Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!


Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       *** hirhatter.com ***

Molnár F. Árpád: "A JÚDÁSFAJ pártpatkánya - Rákosi ávós államszerveit idézve - azt kéri számon, milyen stílusban küzdök fajtájuk áldozatainak élete védelmében, mert szerintük a nem létező szálka is gerenda, ha nem pártszolgálatos gyilkosságaikat szolgálja. Eközben eme agyégető, gyilkos, orbáni-vonista pártállatok egyre inkább arról győznek meg, hogy igazuk van: a stílus helyett - módszereiket átvéve - egyszerűen meg kell égetni az agyukat, aztán a szemükben lévő gerendát kivéve, azzal agyonverni őket."

   

Máskor jobban igyekezz!

 

2009-04-29.
Soós József (Kárpáti Magyar)
 


Újságíró- és tényfeltáró-képző filmünk a minket feljelentett, az álnemzeti orbáni-kövéri médiában az áltényfeltáró és állami bűnözéspártoló hazaárulása és Emberiség-árulása miatt futtatott Pesty Lászlónak is. Csintalan Sándor, Ókovács Szilveszter és barátai erősen csodálkoznának e film hallatán, ha pártkatonákként nem tudnák halál pontosan, hogy mintha csak haverjaikról, a bűnöző vállalkozók által pénzelt Hír tv vezetéséről, Orbán Viktor, Demeter Ervin és Kövér László haverjaik napi szavazatairól és állampolitikai-bűnügyi, egypárti bűnszervezeti bűntetteik szervezéseiről szólna, amikről mindig is tudtak, amiket elkövetőstől és módszerestől, a folytatólagos átmentésig mindig is pártoltak volna, az antikrisztusok Júdásfaj-halálának megfelelő hitlerien és Veér-es húsosan jól fésült, klasszikusan fehérre meszelt sírokként, hogy ne tudják a Hír tv által is médiaidiótává silányított emberek, hogy holtak csontjaival vannak rakva.
NE KÉPZELJÉTEK MÁR, HOGY ELENGEDLEK TITEKET!
(Molnár F. Árpád, a Halál angyalának trónjánál. De hogy, Orbán? Majd megfizeted, öcsém, mert tudtál mindent!)

A mostani cikkben arról szeretnénk felvilágosítani a HÍRHÁTTÉR Multimédia minden Nézőjét, Hallgatóját és Olvasóját, hogy a MÉDIÁK és az írott és elektronikus SAJTÓK milyen mértékben, és hogyan szolgálják ki a HÁTTÉRHATALMAT!

Senkiben egy csepp reményszikra se legyen az felől, hogy a HÍRHÁTTÉR Multimédián kívül CSONKA-magyarországon létezik más olyan MÉDIUM, mely független lenne a NAGY-BABILONI HÁTTÉRHATALOMTÓL! Sajnos ki kell ábrándítani mindenkit, aki még hisz a "mesékben", hogy sajnos EGY SEM AKAD KÖZÜLÜK, sőt, még olyan személyiség sem, aki ezekben a "HÁTTÉRHATALMI INTÉZMÉNYEKBEN" szolgál, és nincs tudatában a HÁTTÉRHATALOMNAK.

Annyira HITVÁNY, MOCSKOS, FÉREG, ISTEN-TAGADÓ, HAZA- ÉS EMBERISÉG-ÁRULÓ AZ ÖSSZES, HOGY NEM KÉPESEK ARRA, HOGY AZ IGAZSÁGOT KIMONDJÁK! Inkább a saját és a "Rendszer" mocskában fetrengve élik alávaló, szánalmas életüket, és szolgálják a NAGY-BABILONI HAZUGSÁGGYÁRAT! Mindegyikben közös az a tevékenység, hogy teljes erejükkel azon a feladaton munkálkodnak, hogyan lehet a LEGMÉLYEBB SZINTRE SÜLLYESZTENI A TÁRSADALOM ÉRTELMI ÉS ERKÖLCSI SZÍNVONALÁT! Remek eredményeket tudnak felmutatni ez irányú erőfeszítéses, áldozatos munkájuk által! Legfontosabb tevékenységi körükbe tartozik a HAZUGSÁG! És minden olyan tevékenység, mely FÉLREVEZETI, MEGTÉVESZTI a lakosságot!

Ide tartozik bele a POLITIKAI PROPAGANDA tevékenységeken kívül az EGYÉNI, illetve a CSOPORTOS SZEMÉLYI KULTUSZ KIALAKÍTÁSA! Más szóval, hogy a NYOMORULT ECHELON-VERT IDIÓTA IS MEGÉRTSE: a "SZTÁRCSINÁLÁS, SZTÁROK FUTÓSZALAGON TÖRTÉNŐ GYÁRTÁSA".

A HÍRADÓ az egyik legérdekesebb műfaj, hiszen ott teljesen HÜLYÉT CSINÁLNAK az emberekből, és a saját nézőpontjuk, illetve a HÁTTÉRHATALOM kiszolgálása a legfontosabb cél. Ennek érdekében minden lehetséges eszközt bevetnek; az egész egy nagy "SZÍNHÁZ", szánalmas patkány stílusban tálalva minden ECHELON irányította idióta számára! Nagyon rendezetten van ez megszervezve, mert a CÉLKITŰZÉS nem kevesebb, mint a TÁRSADALOM TELJES ERKÖLCSI-MORÁLIS TÖNKRETÉTELE, közben az értékrendjének a megváltoztatása, és áthangolása a "fogyasztói társadalomra"! Hozzávetőleg a jelenlegi HÁTTÉRHATALMI MÉDIA-GYÁRAK sugárzott műsorainak színvonala szemlélteti és megmutatja azt, hogy milyen szintre süllyedt le a társadalom! De abban se legyen senkiben egy kicsi kétely sem, hogy ez rosszabb már nem lehet: DE IGEN, ENNÉL MÉG SOKKAL LEJJEBB FOGJÁK TASZÍTANI A MAGYAR TÁRSADALOM ÉRTÉKRENDJÉT!!! A társadalom és a PATKÁNY-médiák tükörképei egymásnak!
 


A minket feljelentett Pesty László - Orbán Viktor és Kövér László Fideszes titokminiszter haverja - folyamatosan futtatott a Hír tv-ben és az álnemzeti sajtóban, mert úgynevezett "tényfeltáró"-ként úton-útfélen megjátszva a hülyét úgy tesz, mint aki nem tud arról, hogyan működik az állami bűnszervezet a rendőrség és a titkosszolgálatok vonatkozásában, ezért - de csak nagyon óvatosan és keveset - meg kell kérdeznie a média (értsd: Háttérhatalom) által interjúra választottaktól, aztán kivágni a kellemetlenül tényfeltáró részeket. Azt sem tudja (ettől háttérhatalmi, titokminiszter-haveri áltényfeltáró Nagy Babilonban), hogy az NBH és az állam, így Orbán és Kövér és egypárti túloldala, a "baloldal" hogyan végezte és végzi a politikusi elektrosokk terápiákat, hogyan folytatnak intézményesített politikai-, média- és gazságügyi üldözéseket, és milyen eszközökkel követik el a politikai gyilkosságokat olyanok ellen, akik nem olyan utolsó, hitvány, gerinctelen pártrógerek, mint ő.
(Molnár F. Árpád)

Ha csupán abba az egy dologba mennénk bele, és kezdenénk meg kielemezni, hogy MENNYI AZ IGAZSÁG- ÉS VALÓSÁGTARTALMA A REKLÁMOKNAK, akkor hatalmas megdöbbenés következne be. Mert a hazugság-propaganda kereskedelmi reklámok VALÓSÁGTARTALMA nagyon alacsony szinten helyezkedik el, és ezzel a FOGYASZTÓKAT VEZETIK FÉLRE, ami önmagában is bűncselekmény lenne egy olyan társadalomban, amit nem a Háttérhatalom irányít!

A POLITIKAI HIRDETÉSEK, és minden FÉREG-PATKÁNY személynek a sztárolása, és személyi kultuszának kialakítása nagyon felkapott lett mostanában; ez leginkább a PARLAMENTI PATKÁNYPÁRT-VÁLASZTÁSOK alkalmával teljesedik ki! HAMIS, VALÓTLAN, HAZUG, FÉREG-ígérgetések... TERVEK, PROJEKTEK elhitetésének megfeszített munkája zajlik ezekben a NYOMORÚSÁGOS PILLANATOKBAN!

De természetesen ez még "tetézve-fűszerezve" van a TECHNOLÓGIAI fegyverek segítségével, mert azért soha nem árt, ha a TÁRSADALOMRA "egy kis" ECHELON elmeirányító programokat "hintünk el"! Melyet különböző ELEKTROMÁGNESES HULLÁMOK formájában a VILLAMOS ÁRAMMAL működő KÉSZÜLÉKEK (televízió készülék, rádió, számítógép, mobiltelefon, PDA-készülék, laptop készülék stb...) BOCSÁJTANAK KI MAGUKBÓL, különböző FREKVENCIÁJÚ, ERŐSSÉGŰ elektromágneses jeleket, melyek az EMBERI AGY SZÁMÁRA KÜLÖNBÖZŐ HATÁSOKAT VÁLTANAK KI! Így "előkészítve az agy számára" a SOK MOCSOKNAK ÉS HAZUGSÁGNAK A HELYET!!!

A HÍRHÁTTÉR Multimédia MINDEN SZERKESZTŐJÉNEK, MUNKATÁRSÁNAK számára UNDORÍTÓ az a TEVÉKENYSÉG, ahogy PATKÁNYPÁRTOK PROPAGANDA-NÉPSZERŰSÍTÉSE, és a PATKÁNYPÁRTOK FÉREG TAGJAINAK a "pesztrálása", védelmezése, vagy egyéb féreg tevékenysége történik!

UNDORÍTÓ, ahogy FÉLRE VAN VEZETVE A TÁRSADALOM, és a HÁTTÉRHATALMI Rendszer által előírt programokat SZOLGA MÓDRA VÉGREHAJTJÁK!

Szánalmas a sok MŰBALHÉ, ÉS EGYÉB BŰNCSELEKMÉNYNEK A MEGISMERTETÉSE, a nagyközönségnek történő tálalása!

Ennél már csak az szánalmasabb, mikor a HÁTTÉRHATALOM ÁLTAL ELKÖVETETT BŰNCSELEKMÉNYEKET VÉDIK, ILLETVE MEGJÁTSZÁK AZT, HOGY A BŰNÖSÖK, ÉS EGYÉB ELKÖVETŐK KÉZRE KERÍTÉSÉN DOLGOZNAK!

Ocsmány-szennyes PATKÁNY tevékenység az is, hogy a MEGMARADT CSONKA ORSZÁGBAN ETNIKAI BOTRÁNYOKAT, VISZÁLYOKAT GENERÁLNAK MESTERSÉGESEN A LAKOSSÁG KÖZÖTT! És igen, mi kimondjuk, hogy a MAGYAR és a magyar állampolgárságú ROMA-cigány kisebbség közötti viszály szításáról van itt szó, MELY EGYEDÜL AZT A CÉLT SZOLGÁLJA, HOGY A FIGYELMET ELTERELJÉK A FONTOSABB DOLGOKRÓL!

Ilyen fontos dolog például az, hogy TITOKBAN TARTJÁK ÉS BŰNPÁRTOLJÁK az ELMEIRÁNYÍTÓ ECHELON-RENDSZEREKET, és TITOKBAN TARTJÁK A VILÁG VALÓDI IRÁNYÍTÁSÁT VÉGZŐ HÁTTÉRHATALMAT! De az emberek számára HAMIS ÉS HAZUG INFORMÁCIÓKAT, HÍREKET BOCSÁJTANAK RENDELKEZÉSRE! Mely minden esetben a FÉREG-PÁRTOKAT védi és szolgálja ki, minden a HÁTTÉRHATALMI "PROJEKT" részét képezi!

Arról már nem is beszélve, hogy FELFORDUL A GYOMRUNK A SOK SZENNYES MŰSOROKTÓL, melyek lassan az ECHELON-agymosott lakosság számára KULTURÁLIS ÉRTÉKEKKEL BÍRNAK! Hamar eljön az ideje annak, mikor ezek a műsorok már MINŐSÉGI SZINTET FOGNAK KÉPVISELNI AZ EMBEREK TUDATÁBAN, köszönhetően az ELMEIRÁNYÍTÓ RENDSZEREK létezésének, és szinte korlátlan alkalmazásának!

Egységesen, és egy közös szóval, gondolattal érvelve: mi, HÍRHÁTTÉR-szerkesztők, SZÁNALMAS PATKÁNY, FÉREG, HAZAÁRULÓ, SZARHÁZI CSŐCSELÉKNEK, GERINCTELEN FÉREGNEK TARTJUK MINDANNYIUKAT!

DE FÉLJETEK, PATKÁNYOK, ÉS GYERTEK "RÉVÜLETBE-RÉMÜLETBE", MERT HAMAROSAN A TEREMTŐ ISTEN ELPUSZTÍT BENNETEKET A HÁTTÉRHATALMATOKKAL EGYÜTT!

MOCSKOS RABSZOLGA FÉRGEK VAGYTOK, MELYEK SZÁNALMAS GYÁVASÁGUK, ÉS IDEIG-ÓRÁIG TARTÓ VISZONYLAGOS JÓLÉTÜK ÉRDEKÉBEN ELADTÁTOK MAGATOK A FENEVADNAK! De ez nem is lenne baj, mert TI MINDANNYIAN A PUSZTULÁST ÉRDEMLITEK OSZTÁLYRÉSZÜL, hanem az a legnagyobb bűn a világon, hogy TUDATLAN ECHELON-IDIÓTA társadalmi tömegeket is magatokkal rántotok a pusztulás szakadékába, mely még súlyosabbá teszi a MOCSKOS FÉREG TETTEITEKET!

Nincs bocsánat, PATKÁNYOK; az összes SZENNYES MÉDIUM, mely szolgálja és kiszolgálja a "Rendszert", ISTEN SZEMÉBEN UTÁLATOS, ezért el fogja PUSZTÍTANI! Olvasd, PATKÁNY, mit a HÍRHÁTTÉR Multimédia ír rólatok, MEG FOGTOK DÖGLENI, és mi ennek örvendünk, de addig is bennünk véd a Teremtő, hogy a MUNKÁNKAT, MELY NEKTEK A MEGSEMMISÍTÉSETEKRE IRÁNYUL, MINÉL NAGYOBB HATÁSFOKKAL TUDJUK ELVÉGEZNI!!!

Nyugodjatok meg, PATKÁNY-MÉDIA intézményrendszere, és annak minden tagja, hogy ez csak a kezdet lesz, mert messze tovább el fogunk menni annál, mint amit most írtunk!

Ti féreg, aljas módon, a HÁTTÉRHATALMAT kiszolgáljátok, EGYÉNI ÉRDEKBŐL, ÉS PÁRTPATKÁNY ÉRDEKBŐL, annak ellenére, hogy ezzel embereket, sőt, társadalmakat tesztek tönkre! A BŰN NEM MARAD BÜNTETÉS NÉLKÜL, ezért a cselekedeteitek miatt az ISTEN SZEMÉBEN GYŰLÖLETES FÉRGEKKÉ, PATKÁNYOKKÁ VÁLTATOK, ÉS BÜNTETÉS LESZ AZ OSZTÁLYRÉSZETEK! A BÜNTETÉS PEDIG NAGY LESZ, HATALMAS!!! MERT A VILÁGMINDENSÉG ALKOTÓJA REÁLIS MÉRTÉKBEN FOGJA RÁTOK KISZABNI!

EGYSZERŰ SZÓVAL: EL LESZTEK PUSZTÍTVA GAZDÁITOKKAL EGYÜTT, ÉS A HÁTTÉRHATALOM MINDEN EGYÉB INTÉZMÉNYRENDSZERÉVEL, TELJES EGÉSZÉBEN!

Felelős szerkesztő: Molnár F. Árpád
szerkesztő: Kárpáti Magyar

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.


Az Emberiség ellenségeinek Júdásfaja által aljas indokból és (párt)célból elrejtett Valóság pártmentes (tehát intellektuális nagyságrendekkel felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető, pártmentes alapirodalomból:
HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

BETILTVA! - HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/
 

Előző cikk:
2009-04-29. -
Ami Gyurcsányban egészséges, nem az, mert a Párt, ráadásnak egy kurucinfós pornó-horrorja
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Orosz József, a Nap-kelte riportere nemrégiben feltette a kérdést a sajtó kapcsán is: ki nem hazudik? Furcsa volt a kérdés, mert bár én is disznók között élek nap mint nap (itt van pl. a vágtató és kifeküdt, Vona-halált halt Barikád (Klikk a filmhez!) (Hatalmi kifejezéssel: "Barikám") tanulságos esete is), hiszen a világ szemete vesz körül, az, amiben a magyarok olyan pártjólérzik magukat, mégis meghökkentő a kérdésfeltevés egyértelműsítő evidenciája. Egyszerű a válasz: van, aki nem hazudik.

Lap teteje

Következő cikk:
HÍRHÁTTÉR-elektrosokk: 2009-04-29. -
Magyar mentáltechnológiai és genetikai minőségtanúsító világpályázat: Van-e olyan Orbán, aki nem sokkos gyilkos? (Halállistával!)
/Molnár F. Árpád/
Tartalom: Az oldalon található pályázatunk, képmagyarázatunk és linkelt filmjeink zömében a következő hatásokkal járnak: heves pulzus, ijedtség, gyűlölet, kézremegés, hideg és nyirkos bőr (kórbonctanszerű), bosszúvágy stb. A Sátánnal ellentétes oldalon helyenként derű, a Pártból való kiábrándulás, nemes harag, nyugtalanság, tenni akarás, odébb szeretet, csodálat, elkötelezettség, szenzációélmény, rajongás stb.
   

web counter
web counter

Kapcsolat: azoknezo@citromail.hu