Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

HÍRHÁTTÉR TV: Index és Origó,
terrorizmus és szájba szarás

A filmben elhangzottak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.10.09.)
 

Juhász Gábor titokminiszter
A képen Juhász Gábor új titokminiszter. Miután a Hírháttér által kifizetett tárhely szolgáltató értesítette a Hírháttért, hogy a terrorista- és tömeggyilkosság-ellenességünk nem kívánatos a Magyar Köztársaság területén (ugyanis a magyar állam üldözi az ilyet), az NBH központi számát hívva közvetlen beavatkozást kértünk Balajti László NBH-igazgató felé üzenve. A magyar állam cigányok elleni sorozatgyilkosságait támogatni váltig nem hajlandó Hírháttér ezt követően bizonyítékokkal tett nemzetközi feljelentést többek között a "magyar" katonai és más külföldi titkosszolgálatoknál a magyar állam szervezett terrorizmusa, tömegmészárlásai és a népirtáshoz társulni nem hajlandó keresztyén emberjogvédők elleni életveszélyes és folytatólagos bűnszervezeti fellépések elhárítására.

2009-10-14.
Tánczos Krisztina (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom:
Filmünk témájához az utolsó lökést az adta, hogy egy magyarországi tárhelyszolgáltató (ahol a Hírháttér előre kifizetett tárhellyel rendelkezik, tehát eme tárhelyszolgáltató) bűnöző ügyvédje azt javasolta: mivel a Hírháttér nem támogatja a 2006-os sortüzeket és koncepciós pereket, a népirtást, a cigányok elleni állami mészárlásokat és a nemzetközi terrorizmust, sőt, elsőként leplezett le egy sor ilyen bűnszervezeti bűntettet, így a leghelyesebb betiltani, mert rosszul érzik magukat az állami, sortüzes és sorozatgyilkos terrorista, lebukott, csak megfelelő háttér híján még előzetesbe nem helyezett elkövetők.

Az Origo Zrt. által üzemeltetett Videa videómegosztó kiemelkedő abban, ahogy a népirtásokat helytelenítő, az életellenes bűntetteket és a népirtást elutasító műsorokat és filmeket üldözi és törli, miközben a nyers pornót és a vulgáris, obszcén szexuális, szájba szarásos moslékot ismeretlen feltöltők részéről ömleszti. Az Origóhoz és annak főszerkesztőjéhez, Weyer Balázshoz hiába fordultunk életmentő filmjeink védelmében: a nagyfejű pornó és népirtó bűnözés tucat egy darab embereire jellemző módon még csak nem is válaszolt! Tényfeltárásainkat elhallgatták a romák elleni sorozatgyilkosságtól a lakosság elleni titkosszolgálati bűnöző módszereken át az indonéz repülőrobbantásig. A hullák törvényszerűen szaporodnak, üldözésünkhöz a maffiának (mely az állam) minden segítséget megadnak, az állami hírzárlatot ideális népirtó bűnpártolókként követik.

Szükséges-e nekünk, keresztyéneknek ezekhez az idegen lelkű, RTL Klubosan hazaáruló, megszállott tömeggyilkos népirtó terrorista antikrisztusokhoz alkalmazkodnunk, és az Élet betiltóihoz idomulva lecserélni az ingyenes emberjogi és életvédelmet az Origós, Weyer Balázsos és Indexes szájba szarásra? Azaz van-e és legyen-e a tömeggyilkos Júdásfajon kívül is élet? Vagy dögöljön meg minden magyar ott, ahol van, aki pedig nem hajlandó, kergessük el, csukjuk le, sortüzeljük le és öljük meg?

Hallhatnak még a Hír tv-s Krakkó Ákos elleni Draskovics Tibor és társai által szervezett bűnszervezeti akcióról.

Filmünk legfőbb újdonsága, hogy most először láthatják együtt Tánczos Krisztinát, Soós Józsefet (Kárpáti Magyar) és Molnár F. Árpádot.

Ha itt nem indul, alatta bármelyik lejátszón megtekintheti!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

Tánczos Krisztina, Molnár F. Árpád és Soós József (Kárpáti Magyar)Tényfeltárók:
Tánczos Krisztina,
Soós József és
Molnár F. Árpád

Zene:
Ligeti György: Lux Aeterna

A filmben előforduló személyek:
Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök), Báthory Erzsébet, Bene László, Csányi Sándor (OTP-igazgató), Draskovics Tibor és Bencze József életfogytos terroristákDraskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter), Elter Zsanett (politikai üldözött, REBISZ-áldozat), Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Krakkó Ákos (Hír tv), Jézus Krisztus, Lamperth Mónika, Medgyessy Péter, Orbán Viktor, Pintér Sándor (volt belügyminiszter), Vlagyimir Putyin (orosz elnök), Rudi Zoltán (volt MTV-elnök, az MTV Stratégiatervezési- és kommunikációs igazgatója), Sátán (Ördög, Őskígyó, Lucifer), Szilvásy György, Tasnádi Péter (vállalkozó), Weyer Balázs (Origo főszerkesztője), Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)

Felvétel: 2009 október 10., Kecskemét
Készült: 2009 október 13., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

 

Filmünket itt is láthatja!
(A lejátszó alján, a "Vimeo" felirattól balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Ide kattintva saját gépére letöltheti az "Index és Origó" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfajzataival szemben!
(Film, 32 perc)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Csorba Róbert 27, kisfia 5 évesen lett állami gyilkosság áldozata Tatárszentgyörgyön2009-10-12. -
HÍRHÁTTÉR TV: Állami cigánygyilkosságok - Hírháttér-film Tatárszentgyörgyre
/Soós József (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/Soós József és Molnár F. Árpád a tatárszentgyörgyi állami kettős gyilkosság áldozatai családjának és a településnek ajánlja a legújabb Hírháttér-filmet
/Zene: Molnár F. Árpád és Ligeti György/
(Film, 22 perc)
Tartalom: A bátor és tehetséges titán, Soós József a szintén keresztyén emberjogvédő Molnár F. Árpáddal a romák elleni állami gyilkosságsorozat e filmjét a 27 éves tatárszentgyörgyi áldozat, Csorba Róbert és 5 éves, szintén meggyilkolt kisfia, Robi emlékének, továbbá a Csorba családnak és Tatárszentgyörgy lakosainak ajánlja. A magyarság rekordtényfeltáró - és ekképpen is Tervezett - médiuma, a Hírháttér a nemzetközi globalista sötétség világába, és a Hírháttér szerkesztőinek súlyos állami üldözésekkel halmozott harcaiba is bepillantást nyerhetnek, ahol az állam szemétre és kárhozatra predesztinált fenevadjai és lakájai azt kérik számon és követelik tőlünk, hogy miért nem hallgatjuk el gumilövedékes és sörétes sortüzeiket, csonttöréseiket, emberöléseiket, felnőtt- és gyermekgyilkosságaikat, féktelen rendőri-, politikusi- és titkosszolgálati bűnözésüket, alkotmányos rend elleni életfogytos bűntetteiket, népirtásaikat, külföldi, tömeggyilkos terrorcselekményeiket, üldözésünket, ellenünk folytatott és egyre növekvő, csillagászati összegekbe kerülő, bohózatba illő bűnszervezeti koncepciós eljárásaikat, és miért nem távozunk az országból, ha egyszer nem vagyunk terrorista gyermek-tömeggyilkosok. Ismét sűrű, nyugtalanító, sok-sok tanulságot adó, háborgó lelket ébresztő, a profik számára megint csak itt lelhető ismereteket elhelyező Hírháttér-filmet láthatnak.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Molnár F. Árpád2009-10-15. -
Hol voltak a "megmondóemberek"? A válasz gerince: mindig is ügynökök voltak, akik elhallgatták és megölték a valódi tényfeltárókat
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: Most is az állam szolgálatában állnak, csak éppen élesebb bírálattal élve egyik vagy másik párt, avagy a rendszer már leleplezett, általuk viszont korábban mindig is elhallgatott bűnözésének, ügyeinek és módszereinek kritizálásával. (...) ...a legtöbb ügynököt sosem íratják alá, hanem szolgáltatják. (...) Aki azokról beszélt, azt szó szerint a világ minden országából kivetették, üldözték és megölték. (...) Ugyanis a titkosszolgálatok egyek az egész Földön, és aki az egyik helyen beavatásra kerül, menjen bárhová a Földön, a titkosszolgálatok kapcsolatba fognak vele lépni (...). (...) ...a tényfeltárás viszont egész életmódot követel: aki ezt választja, az bármikor börtönbe, kórházba, temetőbe kerülhet. (...) A teljes nyugati világrendszer összefogott ellenem, ami miatt pl. megesett, hogy a háború szélén álló Iraq titkosszolgálata keresett meg azzal, úgymond "disszidáljak" hozzájuk, és ők átveszik a közben hatalmasra duzzadt hang- és videoanyagot, valamint dokumentumokat Orbán Viktor, Pintér Sándor, Medgyessy Péter, a magyar állami és Európai Uniós, valamint a Bush-féle amerikai népirtó terrorista bűnözésről, és betesznek az iraqi tévébe. (...) Saddam Hussein a legnagyobbat bukta...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu