Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Szeszák Gyula összes filmjét ide klikkelve láthatja!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

A film üldözését a törvény bünteti!
HÍRHÁTTÉR TV:
Hírháttér-botrány a Torgyán-Kisgazda kampánnyitón
(operatív film, kordokumentum)

 

 
 


Soós József a Torgyán-Kisgazda kampánnyitón minden magyar idők első olyan felszólalását eszközölte, amely az Emberiség legfenyegetőbb és legfőbb problémáját, az elmeirányító Echelon-technológiákat és azok leleplezését célozta. Ezzel Soós József - a holtak országában - minden magyar idők rekordját megdöntve önmagában is megelőzhetetlen rekordtartóvá vált, és bevonult a magyar történelemmel együtt a Világtörténelembe. Erről könyvek, lexikonok, idegen nyelvű könyvek és médiumok fognak megemlékezni.
(Felvétel: Molnár F. Árpád, Hírháttér Multimédia)


Hittig Gusztáv egyetemi docens szorult helyzetben. Mivel mindenki tudja - ő is -, mivel foglalkozunk, ezért Soóst eleve nem akarta felszólítani, és kétségbeesetten pislogott a Hírháttér kamerája felé, amely mögött Molnár F. Árpád állt. Először megpróbált volna mindent tagadni, de Drábik János az első sorban ült, Torgyán József jobbján. Így nem hátrálhatott ki.
(Felvétel: Molnár F. Árpád, Hírháttér Multimédia)

Torgyán József a Torgyán-Kisgazda kampánnyitón. A nézőtérről nagy sikerünk lett, sokan várják már, hogy végre történjen valami. Ezt sem törli már el senki. Az álnemzeti arisztokrácia viszont továbbra is a népirtó titkolózás, az álnemzetieskedés és az idegen eredetű, mindőjük által leplezett tömegpusztítás oldalára állt. Torgyán emberei megtették a magukét. Botrányos körülmények között távoztunk. Ott hányan ugrottak ki ejtőernyő nélkül...
(Felvétel: Molnár F. Árpád, Hírháttér Multimédia)

2010-02-13.
Soós József (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Barack Obama pokoli kínoktól üvöltő ábrázata alatt kopasz, kurimay és kovács tamás fetreng a hullák között, jól láthatóan.Tartalom és Bevezető:
2010. január 30-án a budapesti, zrínyi utcai Duna Palota Fehértermében a Torgyán-Kisgazda-Koalíció kampánynyitó nagygyűlésére került sor, melyre a Hírháttér is meghívót kapott. Bár szövetségesként mentünk oda, a helyszín borzalmas giccses és drága körülményeinek megfelelően az esemény inkább hasonlított egy díszes, MSZP-s, milliomos-milliárdos fehérgalléros rendezvényre, mint bármilyen népképviseletre. Eme öltönyös, nyakkendős, mindent a látszatnak, semmit a tartalomnak úrhatnám szintjén is fogadtak minket, és jókora botránnyal távoztunk, ahol az ajtónálló jelentős számú, giccsesen kiöltözött őrség is klasszikus titkosszolgálati szabályoknak megfelelően adta elő halmozott nem tetszését.

Az ok az volt, hogy Soós József a politikusi mesék és az arisztokratikus ál-népképviseleti megélhetési sallangok helyett a legfőbb világproblémára és katasztrófa-helyzetre kérdezett rá. Mivel mindenki felismert minket, így igyekeztek elbujdosni, nehogy a titkosszolgálatok nem tetszését váltsák ki, és véletlenül egy fillérrel is soványabbá legyen a pénztárcájuk. Az arisztokratikus álnépképviselet azonban szembe találkozott a társadalmi rétegek igazságakarásával és erkölcsi elvárásaival. A színházi előadás után a nézőtérről hozzánk sereglők magyarok, de főleg külföldi állampolgárok és külföldi vonatkozású állampolgárok voltak, ezzel is látványosan prezentálva, mennyivel jobb a légkör a sokkos gyilkos echelonista, kopaszista, karaszista, pigniczkista, illetve határozottan elmebajnaista és orbánféregista Magyarországnál: jöttek információkért, tájékoztatásért, telefonszámokért, tudományos információkért, e-mailjeinkért, weblapjaink után és találkozásokért érdeklődve.

De nem csak ez történt: a kívülállók előtt láthatatlan titkosszolgálaton belül - talán most szólunk erről először - sokan, főleg alulról és középről kezdeményezve azt akarják, végre elég legyen az elavult rendszer folytonos színjátszásából és hazudozásából, és végre történjen valami. Nagyon, nagyon sokszor van úgy, hogy a titkosszolgálaton belül - Isten Döntésére - alulról indítanak el olyan kezdeményezéseket, melyek végül jelentős világváltozásokhoz, láthatatlan és látható forradalmakhoz vezetnek. A mozgolódás egy ideje egyértelmű és Napnál világosabb. Ellenségeink szerették volna megfordítani a világ kerekét, és - most, csütörtökről péntekre virradóra álmodtam - ejtőernyő nélkül ugrottak ki a repülőgépből, mely az életet adta volna nekik. Ők veszhetnek, hiszen életvédelemre és túlélésre végletesen alkalmatlanok voltak.

Viszont a hulladékkal szemben az Emberiség fontos: az Emberiség Jövőjéről és túléléséről van szó.

Amiket látnak, hamarosan nagyon sokak által és világszerte visszaidézett kordokumentum lesz. Ahogy annak idején - a magyaroktól máig eltitkolva - az USÁ-ban újságírók feltették az első kérdéseket sajtótájékoztatókon az Emberiséget irányítása alá vett Echelon-technológiákról, Soós József kezdeményezésére itt, Európában is megtörtént ugyanez. Az állam és hitvány bűnözői - mint halálra sebzett fenevad, esély nélkül, mégis a reménytelen menekülésben reménykedve - dühödt, őrült, gyilkos hajszát folytatnak ellenünk egy már halott sátáni rendszer lehetetlen bebetonozására.

De ahogy megmondtuk előre: mi fogjuk megcsinálni, tömeges lesz az emiatt végrehajtott, csordában elkövetett öngyilkosság, a magyarok sokkal mélyebbre kerülnek, mintha az Igazsággal és álszent gyilkos mivoltukkal sosem szembesítettük volna őket, majd "ébredés" és minden idők legnagyobb világreformjai következnek.

Hát valahogy így kezdődött...

A felszólaló politológus hölgy nevét sajnos nem tudtuk feltüntetni ebben a világtörténelmi jelentőségű kordokumentum-filmben, mert - amikor a rendezvény után ő is odajött hozzánk beszélgetni - Szöőr Anna, most éppen Torgyán egyik legfőbb embere, az elszigetelés érdekében, a magyarság és az Emberiség legalapvetőbb élet- és túlélési érdekei ellenében elrángatta.

(A képek teljes méretéhez kattintson rájuk!)

Ha itt nem indul, alatta megtekintheti!
(A lejátszó jobb alsó részére kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Történelmi felszólalás:
Soós József (keresztyén, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Operatőr:
Molnár F. Árpád

Ending operatőrök:
Nagy Sándor (Naleksz)
és Molnár F. Árpád

Előadók:
Torgyán József (kisgazda miniszter),
Hittig Gusztáv (egyetemi docens)

Malom-animáció:
Nagy Sándor (Naleksz)

További érintettekből:
Drábik János (közgazdász, a Szabad Európa Rádió egykori munkatársa, amerikai állampolgár), Jézus Krisztus (Megváltó), Fabio Rainieri (olasz parlament mezőgazdasági bizottságának titkára, a Lega Nord Bossi (Északi Liga Bossi) pártjának képviselője), Sátán (Lucifer, Ördög, Gonosz, Ősgonosz, Őskígyó, Azazel, Baál, Belzebub), Sebestyén Csaba (Romániai Magyar Gazdák Egyesületének elnöke), Spéder Zoltán (CEMP-csoport és Index vezetője, Magyarország 20 leggazdagabbjainak egyike)

Bevezető Szöveg és Rendezte:
Molnár F. Árpád (keresztyén, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Felvétel: 2010 január 30., Budapest
Készült: 2010 február 12., Kecskemét

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
http://hirhatter.com

Itt is láthatja!
(A lejátszó jobb alsó ikonjától eggyel balra klikkelve teljes képernyőre válthat!)

 

 

Filmünket itt is megtekintheti!
(A "Vimeo" felirattól eggyel balra kattintva teljes méretre válthat)

 

Itt is megnézheti!
(A lejátszó jobb alsó ikonjára kattintva teljes képernyőre válthat!)

 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha Internet Explorer helyett Mozzilla programot használ, akkor ide kattintva letöltheti azt a Mozzilla Download Helper programot, amivel filmjeinket saját gépére letöltheti!


Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. leplezetlenül folytatólagosan és örök tömegmészárlási szándékot agyondeklarált népirtó gyermek-tömeggyilkos terroristája, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai ellenség.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
 1. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 2. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 3. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 4. Médiakartell minden népek irtására
 5. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 6. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen

 

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-02-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A CIA népirtásokat pártoló terrorizmusa ellen - Az Amerikai Nagykövetséggel beszéltünk
/Molnár F. Árpád/   KLIKK az oldalra! (12 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR - Rekordokat rekordokra 2009-06-05. -
A Világállam légi tömeggyilkosságairól - Katonai- és államtitkok az Emberiség ellen
/Molnár F. Árpád/Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-02-13. -
Nyílt levél Gerő Andrásnak és Dobrev Klárának
/Varga Szibilla (a Magyar Sors főszerkesztője)/
Részlet: A tudatmódosítás és idomítás egyik legjobb módszere, gyökerében elbizonytalanítani és védtelenné tenni az emberi lényt, családok szétszakításával, a gyermek izolálásával, akár hetes bölcsődébe beadva. Milyen 60-as évek? Maga történész? 1967-ig nem létezett Magyarországon semmiféle gyes! Az én nővérem 1963-ban született, anyámnak nem volt lehetősége az előbbiekből kifolyólag otthon maradni vele. Irány a bölcsőde. A nővérem olyan beteg lett, hogy majdnem belehalt.

 

Következő cikk:
2010-02-15. - HÍRHÁTTÉR TV:
WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig (terrorleleplező életvédelmi rekord- és katasztrófafilm)

/Soós József (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 14 perc)
/Zene: James Newton Howard - John Frizzell/
Tartalom: Rekordfilmünk kiindulási témája a World Trade Center elleni nemzetközi szervezésű merénylet, amely valójában az Emberiség Tervezett globális változtatásainak és végvonaglásának láthatóvá vált kezdeteihez tartozik. Kordokumentumunk összefoglaló is lett, melyben a francia, az indonéz, a Delta repülőgépek, az indiai Mumbai (Bombay) és a romagyilkosságok megrendezett, gyűlölettel és sátáni sötétséggel végrehajtott és követelt állammaffiai tömegmészárlásairól, és a magyarság világterrorista, a Tervezett globális katasztrófa felé sodró démoni tébolyáról szól, amely - ahogy évekkel korábban ezt is bejelentettük - kiteljesedőben van, és abszolút elválaszthatatlan az ellenünk folytatott, diffúzált és kiterjedő üldözéstől, mely nélkül mindazok a szörnyűségek és totális katasztrófák nem következhettek volna be, amiknek meg kell lenniük hamar. Akik neveket akarnak hallani, tartsanak mindig velünk, mert mi mondjuk a neveket, és neveket fogunk mondani...

   

web counter
web counter

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu