Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

Az előre bejelentetten a Sanomából diffúzáló Nagy Babiloni maffiakartell következő bukásra készített médiabandája, az Index Indavideo népirtó bűntetteiről

 

2010-01-22.
A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából

Az Index Video Zrt az Index tulajdonában van. Az alábbi levelet ma, 2010 január 22-én, 1 óra 37 perckor küldtük el számukra. Mivel villámgyorsan kelt és a sebesség érdekében nyelvtanilag nem ellenőrzött levélről van szó, így a nyelvi javítások elvetéséért elnézést kérünk. Az előre bejelentetten Nagy Babiloni Egypártrendszerbe fogott tömeggyilkosságokért pedig MAXIMÁLIS BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGRE VONÁST!

Tisztelt Indavideo!

 

Uj Péter, az Index maffiájának legújabb előre tolt embere, miközben a legfőbb keresztapák mögé bújtak, pénzért mozgatva lábtörlőjüket.
Uj Péter, az Index maffiájának legújabb előre tolt embere (középen), miközben a legfőbb keresztapák mögé bújtak, pénzért mozgatva lábtörlőnek használt főszerkesztőjüket. Ahogy előre elémondtuk: a Sanoma karácsonyi népirtásával a Sanoma és Szabó György soha el nem évülő bűntettein keresztül meg fog láttatni maga Nagy Babilon. A tudás Hatalom. Az információ Hatalom. De az ördögökön minden előre bejelentés sem segíthet...
(A teljes méretért kattintson a képre!)

 Előzetes figyelmeztetéseinknek megfelelően feljelentést teszünk a három filmünk Indavideo általi törlése miatt, amelyekkel az Indavideo a Sanoma Budapest Zrt. által folytatólagosan szervezett népirtások és nemzetközi terrorcselekmények támogatásában, bűnpártolásban és más bűncselekményekben teljes körű bűnrészességet és azonosságot vállalt, teljes körű bizonyíték-megsemmisítésekkel együtt. Ezen ügyek a betiltások miatt már a belföldi igazságügyi szervek, a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok, a magyarországi amerikai, angol és más diplomáciai képviseletek, a miniszterelnökök és az ombudsmanok, a köztársasági elnök, valamint az Obama-kormány stb. asztalán hevernek. Több magyar polgári és katonai titkosszolgálatot, továbbá több érintett külföldi diplomáciai szervezetet nem csak levélben, de telefonon is megkerestük.
 
 A feljelentés pontosítása érdekében a Hírháttér Multimédia hivatalos tájékoztatást kér az Indavideótól arról, kik, mire hivatkozva kérték, és milyen fenyegetések mellett az alábbi Sanoma-filmjeink megsemmisítését, ezzel megvalósítva a bizonyítékeltüntetés, a bűnpártolás, a nemzetközi terrorizmus leplezetlen és minden figyelmeztetés ellenére történő támogatása, a népirtás és más bűncselekmények elkövetését, melyekhez az Indavideo előzetes figyelmeztetéseink ellenére tudatosan csatlakozott, ezzel kimerítve az imént felsorolt összes bűncselekményt, mely az elkövetők létszáma miatt automatikusan mint bűnszervezet kerül feljelentéseinkben meghatározásra, mely a büntetési tétel felső határát így automatikusan a kétszeresére emeli.
 
 Amennyiben a tájékoztatást nem adják meg, avagy levelünkre nem válaszolnak - miközben a leplezetlenül népirtó és terrorcselekményekben folytatólagos és fékevesztett elkövetők leveleire teljes bizonyíték-megsemmisítésekkel és mindenre kiterjedő bűnpártolás befejezett bűncselekményeivel reagáltak -, úgy e levél melléklésével és a korábbi levelünkkel együtt teszünk újabb feljelentést Önök ellen a fenti bűncselekményekre hivatkozva, minthogy bizonyítani tudjuk, hogy az Indavideót előzetesen következetesen figyelmeztettük büntetőjogi kötelezettségeire és az elkövetések esetén a várható büntetőjogi következményekre azzal, hogy ugyanilyen Indavideós betiltásokért a Sanoma mellett a Videát már feljelentettük, mellesleg olyan 50 ezer oldal feltöltött házi pornóra is hivatkozva, amelyek készítőinek java nem adta beleegyezését, hogy a Világhálóra kerüljön, és cirka 10 ezer olyan pornóvideó lehet a Videa rendszerén - az egész világ számára hozzáférhető módon tárolva -, amelynek készítőitől nyilvánvalóan ellopták a házi felvételeiket. Szabó György, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója nem az Atya Úr Isten, hogy több tízezer család szétzúzása és életjogai semmit, a további tömegmészárlások ugyancsak semmit, de Szabó György megbukott bűncselekményei és további tömegmészárlásai 100%-os védelme holmi személyiségi jogaira hivatkozva feltétlen prioritást élvezzenek az ugyanakkor minden egyéb téren is halmozottan törvénysértő módon működtetett videofeltöltők kartellrendszerében. Túl ezen olyan oldal működtetőjeként, amilyen a Videoplayer.hu, amely torrentoldal, és amelyen tömegével vannak teljes film- és rajzfilmsorozatok feltöltve, természetesen a szerzői jogok abszolút semmibe vételével.
 
 Mivel multimédia vagyunk, így felkínáljuk továbbá az Indavideó és/vagy az Index számára az akárhány emberrel való kamerák előtti megszólalás lehetőségét, az egész bolygón vágatlan formában történő diffúzált elterjesztésre, mellyel bármilyen részletességgel és teljes cenzúramentességgel kifejthetik, mi indokolja tömegek halomra mészárlásának az Index és az Indavideo általi védelmét, a tömeges gyermek halálraégetések és halomra robbantások további elkövetése abszolút korlátlan és minden népekkel szembeni biztosítását. A tömeggyilkosságok kontra Szabó György-Indavideo nyilvános megbeszélésének teljes költségeit a Hírháttér Multimédia felvállalja, mivel az emberéletek elsődlegessége feltétel nélkül való a mi szegény anyagi körülményeink (szociális segély) az Index milliárdjaihoz képest. Bizonyára ez a hatalmas, csillagközi különbség is felelős azért, hogy Önök anyagi haszon reményében - azaz aljas indokból vagy célból - a tömeggyilkosságok féktelen pártján, mi viszont az emberéletek mellett állunk, ráadásul életünkkel készek vagyunk áldozni.
 
 Bűn büntetés nélkül nem maradhat.
 
 Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője
 
 A befejezett tömegmészárlások és az ezt követően 100%-os bizonyossággal közvetlenül az Önök által eltüntetett bizonyítékok következtében további tömeges halálesetek miatt ugyancsak folytatólagos feljelentésekkel fogunk élni a belföldi állami képviseletek és a külföldi titkosszolgálatok, továbbá menet közben a világ összes érintetté váló állami képviselete és titkosszolgálata irányába, személyes megkeresésekkel mind a titkosszolgálatok, mind a diplomáciai képviseletek vonatkozásában, egészen addig, amíg filmjeinket az emberi életek és a világ népeinek élete védelme érdekében vissza nem helyezik. Mivel keresztyén emberjogvédők vagyunk, így kitartásunk élethossziglan tart, életünket pedig - ahogy a Jézus Krisztus Tanította - mindhalálig nem kíméljük.
 
 Válaszukat kérjük, hogy ahogyan mi, Önök is nevükkel vállalják, ne kelljen a további feljelentésekhez - e levél mellékelésével - a következetes és figyelmeztetéseink ellenére történő anonim bujkálásukat is feltüntetnünk, melyek az összes eddigivel és ezt követő tetteikkel mind kizárólag súlyosbító körülményekként értékelhetők. Nekünk nincsen rejtegetni valónk, a törvény pedig kizárólag minket véd. Ha annyira korrektnek és törvényesnek tartják a bizonyíték-eltüntetéseket és a nemzetközi terrorizmus stb. támogatását, Önöknek sincs félni valójuk a felelősségtől, ahogy a nyilvános indoklástól sem. Ahogyan mi, vállalják Önök is büszkén és az egész világ előtt tetteiket, és örüljenek azok összes gyümölcsének!
 
 Molnár F. Árpád

Ez a videód bannolva lett a rendszerből:
 

A Sanoma médiamaffia népirt...
 


Ez a videód bannolva lett a rendszerből:

Akik az egész Emberiséget P...
 

Ez a videód bannolva lett a rendszerből:

Médiakartell minden népek i...

A filmek forrásoldala ide kattintva!: Film 1. ; Film 2. ; Film 3. !!!
A maffia által betiltott filmjeink DVD-n történő megrendeléséhez és szabadon történő terjesztéséhez telefonon keressenek minket!: 30/919-6386 ; 76/320-450 !
[E bekezdés 2010.01.23. napján lett beillesztve.]

A három film, amelyet az Indavideo előzetes figyelmeztetéseink ellenére, melyekben leszögeztük, hogy a hatóságok számára biztosítsák, megsemmisítették, az alábbi oldalakra kattintva elérhetők. Az elérhetetlenné tétel érdekében valamennyi kezdeményezést a hatályos törvények összesével üldözni fogjuk, s mivel keresztyének vagyunk, így halálunkig követelve a bűnpártolásban, népirtásban stb. elkövetővé vált rosszindulatú bűnelkövető pszichopaták teljes körű felelősségre vonását és a letöltendő, élethosszig tartó fegyházbüntetésük biztosítását (Ezen oldal és a hivatkozott oldalak bel- és külföldi büntető feljelentések tárgyi bizonyítékait képezik. Így azok megrongálása, elérési akadályozása, megsemmisítése irányába tett lépések stb. büntető feljelentést és felelősségre vonást vonnak maguk után.):

2010-01-14. - HÍRHÁTTÉR TV:
Médiakartell minden népek irtására
(A Sanoma és a Szabó György terrorista banda évi 20 milliárdja)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/

(Film, 27 perc)

2010-01-05. - HÍRHÁTTÉR TV:
Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
(antiterrorista tudományos életmentő film)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Ligeti György/
(Film, 19 perc)

2009-12-30. - HÍRHÁTTÉR TV:
A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen (Betiltott filmek listájával)

/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Jerry Goldsmith/

(Film, 19 perc)Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.
A képen Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád 2009-ben, Budapesten, az Országház épületénél.Orbán Viktornak és feleségének Onnani ajánlásával
2010-01-22. -
Molnár F. Árpád titkosszolgálati múltjától a világ rendőri állománya ellen és rendőrségein használt titkosszolgálati kontrolleszközökig
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: A bukásuk elhárítására az Orbán-kormány és külföldi társai nemzetközi tárgyalások útján próbáltak tőlem megszabadulni, a gyilkossági tervektől kezdve az új személyazonosságom állami megszervezéséig (...). Orbán Viktornak a demeteri és más titkosszolgálatokon keresztül közvetlenül dolgoztam (kiszállni nem lehetett), Orbánnal való kapcsolatom szinte minden nap bilaterális (kétoldalú) volt, és erről mindenki tudott. Az MSZP teljes vezérkara éppen úgy, mint Pintér Sándor és Polt Péter legfőbb ügyész (...). (...) ...már a demeteri titkosszolgálattal való kényszerkapcsolatom első napjaitól (2001 első fele) olyan titkosszolgálati eszközökkel és módszerekkel találkoztam, de fedett státuszom is olyan volt, amik a mai napig államtitkokat képeznek az egész bolygón (...). (...) A Lida egyszerű módon, 10 MHz körüli sugárzást kibocsátva a célzott személyt lappangó módon hozta azonnali olyan hangulatba, miáltal az hipnábilissé vált. (...) Mivel a rádióhullámok alkalmazása a létező összes mentális, érzelmi és autoösztön-problémákra gyógyír, így az elektromágneses hullámokat gyakorlatilag 100%-ban kivonták az Emberiség egészségügyi Egypárt-világrendszeréből, és 100%-ban állami, katonai és hadászati célokra alkalmazták a világ összes országában...

 

Következő cikk:
A film üldözését a törvény fegyházzal bünteti! 2010-01-23. - HÍRHÁTTÉR TV:
Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
(bűnszervezet korlátlan népirtásra, világhálózat illegális privátpornóra)

/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: John Williams (StarWars: Imperial March Remix)/
(Film, 21 perc)
Tartalom: Dinamikus hangvételű erkölcsfilm, azaz az emberi faj legszánalmasabb elvetettjeinek igazi nyomor, küszködés és szenvedés. A film felvételére és publikálására az Index és az ahhoz tartozó Indavideo anonimitásba bujkáló népirtóinak gátlástalan, kapzsi és befejezetten tömeggyilkos hatású sanomista-parazita cenzúrázó bűncselekményei vezettek. Leplezetlen bűntettek, melyek célpontjában az egész Emberiség, minden népek, kicsinyek és nagyok, fiatalok és öregek. Ahogy előre kijelentetett, az történik: a Sanoma Budapest Zrt. már maga Nagy Babilon; rajta keresztül és mélysötét lelkében megláttatik maga a Rendszer! [Folytatás az oldalon!]
   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu