Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!

Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Ide Klikkelve hallgathatja a Hírháttér Rádiót!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Soós József (Kárpáti Magyar):       "Annyira hitvány, mocskos, féreg, Isten-tagadó, haza- és Emberiség-áruló az összes, hogy nem képesek arra, hogy az igazságot kimondják! Inkább a saját és a "Rendszer" mocskában fetrengve élik alávaló, szánalmas életüket, és szolgálják a Nagy-Babiloni Hazugsággyárat!"   (2009.04.)

   

HÍRHÁTTÉR-elektrosokk:
Magyar mentáltechnológiai és genetikai minőségtanúsító világpályázat: Van-e olyan Orbán, aki nem sokkos gyilkos? (Halállistával!)

Előszó:
"A JÚDÁSFAJ pártpatkánya - Rákosi ávós államszerveit idézve - azt kéri számon, milyen stílusban küzdök fajtájuk áldozatainak élete védelmében, mert szerintük a nem létező szálka is gerenda, ha nem pártszolgálatos gyilkosságaikat szolgálja. Eközben eme agyégető gyilkos orbáni-vonista pártállatok egyre inkább arról győznek meg, hogy igazuk van: a stílus helyett - módszereiket átvéve - egyszerűen meg kell égetni az agyukat, aztán a szemükben lévő gerendát kivéve, azzal agyonverni őket."
/Molnár F. Árpád HÍRHÁTTÉR-ragyogása/

Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!   Túl sok a halott, orbáni gyilkosok!!!

2009-04-29.
Molnár F. Árpád
 


A Moszad és a MAZSIHISZ ma már büszke Orbán Viktor érdemeire. A volt miniszterelnök nem csak megvédelmezte a "szocialista" éra összes bűnözőjét, de kivétel nélkül minden állami bűnszervezeti módszert átmentett, az újoncokat a kövéri és demeteri titkosszolgálat (valamint általuk kinevelt áltényfeltáró, ezért a mai napig mindenhol futtatott Pesty Lászlós pártszolgálatosainak) fedezéke alatt kinevelte, az összes áldozatot tovább üldözte, a többit meggyilkoltatta, lepaktált az izraeli, sharoni háborús fenevad, faluirtó, családkiirtó és népirtó Likuddal, az országot kiárusította a cionistáknak, valamennyi bűnszervezeti beruházást és államtitkot elkendőzött, megöletve azokat, akik szerinte és társai szerint túl messzire mentek a tényfeltárásban. Emellett mindazokból is kivétel nélkül hülyét csinált, akik megbíztak benne. Orbán trónja előtt leborulva Kutasó polgármestere (Szepes Péter) éppen úgy sokkos gyilkossá vált, ahogyan az '56-ról író áruló Orbán Évát is oda hajíthatjuk, ahová annak idején a valódi '56-osok Mécs Imrét vetették.
(Molnár F. Árpád, aki értelemszerűen az orbánokra fröcsköli vissza a Veért, és a Likud által halomra sokkoltak és gyilkoltak húscafatjai mellett áldozataik pörkölt Likvórjával is meghinti e antikrisztusok és JÚDÁSFAJI gyilkosok mocskos ajtófélfáját: a Sátán ajtófélfáját.)

2009-04-29.
Magyar minőségtanúsító világpályázat: Van-e olyan Orbán, aki nem sokkos gyilkos?

A Hírháttér a 15 milliós magyarság erkölcsi és szellemi színvonaláról bizonyságot tevő Veérfasiszta-ellenes világpályázatot hirdet az egész Föld bolygón! Olyan "Orbán" vezetéknevű személyt (férfit vagy nőt, vagy egyebet (földönkívüli is lehet, csak akadjon 1, azaz egy darab)) keresünk, aki nem pártolja sem Orbán Viktor, sem Vona Gábor és pártja védelmében a gyilkos fajzatú csőcselékre vizsgázott magyarság 100 éve rejtegetett és folyamatos elkövetésre pártvédelembe vett, állami szervezésű, bűnözői célzatú pszichiátriai és elmegyógyintézeti bezárásokat, kényszergyógyszerelésnek nevezett kényszer-kábítószerezéseket és hosszas kényszermérgezéseket, elbutító és a legsúlyosabb testi megnyomorításokat célzó elektrosokk terápiákat, intézeti, lassan és módszeresen végrehajtott politikai gyilkosságokat, valamint a tényfeltárók elleni kiterjedt orbáni és vonai lejárató pártkampányokat.

Röviden: olyan Orbánt keresünk, aki nem sokkos gyilkos! Minthogy politikusi újságírói és civilnek nevezett vonalon - Orbán Vitkortól a Jobbikos Orbán Éváig - ilyen névvel, hogy "Orbán", kizárólag sokkos gyilkos-pártoló és -gyártó, valamint a rendőrségi és titkosszolgálati módszerek és eszközök, továbbá az Echelon-titkok leleplezését üldöző és elszigetelni akaró Veérállati bűnözőket és magyargyilkos-Emberiség-gyilkos henteseket találtunk, így várjuk minden kedves Nézőnk, Hallgatónk és Olvasónk jelentkezését, aki hallott már olyan "Orbán" nevű személyről, aki sem az állami pszichiátriai bűnözést, sem az Echelon-titkokat nem pártolta, a kínzások és gyilkosságok pártelkövető vezető bűnözőit nem sztárolta, és feltehetőleg nem kifogásolja, amikor azzal a példa nélkül álló csodával szembesül, hogy a Hírháttér a magyar szégyen- és gyalázattörténelemben elsőként ezeket elkezdte megborítani, és folyamatosan leleplezi, amíg sikerrel nem jár. Merthogy sikerrel jár.

Halállista minden magyar idők legsötétebb pártszemetéből, azok közül, akik az eltelt 100 esztendő legnagyobb magyarokat agyégető máglyára küldött bűnszervezetei feltárására és az áldozatok rehabilitálására tett emberjogvédő és Emberiség-védő munkánkat elutasító vagy kimondottan üldöző módon megtámadták. Az alábbiak valamennyien olyanok, akiket nem megkerestünk a tényfeltárással, hanem maguk jelentkeztek ezek elutasítására, tehát közönséges, antimagyarita, anti-Krisztusi és Emberiség-üldöző fasiszta gyilkosokként:

A Fideszes halállistából: Orbán Viktor (miniszterelnök), Lázár János (országgyűlési képviselő, polgármester), Pesty László (Hír tv-s áloknyomozó riporter, Orbán Viktor és Kövér László titokminiszter barátja), a Hír tv teljes vezetése és annak összes olyan munkatársa, akiről tudomásunkra jutott, hogy megnyikkantak az ügyben,

A Jobbikos halállistából: Orbán Éva (a Barikádban, a Nemzeti Hírhálóban (tehát jobbról a legelszántabb elektrosokkos és állami bűnözést rejtegető, tényfeltáró-üldöző lapokban propagált) "kutató", közíró, a Szent László Király Alapítvány a Szellemi és Erkölcsi megújulásért kuratóriumi elnöke, Fideszes elektrosokkos vonzalmakkal is halmozva). Barikád: Hazai Vera (főszerkesztő), Sághy Réka (helyettes), Ágoston Balázs, Borbély Zsolt Attila, Buda Csaba, Gyimesi Edit, Kassai Eszter, Keresztes Attila, Kovács Dániel, Németh Zsolt, Szilvási Péter, V. Szabó Krisztina. Harc Tér: anonimok, nevüket nem merik megnevezni. Nemzeti Hírháló: Kovács János. A kurucinfonak a CIA és a putyini FSZB által minden büntetőjogi felelősségre vonástól az egész Föld bolygón védett bűnszervezete.

Molnár F. Árpád

Orbáni elektrosokk terápiák és magyargyilkosságok, vagy szerb magyargyilkosságok. Ön, mint áltényfeltáró Pesty Lászlós és Lázár Jánosos, vagy egyéb orbán viktori pártgörény, hány különbséget fedez fel a két népirtás között? Az akasztása előtt.
Egyetért-e Ön azzal, hogy akik Orbán Viktor védelmében a magyarok megkínzása, megnyomorítása és legnagyobb hőseink halomra gyilkolása mellett, valamint a módszerek további elrejtésére tettek tanúságot, börtönnel fizessenek Emberiség-ellenes, a Nagy Szociopata Pártállat hulladékjaiként? Én igen. (Molnár F. Árpád)


HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség JÚDÁSFAJI, anti-Krisztusi terroristáival szemben!

A Fideszben és a médiában azonnal roppant rémületet és gyűlölködő kapkodást kiváltott filmünk a Fideszes és médiás öngyilkosságokat illetően több kategóriában a rekordfelforduláshoz közelít. Megint meglepetésben volt részünk, mert nem gondoltuk, hogy az a tehetetlen és ügynökök tömegét elszabadító halálhörgés ilyen diffúzált lesz. Szavazzanak az Igazságra, mert mi a reformokkal akarjuk a bűnpártolókként fellépett és fellépő ügynökök lebuktatását és börtönbe juttatását! A titkosszolgálatok minden műveletről szóló minden bizonyítékot megőriznek, Magyarország műveleteit (is) egyszerre számos állam begyűjti és tárolja. Azok, akik hiányos adatokra hivatkoztak, hazudtak! Egy markáns vezér nem csak az NBH-ból vehet ki erővel minden pártalkukkal elrejtett bizonyítékot, de e nélkül is rákényszerítheti a külsős államokat is, hogy átadják mindazt, ami náluk van! Az Echelon évtizedek óta mindent rögzít! Vegyük el a gyilkosoktól a magyarság és az Emberiség ellenségeinek gaztetteiről éppen úgy mai, mint egy nappal ezelőtti akcióikról szóló bizonyítékokat! Egy ügynököt se hagyjunk menekülni, akik utasításra vagy súgásra sátáni parancsot teljesítettek!
HÍRHÁTTÉR TV:
Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése (KLIKK!)

2009-04-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
Orbán Viktor, a Fidesz és a Hír tv felhalálhörgése
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Lendvay Kamilló: Chaconne/
(Film, 19 perc)
Tartalom: Orbán Viktortól és közvetlen környezetéből, valamint a Hír tv és szintén Fideszes pártszolgálatosai részéről az eltelt 100 év állampszichiátriai bűntetteinek és gyilkosságainak további, ha lehet, örök időkre történő elrejtésére és a bűntettek folytatólagos, szűnhetetlen elkövetésére folytatnak ellenünk támadásokat, hogy Orbán Viktor és társai korábbi, valamint azóta és ezt követően elkövetésre kerülő tetteit eltussolják. Filmünkben - formánkhoz hűen - a legkifejezőbben és leghitelesebben képviselve az erkölcsöket és a Mindenható Kegyelmében az Emberiséget, sok olyat terítünk, amiket soha, senki ebből a szánalmas, undorítóan gerinctelen és párthitvány, kollektív gyilkos magyarságból, személyesen megszólítva Orbán Viktort, számos állami bűnözőt, gyilkost és szervezetet is konkrétan megnevezve.
(Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-04-29. -
Máskor jobban igyekezz!
/Soós József (Kárpáti Magyar)/
Részlet: ... a hazugság-propaganda kereskedelmi reklámok valóságtartalma nagyon alacsony szinten helyezkedik el, és ezzel a fogyasztókat vezetik félre, ami önmagában is bűncselekmény lenne egy olyan társadalomban, amit nem a Háttérhatalom irányít! (...) ... minden féreg-patkány személynek a sztárolása, és személyi kultuszának kialakítása nagyon felkapott lett mostanában; ez leginkább a parlamenti patkánypárt-választások alkalmával teljesedik ki! Hamis, valótlan, hazug, féreg-ígérgetések... tervek, projectek elhitetésének megfeszített munkája zajlik ezekben a nyomorúságos pillanatokban!

Lap teteje

Következő cikk:
2009-04-29. -
HÍRHÁTTÉR TV
(cikk formátumban is!): A Biblia prófétái és apostolai, cionizmus és nemzeti öntudat - A Bosszú Imádott Istene! - Kijelentésekkel!
/Molnár F. Árpád/
/Zene: The KLF/
(Film, 21 perc)
Részlet: Kijelentés szerint Soós József Testvéremnek, és valami Wittner Máriának ajánlva.
(A "valami" szó vírus is lehet, valószínűleg nem az Istentől való. Lehet, ketten állnak a mezőn...) (...) Szent Végzésed szerint Pusztíts és Rombolj, Rettenetes Atyánk, a Mindenható ISTEN, hogy megtudják...
(Megtekinthető és letölthető!)
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu