Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Betiltott filmjeinkhez: KLIKK!       Sikerfilmjeinkhez: KLIKK!       Legsikeresebb Hírháttér Rádiós műsoraink: KLIKK!       Siker- és slágercikkeinkhez: KLIKK!

Titkos történelem

 


2009-10-10.
Soós József (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú)

A kirakós játék utolsó eleme is beillesztve!

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét és Hallgatóját. A VILÁGRENDSZER-REFORM a következő téma, melyet kicsit részletesebben szeretnénk a Kedves Olvasónak bemutatni. Elmondjuk, hogy HOGYAN, MIKÉPPEN zajlott le, és zajlik még ebben a pillanatban is az a folyamat, mellyel a küszöbön álló ÚJ VILÁGKORMÁNY a Föld összes társadalma felett a TOTÁLIS IRÁNYÍTÁST megszerezte!

A mostani TÖRTÉNELMI FOLYAMATOK, melyek már elkezdődtek, visszafordíthatatlanok; a TÁRSADALOM SZÉLES KÖRE előtt TITOKBAN, rejtve zajlottak le. Éppen úgy, ahogy az 1988-1991 közötti események is. Mire a lakosság nagy többsége ráeszmélt arra, hogy MEGVÁLTOZOTT KÖRÜLÖTTE A VILÁG, már régen késő volt, és a folyamatok végbementek!

Jelen pillanatban egy sokkal nagyobb eseménysorozattal állunk szemben, mert az ÖSSZES EURÓPAI ország elveszítette a TELJES FÜGGETLENSÉGÉT és SZABADSÁGÁT, be lett olvasztva egy hatalmas KIRAKÓS JÁTÉKBA a kontinens valamennyi országa. Ezzel feladva teljes illetve a részleges ÖNÁLLÓSÁGÁT (is), mely valójában soha nem is létezett. A GAZDASÁGI és a TÁRSADALMI rendszer már készen áll a KÖZPONTI IRÁNYÍTÁSRA; éppen ezért lettek ÖSSZEVONVA, UNIÓS HALMAZOKBA CSOPORTOSÍTVA a kontinensek országai. Éppen ez a folyamat kezdődött meg az ÁZSIAI kontinensen is: itt az első lépéseket a KÉT KÓREA EGYESÍTÉSÉNEK ELSŐ LÉPÉSEI jelentik, mely induló pontja a további ázsiai eseménysorozatnak. NEM VÉLETLENÜL ENYHÜLT MEG SOK SOK ÉVTIZED UTÁN A KOMMUNISTA ÉSZAK-KÓREA, mert hamarosan a VÁLTOZÁSOKAT már szemmel látható módon fogja mindenki érzékelni még itt Európában is!

Echelon-lord(ok) - a láthatatlanul is belülről ismert illuminátusokA RENDSZERREFORM lényege az, hogy az EMBERISÉGET FELKÉSZÍTSÉK a közelgő VILÁGKORMÁNY MŰKÖDÉSBE LÉPÉSÉRE, illetve a társadalmakat szembesítsék azzal a hatalmas traumával, amely az ELMEIRÁNYÍTÓ ECHELON-technológiák megismertetésével jár. Hamarosan eljön az ideje annak, hogy a TITOKZATOS NAGY BABILON, és a HÁTTÉRHATALMI TECHNOLÓGIÁK megmutassák magukat, és széles társadalmi körökben is nyilvánvalókká váljanak. Ma még TITOK, és sokan nem is tudnak róla, akik pedig ismerik a létezését, SEMMIT SEM MERNEK ELMONDANI RÓLA; így a nemzeteket feláldozzák, és védtelenül, magatehetetlenül a RENDSZERNEK odadobják!

Amikről mi írunk itt, azok a LEGSÖTÉTEBB ÁLLAMTITKOKAT képviselik, és REJTVE vannak tartva a nagy sokaság elől. Álmukban sem feltételeznék az emberek, hogy milyen szörnyűséges dolgok zajlanak le a színfalak mögött, és hogy milyen módon működik a Világrendszer! De egyre szélesebb társadalmi körökben válik nyilvánvalóvá az, hogy a TECHNIKAI VÍVMÁNYOK milyen szörnyűséges fegyverként is felhasználhatók az emberek ellen. Napról-napra többen, egyre többen kezdenek tudatára ébredni annak, amit mi itt elmondunk, leírunk a Kedves Nézőinknek, Hallgatóknak.

Az a TÉNY, hogy ELKERÜLHETETLENÜL is ki fog derülni az igazság, önmagában előidézi a RENDSZERREFORMOT, de ezt szabályozott keretek között szeretné a HÁTTÉRHATALOM véghezvinni! Annak ellenére, hogy ezek a szörnyűségek mindenki számára ismertekké váltak/válnak a közeljövőben, semmit nem változtat az emberiség viselkedésén, sőt, még többen fogják imádni a FENEVADAT és a RENDSZERÉT, mely mára már teljesen kiépült, csak még NYÍLTAN NEM VÁLLALTA FÖL EGYETLEN EGY POLITIKAI TÖMB SEM, és a MÉDIA is mélyen hallgat róla!

A MAGYARSÁGNAK ez hatalmas FELEMELKEDÉSI pont lehetne, hogy van itt a Kárpát-medencében egy olyan MÉDIA, mely először, és MAGYAR NYELVEN lett publikálva, széles társadalmi köröknek hozzáférhető módon nyilvánosságra hozva a TITOKZATOS NAGY BABILON és az ÚJ VILÁGRENDSZER LÉTEZÉSÉT!!! GYÚJTÓPONT, AZ IGAZSÁG LÁNGJA EZ, és a magyarságnak nem szabadna eldobni magától a lehetőséget, hogy ezzel a többi nemzet fölébe kerekedjen ERKÖLCSI, MORÁLIS emberi értékrendekből!!! Kizárólag az ISTENNEK tetsző módon, az emberiség szolgálatába állva! Mindenkinél nagyobb lehetne a magyar, ha a lehetőséget nem vetné el magától. De sajnálatos módon a 15 millió magyar közül egy sem akad a HÍRHÁTTÉR keretein kívül, aki ezt az ügyet felkarolná, és győzelemre vinné!

BABILON FALAIT rázzuk, és le fogjuk dönteni a HAZUGSÁG FALÁT, mely hosszú évtizedeken keresztül rányomta bélyegét az összes társadalomra. Szomorú azt látnom, hogy ezt a nemzetet a LASSÚ KÍNHALÁLRA jutatták, és sikerült nekik, mert olyan mértékben szétzúzták a maradék ERKÖLCSÖT és emberi tisztességet is!

Az egy kisebb csoda, hogy ez a nép még ilyen formában is létezni tud, de felszámolás alatt van, és folyamatosan minden irányból a GÚNY, a MEGVETÉS, a GYŰLÖLET célpontjaivá lettek!

Neked üzenem, te MOCSKOS FÉREG, EMBERISÉG-ELLENES JÚDÁS PATKÁNY Robert Fico, Jan Slota, hogy az általatok elkövetett GAZSÁGOKÉRT meg fogjátok kapni a méltó büntetéseteket! EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖZŐK VAGYTOK, egyenlő módon irtjátok a saját kicsiny nemzetetek és a magyarok nemzetét is, melyek súlyos bűnök, és HALÁL a fizetség!!! Ahogy már megelőzően megírtam: NEKED NINCS JOGOD, TE SZARHÁZI PATKÁNY ARRA, HOGY TILALOM ALÁ TEDD, ki milyen nyelven szólaljon meg! Az engem nem érdekel, ha eljátszátok a színházat, és a MÉDIÁNAK adtok TÉMÁT arra, hogy az embereket szórakoztassák! DE neked nincs jogod megtiltani semmit a SZLOVÁK, de a MAGYAR ajkú embereknek sem!!!!! FÉREG SZARHÁZI FEHÉRGALLÉROS PATKÁNY BŰNÖZŐ PSZIHOPATA ÁLLAT VAGY; ezt láthatnád, ha belenéznél a tükörbe reggel mosakodás közben, de nem ezt látod, mert annyira szétzúzták az agyadat az ECHELON-technológiák által!!!

Mindenki számára világos és érthető legyen: MINDEGY, HOGY HOL, MELYIK ORSZÁGBAN ÉL, MILYEN ÁLLAMPOLGÁRSÁG SZEREPEL A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁBAN, mert ugyanannak a RENDSZERNEK a rabszolgája, bárhol éljen a világban.

Arról már adtunk műsort, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy az EMBER SZERVEZETÉBE különböző MESTERSÉGES VÍRUSOKAT, és ami még ennél is szörnyűbb, nanotechnológiás chipeket helyezzenek! Egy ártalmatlannak tűnő VÉDŐOLTÁS, vagy akár élelmiszer formájában az ÁSVÁNYVÍZZEL is a szervezetbe juttatható bármilyen MIKROCHIP!!! Így RABSZOLGA vagy, élj a világ bármely részében.

Ezekre a szörnyűségekre készítik most fel az emberiséget éppen, ez a küszöbön lévő VILÁGREFORM lényege, mely ÁTVEZETI az emberiséget a jelenlegi világból az ÚJ TÁRSADALMI BERENDEZKEDÉSBE!!!

A GAZDASÁGI-politikai-katonai "reform" már a vége felé halad; itt, Európában már le van osztva mindenki és minden, mi lényeges és fontos volt. A HATALMI TÉNYEZŐK már el lettek döntve; a kocka el van vetve!

De az embereknek a TUDATÁRA kell hozni ezeket a dolgokat; szépen, folyamatosan fog ez véghezmenni.

Ami pedig szintén az ECHELON-rendszerek létezését bizonyítja, hogy SENKI SEM FOG LÁZADNI ELLENE, éppen úgy "kezes bárány" módra fog a nagy sokaság viselkedni, mint ahogy annak a tudatával sem foglalkozik, hogy MINDEN BE VAN KAMERÁZVA, és MINDENT FIGYELNEK!!! Úgy kezeli ezeket a dolgokat, mintha ez TERMÉSZETES LENNE, pedig nem az, de CSELEKVŐKÉPTELENRE VAN ÁLLÍTVA a nép.

Egyéb más TÖRTÉNELMI SÚLYÚ és NEMZETGYALÁZÓ DOLGOKBAN is TELJES CSELEKVŐ KÉPTELENÉG van "bekapcsolva"; ennek a következménye, hogy bár mindenki tudatában van sok szörnyűséges IGAZSÁGTALANSÁGNAK, mégsem tesz semmit az ügy érdekében! Magától nem fog megoldódni semmi sem!

Így vérlázító az a HAZUGSÁG, mely szánalmas módon elhangzik nap mint nap a JOBBIK párt vezetői szájából (akik közül egyébként sokan tudatában vannak a HÁTTÉRHATALOMNAK, és beszervezett ÜGYNÖK-patkányok), hogy "Magyarország a magyaroké!"

Marian Cosma sportoló MEGGYILKOLÁSA: egy teljesen Echelonnal előidézett KONFLIKTUSHELYZET, melyből a sportoló áldozatként került ki! De a Roma elkövetők is csak FELHASZNÁLT PANELEK voltak az eseményláncolatban!

REPÜLŐGÉP KATASZTRÓFÁK, melyek sok sok áldozattal járnak, és hetekig adnak TÉMÁT a MÉDIÁNAK, melyek egyúttal nézettséget és FIGYELEMELTERELÉST is eredményeznek!!!

MESTERSÉGES VÍRUSOK, melyek alattomosan tizedelik a lakosságot, és ezzel manipulálják a népességarányokat!

Sorolhatnánk hosszú-hosszú ideig, mert a HÁTTÉRHATALOMNAK szinte minden lépése, mozdulata EMBERISÉG-ELLENES BŰNÖKHÖZ VEZET! Tisztelt Olvasó: ne hidd azt, hogy TE kivétel vagy, és téged nem fognak bántani; ez olyan, mint az OROSZ RULETT: bizonytalan kimenetelű, és minden pillanatban az ÉLETED VAN KITÉVE A VESZÉLYNEK!!! Éppen ezért lenne MINDENNÉL FONTOSABB, HOGY EZEKKEL A DOLGOKKAL MINDENKI TISZTÁBAN LEGYEN, mert ezen ismeretek birtokában sokkal kézenfekvőbb mindenki számára, hogy a TEREMTŐ ISTENBE helyezze a BIZALMÁT, HITÉT, és megmentést reméljen az ATYÁTÓL, természetesen akkor, ha EGYSÉGBEN CSELEKSZIK A MINDENHATÓVAL!

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009 szeptember 22.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-10-10. -
Megérte? Ezt akartad? (A Munkáspárt felsorolása: 20 éve és ma)
/Magyar Kommunista Munkáspárt/
Részlet: Gondold végig, mit veszítettél és mit nyertél! Gondold végig, hogy megérte-e! Ezt akartad? (...) Húsz éve mi szállítottunk a világnak ennivalót, ma mi vesszük a világtól. (...) Húsz éve 20 milliárd dollárral tartoztunk a világnak, ma 130 milliárddal.

 

Következő cikk:
Csorba Róbert 27, kisfia 5 évesen lett állami gyilkosság áldozata Tatárszentgyörgyön2009-10-12. -
HÍRHÁTTÉR TV: Állami cigánygyilkosságok - Hírháttér-film Tatárszentgyörgyre
/Soós József (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/Soós József és Molnár F. Árpád a tatárszentgyörgyi állami kettős gyilkosság áldozatai családjának és a településnek ajánlja a legújabb Hírháttér-filmet
/Zene: Molnár F. Árpád és Ligeti György/
(Film, 22 perc)
Tartalom: A bátor és tehetséges titán, Soós József a szintén keresztyén emberjogvédő Molnár F. Árpáddal a romák elleni állami gyilkosságsorozat e filmjét a 27 éves tatárszentgyörgyi áldozat, Csorba Róbert és 5 éves, szintén meggyilkolt kisfia, Robi emlékének, továbbá a Csorba családnak és Tatárszentgyörgy lakosainak ajánlja. A magyarság rekordtényfeltáró - és ekképpen is Tervezett - médiuma, a Hírháttér a nemzetközi globalista sötétség világába, és a Hírháttér szerkesztőinek súlyos állami üldözésekkel halmozott harcaiba is bepillantást nyerhetnek, ahol az állam szemétre és kárhozatra predesztinált fenevadjai és lakájai azt kérik számon és követelik tőlünk, hogy miért nem hallgatjuk el gumilövedékes és sörétes sortüzeiket, csonttöréseiket, emberöléseiket, felnőtt- és gyermekgyilkosságaikat, féktelen rendőri-, politikusi- és titkosszolgálati bűnözésüket, alkotmányos rend elleni életfogytos bűntetteiket, népirtásaikat, külföldi, tömeggyilkos terrorcselekményeiket, üldözésünket, ellenünk folytatott és egyre növekvő, csillagászati összegekbe kerülő, bohózatba illő bűnszervezeti koncepciós eljárásaikat, és miért nem távozunk az országból, ha egyszer nem vagyunk terrorista gyermek-tömeggyilkosok. Ismét sűrű, nyugtalanító, sok-sok tanulságot adó, háborgó lelket ébresztő, a profik számára megint csak itt lelhető ismereteket elhelyező Hírháttér-filmet láthatnak.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu