Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Madarász! Kovácsics! Mondjátok meg pirossegű pávián faszfej putyinotoknak, az én tetves köcsögömnek, hogy a jó büdös orbáni kurva anyját provokálja, a ruszki vállalkozókat pedig egytől egyig ki kell zárni Európa és a világ összes országából! Amelyik nem megy, azt pedig megölni!   (2009.09.01.)

Nyílt levél szülőknek a H1N1 várható járványról!


2009-09-10.
Figler Csaba (költő, újságíró)

Egy szülői különvélemény a H1N1-ről, közismertebb nevén a sertésinfluenzáról!

„Szóltam és megmentettem a lelkemet!”

Ezékiel 33,2-33,6

Embernek fia! szólj néped fiaihoz és mondjad nékik: Mikor hozándok fegyvert valamely földre, és a föld népe választ egy férfit ő magok közül, és őt őrállójokká teszik: És ő látja jőni a fegyvert a földre, és megfújja a trombitát, és meginti a népet;Ha valaki hallándja, ha trombitaszót, de nem hajt az intésre, s aztán a fegyver eljő és őt utóléri: az ő vére az ő fején lesz. Hallotta a trombitaszót, de nem hajtott az intésre, tehát az ő vére ő rajta lesz; és ha hajtott az intésre, megmentette lelkét. Ha pedig az őrálló látja a fegyvert jőni, s nem fújja meg a trombitát, és a nép nem kap intést, és eljő a fegyver s utólér közülök valamely lelket, ez a maga vétke miatt éretett utól, de vérét az őrálló kezéből  kérem elő. 
 

Kedves Szülők, Pedagógusok, Döntéshelyzetben lévő egészségügyiek, Közigazgatók, Törvényalkotók és –javaslat előkészítők! 
 

Tamiflu, H1N1 vírusMegfontolás céljából néhány gondolatomat szeretném megosztani Önökkel a H1N1 várható influenzajárványról!

Talán, napok hetek hónapok választanak el bennünket attól, hogy a szakzsargonban használatos kifejezéssel élve „felrobbanjon„ az új rettegett influenzás vírusjárvány!

Ezt a levelet egy bibliai citátummal kezdtem. Vannak olyan felfogások, hogy a keresztényeknek aztán ugyan nem kell semmitől sem tartaniuk, mert őket maga Isten védi!

Ezzel a szemlélettel pedig a népi bölcsesség szólása és humorosan is megfogalmazott tanmeséjében foglalt okítása áll szemben, miszerint: „Segíts magadon, az Isten is megsegít!”

Valamit Kovácsnak is küldött az Isten egy csónakot, egy arra úszó farönköt és még egy helikoptert is, de az csak nem akart élni a lehetőséggel és visszautasította menekülésének lehetőségét, mondván, én ugyan minek élnék ezekkel a rendelkezésemre álló menekülési lehetőségekkel, mert én erős hittel hiszem, hogy Isten megsegít! És így nem tudott megmenekülni Kovács! De számon is kérte ezért az Urat! Azt hallottam ám a szózatot: Hát három dolgot is küldetem a megvetésedre, miért nem használtad őket?

Magam is azon a véleményen vagyok, hogy amit magáért az ember megtehet, azt tegye meg! Sőt! Másokért is tegye meg és akkor mindent, ami rajta múlott megtett! Amivel meg már nem bír az ember és még maradt benne tenni akarás a jobbításra, akkor forduljon Istenhez, akkor kérje Isten segítségét!

Mert néha Isten megengedi az embernek, hogy saját elképzelése szerint próbáltasson az meg!

Tehát aki a saját hitének erejét úgy kívánja megpróbáltatni, hogy jöhet nekem itten szél meg nyár, vihar meg jégverés, pestis, kolera, vagy disznóköhögés is, elérhet engem, családom tagjait, a gyermekem is akár, hitem, mint a kőszikla, hát az a személy készüljön is fel arra, hogy amit megidézett magának az esetleg meg is jön!

Mi, meg akik nem hívjuk ki hadi párbajra magunk ellen a sorsot, amit lehet, tegyünk meg magunkért, családunkért, egymásért!

És hogy hogyan!  Íme, jönni látszik itt erre egy nagyszerű lehetőség!  Hogy mennyien kívánják kis hazánkban is az összefogást! Áhítva vágynak arra, hogy megint egységbe álljon

a Magyarság, mint őseink erénye volt az, az ősi korban !

Ott, akkor azon a nevezetes egységesüléskor, a közös ellenségkép réme kovácsolta össze a sokszínűséget, a Hét Vezért, akik vérükkel pecsételték meg összetartásukat!

A kipusztulás, a megritkulás réme!

És ma, hasonló megint a helyzet!  Csak ma, nem a kardélre hányattatás, lenyilazás az mely sötétlő jövővel fenyeget, hanem éppen a megosztottság, a belső ellenség, mely kitárja kapuit az elnagyvilágosodás előtt!

Igen, a belső ellenség az!  Legelőszőr is saját elanyagiasodásunk! És az ebből következő vakságunk, hogy nem ismerjük fel olykor saját érdekeinket! Vezetőink nem ismerik fel saját népük érdekeit, vagy ami még rosszabb, felismerik ugyan, de nem tesznek érte semmit! Vagy ami még annál is rosszabb, egyenest a nemzeti érdek ellen tesznek!

Némelyőnk szürkülő tudatában ilyenkor felrémlik egy „szabados” szájából kiröppent elszólás és a ’90-es évektől sokszor idézett mondat, hogy : Magyarország eltartó képessége 7 millió fő!

És még hozzá látni is véljük az erre való igyekezetet, hogy mennyi féle módon igyekeznek is valakik erre az értékre lenyomni a létszámot!

Csak ha az egészségügyből vesszük is a példákat, számolni sem tudjuk már, hogy mennyit is találtunk idáig, méghozzá úgy, hogy azt nem is kerestük!

De a gazdaság, a lélekrontás, az erkölcsi válságvetés mind-mind ebbe az irányba hat, ha nem is olyan gyorsan mint a besenyők nyilai, de kitartó következetességgel és feltartóztathatatlannak látszó száguldó gőzmozdony gördülettel!

Feltűnt-e Önnek, hogy a világot sújtó, jelen válság legmélyebb bugyrába kerültünk? Mer volt ugye Izland, ahol még kormányválságot meg jelentős pénzromlást is okozott a romlás és utána jöttünk csak mi, de ott a kilábalás már csekély vizeket tapos, még nálunk, a mélység csak egyre lefelé  húz bennünket!

Szinte már látni vélünk Országunk, Hazánk ellen kibontakozó szisztematikus „tömegoszlatást!”

És akkor itt van ez a legújabb!       A H1N1 VÍRUS!

És a hozzá kapcsolódó hazudozás, ködösítés, félrevezetés, dezinformálás! Nyugodjon meg a lakosság, a védelem jó kezekben van! Akár csak a gazdaság mi? Emlékeznek még a panon pumára, a gazdaságunk száguldására, arra hogy Magyarország sikerre van ítélve? Ha ennyire védenek bennünket, mint ahogy a gazdaságunkat, forintunkat és országunk javait is védték eme hangzatos ígéretek mögé bújva, akkor van némi fogalmunk arról, hogy mik is következnek ránk!

Csak egyetlen ide vonatkozó példa: mintegy fél órával ezelőtt hívtam a zöld számot ahol „kimerítő „felvilágosítással látott el egy arra kijelölt, bizonyos Dr. P. Éva a várható járványról. Először is javasolta, hogy előbb nézzem át a honlapjukat! Azután meg csak úgy kicsúszott belőle, hogy „Jaj Istenem…” Kérdezem mitől ez a fergeteges tenni akarás? Azt mondja: ma maga a negyvenötödik személy: Mondok én: Mi lesz itt ha kitör a járvány, ha egy délelőtt 450 telefonálnak majd, hogyan ad válaszokat, ha a már a 45. kérdezőnél összeomlik? Aztán meg nem tudta megmondani, hogy az iskoláknak kiküldött a várható járvánnyal kapcsolatos teendőket hol lehet megtalálni a honlapjukon, mert úgymond, nem is magánemberre tartozik az, meg itt volt ezen az oldalon, de hogy hova lett, azt nem tudja! Arra meg, hogy mondja már meg akkor a vezetőjének nevét, mert az hátha mégis tudja, lecsapta a telefont!

Még azon sem lennék  meglepődve, ha a világjárvány ugyanakkora érvágást ejtene hazánk lakosságán, mint a a gazdasági világválság, arányaiban a legnagyobbat! Százalékos arányban itt lenne a legtöbb súlyos szövődménnyel járó lefolyás! Hogy szépen fejezzem ki magamat…

A szándék egyértelműen kiviláglik! Még mindig túl sokan vagyunk! Hogyan is van ez? Bejelentették, hogy 6 millió embernek készítenek vakcinát!

MI LESZ A MARADÉK NÉGGYEL?

                             HÖNN? 
 

Jól illeszkedik ez az ország „eltartó képessége 7 millió!” célhoz! Mert egy millióan még saját védekezés okán túlélhetik a dolgot! De annak a hatmillió  vakcinai védelemnek se higgyenek! A személyen eluralkodott, kitört betegség lefolyása általában, egy hétnél nem több! Heti 50 ezer vakcinát lesznek képesek legyártani, ha a sorozatgyártás megkezdődhet! És még nem kezdődött meg! De a járvány akármelyik pillanatban kitörhet, felrobbanhat! Többen, az egyébként is szokásos járványos őszi párás, nyirkos időkhöz jósolják rendelni a kitörést! Tehát amikor hirtelenjében lehűl,párás, ködössé válik az idő! Vajon mikor lesz az? Egy hónapon belül? És akkor mondjuk már megkezdték a sorozatgyártást! Járvány meg sorozatgyártás! A Vakcina bent a gyárban, első héten 50 ezer darab! A Tizedik héten 500 ezer darab és a SZÁZADIK HÉTEN: eléri az 5 millió darabot!!!! Vagyis közel két éven belül már majdnem elérik a tervezett 6 millió darabot! A járvány meg addigra a harmadik mutánsával kerüli meg a Földet? De amit legyártanak is, először ugye a „nagykutyákat fogja védeni! Aztán a kicsiket és csak azután jöhet a békés növényevő lakosság! Ott is először az egészségügyieket! És majd csak ezután jöhetnek a gyermekeink, legyöngült családtagjaink, hogy már magunkat ne is említsük!

De hogy mennyire látszik az a szándék! Magyarországon államtitkot képez az a védelmi készlet, a gyógyszerkészlet, ami az állampolgárok egészségét, életét védheti egy ilyen helyzetben!!! Értik Önök ezt kedves magyarok! Önöknek még annyi joguk sincs, hogy megtudhassák, hogy nincs is annyi gyógyszer, ami elég lenne, hogy önöknek, családtagjaiknak, kisgyermekeiknek is juthasson az életmenő gondoskodásból! Akár csak a Titanic! Majd megtudhatják az utasok, hogy nincsen mindenki számára mentőcsónak, ha be kell szállni abba! És hogy ki is lehet a kedvezményezett?

Na, az sem úgy megy ám, hogy ön bemegy a patikába és megveszi a „TAMIFLU” NEVEZETŰ gyógyszert, mert nem fogják kiadni csak szigorúan az előírások szerint!!!

Vagyis, ha majd kitör a járvány, és a körzetorvos nem is lesz képes mindenhova odaérni, meg a rendelők is tele lesznek trüszkölő, rengeteg betegekkel, akkor, majd ha ön kibírja esetleg ottan a folyosón, 39 fokos lázzal, kiszáradva, azt az időt, hogy sorra kerüljön, akkor, majd a körzetorvos leveszi önről a kenetmintát! Elküldi azt a hivatalos úton, vagy ha Önnek lehetősége van, gyorsítja az utat és személyesen viszi be kórházlaborba! Ahol az ön mintáját beteszik a sor végére a 21ezredik darabok közé! Azt akkor kitenyésztik és lesz eredmény, azt az eredményt megküldik a körzetorvosának. Az orvosak meg továbbra is tart a járvány, ha addigra éppen ki nem dől ő is, a legjobb esetben kimegy önhöz, vagy behívja önt! És akkor az orvos felírja Önnek a Tamiflu gyógyszert, amely a hatóanyagának köszönhetően segít megakadályozni a vírus szétterjedését! És akkor ön sorba áll a patikában és vagy kap, vagy nem, mert azt Ön nem is tudhatja, hogy az már régen elfogyott, mert a kormányunk, saját hatáskörébe utalta a titkot, hogy nincsen elég a Tamiflu gyógyszerből!

Igen kérem szépen ez a helyzet,hogy  ne is használjuk itt a minősítő jelzőt, hogy milyen is az a nagy ….helyzet, amikor nem éppen illatos! Mert Ön meg nem kaphatja addig azt a Tamiflu gyógyszert, amíg ki nem mutatták a járvány vírusát Önben! És gyermeke sem kaphatja meg, és hozzátartozója sem! És ha nem egyszerre esnek bele a betegségbe, akkor ahányszor egy –egy családtag lebetegszik, annyiszor ugyanez a tortúra!

De amint volt szerencsém megtudni a hivatalos tájékoztatását az állam gondoskodó előrelátó megelőző magatartásjavaslatairól, abból is csak az látható, hogy szegényes, nem kielégítő! Az iskoláknak megküldött leiratokban például: hiányolom a konkrét intézkedési javaslatok közül az olyanokat, amelyek már bizonyították egyszer a jogosultságukat pl. a száj és körömfájás-járvány idején bevált beléptető fertőtlenítést, aminek segítségével például a lábbeliket be-és kilépéskor fertőtlenítőszerrel, átitatott szivacsos, vagy faháncsos  keretben való keresztülhaladással védik a fertőzés tovaterjesztésétől.

A szájmaszk használatát sem erőltetik kellő képen. Nem jelölik meg az iskoláknak azon lehetőségeket, hogy a megbetegedett gyermekeket azonnal szájmaszkkal is elszigeteljék! Elégnek tartják az egy méteres távolságtartást! Holott a légtérbe való beletüsszögés, köhögés

milliárdnyi, akár olyan apró csepprészeket, ködszerű képleteket is tud létrehozni, amely szinte lebeg a légtérben!

És így tovább!

A szájmaszk szerintem igen fontos alkalmatosság főleg kisiskolás gyermekek körében! És nem csak a beteg gyermekeknek, ahogy ezt az ANTSZ javallja!

Tokió talán a világ legnépesebb városa, ha nem minden bizonnyal az!

Ott is vannak járványok! És mégsem ürül ki a város, nem áll meg a lüktető élet, hanem folyik tovább, ha jön a farkas, akkor is!

Mert ott az emberek megszokták már, hogy a dugig zsúfolt metrókon utazók arcán ott a szájmaszk! És ha trüsszent, köhög, vagy éppen a másikja teszi ezt, akkor sem terjed a fertőzés, mert megvédi őket a maszk!

De gondoljunk csak bele, ha az osztályban, maszkban ülnek a gyerekek egységesen, nem is csúfolhatják egymást! Meg még a cseppfertőzést hordozó ceruzájukat sem tudják szájukba venni, hogy rágják! Persze tudom, hogy ennek a szülői egyet nem értés, és még anyagi okai miatt is, nálunk nincs esélye! de aki megteheti gyermekével szemben, az adja néki meg ezt a lehetőséget is!

Az iskoláknak nagy lehetőségeik vannak ezen a téren! Vannak országok ahol meg akarjéák menteni az állampolgárokat! Vannak országok, ahol ingyen osztják a vakcinákat minden igénylő számára! Vannak országok ahol nem titkosak a, államilag direkte eltitkoltak  az életet mentő gyógyszerkészletek! És vannak országok, ahol még a szájmaszkokat is ingyen osztják!

És vannak országok, ahol a vezetők felismerik, és ismereteik alapján védelmezik is a lakosság érdekeit! És vannak országok, ahol a maga a lakosság is felismeri saját érdekeit, és védelmezi azokat, még ha kell, saját vezetőivel szemben is!

Jól lehet, hogy mindannyian Isten kezében vagyunk! És mintha a vírus is szelídülni látszana! És kérjük is mi imámjainkban, az Istentől, hogy ne keljen a Magyar Népnek kiinnia eme poharat! De ugyanakkor tegyünk meg mindent, ami rajtunk múlik, hogy elkerüljük a bajt! Hogy felelőtlenségünkkel, „tettel, gondolattal és mulasztásunkkal” ne terheljük tovább a mi általunk már úgy is átlépett „hitelkeretünket”! Mert akkor jönni fog ám az a hitelező és visszaköveteli az ő pénzét kamataival együtt! És akkor hogyan térhetünk ki a végrehajtó, meg a H1N1 influenzai járvány elől?

Figler Csaba

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Homoszexuális jelkép, de pl. Olaszországban a béke jelképe2009-09-09. -
A homoszexualitás gyűlöletének "nemzetbiztonsági" stratégiájáról (Akár a Cion Bölcseinek jegyzőkönyvei)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeTartalom: Eredetileg csak a Nemzetbiztonsági Hivatalnak került volna elküldésre, tehát az alábbiak eredetileg nekik szóltak. Elöljáróban annyit: döbbenetesen hülye a lakosság, és ennek meg is lesz az eredménye. Van olyan, hogy már az a maradék is, akik eredetileg segíteni és a buta népi vágóbarmokat felvilágosítani jöttek, csak megvetéssel törlik bele az ostoba, öngyilkos, buta, primitív, alantas, hibbant és Veéreskezű népbe, mint lábtörlőbe angyali lábaikat. Az értelmeseket viszont elválasztjuk a népi baromtól. Legyen övék az Istentől az Ő választottainak Tervezett örök dicsőség a népi tébollyal szemben.

 

Következő cikk:
A népnek csak keveset abból, amit használunk2009-09-11. -
Irodaházak védelmi rendszere
/Soós József "Kárpáti Magyar" (tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicistaRészlet: ...az épület meg sem közelíthető illetéktelen személyeknek. Ehhez olyan védelmi rendszer kapcsolódik, mely a körzetben működő összes mobiltelefont, laptop készüléket és gépkocsit beméri, és ezáltal azonosítja!!! Így kialakul a védelmi háromszög!!! Ehhez tartozik hozzá, hogy olyan katonai objektumok, melyek stratégiai jelentőségűek, műholdak által folyamatosan megfigyelés alatt vannak tartva!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu