Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

Háborúban Putyinnal és a KGB-vel - Molnár F. Árpád publikus KGB-botrányai Kecskeméten és...
 

Előszó helyett:
9 év alatt több, mint egy tucat halott. Volt, akikhez előtte, volt, akikhez utána fogtak hozzá, hogy a kellő időben meghaljanak. Egy közös vonásuk volt: a Molnár F. Árpád személyes ismerőseiként az eltelt 9 év során valamennyien végig, vagy egy ideig az állami bűnözés pártján álltak a Molnárral szemben. Azonban a 9 év alatt a Molnárnak egyetlen közvetlen ismerőse sem halt meg, aki akár tudatlanságból, akár egyéb okokból ellene az állam oldalán nem tanúskodott vagy nem aktivizálódott.


2009-09-11.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Vlagyimir Putyinnal és a KGB-vel való (megtévesztő új nevén FSZB) sok éves botrányaimról mindenki bőséges információkkal rendelkezik a Földtekén, aki annak utána akar járni, vagy hivatalból ismer. Így nemzetbiztonsági vonalon arról is tud mindenki (politikustól a gazságszolgáltatás képviselőiig), hogy a rendőrséggel és az NBH-val való 1998-tól 2001-ig tartó bilaterális és titkos munkakapcsolatom során, amikor a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházában dolgoztam, már megkörnyékezett a KGB (amitől az NBH Fideszes szárnya nagyon ideges lett), 2001-ben pedig - életemet kockáztatva - hozzájuk, a KGB-hez fordultam, miután velük összefogva kíséreltem volna megbuktatni Orbán Viktor bűntetteit, az ő vezetése alatt álló terrorista NBH-t és minden velük összeborult mocskos, provokatív, közveszélyes és az alkotmányos rendet nyíltan megsemmisítő bűnbandát (Btk.139.§). A 2001-es összefogási és a közös, Oroszországból történő Fidesz-megbuktatási tervek nem jártak sikerrel, mivel az orosz KGB-söpredék nem csak a halom dokumentumokat és hangfelvételeket nem volt hajlandó átvenni (melyek másolatait közvetlenül az orbáni titkosszolgálatokon keresztül szerezték meg, ugyanis teljes összejátszás volt és maradt), de abszolút mindenről tudva és a Molnárból színről színre felkészülve egyértelműsítették, hogy egy az egyben ki fogják szolgálni Orbán Viktort és bűnbandáját. Közös titkok, közös módszerek, amikor pedig nem erről van szó, akkor is ott a vörös sátánféreg sötétsége, amelynek mindegy, valami milyen következményekkel jár, mert mindig vannak, amik mindent megelőznek: a rosszindulat, a bűnözési hajlam és a bűnöző életmód bármi áron történő akarása. Okkal és cél nélkül, ha annak következménye a biztos bukás, akkor is. Ez a titkosszolgálatok egyik legfőbb alaptörvénye.

Vlagyimir Putyinnal az amúgy is sötét Oroszország sátánvörös, mégis ébenfekete középkora következett be. A Fenevadat orosz szerencsétlenek tetováltatják, égetik bele bőrükbe és húsukba, totál elbutítva és leépítve az orosz állam nagy testvéri elektromágneses és kemikáliás torzszülöttje által, Vlagyimir Putyin és a Sátán vezette Háttérhatalom Emberiség-ellenes pusztító disznóóljában.

Putyinnal való ellenségességem gerince már kifejezetten Putyinnak a mindennemű keresztyénséggel és Isten-bizonyítással szembeni fékevesztett, szó szerint tébolyult, ámokfutó gyűlöletére és kimondottan a Latimerre, azaz Putyin és büdös sátáni bűnbandája által létrehozott interkontinentális titkosszolgálati terrorizmusra vezethető vissza. Főképpen ezek adhatják a háború gerincét. A Latimer - mint azt ide klikkelve olvashatják először (mi lepleztük le, a magyarok pedig valamennyi áruló pártjukkal szorgosan, saját vesztükre hallgatták el ezt is, mint a világon minden mást is!) - a világ bármely részén az Emberiséget uralma alá vetett és az Emberi Fajra a legveszélyesebb és legalattomosabb technológiák (Echelon) bárminemű leleplezői és tanúi ellen, munkájuk és létük ellehetetlenítésére és megsemmisítésére irányuló világterrorista, sátáni gyűlölethadjárat. Világháború, melynek célpontja és megsemmisítendő ellensége az Emberiség. (A magyarok ezért is hallgatják el, mert a magyar soha nem látott erkölcsi leépülésen ment keresztül, és mára szólóban is megtestesíti azt, amit a Hatalom JÚDÁSFAJ-nak nevezett el.)

Putyinnal és közvetlen környezetével sokszor és sokféle módon kerültem kapcsolatba az eltelt 8 esztendő során, a világ számos országában. Rám soha nem volt jellemző az egyoldalú ellenségesség, így a KGB részéről is a vörös baromállat és stratégiai, súlyosan pszichopata és kezelésre szoruló vörös idióta, Vlagyimir Putyin kezdeményezett háborút, hiszen ISTEN küldetésének elhivatottjai és a Sátán tömegpusztító gyűlöletbandája soha nem kerülhet közös nevezőre, mert akkor annak magvát disznóólnak és Kremlnek nevezik, nem erkölcsnek, nemességnek, bátorságnak, hősiességnek, igazságnak, hűségnek, odaadásnak és az Emberiség Isteni szolgálatának.

Ugyanakkor egy világvezetőnek kötelezettségei is vannak, így ha azoknak nem felel meg, már az is bőséges ok a háborúra. Így hatalmi hátterünk - mely sem országhoz, sem párthoz, sem titkosszolgálathoz nem köthető, hanem a legtöbb - azt is örök rossz néven és a megtorlás elkerülhetetlenségének bizonyosságával kommunikálta, amikor Putyin személyesen intézkedett arról, hogy a Hírháttér elszigetelése érdekében (a Latimer keretén belül is) a móri tömeggyilkos és roma sorozatgyilkos KGB-s és Moszados katonai titkosszolgálatok nemzetünket és az Emberiséget elárulva szolgálják a vörös fenevadat, a kiirtani való terrorista bűnöző Putyint és hibbant, Veéres kezű néró és idióta klánját és családját. Ennek az eseményfolyamnak csak apró szelete volt a Kozenkay Jenő volt III/II-es kémelhárító által nyilvánosságra hozott eset, amikor Kozenkay megírta, hogy Putyin emberei jártak a korábban leleplező Kozenkaynál, de annak ellenére, hogy fölöttébb adekvát hátterű és erejű megkeresések érkeztek ezt követően is Putyin felé, csak ellenségeskedés és nyílt konfrontáció volt a válasz. Putyin, az ámokfutó vörös idióta őrjöngött azért, hogy Kozenkayék - akik előre tervezetten és tudatosan szálltak be az Echelon világméretű leleplezési Projectjébe - a katonai titkosszolgálatok férgei és a Háttérhatalom (a Sátán) által vezetve inkább az Emberiség elárulása mellett törjenek lándzsát. Kozenkayék ugyanis titkosszolgálati vezérlésre ültek vissza a csendes sarokba, persze így is sokkal többet téve, és pont az ellenkezőjét annak, amit egy olyan vörös, undorító patkányféreg, amilyen Putyin, akart volna.

Putyin jó pár évvel ezelőtti Emberiség-ellenes, saját népét is (tehát ellenségeit) tudatos totális elbutulás és kiirtás prédájára szánt terrorizmusa is bőven elegendő ok arra, hogy kezdve Magyarországgal a teljes moslék és tömeggyilkos, országrabló, és mint a Szovjetunió ideje alatt, minden elérhető vagyont Oroszországba maffializáló és elpocsékoló orosz maffiát (a KGB-t) és annak összes érdekeltségét sokkal nagyobb hatékonysággal kifüstöljük, ahogyan azt a hülye magyaroknál sokkal értelmesebb és kulturáltabb Csehország tette, miután a vörös orosz féreg Prágát akarta megtenni az orosz maffia világközpontjának. A cseh kifüstölésre amúgy a magyarországi drog-, fegyver- és leánykereskedelem, prostitúció, olajmaffia stb. KGB-s kiszélesítése és világközpontosítása következett a féreg KGB részéről. Ezt a ganéj, mocskos, összeférhetetlen, igénytelen, ótvar, rosszindulatú, agresszív, undorító putyini bűnbandát minden eszközzel ütni-vágni, darabolni, gázolni, mérgezni, sugározni és irtani kell, amíg csak egy is marad belőlük akár Magyarországon, akár a világon másutt! A söpredék söpörtessék vissza oda, ahonnan jött; a mindenki ellen kiirtó rosszindulatú féreg pofájú sátánmoslék ott építse tovább a vörös álmot: ahol az emberek éhen halnak, a családok embereket rabolnak, ölnek és tesznek a lakás hűtőszekrényében, illetve adják el darabjaikat állati húsnak állítva azért, hogy legyen mit enniük, és a börtönökben szintén annyira nincs ennivaló, hogy a rabok ott is megeszik egymást. Az orosz álom minden moslék bűnözéssel egyben maradjon Putyiné, családjáé és idiótáié, akik erre vágynak a patkányféreg atomrakétáinak és Echelon-objektumainak mindenkit elbutító, tönkre tevő, drogkábulatba és öngyilkosságba vető árnyékában. Akinek ez kell a magyarok közül, az menjen oda, aztán élje ő a vörös féreg ótvar patkány megálmodott, létrehozott és fenntartottan fejlövött sátáni disznóól-paradicsomját.

Laborc Sándor KGB-idióta
Halálos ellenségünk, Laborc Sándor Veérengző pszichopata bűnöző, a romák elleni sorozatgyilkosságok egyik legfőbb szervezője és irányítója, a Putyin vezette KGB leglátványosabb magyarországi idiótája, akit csak a tudatlan barmok számára meghökkentő módon éppen Orbán Viktor titokminiszteri szövetségese, a romagyilkosságokba menthetetlenül belegabalyodott Demeter Ervin tisztogat és ápol, nehogy Laborcnak komolyabb baja essen. Orbásöpredék pedig a háttérben sunnyog és lapít, azt mormolva a sajtó minden kérdésére, hogy nem tud semmit és semmi nem az ő hatásköre.
(Molnár F. Árpád)

 

És természetesen kezeskedni kell arról, hogy Putyin - mint az Emberiség szemete és utolsó galandférge - bukjon bele abba a világtörténelmi hazudozásba, amit saját mocskos büdös döglött teteme pillanatnyi - mert nem több - védelmében tervezett saját népe és az egész Emberiség ellen, üldözve, de az egész bolygón, mindenhol(!) azokat, akik igazat mondtak, azokat, akik az elmetechnológiai projectekből és technológiai ismereteiből akár csak egy szemernyit is nyilvánosságra hoztak vagy akartak publikálni! Belebuktatni ezt a hibbant pszichopata, ámokfutó, tömeggyilkos bűnözőt azzal az Echelonnal, amellyel Mihail Szaakasvili grúz elnököt szétzilálva a grúz háborút elkészítette, és amellyel az összes létező elmetechnológiai eszköz létét elhallgatta, üldözve mindazokat az egész bolygón, akik ezek bármely vonatkozásáról beszélni mertek. Putyin ezekkel az eszközökkel csinált legelőször is és legfőképpen a saját lakosságából bábot, droidtenyészetet, állatfarmot, és a hülyék nemzetközi, vörös, ötcsillagos állatkertjét.

A hibbant agyalágyult vörös baromállat kapcsán a mostanában felerősödött, és a magyar, valamint minden szintén idegen titkosszolgálatok előtt nyílt és leplezetlen háborúnk némely aktuális epizódjából említést érdemel az az eset, amikor a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) kecskeméti kirendeltsége előtt abszolút evidens operatív jelleggel és háttérrel mobiltelefonáltam, a konspirációs szabályokat úgy legyalulva, mint Isteni úthenger az laborci és orbáni sokkos gyilkos államférget. (Az idén ez volt a második NBH előtti telefonálás. Az elsőről itt olvashatnak és hallgathatják meg a felvételt!) A roppant zajos operatív telefon tartalma Vlagyimir Putyin választás elé állítása (jót tesz vagy rosszat, ez esetben viszont mi is megtorlásokhoz kezdünk) és többek között a romák elleni sorozatgyilkosság volt. Ezt követően - minthogy a politikai üldözöttek nem autóval járnak, ugyanis becsületesek, nem söpredék féreg, a Rákosi-rendszert ismételni érdemes módon kiirtani való, Emberiség-ellenes multimilliomosok - a Tesco-hoz kerékpárral mentem. Miután a hipermarketből kijöttem, a kerékpárt látványos defekttel már kilyukasztották. Minthogy az 1995. évi CXXV., a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvény kötelező érvénnyel írja elő a betechnikázásomat, méghozzá az útvonalig bezárólag, amelyen közlekedem, így a Nemzetbiztonsági Hivatal MSZP-s és orbán viktori sátánférgei ugyanúgy premier plánban néztek végig mindent, ahogyan a romák elleni sorozatgyilkosságoknál is, azaz mélyen meghajolva engedelmeskedve minden arra járó idegen titkosszolgálatnak, a KGB-től a Moszadig.

A telefonálást követően tehát megjött putyinfaszfej első gyors válasza a kerékpár precíz kilyukasztása formájában, noha előre jeleztem, hogy ami nekem fillérekbe kerül, az neki milliókba fog, rubelben, euróban, dollárban, fontban és minden más pénznemben. Igen, ilyen precízen. A következő telefonálás ugyanígy történt. Első lépésben 2009 szeptember 7-ről 8-ra virradóra, éjfél után pár perccel publikáltam több állam szerverén a "Bosszúhadjáratot hirdetünk Vlagyimir Putyin és bandája ellen" című példátlan elsőosztályú anyagokat dióhéjban soroló, tehát a júdásfaji magyarok által 100%-ban el is dugdosott, a nemzetközi terrorizmust önmagában is leleplező cikket, majd aznap, tehát 8-án elvittem a kerékpárt gumijavításra.

A javítást követően egy-egy megállást követően nem jutottam messzebbre, és összesen nem mentem 3 kilométert! A titkosszolgálatok látványos laborci-szilvásysta-draskovicsista-ficsorista-orbánista bűnszervezeti követése (védelme) most is meghozta az eredményt, mint a romák elleni tömeggyilkosságoknál, az olajügyeknél, a robbantásos stb. cselekményeknél: összesen nem mentem a kerékpárúton három kilométert, két helyen tettem csak le a biciklit, már vissza kellett vinni azt a szerelőhöz, a következő gumijavításra. A külön érdekesség az, hogy egyre oroszosabb a helyzet Magyarországon a téren is, hogy nem csak engem, de senki mást sem érdekelnek túlzottan a konspirációs szabályok, mert ahogy Gyurcsány és sörétessel szitává lőni és galgagyörkien szanaszét lyuggatni való házú és családú draskovicsféreg büszke volt a 2006-os lakosság elleni, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő fegyveres terrorizmusra, úgy a titkosszolgálatok sem vártak egyetlen napot sem, mondjuk a látszat kedvéért, mintha nem ők lennének az elkövetők, így én is evidensen közölhettem a kerékpárjavítás során, hogy hamarosan jövök vissza, mert Putyin újra ki fogja lyukasztatni a kerékpár gumiját. Az eset külön felhívó jellege az, hogy az egyszerre több helyen kilyukasztott guminál olyan helyen is produkáltak lyukat, ahol amúgy nem fordulhat elő: a kerékpár fém felnijére felfekvő részen, ahová tehát semmiféle tüske és egyéb sehogyan nem hatolhat, azonban cirka 100 évvel ezelőtt és Rutherford előtt is publikus volt (csak a magyarok olyan hülyék, hogy nem tudnak erről sem), hogy irányított fotonnyalábbal érintés nélkül is lehetséges a tűhegynyitől az ágyúgolyó méretén át akármekkora lyukat égetni, és publikus, hogy egyébként fagyasztani is. Tehát pl. úgy tudunk kiégetni gumit vagy bármi mást, hogy a környezetét atomi pontossággal közben elfagyasztjuk. Így pl. az anyagot el is párologtathatjuk, miközben a perforáció mentén akármilyen "bizonyítékot" produkálhatunk. Ez ma már elemi fizika azoknak, akik pl. nem a kurucinfót olvassák, mert akkor olyan hülyék maradnak, mint az írni-olvasni sem tudó oroszok, akik saját ellenségüket égetik a húsukba, ahogyan szegény magyarok is a kurucinfót nevezték el nemzeti sajtójuknak, és már ezen röhög - hogy úgy mondjam - a fél világ, míg a másik fele ezért hány attól a szótól, hogy "magyar".

Az ámuldozó szemeket követően, hogyan lehet lyuk ott, ahol nem lehet, csak Babilon Megjövendölt csodái által, a gumicserére került sor, mire ismét közöltem, hogy ma nem jövök, mert a következő putyini defektre bezár a bolt, hanem majd másnap.

Ismét elmentem hát operatív telefonálni a kecskeméti NBH-kirendeltséghez, hogy jó alaposan fel lehessen venni, a felvételeket körbe lehessen adni az egész bolygón, és ott világosan közöltem (Putyint a tömeggyilkos Vlad Tepes alapján főként Vladnak szólítva), hogy - így mondtam - az a helyzet, hogy hálából faszt fogok szerelni a fejére, és képzelje, milyen hatással fog ez járni az egész bolygón, miután bármi módon a médiába kerülök. Ott közöltem azt is, hogy nem tetszik az, ahogy a Malévet Borisz Abramovicson keresztül fegyverszállításra használta, és ahogyan Iránnak utasszállító gépeinkkel rakétát szállított. Felvetettem, hogy ideje lenne ezekről pontos referenciákkal leleplezéseket kezdeményezni, a KGB-t pedig mint a szemetet, kirugdosni Magyarországról, amelyről tudja, hogy megy az ilyen, ha valahol elkezdődik, terjed az ilyesmi, mint a járvány. A saját lakóházaik felrobbantásában részt vett és a csecsen háborús bűntettek védelmében Moszkvától Angliáig tömeggyilkoló pszichopata ámokfutót ismételten emlékeztettem arra, hogy ami nekem pár forint, az az ő üzleti érdekeltségeinek sok millió rubel, dollár, euró és font stb., nem beszélve a hírnevéről, ha meglátják, hogy a Molnár (az Echelon-tanú) faszt szerelt a fejére, és egyébként mi erről a véleménye, merthogy ez már elkerülhetetlen, és nem tetszik, amit a kerékpár gumijával művel. Emlékeztettem minden titkosszolgálati nézőt és hallgatót Mahmúd Ahmedinezsádnak az Echelon-rendszerek leleplezése kapcsán irányunkban tett gerinctelen, hitvány hozzáállása vonatkozásában Szaddam Husszein bécsi bukására is, amit Hussein király felakasztása követett. (Vannak szabályok, amikről a lakosságot még nem, csak értelmeseket lehet tájékoztatni; így erről most nem többet. A titkosszolgálatok az egész esetsorozatról olyan részletességgel tudnak, ahogyan arról egy kívülálló álmodni sem merne!)

Ezt követően, hogy a kötelező megfigyelést itt is biztosítottam, így az elkövető személyt is, ismét (kerékpárúton) a Tesco-hoz mentem, amelynek parkolójában körbenéztem (a Tesco kameráinak pásztázásai mentén), majd a főbejárat melletti kamera alá zárva a kerékpárt, kb. 20 percre bementem vásárolni. Miután kijöttem, nem csak felborította az elmebeteg és egész maffiájával szanaszéjjel kirugdosni és kiirtani való idióta marhája a kerékpárt, de akkora lyukat kreált rá a "magyar" polgári és katonai titkosszolgálatok orra előtt, mintha keresztüllőtték volna.

A Tesco biztonsági kamerái amúgy vásárlásom ideje alatt odabent is érdekes részleteket rögzítettek, amelyek abszolút Vlagyimir Putyinnak szóló üzenetek voltak, ugyanis következetesen készültem a Ficsor-Szilvásy-Bajnai-Orbán-banda terrorizmusára, így tökéletes és duplázott jelet hagytam a Tesco két legnagyobb LCD-képernyője előtt arról, tudom, hogy mi fog történni, s hogy ezért bal lábammal fogom eltaposni a baloldalinak nevezett vörös férget, ott, a lábaim alatt, ahogyan a csikket tapossa el jó alaposan az ember a Tesco biztonsági kamerái előtt, csavargatva lábát, dörzsölve a padlóba, mint Putyin moslék, undorító pofáját elkerülhetetlenül az ISTEN.

Tehát nem csak a móri és roma sorozatgyilkos, népsortüzes mocskos laborc-, kovácsics- és madarászpatkányok készültek, de én is, hogy legyen mit vizsgálni, legyen mit eltussolni, aztán egyetlen megfelelő kormányváltással hazaárulás és népirtás stb. bűntettei miatt az életfogytig tartó fegyházbüntetéseket, illetve a szokásos politikai gyilkosságok útján történő családi likvidálásokat végre lehessen hajtani. Tehát ahogy eddig, csak ezúttal népi örömtüzek mellett, ahogyan 1956-ban akasztották fel és égették el az utcán a ficsorféle antikrisztusi ávós hazaárulókat. Mert el kell égetni a fejüket. Még egyszer mondom: a fejüket mindenképpen el kell égetni.

A kerékpár gumijának újabb - aznap már a második, két üzemnap alatt pedig a harmadik - titkosszolgálati kilyukasztására további válaszul becsengettem a Tesco hátsó, személyzeti bejáratán, ahol a biztonsági őrökkel közöltem, hogy a kamerájuk alatt kilyukasztották a bicikli gumiját. Végül abban állapodtunk meg, hogy kihívom a rendőrséget.

A 107-es segélyhívó számot hívtam, ahol közöltem, hogy a Hírháttér Multimédia alapítója és főszerkesztője vagyok, a gumit előre bejelentetten kilyukasztották, de a kezelő sehogy sem akart foglalkozni az üggyel, amint meghallotta, hogy a KGB-vel kerültem összetűzésbe, Putyin ügyeit borogatva. Mindenképpen el akarta tussolni az ügyet. Pedig - mondom - ha a kamera odanézett, van egy KGB-sünk (mármint lebuktatva). Minthogy sehogy sem akart kötélnek állni, hogy kiküldjön valakit (noha ilyeneket követően pl. lőfegyver, kézigránát vagy rakétatámadás szokott következni), közöltem azt is, hogy egyébként Magyarország legfeltűnőbb újságírójaként most jövök az NBH épületétől, ahol fölöttébb rögzített telefonálást eszközöltem (Borisz) Abramovics (a Malév nemrégiben leköszönt KGB-s tömeggyilkos főigazgatója) rakétaszállítmányairól és Putyin vonatkozásában, de engem most a kerékpár gumija érdekel, nem Abramovics (illegális) fegyverszállítmányai az arab államokba és Iránba (háborús célokból). Minthogy még mindig nem állt kötélnek, tájékoztattam nyomásgyakorlás céljából arról, hogy az 1995-os nemzetbiztonsági törvény előírja a megfigyelésemet, és gumilyukasztásról gumilyukasztásra hivatali kötelességből úgy felvették a történteket, mint annak rendje!

Meggyőző erőm hatására - hogy bajok lesznek, ha ennyire eltussolóra fogják - két rendőr érkezett; egyikük felment és megnézte az idevágó felvételeket, és azt tanácsolta, rongálás címén, ha akarok, feljelentést tehetek.

Már ott, a Tesco-nál várakozva eszembe jutott Elter Zsanett esete, aki ellen annyira szervezkedett az állami maffia, hogy amikor megeresztett egy telefont a barátnőjének arról, miért nem azt mondta a rendőrségen, amiben megállapodtak, hiszen neki az életéről van szó, akkor ez a hibbant és Veéreskezű gyurcsány-draskovics-maffia (a galgagyörkiesen szétlyuggatni való házú és családú) rögtön rendőrségi védelmet szervezett Zsanett barátnője számára, hogy a média előtt bohóckodhasson arról, mennyire veszélyes terrorista Elter Zsanett. Mintha egy kislány bármit árthatna. Az a lány, aki  feljelentése miatt a "rendőrök" után napokig sterilizálták a rendőrségen a kamerák alatt az autót, hogy semmiféle nyom ne maradjon, erről széltében és hosszában mindenfelé tudtak(!), s amíg így tettek, addig a rendőrség és a kormány a már kirobbant botrányra sem reagált egyetlen szóval sem. Amikor pedig szó szerint szitává lövik a romák házát, és már nem tudják eltussolni, hogy éppen megfigyelés alatt állt a galgagyörki támadó, ismét biztosítják a rendőri és a titkosszolgálati védelmet: az elkövetőknek.

Egy pert - én írtam le ezt először, már 2003-ban - akárhogy meg lehet szervezni; úgy is, hogy abban egyetlen árva valódi bizonyíték nincsen, hanem minden állambűnszervezeti szerkesztés és hamisítás. A Nemzeti Nyomozóiroda - akik belülről ismerik, azok tudják a legjobban - már annyira nem nyomozó szerv, csak politikai takarító- és bűnszervezet, hogy ott egyetlen dokumentum, egyetlen aláírt tanúvallomás, egyetlen tárgyi bizonyíték sem hiteles. Akik elég tájékozottak, azok elől ők maguk sem szokták titkolni, hogy itt minden hamisítvány, amit felhoznak ellene. A titkosszolgálatok világának belső ismerete egyértelműsíti, miért kell ezeket az utolsó mocskos férgeket főnökeikkel együtt megmérgezni, elgázolni, elrákosítani, agyonlőni, felakasztani, feldarabolni és elégetni. Budaházy György minden mentális tapasztalási átka szálljon rájuk és családjukra; családjaikra pedig azért, hogy ezzel is ezeken a moslék állampatkányokon állhassunk bosszút.

Abban az országban, ahol a maffia KGB-s és Moszados stb. tömeggyilkosokból áll, Nemzeti Nyomozóirodának, REBISZ-nek és titkosszolgálatoknak nevezve, ott Elter Zsanett és Budaházy György ajtókormozással vádolt neveztetik veszélyes terroristának, a KGB pedig pedig nem az állami bűnözés cinkosának, hanem az elkövetőnek szerepében, mint úr tetszeleg. De azon a sor drótkötélen, amelyen Bajnainak, Gyurcsánynak, Szilvásynak, Draskovicsnak, Laborcnak, Kovácsics Ferenc és Madarász Károly katonai titkosszolgálati főnököknek a helye, ott kell lógnia Orbán Viktornak és Demeter Ervinnek, a cigányok elleni tömeggyilkosok két moslék Fideszes fedezőjének és kezdettől eltussolójának is.

(Írta: 2009.09.10. Publikálva: 2009.09.11.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
A népnek csak keveset abból, amit használunk2009-09-11. -
Irodaházak védelmi rendszere
/Soós József "Kárpáti Magyar" (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicistaRészlet: ...az épület meg sem közelíthető illetéktelen személyeknek. Ehhez olyan védelmi rendszer kapcsolódik, mely a körzetben működő összes mobiltelefont, laptop készüléket és gépkocsit beméri, és ezáltal azonosítja!!! Így kialakul a védelmi háromszög!!! Ehhez tartozik hozzá, hogy olyan katonai objektumok, melyek stratégiai jelentőségűek, műholdak által folyamatosan megfigyelés alatt vannak tartva!

 

Következő cikk:
2009-09-13. -
HÍRHÁTTÉR TV: Tégla a Falban - A Jobbik és az állami bűnözés amnesztiája
/Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, ügyvéd) - Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád: K.2/
(Film, 11 perc)
Tartalom: A "volt" és a jelen rendszer felelősei elszámoltatását minden párt ellenzi, a törvénytelen amnesztiatörvény pártról pártra és kormányról kormányra terjed, mely a 2010-es, következő kormány és a Jobbik részéről is egyértelműen fenyeget (a Fidesznél pedig egyértelmű). A Fidesz és a Jobbik jelen és 2010-től való kapcsolati esélyeiről. Megváltó-e a Jobbik, ahogy ezt korábban választói zömével elhitette, és különbözik-e a többi európai szélsőjobboldali párttól? A bel- és külföldi titkosszolgálatok méretei, továbbá befolyásukról és népellenes irányításuk totalitásáról. Szeszák Gyula főügyész és Vona Gábor évekkel korábbi találkozása.
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu