir Putyin fejét, az Echelon-tanúk világméretű ellenségét, Ázsia antikrisztusát. [Lásd cikkünket a Gormor és a Latimer fedőnevű orosz Echelon-védelmi, Emberiség-ellenes, tömegpusztító titkosszolgálati projectekről.]

Ugyanilyen primitív, egyszerű rádiókat (és az ennél összemérhetetlenül komplexebb eszközöket) alkalmazzák irdatlan sok egyéb terület mellett a világ rendőrségi kihallgatásain, amikor politikai célokhoz igazítva irányítják nem csak a kihallgatás alatt lévő személyek hangulatát, hanem en bloc (egészében) az összes rendőrt és rendőri vezetőt, a takarítónőtől a portaszolgálatig. Ettől van az, amit a pszichiátria, mint áltudomány sem tudott megmagyarázni; nevezetesen: hogy a világ rendőrségeinek kihallgatásain azt tapasztalták, hogy az emberölés miatt kihallgatott személyek csekély nyomásra, minden fizikai erőszak nélkül is extrém hajlamosak voltak és maradtak beismerni olyan gyilkosságokat, amiket nem csak hogy nem követtek el, de ráadásul legközelebbi szeretteik estek az emberölés áldozatául. A tanulmányok döbbenetes filmfelvételeket mutattak ezen kihallgatásokról, ahol azt láthatjuk, hogy a kihallgatás alatt álló, sokszor síró, vagy buzgón beszélő személyek nem győznek helyeselni arról, hogy igen, ők követték el az emberölést, amikhez akár nem sokkal később - a valódi tettes bukásakor - kiderült, hogy a világon semmi közük nem volt, de még gesztikulálva mutatják azt is, milyen eszközzel és hogyan végeztek legjobb szerettükkel: húgukkal, feleségükkel, anyjukkal, nevelőszülőjükkel stb. Ezeket a pszichiátria Háttérhatalom által létrehozott áltudománya sehogyan nem tudta megmagyarázni, ezért mint csaknem az összes mentális defektusként besorolt tünetegyüttest, ellátták egy névvel és adtak neki egy kódszámot. Holott az autopszichés, természetes agyműködésnek ehhez semmi köze, hanem már a rádióhullámok felfedezésének hajnalától tömegesen és világszerte kezdték kipróbálni (még a "kikísérletezés" szót is hanyagolhatjuk, olyannyira egyszerű és primitív megoldásokról van szó, amelyek már teljes sikert hoznak!), mely hullámok miként hatnak az emberi tudatra, gondolkodásra, logikai képességekre, éberségre, álmodásra, érzelmekre vagy éppen auto- vagy tömegpusztító ösztönök indukálására vagy teljes elfojtására. Mivel a rádióhullámok alkalmazása a létező összes mentális, érzelmi és autoösztön-problémákra gyógyír, így az elektromágneses hullámokat gyakorlatilag 100%-ban kivonták az Emberiség egészségügyi Egypárt-világrendszeréből, és 100%-ban állami, katonai és hadászati célokra alkalmazták a világ összes országában, természetesen államtitokként kezelve - de nem egymás között, mert egymásnak adva-véve - a lakosság totális irányítására, elbutítására, csordásítására, születésszabályozására, háborúira, immunrendszeri leépítésére és lokális, valamint globális irtására.

Akik jobban le vannak elmerokkantosítva, gondolkodjanak el azon, hogy egy ilyen háttérhatalmi tömeggyilkos, multik által támogatott és foglalkoztatott, valamint külföldi terrorista cégekhez meghívott súlyosan pszichopata bűnöző, mint Draskovics Tibor, alkalmazna-e a saját és klientúrája érdekében ilyen 50, 80 évvel ezelőtti mentáltechnológiai, primitív rádióeszközöket, természetesen a legmodernebbekig, amiket a Moszad, az oroszok, az USA és Japán, hellyel-közzel pedig Kína átadnak, továbbá amiket ezek és a Háttérhatalom (na meg az ISTEN) Megengednek kifejleszteni és alkalmazásba venni.

Hát persze! Ha a Kedves Olvasó Draskovics igénytelen bűnöző alkatú pszichopátiájának csak messze töredékével rendelkezik - azaz alkalmas pl. egy angliai pénzügyi cég legalább polctörölgető munkára történő meghívására -, akkor saját védelmére, és azért, hogy politikai stb. funkcióját, vagyonát stb. biztosítsa, és tovább gyarapíthassa, természetesen az elmetechnológiai eszközök (Echelon-technológiák) felhasználását illetően - a haveri bűnbandával együtt - annyira veszi ki a részét, amennyire csak tudja! A lakosság éppen annyira fogyóeszköze ezeknek, ahogyan láthattuk 2006 október 23-án: halomra lövöldözni való, megcsonkítani és megnyomorítani való féreg nekik a világ összes népe, nyelve és nemzete, rassza, vallása és nyelve. Ahogy a Jelenések Könyve Prófétál róluk, pontosan ugyanolyanok! Ezek bármit elkövetnek bárki ellen, és ha Emberiség elleni bűntetteik nem szolgálják saját pillanatnyi anyagi és hatalmi érdekeiket - mert a pszichopaták szinte mindig az adott és maximum a következő pillanatoknak élnek -, akkor puszta rosszindulatból is tovább pusztítják a Földet és az Emberiséget - ahogy Megíratott róluk -, egészen az ISTENTŐL való kiirtatásukig.

Magyarországon a Hírháttér Eleve Elrendelt, az ISTEN-Áldotta megjelenéséig a rendőrök jelentős része nem tudott róla, hogy a kihallgatások áldozatai nem az ő bűnöző képességeik, hanem a tömeggyilkos és népirtó, Emberiség-ellenes háttérállam primitív, továbbá legmodernebb eszközei miatt tesznek ártatlanokként is beismerő vallomásokat, illetve zavarodnak össze a rendőrség sátáni épületeiben, a Sátán rezidenciáin. Azon rendőrök, akik tudtak, illetve tudnak ezen eszközökről, továbbá ezekkel élnek, közülük is sokan vannak, akiknek eszébe sem jut kihallgatás közben. Mivel a hamis vádakat állami támogatás kíséri, így nagyon sokszor balekokat, állami áldozatokat juttatnak börtönbe emberölésekért, hogy a valódi tettes(eke)t megvédjék, illetve más állami, egyéni hasznokat vagy idegen, ellenséges titkosszolgálati törekvéseket kielégítsenek.

Az állam, a Háttérhatalom, azaz Nagy Babilon nem csak a lakosságot kezeli idiótaként - szó szerint elbutítva és lealjasítva azt -, de a rendőrség REBISZ-es és összes többi biodroidjai is szó szerint biorobotok. Ettől van az, hogy aki rendőrnek megy - azaz rendőrnek tervezett és szervezett -, az állományba lépve azonnal mentális és lelki rokkanttá válik az elektromágneses és más haditechnológiák államot kiszolgáló, uniformizáló hatása következtében. Onnantól, hogy az állomány tagja lesz, hamar megszabadul ama szociális gátlásaitól, amik az "egészséges" embert feltétlenül jellemzik! Mocskos pszichopata állattá aljasul, "mindene" lesz az, ami felülről parancsba adatik, azzal abszolút természetellenes és kóros módon érzelmileg és ösztönileg is azonosul, és nincs az a mocsok, az az erkölcstelenség, amit bármely állami vezetőnek - helyezzenek fölébe bárkit - végre ne hajtana. Egyik hatalmat éppolyan kóros lelki azonosulással és "lelkiismereti" helyesléssel, rajongással szolgálja ki, ahogyan a következő pillanatban az addig üldözöttnek - amint hirtelen azt helyezik fölébe - teljességében aláveti magát, szintén meggyőződéses bűnözőként. A rendőr számára - az állományba való belépéssel - a bűnözés nemcsak lételemmé, de élvezeti eszközzé válik, ahogy a rendőri csordaösztön is, mely élvezetté teszi a rendőrbűnözés szinte teljes, máskor 100%-os védelmét, szeretetét, bálványozását, és a lakosság ellenségként és fogyóeszközként való megélését és kezelését. Aki rendőrnek áll, közelebb kerül a Sátánhoz, mert hivatalosan is az állam, azaz a Háttérhatalom szolgálatába áll, lealjasítandó és erkölcsileg kifacsarandó biodroidként, továbbá cyborgként (szájborgként). Nem sok alávalóbb bugyra van ennek a világnak, mint a rendőrség.

Ahogy az ISTEN Tanította évezredeken át, ez esetben is ez az igazság: Ne harcoljatok, Enyéim - Tanítja az ISTEN -, csak ahogy Én engedem, mert Én harcolok ellenségeitekkel szemben, nem ti!

Aki nem akar primitív, megvetett állattá alantasulni, nem akar elbutulni és a vesztes fajba integrálódni, nem tehet mást, minthogy nem megy rendőrnek, ha pedig rendőr - és az ISTEN nem gyűlöli annyira, hogy ki se engedje a mentális csapdából soha többet -, távozik a Sátán hordáinak bűnöző és elbutult, igénytelenül alacsonyrendű állati testületéből. A rendőrség nem lesz szent, hanem a regnáns Háttérhatalom teljes kiirtásáig bűnözőgyár és az Emberiség salakjának és egybekötözött férgeinek sírja és közös temetkezési helye marad. A rendőrség csapda, amelyet az oda jelentkező gyanútlan civileknek, és a világ megélhetési bűnöző pszichopata szemeteinek készített és irányít a Sátán. A rendőrség a bennszülöttek által ásott állatcsapdák prédáihoz hasonlít, amely csapdákba az oktalan barom belesétál, vagy nagy vágtával belerohan, hogy gyorsabban fogságba eshessen és az istenek asztalára hajítva - testestől és lelkestől - felfalásra kerülhessen.

Ahogyan Gergényi Péter halmozottan és testszerte megcsonkított, feltárt belű, véres és lógó húscafatokkal dúsított, a földre hajítással fröccsenő hangot adó, horrorisztikus tetemét mutatják.

Jelentkezzenek azok, akik a sorsára akarnak jutni!

A MINDENHATÓÉ Legyen minden Dicsőség a Jézus Krisztusban, Aki harcolván értünk, bolonddá tette a világot, örök szenvedésre formálva azokat, akik a Becsületet, az Igazságot és a Jézus Krisztust ellenségeikként üldözve szörnyet haltak.

(Íratott: 2010 január 21.)Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.
A képen Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-01-21. -
A népirtó terrorista Sanoma-banda Az USÁ-ban is betiltatta a Hírháttért - Interkontinentális diplomáciai és titkosszolgálati botrány, világszerte elküldött életfogytos feljelentéssel
/A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából/
Részlet: telefonok és levelek stb.: Magyar Köztársasági Elnöki Hivatal Külügyi Főosztály, Miniszterelnöki Hivatal, Bajnai Gordon, Orbán Viktor, Katonai Biztonsági Hivatal, Katonai Felderítő Hivatal, Nemzetbiztonsági Hivatal, az USA, Nagy-Britannia, Irán és más államok Nagykövetségei, az amerikai CIA, NSA és Barack Obama amerikai miniszterelnök kormánya, hivatalosan kérve hivatalos választ azonnali terrorelhárító, büntetőjogi és diplomáciai lépéseket követelve. Emellett keresztyén emberjogvédők leveleinek sora ment angolul az amerikai...

 

Következő cikk:
2010-01-22. -
Az előre bejelentetten a Sanomából diffúzáló Nagy Babiloni maffiakartell következő bukásra készített médiabandája, az Index Indavideo népirtó bűntetteiről
/A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából/
Részlet: Amennyiben a tájékoztatást nem adják meg, avagy levelünkre nem válaszolnak - miközben a leplezetlenül népirtó és terrorcselekményekben folytatólagos és fékevesztett elkövetők leveleire teljes bizonyíték-megsemmisítésekkel és mindenre kiterjedő bűnpártolás befejezett bűncselekményeivel reagáltak -, úgy e levél melléklésével és a korábbi levelünkkel együtt teszünk újabb feljelentést Önök ellen (...). (...) ...felkínáljuk továbbá az Indavideó és/vagy az Index számára az akárhány emberrel való kamerák előtti megszólalás lehetőségét, az egész bolygón vágatlan formában történő diffúzált elterjesztésre, mellyel bármilyen részletességgel és teljes cenzúramentességgel kifejthetik, mi indokolja tömegek halomra mészárlásának az Index és az Indavideo általi védelmét, a tömeges gyermek halálraégetések és halomra robbantások további elkövetése abszolút korlátlan és minden népekkel szembeni biztosítását.
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu