Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (Molnár: 2009.09.01.)

Irodaházak védelmi rendszere


2009-09-11.
Soós József (tényfeltáró, publicista, Echelon-tanú)

Tisztelettel üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját, Olvasóját! A mostani "tananyag" nagyon sok mindenben előmozdítja a HÁTTÉRHATALOM működésének és TECHNOLÓGIAI arzenáljának a megértését! Az összpontosításhoz nagy figyelmet kérünk, mert sok részlet és "kulissza titok" ki fog derülni ebből a cikkünkből is!

Az IRODAHÁZAK között különbséget kell tenni attól függően, hogy MILYEN FOKOZATÚ VÉDETTSÉGET ÉLVEZ az adott épület! Ez attól függ, hogy MILYEN CÉGEK, ÉRDEKCSOPORTOK működnek az adott intézményben. Illetve, hogy MILYEN SZEMÉLYEK dolgoznak ott, mekkora befolyással és hatalommal bíró egyének JÁRNAK a védett objektumba! Ezen felül az ott található FÉLTETT, SZIGORÚAN ŐRZÖTT ÜZLETI TITKOK, és egyéb DOKUMENTUMOK is nyomatékkal vannak a BIZTONSÁGI KOCKÁZATRA!!! Főleg akkor, ha azok SZOROS KÖTELÉKBEN VANNAK AZ ÁLLAM-gépezettel, és az abban működést, osztályrészt vállalt személyekkel és egyéb érdekcsoportokkal!!! Így a legféltettebb OBJEKTUMOK között az ÁLLAMI intézmények (minisztériumok, önkormányzati hivatalok, KATONAI, RENDŐRSÉGI épületek stb.) szerepelnek! Hiszen ezekben tartózkodik a legtöbb MAGAS POZÍCIÓT BETÖLTŐ, állami szinten MENTELMI JOGOKKAL rendelkező FEHÉRGALLÉROS BŰNÖZŐ!!! Bajnai Gordon, Draskovics Tibor és társaik...

Hasonló kategóriákba tartoznak továbbá is azok a LÉTESÍTMÉNYEK, melyekben TITKOS és egyéb tevékenység folyik, és közel állnak az ÁLLAMGÉPEZETHEZ!!! Ilyenek a BANK-fiókok, KÖZPONTI BANKSZÉKHÁZAK, nagyobb MULTI VÁLLALATOK KÖZPONTI IRODÁI, és egyéb kihelyezett kirendeltségei! De a GYÓGYSZERGYÁRAK, PÉNZVERDÉK, JEGYBANK-NYOMDÁK, BANKKÁRTYA ÜZEMEK, CHIP-elektronikai gyáregységek is ebbe a kategóriába tartoznak bele!!!

Ennél "gyengébb", de abszolút TOTÁLIS kontroll alatt áll az ÖSSZES IRODAHÁZ, BENZINKÚT, ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL, BIZTOSÍTÓ TÁRSASÁG KIRENDELTSÉGE, és az ÜZEMEK JELENTŐS RÉSZE!!!

Nézzünk egy átlagos IRODAHÁZAT, és vizsgáljuk meg azokat a TECHNOLÓGIÁKAT, melyekkel TOTÁLIS kontroll alatt vannak tartva!!!

AZ EGÉSZ IRODAHÁZ OBJEKTUM be van szerelve LEHALLGATÓ KÉSZÜLÉKEKKEL, melyek nem csak továbbítják, de azt követően TÁROLJÁK is az INFORMÁCIÓ halmazokat!!! Az összes IRODA, és annak minden KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZE, így a SZÁMÍTÓGÉPEK, TELEFONOK, FAX-gépek, minden meg van figyelve. Ezen túlmenően az épületben tartózkodó összes személy MOBILTELEFONJA folyamatos GPS-letapogatással is működik, és lehallgató funkcióban van! A KÖZLEKEDŐ FOLYOSÓK és a LIFT-felvonó készülékek mind be vannak TECHNIKÁZVA, sok helyen már ki is írják, hogy: KAMERA ÁLTAL MEGFIGYELT TERÜLET!!! Senkiben ne legyen kétség az felől, hogy LE IS VAN HALLGATVA, mert így teljesen be van háromszögezve a személy/személyek aki/akik a felvonóban vannak... Ezen kívül MOZGÁSÉRZÉKELŐ és HŐ-detektor alkalmazása is lehetséges (szinte semmibe nem kerül, mert az olcsó tömeggyártáshoz a technológiai háttér adott lehetőségeket biztosít...)

Nézzük azt, hogy mi történik akkor, ha valaki BELÉP egy ilyen INTÉZMÉNYBE!

A főrecepción találja magát, ahol legalább egy, de inkább több BIZTONSÁGI SZEMÉLYZET tartózkodik! (Az irodaház méretétől és forgalmától függ a személyzet létszáma...) Ott egyből elkérik a személyiséget igazoló FÉNYKÉPES OKMÁNY VALAMELYIKÉT (vezetői engedély, személyi igazolvány, útlevél...). Ha szigorúan őrzött az épület, akkor vissza sem adják addig, amíg a személy az intézményben tartózkodik...

Így be lett azonosítva a "célszemély"...

A recepción a BELÉPÉSHEZ beléptető kártyát állítanak ki a nevére - legtöbbször VENDÉGKÁRTYA néven fut ez a "belső okmány" -, mely az ÉPÜLETEN BELÜLI KÖZLEKEDÉSHEZ SZÜKSÉGES!!! Attól függően, hogy milyenek a BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK AZ INTÉZMÉNYBEN, ez a kártya különböző SZABADSÁGOKAT engedélyez! Legtöbb esetben CSAK EGY ADOTT EMELETRE ÉRVÉNYES A KÁRTYA, így a LIFT kezelésekor CSAK AZ ADOTT EMELET NYOMÓGOMBJÁRA INDUL EL A FELVONÓ SZERKEZET!!! Amennyiben ennél korlátozottabb a MOZGÁSTÉR, akkor feltételezhető, hogy a BIZTONSÁGI ELÍRÁSOK FOKOZOTTAK valamilyen oknál fogva! Azok a KÁRTYÁK, melyek adott emeleten is ZÓNÁKRA osztják a közlekedési lehetőségeket, már nagyon fokozott védelmi készültségű épületek! De ennél is szigorúbb az, amikor egy adott ZÓNA belsejében SZEKTOROKRA és HELYSÉGEKRE bontja le a közlekedési szakaszokat! Természetesen minden BELÉPTETÉST az ÉPÜLET KÖZPONTI SZÁMÍTÓGÉP RENDSZERE regisztrál, érzékel és TÁROL! Így a "rendszer" pontosan tudja, hogy éppen az adott személy melyik szinten, és annak melyik részében tartózkodik! Ehhez segítséget adnak a MOZGÁS ÉRZÉKELŐ készülékek, melyek abban az esetben is jeleznek, ha az adott kamera ki lenne cselezve,vagy felmondta volna a szolgálatot! A SZIGORÚAN ŐRZÖTT OBJEKTUMOK fel vannak szerelve HŐKAMERÁKKAL is, így a HŐMÉRSÉKLETET érzékelő detektorok pontos információt adnak az adott célszemély mozgásáról, vagy éppen az adott helyzetéről!

De mindezek a SZABAD SZEMMEL IS LÁTHATÓ KAMERÁK erejében zajlanak le, de senki ne feltételezze azt, hogy csak azok a kamera készülékek veszik az épület életét, amelyek nyilvánvalóan láthatók. Ez nem így van, mert ha szükséges, akkor MODULOKBAN NANO-technológiás FELVEVŐ KÉSZÜLÉKEK tucatjai elhelyezhetők az ott dolgozók tudta nélkül, sőt, még az sem tudja, mit épít be, aki szerelte a biztonsági rendszert, mivel egy NANO-kamera akár egy világítótestbe is beépíthető észrevétlenül már a sorozatgyártása alatt is!

A SZIGORÚAN ŐRZÖTT INTÉZMÉNYEKNEK még a KÖRZETE IS BE VAN TECHNIKÁZVA!!! Vagyis az épület MEG SEM KÖZELÍTHETŐ illetéktelen személyeknek. Ehhez olyan VÉDELMI RENDSZER kapcsolódik, mely a körzetben működő összes MOBILTELEFONT, laptop készüléket és GÉPKOCSIT beméri, és ezáltal azonosítja!!!

A népnek csak keveset abból, amit használunkÍgy kialakul a VÉDELMI HÁROMSZÖG!!!

Ehhez tartozik hozzá, hogy olyan KATONAI OBJEKTUMOK, melyek stratégiai jelentőségűek, MŰHOLDAK által FOLYAMATOSAN megfigyelés alatt vannak tartva! És pontos, mérnökien precíz felvételeket készítenek még a környezetükről is!!! Meg sem lehet közelíteni egy ilyen létesítményt anélkül, hogy arról az illetékes szerv tudomást ne szerezne! Az épületek ÁTVILÁGÍTÁSA is gyakori mód annak megfigyelésére, mert van arra lehetőség, hogy akár a FÖLD ALATTI OBJEKTUMOK pontos letapogatása, és az ott tartózkodó személyek kiléte, és mozgásterük pontosan be legyen határolva!!! Ehhez tartozik, hogy egy fontos létesítménynek a LÉGTERE is figyelve van, így a ZÓNÁJÁBAN közlekedő és működő légifolyosók is szemmel vannak tartva!

MINDEN ÉPÜLET BIZTONSÁGI RENDSZERÉBE A TITKOSSZOLGÁLATOKNAK BETEKINTÉSI LEHETŐSÉGÜK VAN! Így ha szükség van rá, akkor a világ bármely pontján megfigyelhetők, és nyomon követhetők egy adott épületben lezajló események összes mozzanata! Egy másik kontinensről, akár egy szobából, de akármelyik TITKOSSZOLGÁLAT rendelkezik azokkal a TECHNIKAI ESZKÖZÖKKEL, melyekkel az adott OBJEKTUM TOTÁLIS KONTROLLBAN megfigyelhető az épület rendészeti munkatársainak a BEAVATÁSA nélkül is!!!

Azok a személyek, akik már FOKOZOTT FIGYELEMMEL VANNAK KÍSÉRVE A TITKOSSZOLGÁLATOK által, azok AUTOMATIKUSAN figyelemmel vannak tartva, mikor egy ilyen intézménybe beteszik a lábukat!

Én mindig szoktam nekik üzenni a liftben; általában azt szoktam nekik a tudtukra adni, hogy a HÁTTÉRHATALMI Rendszer hamarosan el fog pusztulni!

Ennyit akartunk ebben a cikkben leközölni és tudatára hozni a társadalom átlagemberének! Remélhetőleg minden egyes momentumát megértette annak, amit elmondtunk, és hasznára tudja fordítani a közeljövőben!

Felelős Főszerkesztő: Molnár F. Árpád Úr
Szerkesztő: Kárpáti Magyar (Soós József)

(Írta: 2009.09.04.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Tamiflu, H1N1 vírus2009-09-10. -
Nyílt levél szülőknek a H1N1 várható járványról!
/Figler Csaba (költő, újságíró)/
Részlet: ...a belső ellenség az!  Legelőszőr is saját elanyagiasodásunk! És az ebből következő vakságunk, hogy nem ismerjük fel olykor saját érdekeinket! (...) Magyarországon államtitkot képez az a védelmi készlet, a gyógyszerkészlet, ami az állampolgárok egészségét, életét védheti egy ilyen helyzetben!!!

 

Következő cikk:
2009-09-11. -
Háborúban Putyinnal és a KGB-vel - Molnár F. Árpád publikus KGB-botrányai Kecskeméten és...
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeRészlet: ... így én is evidensen közölhettem a kerékpárjavítás során, hogy hamarosan jövök vissza, mert Putyin újra ki fogja lyukasztatni a kerékpár gumiját. Az eset külön felhívó jellege az, hogy az egyszerre több helyen kilyukasztott guminál olyan helyen is produkáltak lyukat, ahol amúgy nem fordulhat elő: a kerékpár fém felnijére felfekvő részen, ahová tehát semmiféle tüske és egyéb sehogyan nem hatolhat, azonban cirka 100 évvel ezelőtt és Rutherford előtt is publikus volt (csak a magyarok olyan hülyék, hogy nem tudnak erről sem) (...). (...) Moszkvától Angliáig tömeggyilkoló pszichopata ámokfutót ismételten emlékeztettem arra, hogy ami nekem pár forint, az az ő üzleti érdekeltségeinek sok millió rubel, dollár, euró és font stb., nem beszélve a hírnevéről, ha meglátják, hogy a Molnár (az Echelon-tanú) faszt szerelt a fejére...
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu