Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Tényfeltárás a Hatalom irányításának szerepéről, a Rendszer látszat-igazságszolgáltatási működéséről
 


Tánczos Krisztina, a Hírháttér Multimédia újságírója2009-09-27.
Tánczos Krisztina (emberjogvédő, újságíró, gazdasági elemző, Echelon-tanú)
 

Zombor Gábor, Orbán Viktor rekordterroristája
Zombor Gábor, Kecskemét Fideszes polgármestere a polgármesterek kategóriájában a negatív rekordoknak minden magyar idők szerinti abszolút csúcstartója.
(Molnár F. Árpád)

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjének, aki egy politikai üldözött, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú, újságíró tevékenységének ellehetetlenítésére való törekvés következtében a munkaeszközök elkobzása megnehezíti a szerkesztőség munkáját. A cikkeket kézzel kell körmölni (ezzel visszatérve az őskorba), majd bemásolni a jóakarók segítségével vásárolt használt számítógépbe. A munkafolyamat háromszoros időt igényel, az idő pedig pénz. Mindez köszönhető Zombor Gábor Fideszes kecskeméti polgármesternek, Karasz Csaba kecskeméti bűnügyi igazgatónak és bűntársainak, akik évek óta folyamatosan tájékoztatva lettek, bizonyításokkal alátámasztva sok-sok bűncselekmény elkövetőiről, felelősök megnevezésével a sok halottért. Mindezeket a cselekményeket a bűntársaikkal együtt eltussolva, semmit nem cselekedve, inkább a Molnár F. Árpádot bűnbakként beállítva, feljelentést tettek "zaklatás" címén, aminek a törvénytelen következménye házkutatás, MUNKAESZKÖZÖK LEFOGLALÁSA, MAJD LETARTÓZTATÁS, ÉS ERŐSZAKKAL BESZÁLLÍTÁS A KISKUNFÉLEGYHÁZI RENDŐRKAPITÁNYSÁGRA azzal, hogy a lehető legsúlyosabb bűntettek elkövetésével reagáljanak. A számítógépeken meg olyan mondatokat kerestek, amire a zaklató rágalmat rá lehetett volna húzni.

Egyébként megbízásból idióták tevékenysége jelent meg a Hírháttér fórumában. Rengeteg munkát igénylő módon beszerkesztett undorító pornófelvételek, és titkosszolgálati minőséget és módszereket bizonyító, a Molnár F. Árpád ellen szóló köztörvényes mocskolódások. Ez jelenti a rendőr színvonalat, bölcsességet. Nagyon érdekes: erre van pénz is, kapacitás is; mindezekre azért volt szükség, hogy a rendőrség a politikai maffia és a titkosszolgálatok tömeggyilkosságait és eltussolásait elfedje.

Molnár F. Árpád részéről tájékoztatást kaptak, miszerint feljelentést tett ellenük a nyomozó ügyészségen a következő pontokban:

  1. bűnpártolás (hivatali személy részéről elkövetett minősített esetei),
  2. közérdekű bejelentő üldözése,
  3. népirtás bűntette (egyes csoportok vagy annak egyes tagjai olyan létfeltételek közé kényszerítése, amelyek tagjait pusztulással fenyegetik, kezdve a cigánygyilkosságok eltussolásával.);
a Molnár F. Árpád 8 éve tartó, minden szinten való üldözéséig
  4. hivatali visszaélés bűntette... stb.

Eckhardt Balázs, a Kecskeméti Televízió igazgatója és főszerkesztője
Eckhardt Balázs, a Kecskeméti TV igazgatója, Zombor Gábor házi csicskája arról tudósít, ha Zombor Gábor kifújja az orrát, vagy a seholléti tanyán új tyúkokat vásárolt Örzse asszony. Az igénytelen, bűnöző befektetők következetesen a Kecskeméti tv egypárti, despotikus bűnözését finanszírozzák azon a Kecskeméten, amely mindig a nemzetközi maffia egyik fő csomópontja volt! Zombor nem véletlenül indított egyik lakosunk ellen is 100 milliós kártérítési pert, mert azt merte mondani, hogy a város úszik a korrupcióban! Eckhardt pedig továbbra is biztosítja az Emberiség ellenségeit közös Emberiség-ellenes elévülhetetlen bűntetteik és világszerte végrehajtott tömegmészárlásaik utolsó leheletig történő fedezéséről. Féregpatkány ez, tömeggyilkos hóhér, aminél nem hír, amikor szintén Kecskeméten rátör a közpénzen kitartott szajha maffia a magyarság legtényfeltáróbb, ráadásul csupa keresztyén újságírókból álló multimédiájára, elkobozza annak felszerelését, a főszerkesztőt pedig - mint közérdekű bejelentő ellen koncepciós pert indítva - elhurcolja. Kezeskedni fogok Eckhardt ellen az ehhez képest szorzatos megtorlásokról. De azt már nem rühes tetves bandája általi egységszándékban és bűnszervezetben elkövetett újságíróüldözésnek, hanem igazságszolgáltatásnak fogják nevezni!
(Molnár F. Árpád)

 

Zombor Gábor Fideszes kecskeméti polgármester kilátásba helyezte Molnár F. Árpád ellen a - megélhetéshez egyáltalán nem elegendő - létminimum alatti szociális segély októbertől való megvonását, ami mélységesen felháborító. Azért került szociális segélyre, mert a 8 éve tartó politikai üldöztetés során kijelentették, hogy soha többet nem fogják munkaviszonyba alkalmazni. Megnevezném, hogy ez a határozat kiktől ered, csak hogy párat említsek: Orbán Viktor, Demeter Ervin és a hozzájuk tartozó, őket kiszolgáló slepp. És még ők merik kiejteni a mocskos szájukon, hogy a Molnár F. Árpád közveszélyes munkakerülő, aki ingyenesen lát el mindenkit, aki segítségért hozzá fordul, és naponta vállalja az életveszélyt. Zombor Gábor kecskeméti polgármester megbízottai által személyesen közölt rágalmazás (hogy munkakerülő), megsemmisítő szándékú lebecsülés, egy olyan újságíróval szemben, aki a világon egyedülálló; elsőként hozott nyilvánosságra bűntetteket, sok személy ellen elkövetett gyilkossági kísérleteket, végrehajtott gyilkosságok elkövetőit, mindezek eltussolását. Amivel pedig még hasznos szolgálatot tehetett volna, miszerint a Kecskeméti Televíziónak tett ajánlatot, hogy a Hírháttér Multimédia közreműködne több témával kapcsolatos szerkesztésben, időpontot kapott az ajánlat elfogadásra, de valójában elbujdostak a válaszadás elől. A mai napig nem történt válaszadás. Ugyanez az ajánlat történt az önkormányzatnak, személyesen Zombor Gábornak és Metzinger Éva jegyzőnek, körülbelül 20-25 kategóriában, amire természetesen a reakció az volt, hogy nem kíván Zombor Gábor semmilyen tárgyalásba bocsátkozni. Megjegyezni kívánom, ami az ország gazdasági helyzetét illeti, ami a béka feneke alatt van, ahol milliárdokat pazarolnak el - szégyentelenül magas fizetésekként, például a polgármester havonta közel 1 milliót keres (a Hírháttér 3 évi költségvetése), végkielégítésekként, indokolatlanul óriás házépítések, mint pl. Oszkó Péter pénzügyminiszter esetében, hiába indítanak vizsgálatot, a végeredmény mindent rendben talál, még sorolhatnám a tényeket, de azok egy következő cikkben publikáltatnak.

A Kecskeméti Televíziónak tett munkafelajánlás tizedannyiba került volna, amennyibe nekik kerül, míg mások degeszre tömik a zsebüket egy-egy cikkért, tudósításért. Molnár F. Árpád nem a pénz utáni sóvárgásért tevékenykedik, nincs igénye különleges dolgokra, mindent visszaforgatna a médiába. Ahogy Frank Williams mondta: ha kétszer annyi pénze volna, azt is versenyautókba fektetné. A Hírháttér szociális segélyből működik, de ha milliárdok állnának rendelkezésre, a Molnár F. Árpád azt is emberi jogok védelmére, tényfeltárásra költené. Akkor megvalósítható lenne az adás műholdról való sugárzása, és angolra, németre, olaszra, arab nyelvekre stb. fordítása.

Aki a felajánlásokat visszautasította, a Kecskeméti Televízió szerkesztősége részéről, Eckhardt Balázs főszerkesztő, akinek munkatársa a maffiaügyekről elhíresült Czégé Zsuzsa (maffiaingatlan vásárlási ügyek, pl. a felrobbantott Hoffmann, és az Űrgammák botrányai).

Itt tartunk napjainkban: a totális félrevezetés, a demokrácia tökéletességének irdatlan hazudozása tükrében.

Az ártatlanok és üldözöttek a szó szoros értelmében sem egészségüket, sem szabadságukat, sem életüket nem kímélve készek bármely pillanatban az életüket adni az igazságért, az erkölcsért, az Istenért, a Jézus Krisztusért, mások védelméért és szabadsága biztosításáért.

(Írta: 2009 szeptember 24.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Molnár F. Árpád a 100%-os rendőrbűnözésről2009-09-26. -
HÍRHÁTTÉR TV: A rendőrbűnözés 100%-os! - Vadászat - Körgyűrű kettős lépésben
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Ennio Morricone: The Thing/
(Film, 11 perc)
Tartalom: Belsős és volt rendőri beszámolók tanúsítják, hogy a rendőri bűnözéstől egyetlen rendőr sem mentes. Mind bűnöző! Ezúttal a rendőrségi zsebre bírságolásokról lebbentjük fel a fátylat, de filmünk sokkal többről szól! A közpénzeinkből kitartott sötét gyilkos ellenségeink baljós kiosztásán túl andalítón vagy nyomasztón szólunk többek között a romák elleni állami sorozatgyilkosságról és tetteseiről, az indonéz Hercules repülőgép tervezett megsemmisítéséről és a szörnytett sátáni eltussolásáról, és túl ezeken tovább sodrunk az irányban, amiért lettünk, és amire készülünk. Eközben - mint megannyi klasszikussá lett Hírháttér-filmünknél - szinte végig szól a zene.
(Megtekinthető és letölthető!)

 

Következő cikk:
Soós József "Kárpáti Magyar", tényfeltáró, publicista2009-09-27. -
A tömeggyilkos terroristák alkotmányos rend elleni bűntettei a Hírháttér felszámolására
/Soós József "Kárpáti Magyar" (emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Tartalom: Soós József Úr (keresztyén emberjogvédő és tényfeltáró) kiváló szónoklata az állami bűnözők fekete listájával, akik megszervezték, szerepet vállaltak és betörtek a Hírháttér szerkesztőségébe, koncepciós pert indítva és elhurcolva annak főszerkesztőjét, lefoglalva a működéshez elengedhetetlen eszközöket, az alkotmányos rend további felszámolására, megfélemlítés és terrorizálás céljából! Soós Úr azt is elmondja, hogy ezek az Emberiség-ellenes bűnözők meg fognak dögleni!
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu