Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

HÍRHÁTTÉR TV: Állami cigánygyilkosságok - Hírháttér-film Tatárszentgyörgyre


 

A filmben elhangzottak közérdekű bejelentések, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így filmünk és annak stábja bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.10.09.)
 

Csorba Róbert 27, kisfia 5 évesen lett politikai gyilkosság áldozata Tatárszentgyörgyön
A tatárszentgyörgyi állampolitikai kettős gyilkosság (Csorba Róbert (27) és fia (5)) feltűnően illeszkedik az állami gyilkosságsorozat kirakójába. Molnár F. Árpád annak idején elmondta: szóltak neki arról, hogy sorozatgyilkosság lesz. A kormány és a titkosszolgálatok nem csak nem voltak kíváncsiak semmire, de teljes médiacenzúra mellett üldözés alá is vették, nehogy bármi kiderüljön. A sorozatgyilkosság végrehajtó vezetője kitüntetett nemzetközi védelemben állt.

2009-10-07.
Soós József (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom:
Soós József és Molnár F. Árpád a tatárszentgyörgyi állami kettős gyilkosság áldozatai családjának és a településnek ajánlja a legújabb Hírháttér-filmetA bátor és tehetséges titán, Soós József a szintén keresztyén emberjogvédő Molnár F. Árpáddal a romák elleni állami gyilkosságsorozat e filmjét a 27 éves tatárszentgyörgyi áldozat, Csorba Róbert és 5 éves, szintén meggyilkolt fia, Robi emlékének, továbbá a Csorba családnak és Tatárszentgyörgy lakosainak ajánlja. A magyarság rekordtényfeltáró - és ekképpen is Tervezett - médiuma, a Hírháttér a nemzetközi globalista sötétség világába, és a Hírháttér szerkesztőinek súlyos állami üldözésekkel halmozott harcaiba is bepillantást nyerhetnek, ahol az állam szemétre és kárhozatra predesztinált fenevadjai és lakájai azt kérik számon és követelik tőlünk, hogy miért nem hallgatjuk el gumilövedékes és sörétes sortüzeiket, csonttöréseiket, emberöléseiket, felnőtt- és gyermekgyilkosságaikat, féktelen rendőri-, politikusi- és titkosszolgálati bűnözésüket, alkotmányos rend elleni életfogytos bűntetteiket, népirtásaikat, külföldi, tömeggyilkos terrorcselekményeiket, üldözésünket, ellenünk folytatott és egyre növekvő, csillagászati összegekbe kerülő, bohózatba illő bűnszervezeti koncepciós eljárásaikat, és miért nem távozunk az országból, ha egyszer nem vagyunk terrorista gyermek-tömeggyilkosok. Ismét sűrű, nyugtalanító, sok-sok tanulságot adó, háborgó lelket ébresztő, a profik számára megint csak itt lelhető ismereteket elhelyező Hírháttér-filmet láthatnak.

Ha itt nem indul, alatta bármelyik lejátszón megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
 

Tényfeltárók:
Soós József és
Molnár F. Árpád

Zene:
1.
Molnár F. Árpád: Fokozatos kibontakozások
2. Ligeti György: Requiem

Közreműködött:
Tánczos Krisztina

Egyes fotómontázsok:
Molnár F. Árpád

Operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz)

A filmben előforduló személyek:
Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök), Balogh Mária (a kislétai politikai gyilkosság áldozata (†45)), Bánáti János (Magyar Ügyvédi Kamara elnöke (MÜK)), Bencze József (országos rendőrfőkapitány, volt VPOP-parancsnok), Boross Tamás, Csorba Róbert és 5 éves fia (az tatárszentgyörgyi állami kettős gyilkosság áldozatai), Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitánya), Demszky Gábor (Budapest SZDSZ-es 4-es metró polgármestere), Draskovics Tibor (igazságügyi és rendészeti miniszter), Elter Zsanett (politikai üldözött, REBISZ-áldozat), Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (bűnügyi igazgató, Kecskemét), Kolompár Orbán, Korda György (énekes, színész), Kovács Tamás (legfőbb ügyész (LÜ), Kovácsics Ferenc (vezérőrnagy, Katonai Biztonsági Hivatal (KBH)), Jézus Krisztus, Lázár János (Fideszes országgyűlési képviselő), Madarász Károly (Katonai Felderítő Hivatal (KFH), Ratko Mladić (szerb háborús bűnös), Barack Obama (USA-elnök), Orbán Viktor (volt miniszterelnök), Pesty László (Hír tv, Magyar Nemzet, Kövér László foglalkoztatás), Sátán (Ördög, Őskígyó, Lucifer), Stefán Géza (KBH), Széles Gábor (Echo tv, Magyar Hírlap), Szilvásy György, Tasnádi Péter (vállalkozó), Veér András (OPNI tömeggyilkos professzor), Zombor Gábor (Kecskemét Fideszes polgármestere)

Hangeffektusok és Rendezte:
Molnár F. Árpád (emberjogvédő, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)

Felvétel: 2009 október 10., Kecskemét
Készült: 2009 október 11-12., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Ide kattintva saját gépére letöltheti az "Állami cigánygyilkosságok" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfajzataival szemben!
(Film, 22 perc)

 

Filmünket itt is láthatja!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó alján, a "Vimeo" felirattól balra kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Ide is klikkelhet!
(A jobb alsó ikonra kattintva tud teljes képernyőre váltani!)

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Echelon-lord(ok) - a láthatatlanul is belülről ismert illuminátusok2009-10-10. -
Titkos történelem
/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Részlet: ...a küszöbön álló új világkormány a Föld összes társadalma felett a totális irányítást megszerezte! A mostani történelmi folyamatok, melyek már elkezdődtek, visszafordíthatatlanok; a társadalom széles köre előtt titokban, rejtve zajlottak le. Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicistaÉppen úgy, ahogy az 1988-1991 közötti események is. Mire a lakosság nagy többsége ráeszmélt arra, hogy megváltozott körülötte a világ, már régen késő volt, és a folyamatok végbementek! Jelen pillanatban egy sokkal nagyobb eseménysorozattal állunk szemben, mert az összes európai ország elveszítette a teljes függetlenségét és szabadságát (...). (...) Hamarosan eljön az ideje annak, hogy a titokzatos Nagy Babilon, és a háttérhatalmi technológiák megmutassák magukat, és széles társadalmi körökben is nyilvánvalókká váljanak.

 

Következő cikk:
Tánczos Krisztina, Molnár F. Árpád és Soós József (Kárpáti Magyar)2009-10-14. -
HÍRHÁTTÉR TV: Index és Origó, terrorizmus és szájba szarás
/Tánczos Krisztina (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Ligeti György: Lux Aeterna/
(Film, 32 perc)
Tartalom (bővebben az oldalon): Filmünk témájához az utolsó lökést az adta, hogy egy magyarországi tárhelyszolgáltató (ahol a Hírháttér előre kifizetett tárhellyel rendelkezik, tehát eme tárhelyszolgáltató) bűnöző ügyvédje azt javasolta: mivel a Hírháttér nem támogatja a 2006-os sortüzektől a cigányok elleni állami mészárlásokat és a nemzetközi terrorizmust, sőt, elsőként leplezett le egy sor ilyen bűnszervezeti bűntettet, így a leghelyesebb betiltani. Továbbá: Az Origo Zrt. által üzemeltetett Videa videómegosztó kiemelkedő abban, ahogy a népirtásokat helytelenítő, az életellenes bűntetteket elutasító filmeket törli, miközben az ismeretlen tulajdonosi vulgáris, obszcén szexuális, szájba szarásos moslékot ismeretlen feltöltők részéről ömleszti. Az Origóhoz és annak főszerkesztőjéhez, Weyer Balázshoz hiába fordultunk életmentő filmjeink védelmében: a nagyfejű pornó és népirtó bűnözés tucat egy darab embereire jellemző módon még csak nem is válaszolt! Tényfeltárásainkat elhallgatták a romák elleni sorozatgyilkosságtól a lakosság elleni titkosszolgálati bűnöző módszereken át az indonéz repülőrobbantásig. A hullák törvényszerűen szaporodnak. Hallhatnak még a Hír tv-s Krakkó Ákos elleni Draskovics Tibor és társai által szervezett bűnszervezeti akcióról.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu