Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,  rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő),  Bokor Imre (ezredes professzor),  Czike László (közgazdász,  publicista),  Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő,  költő),  EFE Alapítvány,  Fenyvesi Miklós (főszerkesztő,  költő),  Fenyvesi Theresa (író,  tanár,  Echelon-tanú),  Figler Csaba (költő,  újságíró),  Jövőnk. info,  Karancsi Tibor (olajrendőr,  túlélő),  Kozenkay Jenő (kémelhárító),  Kőrösi Imre (OGY-i képviselő,  tényfeltáró),  Lakatos Pál (újságíró,  tényfeltáró),  a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök),  Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő),  Magyar Néppárt és Sebők István (elnök),  Magyar Sors Online és Varga Szibilla,  Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus,  svéd országgyűlési képviselő),  MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök),  Krisztián György (Anglia),  Mónus Áron (matematikus,  író,  tényfeltáró),  Munkáspárt,  Nagy Attila (orvos,  közíró),  Posta Imre (tényfeltáró),  Roma Jogvédő Újságírók,  Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár,  közgazdász),  Szász Lóránt (tudós,  költő),  Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró),  Szeszák Gyula (főügyész,  olajügyész,  túlélő),  Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő),  Torgyán József (miniszter),  Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége),  Választópolgárok Szövetsége,  http://www. valosag. net,  Vanilia,  Wennesz István (tengizi túlélő),  Zsigai Klára (költő,  aktivista),  Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE),  Barna Tibor (KJE),  Gőbl György (KJE) és sokan mások. . .  Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP,  a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak.  Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Filmünk és a Hírháttér belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon,  Balajti László (NBH-igazgató),  Bencze József (országos rendőr-főkapitány),  Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos),  Dávid Ibolya,  Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya),  Draskovics Tibor,  Fehér Zsuzsa,  Ficsor Ádám,  Gergényi Péter,  Gyurcsány Ferenc,  Juhász Gábor (titokminiszter),  Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese),  Kopasz Zsolt (vezető ügyész),  Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró),  Kovács Tamás (legfőbb ügyész),  Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató),  kuruc. info,  Laborcz Sándor (KGB),  Madarász Károly (KFH-igazgató),  Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője,  MAZSIHISZ,  Medgyessy Péter,  Metzinger Éva (jegyző),  Németh Sándor (Hit Gyülekezete),  Orbán Éva,  Orbán Viktor,  Pesty László,  Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista),  RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői,  Szilvásy György,  Szűcs Attila,  Varga Éva (vérügyész),  Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere).        (2009. 11. 10. )

   

Így épül fel egy láncban tömeggyilkos bűnszervezet - Olaszliszka sok százszorosa!

 

2009-11-19.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó ényfeltáró, Echelon-tanú)

Orbán Viktor hiába próbálta magához ragadni a Drágaságot, az Élet Orbán Viktor hiába próbálta magához ragadni a Drágaságot. Az Élet Vize halálra mérgezte, és eltávozott e babiloni fenevadtól.Igyekezvén egészen rövid lenni, leírom, hogy működik egy láncbűnözés, hogyan rajzolódik ki és egyben bukik meg nyilvánosan egy bűnszervezet, hogy onnantól bármely hivatalos személy, aki ezt nem akarja észrevenni, automatikusan a bűnszervezet részévé és fegyházzal büntetendővé váljon:

Példának legyen a Hírháttér egyetlen ügye:

Feljelentések tömegeit küldöm esztendőkön át gyilkosságok, robbantásos ügyek, sorozatgyilkosság, belföldi, 2006-os terrorizmus, nemzetközi terrorizmus, amilyen az indonéz repülőgép 80 fős tömegmészárlása, de minden eltussolásra kerül:

Egészen addig, amíg az egyikbe bele nem írom, hogy ebből elég volt, sok száz hulla lett, meg sem állnak, eközben az elpusztításunkra törnek, ezért szét kell verni Zombor Gábor orbán viktori kecskeméti polgármester, metzinger éva, aki zombor jegyző csicskája és karasz csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettes, azaz mindig, mindent eltussoló bűntársuk fejét. Ekkor szintén mindent eltussolnak, de 100%-ban, ahogy eddig! Ugyanakkor házkutatást, büntető eljárást, elhurcolást, lefoglalásokat - hogy többé semmi ne kerülhessen nyilvánosságra - szerveznek és kezdenek a feljelentő ellen fejszétveréssel fenyegetőzés címén, amiről azonnal kisütik, hogy annak semmi előzménye nem volt, továbbá a feljelentésben semmi vizsgálni vagy érinteni való nem olvasható ezen kívül. Ez szó szerint így történt! Tehát hirtelen meglódul a disznókonda, és egyenest szörnyhalált hal a tengerben, a lejtő legalján.

Hogyan?

Megérkezik a Molnár F. Árpád sokadik-sokadik feljelentése Zombor Gábor polgármesterhez, aki mert bűnöző, mindig is az volt, mint a bűnszervezeti lánc összes többi tagja is, azonnal bűnöző társához, a levélben szintén érintett karasz csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyetteshez fordul. Ezzel küldi tehát tovább metzinger éva jegyzőnek a levelet.

metzinger éva jegyző, aki szintén érintett, elküldi bűntársuknak, karasz csabának, akinek titkos e-mail címe az asztalán hever, hiszen töménytelen bűntettet és eltussolást közösen intéző bűnözők.

karasz csaba rendőrkapitány-helyettes - olvasván, mennyi bűntettet tussolt el, és hány száz ember halt ebbe bele - azonnal feljelentést tesz a bűnbanda vélt védelmében, mégpedig mindent eltussolva, ahogy eddig is közösen tették, és feljelentést téve a feljelentő ellen, azaz ellenem.

Dávid Károly bács-kiskun megyei rendőrfőkapitány - karasz örök főnöke - azonnal ismét belefolyik az ügybe, és elrendelik, hogy az ügy Kecskemétről a közeli Kiskunfélegyházára kerüljön, mondván, hogy saját beosztottaik ott már függetlenek tőlük, azaz saját főnökeiktől.

Kiskunfélegyházán - kézhez véve karaszról, zomborról és bandájáról a tömeggyilkosságokról szóló bizonyítékokat, amik alapján karasznak és társainak az előzetes letartóztatását azonnal el kellene rendelni - azonnal eljárást indítanak, de természetesen nem ellenük, hanem ellenem, a feljelentő ellen, és ügyészhez fordulnak.

Mivel mindenki tömeggyilkos bűnöző, ahol a korlátlan és féktelen bűnözés napi rutin, és a szó szoros értelmében semmiféle gátlás nem létezik, akármilyen súlyú és akárhány áldozattal járó Emberiség-ellenes, alkotmányos rend elleni, terrorista, népirtó stb. életellenes bűntettről van szó, az ügyész - kézhez véve a haverjairól és napi munkatársairól szóló végzetes bizonyítékokat - azonnal jóváhagyja a feljelentő elleni büntető eljárást és házkutatást rendel el a közérdekű bejelentő ellen. Azaz ő is magára gyújtja a házat, és a lángoló épületből többé nem távozik. A bűnözés mindenek előtt!

A világ minden részén elkövetett tömegmészárlásokért összeröffent, közpénzből himpellér bűnszervezet bizonyított létszáma ekkorra már az egy tucat elkövető felé közelít. Ezeket a hatályos törvények szerint - nem beszélve a jog egyenlőségről -, mindet előzetes letartóztatásba kellene helyezni! Mind a bűntettek súlya, mind azok folytatólagos és elszánt elkövetői jellege, mint abszolút tetten ért és nem is leplezett(!) tények, mind az összebeszélés és a bizonyíték-meghamisítás, valamint bizonyítékeltüntetés kockázata ezt FELTÉTLEN KÖTELEZŐVÉ TESZI!

Az eljárás és körülményei stb. miatt részletes, paragrafusok legalább fél tucatjával feljelentést teszek és rendőri védelmet kérek a Kecskemét Városi Ügyészségtől és a főügyészségtől. Erre aztán hónapokon át - minden sürgetés ellenére - sem történik semmi. Viszont:

Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyészeBeidéznek a rendőrségre, ahol közlik, hogy újabb eljárásokat indítottak. Érdeklődnek az anyagi helyzetemről, és arról, miért fürdök hideg vízben, és miért nem fűtök télen, mert az kvázi, illetve gyakorlatilag lehetetlen.

Az ügyészséghez tett feljelentés olyan súlyú, hogy hónapokon át senki nem mer abban írásban ellentmondani. Az természetes, hogy saját maguk és bűnbandáik ellen nem járnak el, hiszen ettől bűnszervezet és ettől is féktelen, mindhalálig gyilkolni szándékú és szándéknyilatkozatú tömeggyilkosok. Sokkal később érkezik a Kecskemét Városi Ügyészség csoportvezető ügyészétől, varga évától egy elutasítás - következetesen nem tisztázott, milyen beadványra -, hogy ez a Molnár még több és több zaklatást is elkövetett ellenük, bántja őket a Molnár, ezért az ellene való eljárást okvetlenül folytatni és kiterjeszteni kell! Ugyanakkor egyetlen feljelentésem tárgyát képező paragrafusra, és a rendőri védelem kérvényezésére egyetlen árva sor vagy betű nem található, hiszen ahhoz szakmai válaszokat kell adni, nyilvánvaló tényekre és paragrafusokra pedig nem léteznek ellenválaszok! Ezért azokról úgy kell tenni, mintha egyáltalán nem léteznének! Így nem marad más, csak az, hogy a Molnár bántja az ártatlan tömeggyilkosokat. varga éva és főnöke, Kecskemét vezető ügyésze, kopasz zsolt pont úgy járt tehát el, ahogyan zombor gábor polgármester utasította el fél évvel korábban és folytatólagosan a Hírháttér összes törvényi felvetéseit, bejelentéseit, feljelentéseit, kérvényeit és ajánlatait!Eckhardt Balázs, a Kecskeméti Televízió Czégé Zsuzsás tömeggyilkosa

Az ügyekben évek óta bűnpártoló Kecskeméti Televízió főszerkesztője, Eckhardt Balázs menekül és bujkál az őt megkereső és a médián keresztül megszólító Hírháttértől, és kamerák előtt újabb baráti megbízásokat kap bűntársától, zombor gábor orbán viktori polgármestertől.

Kovács Tamás legfőbb ügyész és nemzetközi terrorista tömeggyilkosA feljelentő Molnár F. Árpád személyesen fordul Kovács Tamás legfőbb ügyészhez és más bűnszervezetekhez, ahonnan természetesen irodavezetőkhöz továbbítanak mindent, hogy ne saját aláírásukkal bukjanak bele a legfőbb ügyész és más vezető bűntársai. Ezek aztán a legfőbb ügyész utasítására, a legfőbb ügyész és más vezető bűnözők nevében a bűnözés mellett mindhalálig tanúságtétellel mindent rendben találnak, hogy folytatólagos, éppen elkövetés alatt lévő emberölésekben is alájuk beosztott hatóságuk mindent lenyelve a feljelentő ellen feljelentésben való csúnyán viselkedés címén folytassanak tömeggyilkos hatású bűnszervezeti bűnpereket, holott ember nincs, aki ne ránézésre látná, hogy itt mindenki bűnöző, és azért indult a feljelentő ellen büntetőper, folyt házkutatás, történt elhurcolás, zsarolás, megfélemlítés stb., mert ő viszont nem az!

A Hírháttérrel Budapestre megyünk, és a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) főépületében személyesen teszünk feljelentést nemzetközi terrorizmus és támogatása, roma sorozatgyilkosság folytatólagos megszervezése, az összes bejelentés és bejelentési kísérlet eltussolása, a Hírháttér és személyünk ellen bűnszervezetben folytatott diffúzált és kiterjedt üldözés stb. miatt. Mielőtt fogadnának is, nagy cécó előzi meg, aztán úgy tesznek, mintha gőzük sem lenne, kik vagyunk (miközben országszerte felismernek, és az elmúlt talán 80 év egyetlen titkosszolgálati leleplezői vagyunk), és az iszonyú sokadik eltussolás érdekében közlik, hogy tegyünk feljelentést az NBH címére az Interneten, mert most csak - abban a hatalmas épületben - egy irodista áll rendelkezésre tömegmészárlás és nemzetközi terrorizmus-ügyben, ahol az ügyekben összegyűlt halottak száma már több száz. Tehát tegyük meg e-mailben a sok századik feljelentést, melyre hivatalos formában soha a Hírháttér történelme során nem érkezett egyetlen árva válasz sem, hacsak a Hírháttér ezek miatti gyors le-, majd későbbi felkapcsolását nem nevezzük annak.

Íme, aki csak szembesül bármilyen bűnüggyel, mint ez esetben, máris láncszerűen, mint a rabszolgák Steven Spielberg "Amistad" című filmjében, malomkővel zuhan a tengerbe - csakhogy itt lökni sem kell őket, mert ugranak maguktól -, vet véget utolsó esélyeinek is. Máris benne van a rendőrség, az ügyészség kihelyezett és legfőbb szervezete, a lokális és az országos, legfőbb politikai hatalom, a titkosszolgálatok legfőbb és vidéki kirendeltségei (a kecskeméti NBH-val való ugyanilyen háború 10 éve tart(!), zombor és bűnbandája ezeknek félig hivatalosan, karasz csaba kapitányhelyettes rendszeres raporttal teljesen hivatalosan dolgozik!), a teljes média, de nem csak ők...

Orbán Viktor Kecskemétre jön, és úton-útfélen azt hajtogatja, hogy abban az ügyben, a Molnáréban teljes hatósági erővel kell fellépni. Annyira tele vannak a féktelen babiloni bűnözés vérrel telt aranyserlegének minden keresztyént és népet itató tébolyult részegségével, alig leplezetten, hosszasan beszéli el a nyilvánosság előtt is (nevem említése nélkül), mennyire fel kell lépni az ilyenek ellen, mint a Molnár F. Árpád. Eközben is baráti pártfogását fejezi ki az akkorra már minden idők legsúlyosabb bűntetteibe belebukott és előlünk elbujdosott polgármestere, zombor gábor mellett, akiről hosszú hónapok óta csak úgy emlékezik meg a Hírháttér filmjeinek és cikkeinek sora, mint alvezéréről és házi bűnözőjéről. Orbán sem tartja ezt titkolni valónak. Amint zombor tömeggyilkosságba bukik, azonnal az Országházba rendelik szociális érdemeiért kitüntetésre, amint Orbánról bűntetteinek legsúlyosabb filmjei jelennek meg, amik életében megjelentek, Orbán Viktor Kecskemétre látogatva személyesen fejezi ki Zombor Gábornak kiválóságáért és nagyszerűségéért való további elismeréseit és háláját, számítva a további együttműködésére!

De ekkorra már nagyon, nagyon, nagyon sok minden történt. Az ügy régóta ott hever és folyamatosan bombázott vele Barack Obama és stábja, a CIA, az NSA, a putyini FSB, az EUROPOL - amely hivatalosan is válaszolt azzal, hogy konkrét ügyekkel nem ők foglalkoznak, míg a többi kifejezett aknamunkákkal és tettleges cselekmények tömegeivel, melyekről sokat szóltunk -, és számos más állami titkosszolgálat, melyeket úgy belebuktattunk az általuk végig szervezett, védett és pártolt tömeggyilkosságaikba, cigánygyilkosságaikba és nemzetközi, repülőrobbantó terrorizmusaikba, amik már régen evidenssé tették, hogy akit csak megkerestünk, az ezekbe az ügyekbe, mint időzített WTC-kbe, terrorista tömeggyilkosként belebukott, és akinek karrierjét tönkre akarjuk tenni, vagy akit életfogytig tartó fegyházra akarunk juttatni, avagy megöletni, azzal nem kell mást tennünk, csak felkeresni és be- vagy feljelenteni, mi minden történt és mi minden készül. Részletesen, kimerítően halálos precizitással. Halálbiztosan.

Mert a WTC-k evolúciója ez:
       1. Megszervezni egy WTC-tömegmészárlást, de a lakosság még jó ideig nem tudja meg, hogy saját vezetőik szervezték meg saját lakosságuk halomra gyilkolására.
       2. Megszervezni egy WTC-tömegmészárlást, amilyen az indiai Mumbai volt, ahol már két nappal később kiderült, hogy nem csak az indiai rezsim, de az egész világ tudott róla, sőt, már hónapokkal előtte hivatalosan szólt az angol titkosszolgálat, hogy minden idők legnagyobb Indiában végrehajtott terrorcselekmény-sorozata készül.
       3. Megszervezni egy WTC-merényletet, de úgy, hogy - mint a romák elleni sorozatgyilkosságnál volt - már közben, aztán pedig - mint Indonéziát illetően kvázi, más kollapszusokat illetően egészében - már a tömegmészárlások előtt leleplezni, hogy mi készül, aztán a buta és bamba nép orra előtt mindent levezényelve ellenük és tömeges irtásukra, végrehajtani azt.

A jog mindenkire azonos mértékben vonatkozik. Aki másként tesz, börtönbe való! Az olaszliszkai lincselők közül többet életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítéltek, pedig ezekkel a tömeggyilkosokkal szemben
       a) egy rendbeli, nem folytatólagosan, több száz rendbeli emberölésről van szó,
       b) hirtelen felindulásból elkövetett cselekményről van szó (ami gyakorlatilag kizárja az életfogytiglant), míg vargáék előre megfontolt szándékból, különösen aljas indokból és célból, sem eszközökben, sem bűntettekben nem válogatva követtek el mindent,
       c) a tömeges lincselés szintén enyhítő körülmény, szemben a bűnszervezettel, ahol előre terveznek és kíméletlenül hajtanak végre,
       d) az olaszliszkaiak szegények voltak, de karaszék és orbánék közpénzekből kapták és kapják fizetésüket, a nép nyakán annak tömeggyilkos hóhéraiként élősködve, mint a legveszélyesebb paraziták,
       e) megbánást az olaszliszkaiak tanúsítottak, viszont karaszék minden lépésben egyértelművé tették, hogy mindörökkön örökké a tömeggyilkos folytatólagos bűnözés mellett maradnak(!), és soha nem hagyják abba(!),
       f) Olaszliszkán nincsenek meg a tettesek, amit a bíróság elismert, ennek ellenére három életfogytiglant is kiosztottak(!); ezek viszont folytatólagosan aláírták egységszándékban elkövetett, paragrafusokban és irtózatosan széles bűntetteiket! Az elkövetőket keresni sem kell, hiszen maguk írtak alá minden alkalommal!

Ne kerüljék el az igazságszolgáltatást. Az államnak meg kell torolnia bűntetteiket! Ha Olaszliszka kisstílű huligánjainak ez jár, akkor a magyar történelem példátlan rosszindulatú és tömeggyilkos élősködő parazitái ne csak életfogytig tartó fegyházbüntetéssel bűnhődjenek! Az Állam Maga roppantsa össze gerincüket, agyukat és bordáikat!

Gyertek csak, halottak! Jöjjetek, zombik!

A kapcsolódó irodalomtengeréből:
2009-10-31. - Horrorpillanatok kerge kurva varga éva csoportvezető ügyészbűnöző életfogytos bűnszervezeti bűntetteinek okaiból /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-10-31. - Tömegmészárlásokért zihál a kecskeméti ügyészség - Nyílt levéllel kopasz zsoltnak, kecskemét vezető ügyészének /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-10-20. - HÍRHÁTTÉR TV: Feljelentés és Bizonyító Törvényi Vádbeszéd Gyurcsány Ferenc és társai, a teljes 2006-os rendőri állomány, továbbá a média számos személye (konkrét esetekben életfogytig tartó) fegyházbüntetésére! /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: David Julyan/ (Film, 83 perc)
2009-10-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Index és Origó, terrorizmus és szájba szarás /Tánczos Krisztina (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/ (Film, 32 perc)
2009-10-07. - HÍRHÁTTÉR TV: Ügynökhullám totális pusztításért - Hogyan fogjunk ügynököket? /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró)/ /Zene: Molnár F. Árpád/ (Film, 26 perc)
2009-10-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Rendőri védelem csak bűnözőknek - Tatárszentgyörgy, Elter Zsanett és a Hírháttér /Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: Elliot Goldenthal: Libera Me/ (Film, 13 perc)
2009-09-27. - A tömeggyilkos terroristák alkotmányos rend elleni bűntettei a Hírháttér felszámolására /Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-09-27. - Tényfeltárás a Hatalom irányításának szerepéről, a Rendszer látszat-igazságszolgáltatási működéséről /Tánczos Krisztina (emberjogvédő, gazdasági elemző, Echelon-tanú)/
2009-09-23. -HÍRHÁTTÉR TV: A cigánygyilkosságok szervezői háborúban a Molnár F. Árpád ellen /Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ (Film, 44 perc)
2009-09-23. - Egy politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú újságíró - a politika és a titkosszolgálati terrorista bűnszervezet megbízásából elkövetett - gyalázatos meghurcoltatásáról /Tánczos Krisztina (emberjogvédő, újságíró, Echelon-tanú)/
2009-09-21. -HÍRHÁTTÉR TV: Házkutatás, lefoglalások, elhurcolás - Állami háború a Hírháttér és a Molnár F. Árpád ellen /Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/ (Film, 42 perc)
2009-09-21. - A MAZSIHISZ-hez fordult a Hírháttér magyarországi újságíróüldözés és a romák elleni állami sorozatgyilkosság ügyeiben /Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-09-17. - Egyedülálló tényfeltárás! A romák elleni sorozatgyilkosság fegyházzal büntetendő állami elkövetőinek halállistája, a letartóztatásukhoz szükséges vádbeszéddel /Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-09-16. - Molnár F. Árpád első és leleplező cikke, mióta a politikai és titkosszolgálati terrorista bűnszervezet elhurcolta
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-09-11. - Háborúban Putyinnal és a KGB-vel - Molnár F. Árpád publikus KGB-botrányai Kecskeméten és...
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-09-08. - Bosszúhadjáratot hirdetünk Vlagyimir Putyin és bandája ellen /Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-09-01. - Kettős leleplezés! A cigányok elleni állami sorozatgyilkosságról a Molnár F. Árpáddal egy időben egy ismeretlen személy dokumentumokat borított /Molnár F. Árpád (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
2009-08-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Leleplezés: A romagyilkosságok állami tömegmészárlások /Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/ /Zene: Molnár F. Árpád: A Halálról indítva és titkon most (K.9)/ (Film, 12 perc)

Stb., stb., stb...

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b. ,  fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Sr. Georgette Musambi Kefa: Father (Adoráció Kongóból)2009-11-18. - HÍRHÁTTÉR TV és Rádió:
Az ismeretek a totális szemléletváltáshoz vezetnek -
Hatalmak alatt az emberi faj
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén (keresztény) emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú), Tibor (üzletember, vállalkozó)
és Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

Balra Soós József mintegy "Gondolkodó" szoborral, jobbra Molnár F. Árpád, keresztül és háttérben a HAARP-pal./Zene: Sr. Georgette Musambi Kefa (kongói)/
(Film, 20 perc)
Tartalom: A kongói Musambi Kefa adorációs dallamai társaságában hárman beszélgetünk az elmeprogramozás és az Echelon ismerete miatt bekövetkező gyökeres és elkerülhetetlen világszemlélet-váltásról, aztán arról, vajon a Legfőbb Hatalom milyen életvitelt vár el tőlünk. Milyen iskolát és karriert érdemes választanunk? Vagyon és adakozás. Az Emberiség trónfosztása. Szólunk ezen közben a Marian Cozma-gyilkosságról, Heller Ágnes filozófus gondolatairól, az egykori Fókuszos, majd kormányszóvivővé züllött Batiz Andrásról, továbbá a külföldön élő magyarság intellektuális minőségéről. Jézus mellett érintjük Gábrielt és Keresztelő Jánost is.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
XVI. Benedek Pápa a szegények városában, Rómában dicsőségben, pompában, kacatokkal körülvéve.2009-11-21. -
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ:
Keresztyén boxoló papokról, temetésről, bálványimádásról
/Ajtai István Márton (keresztyén ökölvívó) -
Molnár F. Árpád (keresztyén emberjogvédő)/

/Zene: Nancy Ajram (libanoni)/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban,
vagy töltse le (jobb klikk, majd mentés más néven) MP3-ban!)

Tartalom: Ajtai István Márton, a Kiskunfélegyházi Ökölvívó Sport Egyesület bokszolójának második műsorát hallhatják. Zenei aláfestésként Libanon talán leghíresebb énekesnője, Nancy Ajram kiváló dallamai szólnak. Az ökölvívó Ajtai most papokról, temetésről és bálványimádásról fog szólni, a Tízparancsolat és a Máté Evangéliuma 23. Része Verseiből való felolvasással.
KLIKK az oldalra! (7 perc MP3)
(Meghallgatható és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu