Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

A nemzetközi domain- és tárhely-szolgáltató tarhely.eu büszkén vállalta eddig lopási és bűnszervezeti bűntetteit (Ki a bolond, aki mégis náluk fizet elő?)

 

 

 

2012-10-03.
 - Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)
 - Domján Tibor (Az Orbán-Obama-banda részéről halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban Betiltott és Eltitkolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa.)
 - Nagy Sándor "Naleksz" (Az orbáni és a Leon Panetta-féle amerikai  fasiszta terrorista bűnbandák által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, az Orbán-Panetta-Petraeus-banda által nyíltan fasizmust követelő koncepciós perekkel politikai üldözött Echelon-Tényfeltáró)


Tárgy: A Fogyasztóvédelemnél is további Feljelentés a tarhely.eu nemzetközi Internetszolgáltató, mint jogi személy ellen - Fwd: [Ticket ID: 120230] Feljelentés: hirhatter.com Domain és feljelentés

FELJELENTÉS! Tisztelt Hatóságok!

Kérjük az általunk ma (2012. október 03.) feljelentett tarhely.eu alábbi levelét csatolni a bizonyítékok közé, egyúttal - mivel a jog szerint ilyen esetben a tarhely.eu által pénzért foglalkoztatott személy a kártérítési stb. perekben azonos a tarhely.eu-val, mint szervezettel, mert a törvény szerint jogi személynek minősül, így

büntető feljelentést teszünk a tarhely.eu ellen

- a Btk. 244. §-a alapján Bűnpártolás bűncselekmény elkövetése miatt,
- a Btk. 316. §-a alapján Lopás bűncselekmény elkövetése miatt,
- a Btk. 300/C. § alapján Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény (Btk. 300/C. §)
és további bűncselekmények folytatólagos, bűnszervezetben, hosszú időn keresztül történő elkövetése miatt, melyektől a tarhely.eu - amint azt az évek alatt feltárt bizonyítékok az összes belföldi és külföldi hatóság előtt befejezetten bizonyítják - nem óhajt elállni, hanem minden eddigi bűncselekményt kérkedve fenntart, az újságírók, a keresztények és a zsidók elleni bűncselekményeket látványosan és kérkedve, kárörvendően helyesli, az általa, mint jogi személy által elkövetett domain-elkobzást, pénzlopást, számítástechnikai rendszerek elleni, rendőrségi és bírósági ítélet nélküli, puszta bemondásra elkövetett összes bűncselekményt helyesli és fenntartja, és gyakorlatilag bizonyítottan kilátásba helyezte, hogy a további bűncselekményeket is teljesen akadálytalanul és korlátlanul el fogja követni.

Kérjük továbbá, hogy amennyiben a tarhely.eu, mint jogi személy valóban olyan jól tájékozott, mert valaki leadta neki a fülest pl. a rendőrségről, mint a Vizoviczki-ügyekben, hogy a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársait most is körözik, úgy értesítsenek minket a +36/30/919-6386-os telefonszámon, amely esetben bemegyünk a rendőrségre, és további terhelő tanúvallomásokat teszünk Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány, valamint az ezzel is összefüggésben keletkezett további tárhely-blokkolások (most a hirhatter.org) és a Leon Panetta amerikai védelmi miniszter, előző CIA-főigazgató címéről érkezett fenyegetések, zsarolások és életveszélyes fenyegetések tárgyában.

Felszólítjuk továbbá a hatóságokat nem csak az FBI és az Interpol, hanem a magyar Terrorwelhárítási Központ közvetlen bevonására is, és a tarhely.eu vezetői és illetékesei ellen az előállításokkal és házkutatásokkal kísért büntető eljárás megindítására.

Mint azt láthatják, az Önök által éveken át folytatólagosan és bánszervezetben elkövetett eltussolások és további bűncselekmények - ahogyan azt a jövőt mindig Előre és pontosan Kijelentő Molnár F. Árpád Úr megígérte - olyan bűncselekmények és elkövetések sorozatos és nyíltan bizonyított diffúzióját és eszkalációját eredményezte és fogja eredményezni, amelyben csak azokat nem fogja - a Kijelentések szerint Molnár F. Árpád Úr - börtönbe juttatni, akiket nem akar, és akiket még mentesíteni tud (mert állítólag sokakat már lehetetlen).

Mivel a tarhely.eu ilyen bűnügyi kondíciókkal sem gazdasági, sem más pénzért szolgáltató szervezetként nem működhet, főleg nem Európai Uniós végződésű domainnal (tarhely.eu), így kérjük a Vizoviczki Lászlóval kapcsolatos hírekkel szemben a tarhely-eu esetében viszont nyíltan bűnszervezet tarhely.eu működésének, létjogosultságának felülvizsgálatát, és kérjük e feljelentésünket a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) részére továbbítani, a tarhely.eu működésének hivatalos felfüggesztése, és a további, megbecsülhetetlen létszámú kárvallott felderítése érdekében!

Most pedig idézzük a mai napon a hatóságoknak elküldött feljelentésünket, amely alatt olvashatják a tarhely.eu mai napon Domján Tibor keresztény emberjogvédő, világszintű Echelon-Tényfeltárónak a tarhely.eu részéről írt írt levelet


FELJELENTŐK: Molnár F. Árpád
Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
Született: Veszprém, 1979.06.22.
Anyja neve: Kovács Irén
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

Tisztelt tarhely.eu (és hatóságok)! FELJELENTÉS!


A tulajdonunkban lévő hirhatter.com domaint 2011. február 17-án - minden megkérdezett jogász szerint abszolút törvénytelenül, amik majd jelentős kártérítési perek tárgyai lesznek - a BRFK kérésére hivatkozva egyszerűen blokkolták, és az Önöknél kifizetett tárhellyel együtt, a pénzünk visszatérítése nélkül egyszerűen lenyelték.

A levelekre és a világszerte publikált feljelentéseinkre és filmjeinkre, melyek ezt a bűnszervezeti bűncselekmény-sorozatot - előzetes ígéretünknek megfelelően - százával teregették, minden keresésünk és érdeklődésünk ellenére nem válaszoltak, mint egy fantomcég, amelyik azt csinál a törvények felett, amit akar, és semmilyen törvénynek és előfizetőnek nem tartozik semmiféle elszámolással.

Miután az Önök által elkövetett báncselekmények óta többek között Angliában vásároltunk tárhelyet, és az angliai tárhelyünknél a mai napon (2012. október 03.) aktivitást észleltünk (mint utóbb kiderült, egy automatikus tárhely-meghosszabbítási kísérlet miatt), felhívtuk a microware.hu-t telefonon, ahol közölték, hogy a hirhatter.com domaint Önök kezelik, ezért Önökhöz forduljunk.

Miután Önöket ugyanezen a mai napon felhívtuk telefonon, a telefonáló HÍRHÁTTÉR-Főszerkesztő Molnár F. Árpádtól megtagadták annak ismertetését, hogy mi a helyzet a hirhatter.com domainnel, annak ellenére, hogy a http://whois.domaintools.com/hirhatter.com címen igazolt és bizonyított, hogy a keresztény és zsidó emberjogvédő és újságíró-rendező Molnár F. Árpád alapító-főszerkesztő úr tulajdona a domain.

A domain tulajdonosi hátterét azonosító oldalon az szerepel, hogy a "registrant" Molnár F. Árpád, az adminisztrátor, tehát aki teljes jogkörrel rendelkezik a domainről, szintén a Molnár F. Árpád, a "Technical Contactor", azaz a problémákkal megkereshető személy ugyancsak a Molnár F. Árpád, méghozzá mindhárom esetben ugyanazzal az e-mail címmel, ami a hirhatter.multimedia@gmail.com
, ami Önöknek annál is inkább ismerős, mivel ez az, amely címnek Önök másfél éve, amióta a bűncselekmény-sorozathoz hozzáfogtak, a levelek tömegeire nem válaszolnak.

A "Billing Conactor" az egyetlen, amihez nem a Molnár F. Árpád Úr van feltüntetve, de az sem Önök, hanem a microware, a microware.hu címről.

További súlyos bűncselekmény, hogy valaki kifizette a hirhatter.com domainünk meghosszabbítását 2012-04-06 napján, 08:25:01 órakor, hogy továbbra is köztörvényesen bitorolhassa a hirhatter.com domaint.

Önök elleni további súlyosbító körülmény, hogy erről sem tájékoztatták a tulajdonos Molnár F. Árpád Urat, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztőjét, mintha az Önöké lenne a mi domainünk, amely még névleg is a Molnár F. Árpád Úr tulajdonában maradt!

Kérdéseinkből:
1. Ki fizette ki vagy ki hosszabbította meg minden kifizetés nélkül a tulajdonunkban álló hirhatter.com domaint?
2. Miért nem tájékoztatták a tulajdonost a meghosszabbításról?
3. Hová tették a domaint és annak belépési kódjait?
4. Ki volt a bűncselekményekre felbujtó szerv vagy személy, kezdve a tiltástól a lefoglaláson és elkobzáson át a meghosszabbításig? Ne csak cégeket, hanem a konkrét elkövető személyeket is nevezzék is meg!
5. Mely jogszabályok alapján követték és követik el a bűncselekmény-sorozatot mindenféle nemhogy jogerős bírósági ítélet nélkül, de úgy, hogy 2011. február 17-e óta, amióta rátenyereltek a domainünkre és a webhelyünkre, még csak rendőrségi vizsgálat sem zárult le ellenünk, zsidó és keresztény jogvédők ellen? Ki volt az és kik voltak azok, akiknek bemondásra engedelmeskedtek, és minden bűncselekményt teljesen gátlástalanul és korlátlanul elkövettek?
6. Hová tették a pénzünket, amiket a domain és tárhely használatára kifizettünk? Mely jogszabályok rendelkeznek arról, hogy időkorlát nélkül nem csak mások előfizetett domainjeit kobozhatják el és ülhetnek rá időkorlát nélkül, de bárki előre kifizetett pénzével is leléphetnek?

Kérjük, hogy válaszaikkal - így másfél év késlekedést követően - ne késlekedjenek tovább, ugyanakkor tájékoztatjuk Önöket, hogy a HÍRHÁTTÉR keresztény és zsidó emberjogvédőiként büntető feljelentést teszünk Önök és további ismeretlen ellen Lopás bűncselekmény (Btk. 316. §), Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény bűncselekmény (Btk. 300/C. §) és más bűncselekmények miatt.

Az alábbi telefonszámon - a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA legismertebb telefonszámán - keressenek minket: +36/30/919-6386, és írjanak nekünk erre az e-mail címre: hirhatter.multimedia@gmail.com

Üdvözlettel:
Molnár F. Árpád
Domján Tibor
Nagy Sándor---------- Továbbított levél ----------
Feladó: Tibor Domján <domjandt@gmail.com>
Dátum: 2012. október 3. 20:05
Tárgy: Re: [Ticket ID: 120230] Feljelentés: hirhatter.com Domain és feljelentés
Címzett: Hírháttér Multimédia <hirhatter.multimedia@gmail.com>


2012.10.03. 19:48, "Tárhely.Eu Admin felület" <support@tarhely.eu> ezt írta:

Tisztelt Tibor Domján!

Ahogy az elmúlt években, továbbiakban is javasoljuk a rendőrséget felkeresni ez ügyben, mivel legutóbbi tudomásunk és a sajtó hírek szerint is ők is keresik, körözik Önöket, valószínűleg szívesen szóba állnak Önökkel e témában is!

Üdvözlettel:
Tárhely.Eu Kft.

----------------------------------------------
Ticket ID: #120230
Tárgy: Feljelentés: hirhatter.com Domain és feljelentés
Státusz: Megválaszolt
Ticket URL: http://tarhely.eu/ugyfeladmin/viewticket.php?tid=120230&c=lNbvHTph

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu