Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

Egy politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú újságíró - a politika és a titkosszolgálati terrorista bűnszervezet megbízásából elkövetett - gyalázatos meghurcoltatásáról


Tánczos Krisztina emberjogvédő, újságíró, Echelon-tanú2009-09-23.
Tánczos Krisztina (emberjogvédő, újságíró, Echelon-tanú)
 


Molnár F. Árpád Füzesgyarmaton, a Macskási telepen 2009-ben, ahol az államvédelmi bűnözők olajoztak. A telepet a rendőrség heves tiltakozása ellenére Karancsi Tibor rendőr százados buktatta meg 1995-ben. Cserébe a söpredék rendőrférgek az állammal összefogva elmebeteggé akarták nyilvánítani, majd kirúgták. Molnár F. Árpád a 2000-es évek elején itt is nyomozott, sokakat meghallgatott. Akkoriban alig pár száz méterre a helyszíntől a titkosszolgálatok itt is életveszélyesen megfenyegették, ha az ügyben tovább mer nyomozni. Tovább nyomozott. Azóta úgy egy tucat ellensége halt meg. Valamennyi "természetes", azaz titkosszolgálati halállal, de senki, aki szövetségese volt.
(A teljes méret a képre kattintva!)
(A felvételt Nagy Sándor operatőrünk (Naleksz) készítette.)

Több ezren értesültünk a 2009 szeptember 14-én történt döbbenetes eseményről, hogy házkutatás után elhurcolták Molnár F. Árpádot, a napjainkban nem csak szűkebb hazánkban, hanem talán a világban egyedülálló olyan újságírót, aki először hoz nyilvánosságra bizonyítottan ismereteket, bekövetkező tragédiákat, melyek közül csak néhányat említenék: repülőszerencsétlenségeket, cigányok ellen elkövetett gyilkosságok tetteseit, közéleti személyiségek bűntetteit, akik üldözik a nekik nem engedelmeskedő, nem bűnhálózatukhoz tartozó, véleményt mondani merő, természetesen az igazság feltárása miatt üldözött, segítséget kérő egyéneket.

2009 szeptember 14-én, 10 óra 30-kor Molnár F. Árpádnak tárgyaláson kellett megjelennie, ami Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető pásztora, mint feljelentő és Molnár F. Árpád között zajlott volna. A tárgyalás megkezdése előtt pár perccel Németh Sándor a bírósággal telefonon közölte: nem kíván megjelenni a tárgyaláson, de pereskedni akar. Az ügy Németh Sándor prédikációjának, nézeteinek súlyossága miatt fontos (Izrael és Palesztina háborúskodásának megítélése, Izrael tetteinek elismerése). Németh Sándorra ez a hozzáállás - hogy szemtől szemben nem meri felvállalni a tetteit és a tetteiért való kritikát - jellemző. Nem tudni, hogy ezt gőgből teszi vagy butaságból.

Itt szeretnék egy kis kitérőt tenni a velem kapcsolatban történtekről.

2005 augusztus 24-én tértem meg. A Hit Gyülekezet tagja lettem. Először az újdonság hatása; ott ismertem meg az imádkozást és a hittel kapcsolatos átszellemülést. Később negatív érzéseket váltott ki belőlem a politika erőteljes bevitele az Istentiszteletekbe, a politikai nézetek, amikkel én nem tudtam azonosulni.

Tánczos Gábor, akit koncepciós perben 10 évre ítéltek
Tánczos Gábort 10 évre ítélték koncepciós pereket követően a körmendi gyermekgyilkosság vádjával. Akik az ügyben akkor és azóta nem a rendőrség és a titkosszolgálatok oldalán szólaltak meg, vagy csak megmozdultak, minimum megfenyegették vagy összeverték, hogy törött csontokkal került kórházba. Balaton Balázs újságírót pl. BIT-es, azaz rendőrségi rendszámú autóból kiugró bűnözők verték össze. Molnár F. Árpádot pedig már 2001-ben is azzal fenyegették a titkosszolgálatok, hogy ha bármiben ellent mer mondani Orbán Viktornak és a Fidesznek, Tánczos Gáborhoz hasonlóan ártatlanul fog börtönbe kerülni. Az ügyben minden mozgást azóta is kiemelt állami üldözés kísér, a computeres betörésektől az utcai igazoltatásokon át számtalan módon, bármerre nyomozzon az ember az országban. A Molnárt 2007-ben és 2008-ban is állandó titkosszolgálati szervezésű rendőrségi zaklatások érték, ahányszor az állam bármely városában vagy települései között Tánczos Gábor-ügyben nyomozva megfordult.
(Kommentár: Molnár F. Árpád)

 

Továbbá megalázó az a hozzáállás, amit Körmenden kaptam P. Zsolt presbitertől. Bibliaoktatás kezdődött, és az oktatásra szerettem volna elvinni rokonomat, Tánczos Gábort, aki 10 évet ült ártatlanul börtönben, és úgy éreztem, a sok szenvedés után testi, lelki gyógyulást jelentett volna Istenhez minél közelebb kerülnie. Annak ellenére, hogy tudomásukra hoztam, hogy Tánczos Gábor a börtönben keresztény lett, a kérésemre a válasz az volt: meg kell kérdezni a pásztorunkat, és az ő hozzájárulását kérni. Ennyit egy esendő, segítségre szoruló támogatásáról. (Tánczos Gábor mottója a 35-ös zsoltár; erről szinte az egész országban tudomást szereztek.)

2007 augusztus 10-e meghatározó lett az életemben. Velem együtt hét ember esett áldozatul egy rablásnak. Készpénzem, bankkártyám, amin egy kis lakás vásárlásához az önrészem volt tartalékolva. Pontos személyleírás ellenére a rendőrség nem találta meg a tetteseket. Az ügyet lezárták. Akkor is és most is albérletben lakom, azaz hajléktalan vagyok. Még albérleti tető van a fejem felett, de ez a gazdasági helyzet gondoskodik arról, hogy egy nyugdíjasra már nincs szükség, és sok társammal együtt a szó szoros értelmében hajléktalanok legyünk.

Németh Sándort sokan elhagyják.Segítséget kérve írtam a pásztoromnak, C. Ferencnek és Németh Sándornak is. A mai napig válaszra sem méltattak. A pesti imádkozós stábtól imát kértem; azt a választ kaptam: "ne várjam a sült galambot, hogy a számba repüljön, tegyek is valamit a sorsom megoldásáért". Özvegyként, nyugdíjasként nem sok perspektíva áll rendelkezésemre. Nem vádolok senkit, nincs harag bennem, mert nem akarok bűnben élni.

E kitérő után - amit úgy éreztem, le kell írnom - visszatérek Molnár F. Árpád tényfeltáró újságíró, a Hírháttér főszerkesztője ellen elkövetett törvényellenes letartóztatásnak eseményeire.

A Németh Sándor-Molnár F. Árpád tárgyalás előtt pár percre jelent meg a Molnár F. Árpád lakásán négy nyomozó filmfelvevőgéppel. Engedély nélküli erőszakos behatolásuk a Molnár F. Árpád tudta nélkül történt; a törvénysértések sorozatát követték el. A bűne az volt, hogy miután évek óta tájékoztatta, bizonyítékokkal alátámasztva Zombor Gábor kecskeméti polgármestert és Karasz Csaba, Kecskemét bűnügyi igazgatóját és bűntársaikat az általuk eltussolt bűncselekményekről, a rengeteg halottért, a Molnár F. Árpád folyamatos üldözéséért és a Hírháttér Multimédia beszüntetéséért folytatott állandó fenyegetésért a Molnár F. Árpád az egyik e-mailben azt írta: szét kell verni a fejüket. Erre válaszul ők feljelentést tettek zaklatás címén. Sehol a világban nem szerepel a Btk.-ban olyan paragrafus, hogy a zaklatás kategóriájába tartozó vádpont miatt valakit le kell tartóztatni, házkutatást tartani, és A MUNKAESZKÖZÉT, A KÉT SZÁMÍTÓGÉPET ELKOBOZNI; agyalágyultak tudnak csak ilyen indokot kitalálni, hogy azt az e-mailt keresik, és azt az IP-címet, ahol ez a fenyegetés megírásra került. A lakásba hatolás törvénytelensége tehát már ott kezdődött, hogy Molnár F. Árpád engedélye nélkül, távollétében, hatósági tanúk nélkül hatoltak be a lakásba. A lakásban tartózkodó keresztyén vendéget félrelökve, sem magukat igazoló okiratot, sem házkutatási parancsot nem bemutatva, a vendéget utasítgatva elkezdték a lakás feltúrását. A vendég elmondása szerint ha valamiben ellentmondott volna, durván helyben hagyják, megverik. A vendég a mai napig beteg, az idegeit megviselte a bánásmód, amiben részesült ártatlanul.

 

Zombor Gábor, a magyar történelem legbukottabb polgármester tömeggyilkosa
Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere segítségkérésre üldözéssel, tényfeltárásra annál több és egyre nyíltabb tömeggyilkosságokkal és bűnszervezeti bűntettekkel reagál. Mint Lukasenko Fehéroroszországában, Orbánéknál is így ég a ház: pl. Fehéroroszországban levelet írt egy tudós Lukasenko elnöknek Csernobil káros hatásairól. Ezért rendőröket küldtek rá és terrorváddal lecsukták. Putyin gyilkosságai, NBH-s orosz maffia fegyverkereskedelem, indonéz terrorcselekmények, romák elleni sorozatgyilkosság stb., nyúljunk bármihez, Zombor Gábor, Orbán jobbkeze és házi gengsztere mindig az első helyre pofátlankodik: a tömeggyilkosságok oldalán. De soha nem egyedül: a rendőri szervek és a titkosszolgálatok orbán döglött büdössége rothadó globális szagával.
(Kommentár: Molnár F. Árpád)

Közben a rendőr telefonon értesítette Molnár F. Árpádot, igyekezzen haza, mert itt vannak a lakásán. Miután felforgattak mindent, lefoglalva egy tíz éves, kis méretű baseball-ütőt, és hangsúlyozom, AZ ÚJSÁGÍRÓ MUNKAESZKÖZÉT (számítógépeket), a házkutatást végző rendőrök, tehát négyen kísértek egy embert, azaz Molnár F. Árpádot Kiskunfélegyházára. Ott történt a kihallgatás, jegyzőkönyvírás stb. Miután mindez megtörtént, elbocsájtották, és ahogy azt mondani szokták: menjen isten hírével haza, ahogy tud. Kívánságuk teljesült: Molnár F. Árpád kiállt stoppolni, és hangosan mondta a következő szavakat: hol van a Katonai Biztonsági Hivatal? Ugyanis a törvény szerint ez esetben nekik védelmet kellene biztosítani számára. Szinte azonnal a kérdés kimondása után két katonatiszt állt meg mellette, és kocsival szerencsésen hazaérkezett. Tipikus Echelon-ügy.

Az újságíró - nevezetesen Molnár F. Árpád - tevékenysége nem csak a társadalomra hasznos, hanem az Interneten keresztül a Föld lakosai számára is, mert nem csak hazánk szervezett, előre kitervelt terrorcselekményeit tárja fel, hanem a világ maffiaösszefonódásainak dokumentált gyilkosságait is. Immár 8 éve folyamatosan megkapják, de lesöprik az asztalukról, tovább passzolják, a válasz hallgatás, úgy tesznek, mint aki nem tud semmiről. A végeredmény folyamatos üldözés, megélhetés alapja szociális segély, amit Zombor Gábor, Kecskemét polgármestere meg akar vonni, teljesen ellehetetleníteni a Hírháttér működését. Az ajánlatot, hogy a Hírháttér működjön közhasznú munkaként, lesöpörte. Ez a felajánlás - megjegyzem - Molnár F. Árpád részéről nemes gesztus volt. A polgármester nem volt hajlandó semmilyen szerződést kötni. Az ellehetetlenítésre törekvés tovább folytatódik, az üldözéssel és az életveszélyes fenyegetésekkel együtt.

Mindez miért történik?

Molnár F. Árpád, a tényfeltárásokban egyedülálló bátorsággal leleplező személy, ezért a legfőbb ellenség.

Felteszem a kérdést: mi jár azoknak a zomboroknak, karaszoknak, orbánoknak, szilvásyknak, laborcoknak, benczéknek, dávidoknak, kovácsicsoknak, draskovicsoknak és még sorolhatnám tovább, akik tömeggyilkosok, gyilkosságra felbujtók. Mi jár a szervezőknek? Örökre eltűnni az élet palettájáról oly módon, ahogy ők távolították el nekik nem tetsző, ellentmondani merő, seggüket nyalni megtagadó "honfitársaikat".

Molnár F. Árpádnak pedig: nagyon-nagyon sokan veled vagyunk, ami az elfogatásodkor bebizonyosodott.

Keresztény lévén Isten áldását kérem minden jó szándékú Nézőnek, Olvasónak, akár hívő, akár nem!

(Írta: 2009 szeptember 22.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
Kovács Tamás legfőbb ügyész katonai titkosszolgálati tömeggyilkos volt2009-09-21. -
HÍRHÁTTÉR TV: Házkutatás, lefoglalások, elhurcolás - Állami háború a Hírháttér és a Molnár F. Árpád ellen
/Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 42 perc)Molnár F. Árpád a "Házkutatás, lefoglalások, elhurcolás" című filmben
Tartalom: A Molnár F. Árpád és a Hírháttér legsúlyosabb bűntettekben való konkrét feljelentései és az őt ért állami életveszélyes fenyegetések hivatalos bejelentése hatására az általa feljelentettek a titkosszolgálatok és Bajnai Gordon megbízásával vétség címén házkutatást, a média működéséhez nélkülözhetetlen eszközök másolás címén történő több havi lefoglalását, és a Molnár F. Árpád elhurcolását rendelték el. A feljelentett terrorista bűnözők Zombor Gábor kecskeméti polgármester, Orbán Viktor személyi végrehajtó keresztapája és Karasz Csaba bűnügyi igazgató, a tömeggyilkosságok elkövetésében és eltussolásában minden magyar rekordot megdöntött orbánpatkány Zombor Gábor bűntársa voltak. Elképesztő bűnszervezeti bűntettekről és tömegmészárlásokról fognak hallani.
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)

 

Következő cikk:
Politikai féregsors - csupasz giliszták egymásba gabalyodva2009-09-23. -
HÍRHÁTTÉR TV: A cigánygyilkosságok szervezői háborúban a Molnár F. Árpád ellen
/Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 44 perc)
Tartalom: A Hírháttér Multimédia elleni diffúzált és kiterjedt állami üldözések részleges taglalása mellett tételesen felsoroljuk azon állami elkövetők javát, akik megszervezték és megrendelték a romák elleni 2008-2009-es sorozatgyilkosságot. Molnár F. Árpád a romák elleni állami gyilkosságokrólBármilyen nem tömeggyilkos júdásfaji országban és nem cigány- és magyartömeggyilkos Európai Unióban azonnal elrendelnék a letartóztatásokat azok alapján, amiket hallani és olvasni fognak. Bizonyítjuk, hogy a romák elleni tömegmészárlást magyar vonalon kik rendelték meg és szervezték annak folyamatos és folytatólagos végrehajtását - többek között a Molnár F. Árpád folyamatos üldözésével és terrorizálásával, amiért leleplezte az állami elkövetőket. Elkezdjük ellenségünket és minden ember ellenségét, az Obama-féle (tehát JÚDÁSFAJI és tömeggyilkos) FBI-t is megbuktatni...
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu