Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

A film üldözését a törvény bünteti!
HÍRHÁTTÉR TV:
Programozott katonák
Andy Pero és a Montauk-fiúk


 


Varga Szibilla Anna MSO-főszerkesztő és Molnár F. Árpád Hírháttér-főszerkesztő, csúcs-tényfeltárók, Echelon-leleple
zők az "Programozott katonák" című 2010-es Kijelentés- és Echelon-filmben.
(A teljes mérethez klikkeljen a képre!)

 

2010-04-04.
Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár
F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Tartalom (és rövid cikk):
Sodró erejű filmünket többnyire azoknak ajánljuk, akik már tudják a Valóságot; népi magyarok közül pedig inkább azoknak, akik Magyarországtól nyugatra, illetve az USÁ-ban élnek, mivel ott - ISTEN Kegyelme szerint - nem érvényesül annyira Ázsia ocsmány vörös tömeggyilkos antikrisztusának, Vlagyimir Putyinnak a teljes lakosságot szanaszét butító elektromágneses HAARP- és többi telekommunikációs Echelon-eszközeinek Emberiség-pusztító hatása. Putyinra, az egomániás vörös gyűlöletállatra jellemző, hogy az egész világról rendre megkeresik a Hírháttért - Szlovákia, Románia, Németország, Svájc, Svédország, Anglia, Izraeltől Kanadán át az Egyesült Államokig -, de a hatalmas Oroszországból és szintén putyinférges Ukrajnából, meg a többi SZSZK-ból soha, egyetlen magyarra nem emlékszem, akinek lett volna annyi esze vagy lelki ereje Putyin moslék imádati hullá(ma)i között, akinek képes lett volna legalább egy halvány e-mailt megereszteni. Kizárólag titkos ügynökök kínlódtak körülöttünk, a Molnár F. Árpád körül pedig már jó pár évvel korábban is Milánótól egészen Libanonig. A vörös pióca az általunk leleplezett Gormor keretében üldözi, butítja és irtja az Echelon-tanúkat egész Oroszországban, míg a Latimer-project az egész bolygón folytatja öngyilkos, orosz nemzetet és szövetséges agyalágyultjait, valamint Oroszország széles HAARP-ogó környezetét vesztő, és - ISTENNEK Hála - világhatalmat elvesztő primitív őrjöngését, hogy minél később tudja meg a világ, milyen eszközökkel tette élőhalottá Oroszország lakosságát, hogy ott nők és férfiak az éhhalál küszöbén is vigyorgó rajongással tetováltatják a tébolyult szkizofrén tömeggyilkos terrorista fejét a bőrükbe, mélyen beleégetve a húsukba. Szegény, programozottan idióta és rosszindulatú magyarokat tehát rajongott Putyinuk húzta saját bitófájukra a leginkább, miközben velünk - akik az ISTENTŐL lettünk védve - nem boldogul a szerencsétlen, tudathasított nyomorultja, ahogy a Moszad is hiába próbálkozott minden módon a teljes eltakarításunkkal. Mivel Putyin faszfejnek túl sok ajánlatot tettünk az esztendők során, és túl sok üldözés volt a válasz a vörös féreg patkánytól, így nem bízunk meg benne, hanem felszólítjuk, hogy mehet a jó büdös francba, és nem óhajtunk vele soha, semmikor kooperálni, már csak azért sem, mivel akik Oroszországban Moszkva és az ő malmára hajtják a vizet, azok hamar az általa Moszkvába rendelt csecsen bérgyilkosok által kerülnek kivégzésre, hogy putyin patkány híre menten körbejárja a Földet, minden nem túl alacsonyrendű vágódisznó mélyen szántó, örök okádására, és Putyin örök kínzatásának regisztráltan imádságos előkészítésére.

 

Akiket hülyéknek terveztek: A képen kopasz zsolt, kurimay tamás és kovács tamás terrorista tömeggyilkosok, az Emberiség örök kínzatásra ítélt antikrisztus ellenségei.
Elfuserált, imbecil katonák. Nézze a Világtörténelem legszánalmasabb kreatúráinak vesszőfutását, ahogy minden előre bejelentés ellenére ocsmány Veérengző fajtájuk milyen örök tanulságos módon irtotta magát minden vélt szövetségesével, mind több nyomorral és küszködéssel, a biztos Pokolig. Fentről kezdve: Obama, kopasz zsolt bakkecskeméti bűnöző ügyész, kurimay tamás, a szovjet-izraeli pszichiátriai és elmegyógyintézeti emberkísérletek és politikai tömeggyilkosságok - kuruc.info-hoz hasonló - rajongója és PÁRT-fogója, és kovács tamás, a leglátványosabb módon szervezkedett tömeggyilkos és repülőrobbantó terrorista, idióta legfőbb ügyész, tudathasított, lábtörlő Echelon-barom.
(A teljes mérethez a képre kattintson!)

Filmünk indító tartalmáról is: 1969-ben született Andy Pero programozott katona, akit a Háttérhatalom alvállalkozó titkosszolgálatai, így a CIA fejlesztett (szintén a hitleri Németországból kimentett nácikkal), többek között a Montauk elmeproject keretében. A Montauk rettenthetetlen és az emberi teljesítőképesség fölötti katonákat programozott; sokan belehaltak a kísérletekbe, ahogy Putyin rajongói, és a csecsen háborús bűntetteket leleplező orosz újságírók a hazaáruló és minden oroszt válogatás nélkül irtó baromállat súlyosan szociopata és igazságügyi elmeszakértősen bűnöző alkatú pszichopata, határozottan kettőig számolni nem tudó elmebeteg Veéres moslék mancsa által.

Szót ejtünk az 1925-ben született Candy Jones világhírű divatmodellről is, akiből kezdettől szexrabszolgát és nemzetközi titkosszolgálati fájlert, küldöncöt, futárt készítettek. S ismét beszélünk további Echelon-tanúkról és tabukról.

Látható még azóta halmozottan beteljesedő további próféciánk is: "Az Áldásból Lett Borzalom - Az Élet Vize/A Betonfal" című filmünk megjelenését Morvai Krisztina és Vona Gábor legfőbb nemzeti sajtója, a röfögő kuruc.info kezdte ki minden idők leghülyébb magyarjainak méginkább elbutult vigyorhatását kiváltva (hogy a morvaisták által kikövetelt csapások beteljesedjenek). Arról most ne is szóljunk, hogy a filmben már benne volt egy magyar orosz diplomata halála, mielőtt arra sor került volna (KLIKK!), amit filmünk kommentálása miatt azonnal minden körülménnyel együtt államtitokká nyilvánítottak, a halálesetet pedig Putyin nagy sietve lezárta, nehogy a Molnár F. Árpádot ne tudják tovább elhallgatni! De Morvai Krisztina nemzeti kurucröhögése óta minden rekordot megdöntöttünk a rendőrségi és titkosszolgálati módszerek és eszközök leleplezésében, megkaptuk az állami szervezésű romák elleni sorozatgyilkosság megbuktatását, abszolút szorzatos rekordot döntöttünk a százmilliárdosok által eltussolt repülőgépek elleni tömeggyilkos merényletek bizonyított leleplezésének filmjeivel (is), az Echelon-technológiák leleplezésével legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúi lettünk és a többi...! Szóval jön a Csapás, és kell is!

Persze ez csak a kezdet, helyesebben még az sem...

Ha itt nem indul, alatta megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)


 

Tényfeltárók:
Varga Szibilla Anna
és Molnár F. Árpád
(újságírók, tényfeltárók, média alapító-főszerkesztők, Echelon-leleplezők)

Operatőrök:
Molnár F. Árpád
Soós József (Titán)
Varga Szibilla Anna

Zene:
Steve Jablonsky (filmzeneszerző)

Producerek:
Molnár F. Árpád,
Varga Szibilla Anna,
Soós József (Titán)

Rendezte:
Molnár F. Árpád (keresztyén (tehát keresztény), tényfeltáró, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Felvétel: 2010 március 28., Kecskemét
Készült: 2010 április 03., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Az érintettekből:
Balogh Mária (a többek között Kovácsics Ferenc, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) főigazgatója és az amerikai kormány által szervezett romák elleni sorozatgyilkosság hatodik halálos áldozata; a kislétai kettős politikai gyilkossági kísérletet 13 éves lánya túlélte), George W. Bush és a First Lady (illuminati USA-elnök, Hitler legfőbb pénztárosának unkája), Duncan Cameron (a Montauk project programozott katonája; a Háttérhatalom által csoportkijelölt alvállalkozó titkosszolgálatok kísérleti alanya), Bill Clinton (illuminátus USA-elnök, a "President's Advisory Committee on Human Radiation Experiments", azaz "Embereken Végzett Sugárzási Kísérleteket Vizsgáló Elnöki Tanácsadó Testület" létrehozója), Hillary Clinton (illuminátus amerikai külügyminiszter), Fenevad (a Megjövendölt Bibliai kétszarvú Vadállat, a Bafomet (Baphomet)), Gergényi Péter (Bács-Kiskun megye rendőrfőkapitánya, majd Budapest sortüzes rendőrkapitánya, Pintér Sándor vadász- és üzlettársa, régi végrehajtója, elektrosokkos és rendőrgyilkos), Adolf Hitler (a náci Németország Führere), Hittig Gusztáv (torgyánista egyetemi docens), Candy Jones (eredeti nevén Jessica Wilcox; divatmodell, FBI- és CIA-ügynök, hírszerző, nemzetközi fájler, programozott szexrabszolga, Echelon-tanú), Henry Kissinger (Nobel Béke-díjas nemzetbiztonsági főtanácsadó, külügyminiszter, rabszolgatartó, ember- és lélekkereskedő nagy babiloni illuminátus tömeggyilkos), Kopasz Zsolt (Kecskemét vezető ügyésze, súlyosan beteg szociopata pszichopata, gyermek-halálraégetésekkel és lakosság elleni tömeggyilkosságokkal nyíltan kérkedő, és ezek folytatólagos elkövetésére leplezetlenül és aláírásaival csőstől szervezkedő tömeggyilkos terrorista bűnöző, az Emberiség bukásra ítélt és végképp elvetett ellensége), A képen kopasz zsolt, kurimay tamás és kovács tamás terrorista tömeggyilkosok, az Emberiség örök kínzatásra ítélt antikrisztus ellenségei.Kovács Tamás (legfőbb ügyész, a Karasz-Kopasz-NBH-KBH-bűnszervezet legfelsőbb ügyészi vezetője), Kozenkay Jenő (volt III/II-es kémelhárító, interaktív illuminátus, volt titkosszolgálati leleplező), Jézus Krisztus (Megváltó, az ISTEN Fia), Kurimay Tamás (elektrosokkos sorozatgyilkos; a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) vezetője), Morvai Krisztina (Jobbik; jogász, egyetemi docens, EP-képviselő, köztársasági elnök-jelölt), Cathy O'Brien (Echelon-tanú, volt CIA-s titkos ügynök, elnöki modell, az MK-Ultra (1953-1965) MONARCH emberprogramozások hőse), Barack Obama (illuminátus USA-elnök, a magyarországi lakosság elleni merényletek egyik legfőbb védelmezője, az Echelon-tanúk cionista háttérrel és Putyinnal kéz a kézben üldözője), Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke volt, Fidesz párt, illuminátus, az Echelon-tanúk egyik legfőbb magyarországi ellensége), Andy Pero (a Montauk-project keretében is kifejlesztett magyar, román, cseh származású programozott katona, Montauk-fiú, Echelon-tanú), Mark Phillips (Echelon-tanú, hivatásos elmeprogramozó alvállalkozó, a "Trance-Formation of America" társszerzője), Pink Floyd együttes ("Another Brick in the Wall", azaz "Még egy tégla a falban"), Vlagyimir Putyin (orosz elnök, a Latimer Emberiség-pusztításra tervezett projectje sátáni és júdási antikrisztus vezetője, Ázsia legfőbb nyilvános fenevadja, KGB-s tömeggyilkos terrorista), Sátán (Lucifer, Ördög, Gonosz, Ősgonosz, Őskígyó, Azazel, Baál, Belzebub), Ridley Scott (filmrendező (Legenda)), Spéder Zoltán (CEMP, Index vezetője, százmilliárdos), Stepper, ÉLI, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója), Brice Taylor (kiskorától programozott szexrabszolga, felnőttként Henry Kissinger külügyminiszter programozott titkosszolgálati fájlere és szexrabszolgája, Echelon-tanú), Torgyán József (volt FKGP-elnök, kisgazda miniszter), Vona Gábor (Jobbik-elnök), Valerie B. Wolf (new orleans-i, North Bay-ből való terapeuta, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke (The National Council of Jewish Women), aki az USÁ-ban százával gyűjtötte össze az Echelon-tanúkat)
 

 

Filmünket itt is megtekintheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes méretre válthat)

 

Itt is megnézheti!
(A zene miatt is fülhallgatóval ajánlott!)

(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat!)

 
 

A filmben külön is hivatkozott filmjeink és cikkeink:
2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)
 

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik (Film, 17 perc)
 

2010-02-13. - HÍRHÁTTÉR TV: Hírháttér-botrány a Torgyán-Kisgazda kampánnyitón (operatív film, kordokumentum) (Film, 11 perc)
 

HÍRHÁTTÉR - Az Igazság Kapuja 2009-04-21. - HÍRHÁTTÉR TV: Az Áldásból Lett Borzalom - Az Élet Vize/A Betonfal
/Molnár F. Árpád - Tánczos Krisztina és/ /Zene: Ligeti György: Requiem/ (Film, 14 perc)


 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha Internet Explorer helyett Mozilla programot használ, akkor ide kattintva letöltheti azt a Mozilla Download Helper programot, amivel filmjeinket saját gépére letöltheti!

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 20 perc)   /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

Bill Clinton amerikai elnök2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 17 perc)   /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

2010-03-31. - HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között)
/Soós József "Titán" (politikai üldözött keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 22 perc)   /Zene: Enya/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-04-02. HÍRHÁTTÉR TV:
Alig szólva, mindenkinél többet mondva
(Beavatottakként a Háttérhatalomról)
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 16 perc; KLIKK!)   /Zene: Jean Michel Jarre/
Tartalom: Több, mint fél évszázaddal ezelőtt programozott miniszterelnöki emberprojectek. A zsidó Valerie B. Wolf, fél évszázados illegális emberkísérletek és emberprogramozások, programozott katonák. HAARP és telekommunikáció. A Fidesztől a Jobbikig: hallgatásért és árulásért média és pozíció a Háttérhatalomtól; a továbbiakról... Magyarország, mint Észak-Kórea. Bíróság elé a katonai titkosszolgálatok vezetőit (is!) a magyar történelem első Echelon-pereihez! A keresztyén és Echelon-tanú Tánczos Krisztina villámcsapásáról és prófétikus álmairól. Lajkó Ilona, a kecskeméti keresztyén gyermekorvos és Echelon-tanú. Fenyvesi Theresa és Soós József keresztyén Echelon-tanúkról. Beszervezéseink a Háttérhatalomba. Mi a különbség az illuminátusok és köztünk, vagyis az Echelon-tanúk között? Próféciahegyek és világelsőség a söpredék, haza- és Emberiségáruló bal- és jobboldali média, valamint a buta, barom nép orra előtt. Minden idők legmoslékabb háttérhatalmi, smileidióta-gyártó, sokkos gyilkos férgeiről: a kuruc.info-ról. Folytatódik az adósság-felhalmozás...

 

Következő cikk:
2010-04-07. Kényszerpályák, tévutak - Az új nomenklatúra (Dr. Szabadi Béla új könyvét ajánlja)
/Dr. Szabadi Béla (közgazdász, államtitkár)/
Részlet: A hatalom évtizedek óta nem igazán keresi a kiutat: kényszerpályákra és szűk mozgástérre hivatkozik. Ennyi idő útkeresésre is sok, hát még elvesztegetésre: megpróbáltatásokra, ismétlődő áldozatokra, veszteségekre, megszorításokra, leépülésre, előnyök elvesztegetésére. Országok sora használta fel az elmúlt éveket korszakos fejlődésre, de Magyarország az EU új tagjai között a leggyengébb teljesítményt nyújtotta. Az elit és a klientúra viszont ragaszkodik a rossz megoldásokhoz, a helyenként elképesztő anomáliákhoz, az eredménytelenséget produkáló nyilvánvaló tévutakhoz.

   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu