Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal,   rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Diplomáciai úton a Hírháttér irányában deklarált: Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Bokor Imre (ezredes professzor), Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Roma Jogvédő Újságírók, Vanilia, Athenagorasz (terjesztő), Czike László (közgazdász, publicista), http://www.valosag.net, EFE Alapítvány, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!

   

A MAZSIHISZ-hez fordult a Hírháttér magyarországi újságíróüldözés és a romák elleni állami sorozatgyilkosság ügyeiben
 


2009-09-21.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom: A MAZSIHISZ hivatalos oldaláról - ahol olvasói-látogatói kérdéseket lehet feltenni az illetékes rabbinak - az alábbi levél elküldésére került sor 2009 szeptember 20-án, 11:50 órakor. A MAZSIHISZ eme oldaláról elküldött levelekre válaszokat garantálnak, melyek közül (kérdéssel és válasszal) az érintett oldalon is találkozhatunk.

Tisztelt Rabbi!


Molnár F. Árpád vagyok, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője. Az elmúlt lassan 10 évben töménytelen mennyiségű korrupciós ügy, gyilkosságok, robbantásos és terrorcselekmények kapcsán hoztam nyilvánosságra addig soha, sehol nem publikált nyomozati adatokat és bizonyítékokat, hallatlan tömegével. A magyar állam kivétel nélkül valamennyi tényfeltárásommal és bejelentési kísérletemmel szemben életveszélyes fenyegetésekkel és állami megtorló akciókkal válaszolt.

Én voltam az, aki a romák elleni sorozatgyilkosságokról is elsőként és kizárólag tártam fel annak állami szervezésű hátterét és azon konkrét adatokat és bizonyító erejű tényfeltárásokat, amiket aztán a titkosszolgálatoktól kiszervezett dokumentumban is olvashattak: miszerint az NBH és a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH), továbbá Laborc Sándor korábbi NBH-igazgató közvetlenül érintettek a romák elleni állami tömeggyilkosságokban. Minthogy az elmúlt napokban megszaporodtak az ellenem megfogalmazott állami eredetű életveszélyes fenyegetések, amikről az NBH kecskeméti kirendeltsége előtti kamerája előtt telefonálva is többször beszámoltam, és amit a kamerába bejelentettek szerint a Tesco Áruház alatti kamerák kereszttüzében a kerékpárom gumijának kilyukasztása követett, többek között a romák elleni sorozatgyilkosságok megrendelői háttere teljes eltussolására Bajnai Gordon miniszterelnök és Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter Bencze József országos rendőrfőkapitánnyal és a titkosszolgálatokkal (mely hátterek minden bűnügyi tényfeltárással szembeni rosszindulatú tevékenysége leplezését ma már gyakorlatilag semmit nem titkolják) eljárást kezdeményeztek ellenem, és házkutatást tartottak, lefoglalva a Hírháttér Multimédia működéséhez szükséges számítógépeket és jelszavakat, engem kecskeméti lakásomról Kiskunfélegyházára hurcolva, azzal a váddal, hogy a tömegmészárlásaik eltussolási tömegeire és életveszélyes fenyegetéseik évekre visszanyúló tömegeire válaszul Kecskemét Fideszes polgármesterére, Zombor Gáborra és Kecskemét bűnügyi igazgatójára, Karasz Csabára baseballütős fenyegetést tettem, mondván, szét kell verni a fejüket a tömeggyilkossági ügyek abszolút eltussolása miatt. A tömeggyilkosságokat és nemzetközi terrorcselekményeket illetően tömeges bejelentéseim és feljelentéseim, valamint abszolút 100%-os eltussolásaik miatt semmi kivetni és vizsgálni valót saját magukon nem találtak, hanem bennem, hogy miért jelentettem fel őket ilyen stílusban, miközben a feljelentések tényét és az ellenem kamerák alatt valóra váltott KGB-s fenyegetéseket semmisként kezelik, az ügyben következetesen még csak az említése ellen is élénken tiltakoznak.

Kérdésem az lenne, hogy miben tud közbenjárni a T. MAZSIHISZ a Magyar Köztársaság területén elkövetésre került tömeggyilkosságok és nemzetközi terrorcselekmények végrehajtása és 100%-os eltussolása kapcsán a közérdekű bejelentők Bajnai Gordon, Orbán Viktor és társai részéről halmozottan és leplezetlenül végrehajtott, esztendőkön át folytatólagosan elkövetett és az elkövetési egységszándékot egyértelműsített állami és politikai üldözések eliminálására. Meggyőződésem, hogy mindazon titkosszolgálatokat és szervezeteket 100%-ban kell kiszorítanunk az ország területéről, amelyek ezekben a bűntettekben és lakosság elleni, a hatályos Btk. értelmében életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő bűnszervezeti bűntettekben segédkezet nyújtanak.

Ügyről ügyre, a legsúlyosabb titkosszolgálati és más köztörvényes gyilkossági ügyekben és terrorcselekményekben a legfőbb tényfeltáró vagyok, az országban utazva pl. az autósok közül úgy 50%-uk a napokban is annak ellenére felismert, hogy a hivatalos média ugyancsak általam halmozottan előre bejelentve, aljas indokból és célból, továbbá tömeggyilkosságok és más kiemelten súlyos politikai bűntettek fedezésére teljesen elhallgat (D-Notice-nak nevezik), nem feltételezem, hogy politikai vonalon bárki ne ismerne, amit már 2001-ben egyértelművé tettek a vezető rendőröktől az ügyészeken át az ügyvédekig mindenfelé az országban, különösen úgy, hogy a Hírháttér levelezési vonalon is kiemelkedő.

A romák elleni állami sorozatgyilkosság elkövetői hátterét bizonyító legfrissebb cikkem: Egyedülálló tényfeltárás! A romák elleni sorozatgyilkosság fegyházzal büntetendő állami elkövetőinek halállistája, a letartóztatásukhoz szükséges vádbeszéddel

Az Élő Isten Dicsőségére és az emberéletek feltétel nélküli, mindhalálig feltétlen védelme nevében
Molnár F. Árpád keresztyén, oknyomozó és tényfeltáró, filmes, zeneszerző, a Hírháttér Multimédia alapítója és főszerkesztője, Echelon-tanú.

Kelt.: 2009.09.20., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Továbbítva a MAZSIHISZ http://mazsihisz.hu/ask_the_rabbi.html oldaláról

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Lap teteje

Előző cikk:
HÍRHÁTTÉR - A Romák Védelmi Kapuja!
2009-09-17. -
Egyedülálló tényfeltárás! A romák elleni sorozatgyilkosság fegyházzal büntetendő állami elkövetőinek halállistája, a letartóztatásukhoz szükséges vádbeszéddel
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia főszerkesztőjeTartalom: Ismét rekordot döntve, a cigányok elleni tömeggyilkosságokat védelmező, a tényfeltárást totálisan elhallgatott és az igazságot üldöző médiával és a gyilkosságokat megszervezett és végrehajtott állami bűnszervezetekkel és a gyilkosságok állami elkövetőivel szembeni tényfeltárásunk:
1. Leleplezi és megnevezi a romák elleni gyilkosságok magyar állami szervezőit,
2. Bizonyító erejű tényfeltáró vádbeszéddel a hatályos törvények értelmében az állami szervezők azonnali letartóztatásának szükségességét deklarálja!
A tényfeltárásokat eszközölte a tényfeltárások leállítása érdekében az elkövető állami bűnözők részéről a napokban elhurcolt Molnár F. Árpád.

 

Következő cikk:
Kovács Tamás legfőbb ügyész katonai titkosszolgálati tömeggyilkos volt2009-09-21. -
HÍRHÁTTÉR TV: Házkutatás, lefoglalások, elhurcolás - Állami háború a Hírháttér és a Molnár F. Árpád ellen
/Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 42 perc)Molnár F. Árpád a "Házkutatás, lefoglalások, elhurcolás" című filmben
Tartalom: A Molnár F. Árpád és a Hírháttér legsúlyosabb bűntettekben való konkrét feljelentései és az őt ért állami életveszélyes fenyegetések hivatalos bejelentése hatására az általa feljelentettek a titkosszolgálatok és Bajnai Gordon megbízásával vétség címén házkutatást, a média működéséhez nélkülözhetetlen eszközök másolás címén történő több havi lefoglalását, és a Molnár F. Árpád elhurcolását rendelték el. A feljelentett terrorista bűnözők Zombor Gábor kecskeméti polgármester, Orbán Viktor személyi végrehajtó keresztapája és Karasz Csaba bűnügyi igazgató, a tömeggyilkosságok elkövetésében és eltussolásában minden magyar rekordot megdöntött orbánpatkány Zombor Gábor bűntársa voltak. Elképesztő bűnszervezeti bűntettekről és tömegmészárlásokról fognak hallani.
(Megtekinthető, meghallgatható, film és MP3 formátumban is letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu