Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

HÍRHÁTTÉR - Az ördögök végzete
HÍRHÁTTÉR TV: Leleplezés: A romagyilkosságok állami tömegmészárlások


***       JÉZUS KRISZTUS:       "Aki nincs velünk, ellenünk van!"       ***
 

Molnár F. Árpád - Körüllengve a Halál által
"Mert íme, az Úr Kijő Helyéről, hogy Meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, s felmutatja a föld a vért, és el nem fedi megöletteit többé!" (Ésaiás Próféta Könyve: 26.Rész 21.Vers)
A Halál Angyala ragadjon el téged és gyerekeidet, orbán! A Legnagyobb árat fizessétek ezért! Sörétes fegyverekkel belétek, a valódi gyilkosok hátába, közvetlen közelről, ahogyan a REBISZ az ártatlan járókelőkbe 2006 október 23-án!

(Hírháttér Televízió, 2009 augusztus 30.)

 

2009-08-31.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom:
A hetente gyakran többször is a tévés csatornák híradói főhírébe való, de a pestysféregpatkány JÚDÁS-média miatt 100%-ban minden létező kategóriájú tényfeltárás ellenében az Emberiség szándékos, következetesen megszervezett és folytatólagosan elkövetett pusztítására és népirtására kezdettől elhallgatott, a gazságszolgáltatás kiirtásra soha nem látott mértékben és mélységben végzetesen szükségesült világtörténelmi szemete által titkon támadott Hírháttér ismét a vezető tényfeltárásokkal él: most olyan tényekre világítunk rá, amik bizonyítottá teszik a cigányok elleni sorozatgyilkosságot tudatosan és bűnszervezetben folytatólagos elkövetésért védelmezett állami elkövetők szervezett bűntetteit, Bajnai Gordon tömeggyilkostól a Budaházyzó Draskovics Tibor állami terrorista tömeggyilkoson át a katonai és polgári titkosszolgálatok tömeggyilkos igazgatóiig és orbán viktor tömeggyilkos féregpatkány júdáspestystróger mocskos állatig bezárólag, akinek büdös gerinctelen titkosszolgálati gyilkos gyerekei is régen megérettek az akasztásra. Gerinctelen büdös rohadt ávós állat tömeggyilkos söpredék taplóféreg orbánpatkány viktorjúdásgörény! A Halál Angyalának haragja és átka, és a biztos kárhozat szálljon rád és családodra minden emberért, aki élt, él és élni fog a Földön! Ámen!

Ide érzem a szagod, draskovics-patkány, te nyomorult, vesztes tróger! Te szerencsétlen állat, ami még erkölcsben és egészséges indulatban is képtelen létezni! Mégis kell az a kapcsolat, te utolsó féreg júdáspatkány, mert szomjas vagyok a véredre és a lelked sötétségére, mely nélkül soha nem tudtam volna megfizetni ellened! A fajtád miatt kell a kárhozat és az örök szenvedés hona! Hogy örökkön örökké kínlódjanak az olyan utolsó tetves férgek, amilyen te vagy, a mi fajunk pedig hozzásegítsen téged és fajtádat a teljes elbutuláshoz, a szellemi és lelki halálhoz, hogy a Rettenetes ISTEN Bosszúja az öröklét végeérhetetlen kínszenvedésével fizessen a Világtörténelem olyan legutolsó és leghitványabb, minden gondolatában visszataszító JÚDÁS-férgeinek, amilyen te vagy! Még te mersz engem fenyegetni, mocskos rohadt állat!

Ha itt nem indul, alatta bármelyik lejátszón megtekintheti!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
 

 

Molnár F. Árpád, hogy bosszút álljon a HALÁLTényfeltáró:
Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)

Zeneszerző:
Molnár F. Árpád: A Halálról indítva és titkon most (K.9)
(Szintetizátor és számítógép)

Operatőr:
Nagy Sándor (Naleksz)
és nem publikus

Az említett személyek:
Bajnai Gordon (sorozatgyilkos terrorista tömeggyilkos), Doszpot Péter (a média és a Hit Gyülekezete sztárnyomozója), Ficsor Ádám (madárnak használt titokminiszter), Kovács Lajos (a döglött ügyek osztályának nyugalmazott "nyomozója", a cionista média álszakértője), Kovácsics Ferenc (KBH-főigazgató), Laborc Sándor (a KGB és Putyin MSZP-s NBH-igazgatója), Madarász Károly (KFH-főigazgató), Orbán Viktor (Fidesz elektrosokkos tömeggyilkos disznópestysben is megdöglött terrorista cigánybűnöző), Petőfi Attila (az NNI vezetője), Stefán Géza (a KBH meghalt főigazgatója), Szilvásy György (MSZP-s titokminiszter)

Orbán-Veér-Pesty-plakát és Rendezte:
Molnár F. Árpád

Felvétel és Készült: 2009 augusztus 30., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Ide kattintva saját gépére letöltheti a "Leleplezés: A romagyilkosságok állami tömegmészárlások" című filmünket, ezzel is védekezve az egész Emberiséggel szemben totális rabszolga sorba vető és kiirtó módon elszaporodott JÚDÁSFAJ világterroristáinak öngyilkos és tömegpusztító, bűnöző és bűnpártoló világcenzúráival, hazudozásaival, hamis vádjainak tömegeivel, rosszindulatával, pártszolgálatos, sokkos tömeggyilkos és súlyosan szociopata Veérengző vadállataival, a Sátán, a gyűlölet és a kárhozat pártidióta és pártnyomorék ördögfajzataival szemben!
(Film, 12 perc)

Epilógus helyett:
"Ez csak egy példa: Gergényi bűntetteit kizárólag én [Molnár F. Árpád] teregettem éveken át, miközben az összes médium azt hazudta, kiváló rendőr, tisztességes és megbízható, engem pedig körbeüldöztek a fél Föld bolygón. A nemzetbiztonsági minimumot sem tartotta be senki! A következmény: 1956 óta nem látott nemzeti katasztrófa, rengeteg áldozattal a világ minden részéből, örökre kiható és egyre mélyülő következményekkel, melyek nélkül sosem juthattunk volna minden idők legmélyebb pontjára! Csakhogy a kollektív pusztítás nem állt meg! Sőt! Ellenkezőleg! Mindezek miatt eztán valami sokkal rosszabb készül, a cél pedig nagyon magasról megtapintva egy szóban így kifejezhető: BOSSZÚ..."   (Molnár F. Árpád; 2009.08.02.)

 

A lejátszó alján a "Vimeo" felirattól balra kattintva teljes képernyőre válthat!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(Ha nincs gyors Internet-előfizetése, egyszerre több lejátszót ne indítson el, mert a letöltésig a filmfolyam akadozhat!)

 

Filmünket innen is elindíthatja!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

 

Ha fentebb nem indul, ide kattintson!
(A jobb alsó ikonra kattintva válthat teljes képernyőre!)
 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
2009-08-29. -
Orbán Viktor pártbűnszervezetei a kecskeméti megyeházától és szerveitől a hír tv-n át a "magyar nemzet" nevű pártlapig
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró)/
Tartalom: Az Orbán Viktor létrehozásában és irányítása alatt működő kecskeméti polgármesteri hivatal bűnszervezete (annak vezetője Zombor Gábor Fideszes pártpolgármester), valamint az Orbán Viktor által irányított és őt kiszolgáló hír tv-s és "magyar nemzet" nevű pártlap bűnszervezete ellen írt publikáció, melynek legújabb oka a Hírháttér kvázi totális e-mail-letiltása a kecskeméti pártmegyeházának minden emberi jogok és emberéletek ellen, ezek ellehetetlenítésére és megsemmisítésére irányuló (Btk.155.§(1)) összes jogi, gyermekvédelmi és összpárti képviselőtestületi bűnszervezete részéről!

 

Következő cikk:
2009-09-01. -
Lassan feltárul a Világ mocska - (4 Ebergényi vers + 1 versfilmünk)
/Ebergényi Németh Magda (költő, emberjogvédő)/
Tartalom: Ebergényi Németh Magda (Léna) a magyar irodalom első költői közé tartozik, akik verseket írtak a totális elmekontrollnak a Jelenések Könyvében Megjövendöltek szerint beteljesült világhatalmáról. Most 4 versét olvashatják, mely mellett megtekinthetik ama pár perces irodalmi filmünket is, amely versalapját Ebergényi a magyarok által katasztrófára, majd eltussolásra ítélt indonéz Hercules szállítógép elleni merénylet közel 100 halálos áldozatát követően írt.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu