Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***
A cikkben olvasottak jogi szempontból közérdekű bejelentéseknek is minősülnek, bűnszervezeti bűnözést és alkotmányos rend elleni bűntetteket lepleznek le. Így cikkünk és annak írója bárminemű üldözését (korlátozás, betiltás, peres eljárás stb.) a törvény bünteti!   (2009.11.22.)

A Hírháttérrel jó viszonyra törekedtek: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Csányi Sándor (milliárdos tömeggyilkos), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai).       (2010.01.02.)

   

A média titkosszolgálati gyilkosságai a '90-es évektől Orbán Viktoron át Medgyessy Péterig (titkok, amiket soha, senki nem leplezett le!)

 

2010-01-12.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Molnár F. Árpád és a Hatalom. Csak lefelé, Orbán! Csak lefelé!Abban az időben - 2001 táján és előtte - a média egyetlen nagy bűnöző lobbit alkotott. Akkor is, előtte is így hívták őket: "a média". Akik így nevezték, azok az a réteg volt (elnököktől, riportereken át a beavatott ún. "kisemberekig"), akik tudták, amit a lakosság nem, hogy nincsen "független és objektív média", nincsen szólásszabadság (csak azoknak, akik teljesen sötétek mindenhez, mert azok úgy is azt hitték, hogy mindenki becsületes, független és objektív), és nem létezik demokratikus intézményrendszer, hanem a titkosszolgálat irányít mindent. Akik tudták, amit a mindenből kirekesztett lakosság nem, így nevezték, de csak suttogva: "a titkosszolgálat". Akiket mozgattak, azok sem mondhatták ki ezt a szót szinte soha, mert tabu volt. Magyarország és az egész nyugat, egészen az USÁ-ig attól félt a legjobban, hogy ezek, és a titkosszolgálat hatalmas, minden pártra, gazságügyi szervre, médiumra stb. kiterjedő mérete kiderül. Úgy vélte mindenki határon innen és túl, hogy ha a totálisan lebutított társadalom egyik napról a másikra arra ébred, hogy demokrácia abszolút semmi szinten nem létezik, hanem államonként egyetlen hatalmas bűnszervezet irányítja az összes látszat-demokráciát, akkor forradalom tör ki, az ő rémuralmuknak és élvezetbűnözésüknek vége. A maffia fenntartását Magyarországtól az USÁ-ig így hívták: "felelősség". Ennek nevében minden ellenállást quasi teljesen kiirtottak, ugyanakkor elképesztő gátlástalansággal és szórakozások közepette követték el a legsúlyosabb bűntettek tömegét, barbár fölöslegességgel és indokoltság nélkül.

A média hatalom volt; a politikusok és az áligazságszolgáltatás is tartottak tőle. Az úgynevezett "média" egyben mozdult szinte mindenre. Megszavazták, ki kerüljön koncepciós perbe, börtönbe, elmegyógyintézetbe, kit mentesítsenek akárhány emberölés alól is, kit öljenek meg (főleg piti korrupciós ügybe ütköző, és főképpen teljesen gyanútlan civilek megöléséről van szó) stb. A média szavazta meg a titkosszolgálati eszközökkel végrehajtott emberölések roppant jelentős hányadát. Számos olyan, aki ügyről ügyre vezető hangadó volt a legkeményebb bűntettekben és legocsmányabb gyilkosságokban, a lakosságnak naponta mutogatott, a nép által talpig becsületesnek hitt médiaszemély volt. Így az olyanok, mint Rudi Zoltán és a hozzá hasonló BND-s, Moszados stb. plántálású médiavezetők által végig futtatott, előre tolt médiabűnözők a leghírhedtebb gyilkosok voltak. A titkosszolgálatok pedig - az orbáni Demeter Ervinig bezárólag - meghajoltak (nem a legfőbb bűnözők előtt, mert az nekik csak egy volt a médiamaffiával) a média előtt, nehogy a média őket kezdje ki, amiért nem hajlandók ártatlanokat börtönbe, pszichiátriára juttatni, megölni balesetben, rákban, infarktusban stb. Szinte mindent két dolog motivált, bármihez nyúlt az ún. média: az önszórakoztató bűnözés, ennek híján pedig a gyűlölet. A média egyetlen arca a legsúlyosabb, kontroll nélküli pszichopata jellemé volt: ami eszükbe jutott, mintha videojátékot játszottak volna, azt végrehajtották. Hangulatingadozásaik szintén a súlyosan kóros pszichopata bűnöző karakterét formázta: egyik pillanatról a másikra a bűnözésen és a gyilkoláson való szélesen vigyorgó élvezetből az eszeveszett, sistergő gyűlöletbe csaptak át. Harmadik motiváció is volt: a presztízs, hogy a médiát nem lehet kritizálni, nem lehet bírálni, aki viszont megteszi, arra együttesen rászállnak, és annak vége: öngyilkosságba hajtják, eljárást indíttatnak ellene és börtönbe vagy elmegyógyintézetbe záratják, vagy megölik.

Ez volt az úgynevezett "média".

Miután már vaskos politikai üldözésben voltam, de megölni nem lehetett, a média találta el egyik napról a másikra, hogy amit addig annyira rejtegetett, az olajbűnözés, mégis csak menjek rá és kezdjek el nyomozni, mert jó balhé lesz. Előtte mindenki le akart állítani, hogy nehogy belebukjon az Orbán Viktorig mindenki abba, amiket ellenem elkövettek. Akkor sem az igazságért szavazták meg az olajnyomozást, hanem poénból, hogy jó nagy buli lesz, jó nagy botrány lesz belőle, és annak ők örülnek. Ez jellemezte ezt a javarészt BND-s, CIA-s, FSZB-s, Mosszados szervilitású, vonagló férgekkel teli, egymásba tekeredett gerinctelen csúszómászókat, ahol az erkölcsöt a szó szoros értelmében kiirtották maguk közül.

Egy napig nyomoztam olajügyben, aztán pánikban üzent többek között a Bánó András, hogy az úgynevezett "média" leszavazta, megijedt mindenki, mégsem kell.

Halj meg, Orbán! Haljatok meg mind! Gyermekeid közül maximum egy marad   Ordítottam, hogy majd én kézben tartom az eseményeket, kell a nyomozás! Mindig a frász kerülgette őket, ha kiabáltam, és mivel minden politikai látszat volt, nagyon sokszor, sok dologban azt csinálták, amit mondtam. Szinte soha, semmiben nem léteztek egyéni vélemények: amit a maffia kitalált, az mindenkire kötelező érvényű volt. Na most ebbe én sosem illeszkedtem, s mivel mindenki mást kivontak a forgalomból és megöltek, így minden üldözésem ellenére mintegy királyként több szavam volt, mint ezer médiabűnözőnek együttvéve! Orbán Viktorral és a Demeter Ervin vezette NBH-val - tetszik vagy sem alapon - nagyon szoros viszonyban voltam. Nem lehetett kiszállni sehogy, a nép pedig olyan buta volt, hogy tájékoztatásra is totálisan alkalmatlan. A napi politika roppant erőteljesen a Molnár F. Árpád hatása szerint alakíttatott. Orbán beszédeit is akképpen írták, amiket én vetettem képernyőre. Azok szinte minden elemében az én beszédeim voltak. Akik megírták azok végső formáját, a Molnárét írták újra. A napi politikában olyasmivé lettem, mint amit pár éve Bush rejtélyes köreiről hoztak nyilvánosságra, csak én az erkölcsi felsőbbrendűség miatt politikai üldözöttként: megnevezett egy-egy személyek számítógép előtt, látszólag akár szinte teljesen hétköznapi életet élve, akiknek háttérből hozott összegzései, következtetései és döntései láthatatlanul befolyásolják meghatározóan az egész országot.

Az olajnyomozásokra visszatérve: ahogy kivágtam a balhét, pár napra visszavonultak: ezt követően kezdett kialakulni, hogy töménytelen mennyiségű adatot tettem az asztalra, hogy a médián belül nyíltan kezdtek beszélni az olajügyekről, amikről addig csak suttyomban, titokban lehetett. A nép számára mindebből semmi nem látszott azon kívül, hogy olykor a Bethlen István megeresztett olyan elszólásokat élő adásban, hogy eddig tabutéma volt az olaj, "most meg mindenki erről beszél" stb. Holott mindebből nyíltan semmi nem látszott, mert mindenki tovább hallgatott, mint a sír, csak egymás között már nyíltan beszéltek.

Háborúk háborúkat követték egymást velem szemben a médiával és a politikusokkal, akik legtöbbször olyannyira a média maffiahatása alatt voltak, hogy csak engedelmeskedtek. Az MSZP volt az Medgyessy Péterrel, akit már olyan szinten és olyan látványosan irányított az Európai Unió, Oroszország, az USA és Izrael, hogy a magyar médiának már nem volt beleszólási lehetősége. Egyik napról a másikra uralkodókból üzleti fogyóeszközökké lettek.

Nemzetközi erők kezdtek el a fejük felett, nélkülük, sorsukról üzletelni: ha a Fideszt lehúzom egy látványos, világbotrány méretű koncepciós perben, hamis vádakkal börtönbe zárnak, hogy a bűnszervezetet viszont megvédik, de jól járok, mert mindenben a kedvemre járnak. Ezt ilyen primitíven csinálták. Ha nem egyezem bele, akkor nemzetközi szavazás keretében megölnek. A magyar médiának annyira megroggyant a hatalma, hogy ekkor már nyíltan üzlet tárgya lett, hogy elfogadom-e, ha nemzetközi háttérrel megborítják a magyar médiát (főleg az RTL-t és a tv2-t) és annak számos konkrét közkedvelt, a nép által tökéletesen becsületesnek és fedhetetlennek hitt szereplőjét, azokat saját iszonyatos bűntetteikbe buktatva, akkor hajlandó vagyok-e az MSZP mellett tanúskodni, és tönkre tenni a Fideszt. Ugyanis bőséges bizonyítékokkal rendelkeztem a Fidesz gyakorlatilag teljes tönkre tételéhez és Orbán Viktor börtönbe juttatásához. Csakhogy mivel mindenki benne volt, ezért nekem, mint koronatanúnak úgy kellett volna tanúskodnom, hogy az MSZP-t ugyanakkor tisztázom.

Az ATV-től az MTV-ig mindenhol folyamatos műsorozási lehetőséget ajánlottak, ahogy a Tasnádi Péter is megkapta, ha hamis tanúzom. Tasnádival is úgy alkudtak meg, hogy az MSZP-maffiát védi, a Fideszt szidja, de bizonyítékok nélkül, hogy a vita és a népi show szintjén maradjon meg minden, és akkor kap védelmet. Az volt a szokás, hogy vagy az MSZP-t, vagy a Fideszt mindenkinek választani kellett, a legkisebb polgári titkosszolgálati lakosféregig bezárólag, mert különben - így mondták - "nem tudjuk megvédeni". Azaz mint az orosz maffia a budapesti üzletek, disco-k stb. ellenségeként, védelmet kínáltak, miközben "senki más" nem fenyegette a megvédendőket, csak Orbán Viktor és az MSZP. A riporterek mindenbe be voltak avatva: mindig így is ment az összes ilyen esetben.

Nem voltam hajlandó hamis vádakkal tömeggyilkosok szavazása által börtönbe menni, ezért rám szálltak, hogy akkor mindenképpen megölnek. Ezt követően távoztam - ahogy Boross Tamás is eljárt, mielőtt megölték (én megmaradok, el van döntve) - több ízben külföldre. Nyugati államokban ugyanis presztízsveszteségnek tartották és kockázatosnak, ha likvidálnak, Magyarország viszont ez időben az összes nyugati állam irtó gerinctelen csicskája volt. Medgyessy Péter pedig a gyurmaként formálható gerinctelenségnek valami roppant ritka példánya volt. Ritka az ilyen jellemtelenség még politikai berkeken belül is; nem véletlenül kapta azt a francia becsületrendet sem.

Ma már csak a hülye nem tudja, hogy a megölésem lehetetlen vállalkozás volt, és ez legalább nagyon, nagyon sokáig így is marad.

Aztán jött az Internet elterjedése és Gyurcsány 2006-os őrjöngése, és ezek a média maffiahatalmát feldarabolták és szinte 100%-ban elporlasztották.

A következő menüpont pedig a régen elhangzott és ismételt tervek szerint az, hogy az Internet és ami abból a hagyományos, régimódi éteri tévézés technológiájával egységesül, olyan pénzre és politikai támogatásra nem szoruló médiahatalmi ágakat fog kitermelni, amiknek növekedésébe és térnyerésébe a médiának már semmi, helyenként pedig elenyésző beleszólása lesz: mielőtt a Világállam totális diktatúrája mindent, ami nem tőle van, cenzúráz és tönkre tesz a Föld bolygón, mely belépése az Emberiség végső haláltusájának és a tikos bűn világhatalommá növekedésének: az arisztokrácia által titkon régóta imádott baphometkultusznak.

De előtte még eljön az igazság arról, hogy a titokzatos Háttérhatalom és elmetechnológiai birodalma kiépült, mindenhol az gyakorolja az uralmat, fordítja egymásnak a népeket, és eljön ellenségeink bukása, és az ellenség ostoba, a lehetetlenbe menekülő, az életet támadó tébolyult öngyilkossága és tettei láncreakciójára a nagyon, nagyon, nagyon sok halott.

Ez a koreográfia. Lehet táncolni! Show time!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.,  fsz. 2.Jobbról Szabó György vezérigazgató féreg, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmat kapó Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

 

 


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

2009-05-21. - A felrobbant katonai repülőgép: A Bajnai-Orbán Egypártkormány tömegmészárlásai Indonéziában
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

A NOX kulcsklipjei látványosan hatalmi szervezésűek voltak. (A felvételen Péter Szabó Szilvia.)2009-11-25. - HÍRHÁTTÉR TV: Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok   /Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene: E. S. Posthumus/   (Film, 26 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-05. - HÍRHÁTTÉR TV: Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig)
Molnár F. Árpád Eleve Elrendelve. Sokan megálmodták, előre./Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú) -
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Christopher Young, Hans Zimmer, Tyler Bates, NOX/  
(Film, 20 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-22. - HÍRHÁTTÉR TV: Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Tom Salta/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-12-26. - HÍRHÁTTÉR TV: A Világkormány totális uralmi technológiája (tudományos, ismeretterjesztő)
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Christopher Young, Ennio Morricone (Vokál: Vásáry André)/  
(Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
Soós József és Molnár F. Árpád a "Párhuzamos események, ikresítés" című filmben.HÍRHÁTTÉR: A Titkok Kapuja
2010-01-11. - HÍRHÁTTÉR TV:
Párhuzamos események, ikresítés
(Haladóknak a Háttérhatalomról)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Marco Frisina, Molnár F. Árpád és a NOX/
A Wachowski fivérek magukról formázták meg az ikreket a "Matrix Reloaded", "A Mátrix - Újratöltve" című filmben.(Film, 18 perc)
Tartalom: E filmünk is nemhogy a magyarság, de minimum egész Európa csúcstényfeltárása. Mivel e művünk inkább azoknak szól, akik felfogták a Rendszer létezését, így az agyirányítás technikai részleteit most kevésbé érintve belső ismereteket tárunk fel a titokzatos Háttérhatalom (Nagy Babilon) titkaiból, személyek személyekkel, illetve személyek eseményekkel való összehangolásáról, szinkronizálásáról, továbbá kimondottan az ikresítésből. Invitáljuk még az örökkévaló boldogságra vágyókat a tájékozottak és beavatottak, továbbá illuminátusok filmjeiből és videoklipjeiből is prezentálva.

 


Molnár F. Árpád egyszerre több csatornán telefonál.2010-01-14. - HÍRHÁTTÉR TV:
Médiakartell minden népek irtására
(A Sanoma és a Szabó György terrorista banda évi 20 milliárdja)
/Soós József "Kárpáti Magyar" (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/
Molnár F. Árpád egyszerre több csatornán telefonál.(Film, 27 perc)
Tartalom: Filmünk egyben feljelentés is lett, melyet elküldtünk a Legfőbb Ügyészségtől az ORFK-n át külföldi és magyar polgári és katonai titkosszolgálatoknak. A Hírháttér magyarországi betiltója a debreceni Dinkó Tamás vezetésével a DiMa Kft. volt, aki az elévülhetetlen Emberiség-elleni bűntettek totális védelméhez és örökre deklarált folytatólagos elkövethetőségéhez a szintén debreceni Kiss Attila Tamás vérügyvéddel szövetkezett (Debrecen, Petőfi tér 2. I/3.). A DiMa Kft.-vel évekre kifizetett szerződéses viszonyban álltunk. A DiMa és Dinkó Tamás főképpen Németh Sándor (Hit Gyülekezete, Izrael) valamint a Sanoma Budapest Kft. és vezetője, Szabó György személyes óhajára hivatkozott, akik vele együtt elvárják a gyermek-tömeggyilkosságok és globális terrorcselekmények és összes technológiák további korlátlan elrejtését, és a Föld bolygó összes államára, nemzetére és népére kiterjedő további népirtások féktelen, korlátoktól mentes szabad elkövethetőségét.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail. hu