Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!
Napi friss! - Rövid hírek és kommentek
Hallgassa a Hírháttér Rádiót! Klikk a hangszóróra!
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.        *** hirhatter. com ***

A Hírháttér pártfogóiból: Athenagorasz (terjesztő), Bokor Imre (ezredes professzor), Czike László (közgazdász, publicista), Ebergényi Németh Magda (emberjogvédő, költő), EFE Alapítvány, Fenyvesi Miklós (főszerkesztő, költő), Fenyvesi Theresa (író, tanár, Echelon-tanú), Figler Csaba (költő, újságíró), Jövőnk.info, Karancsi Tibor (olajrendőr, túlélő), Kozenkay Jenő (kémelhárító), Kőrösi Imre (OGY-i képviselő, tényfeltáró), Lakatos Pál (újságíró, tényfeltáró), a Magyar Családok Országos Szövetsége és Urbán Szabó József (elnök), Magyar Ifjúságért Mozgalom és Vass Szabolcs (ügyvivő), Magyar Néppárt és Sebők István (elnök), Magyar Sors Online és Varga Szibilla, Malomfalvi Szász Ágnes (biokémikus, svéd országgyűlési képviselő), MNÁSZ és Kőműves Géza (elnök), Krisztián György (Anglia), Mónus Áron (matematikus, író, tényfeltáró), Munkáspárt, Nagy Attila (orvos, közíró), Posta Imre (tényfeltáró), Roma Jogvédő Újságírók, Szabadi Béla (minisztériumi államtitkár, közgazdász), Szász Lóránt (tudós, költő), Szabó József (hitvallasom.hu főszerkesztője), Szemenyei-Kiss Tamás (újságíró), Szeszák Gyula (főügyész, olajügyész, túlélő), Terra Incognita és Audie Rácz Era (főszerkesztő), Torgyán József (miniszter), Tóth Tamás (Magyarok Szövetsége), Választópolgárok Szövetsége, http://www.valosag.net, Vanilia, Wennesz István (tengizi túlélő), Zsigai Klára (költő, aktivista), Apáthy István és Apáthy Gabriella (KJE), Barna Tibor (KJE), Gőbl György (KJE) és sokan mások... Az állami bűnszervezeti koncepciós perek és bírósági perek Magyarországon legfőképpen az MSZP, a Fidesz és a Hit Gyülekezete vezetése részéről karakterizálódtak. Ezek egy közös vonatkozása meghatározó: Izrael és a MOSSAD!!!Az oldal és a Hírháttér (az Emberiség) belföldi ellenségei közül: Bajnai Gordon, Balajti László (NBH-igazgató), Bencze József (országos rendőr-főkapitány), Bognár Bálint (Sanoma Budapest Zrt., Videoplayer), Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya), Dinkó Tamás (DiMa Kft. vezetője), Draskovics Tibor, Fehér Zsuzsa, Ficsor Ádám, Gergényi Péter, Gyurcsány Ferenc, Horváth István (kméti ügyész), Juhász Gábor (titokminiszter), Karasz Csaba (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese), Kiss Attila Tamás (debreceni ügyvéd), Kiss Lajos (igazságügyi orvosszakértő), Kopasz Zsolt (vezető ügyész), Kovács Krisztina (PKKB-vérbíró), Kovács Tamás (legfőbb ügyész), Kovácsics Ferenc (KBH-igazgató), Laborcz Sándor (KGB), Madarász Károly (KFH-igazgató), Magyar Televízió vezetősége és számos hírszerkesztője, MAZSIHISZ, Medgyessy Péter, Metzinger Éva (jegyző), Németh Sándor (Hit Gyülekezete), Orbán Éva, Orbán Viktor, Pesty László, Pigniczki Zsuzsanna (elektrosokkos kém- és katonaorvos, pszichiáter), Pintér Sándor (milliárdos tömeggyilkos terrorista), RTL Klub tulajdonosai és szerződéses bűnözői, Szabó György (Sanoma Budapest Zrt.), Szilvásy György, Szűcs Attila, Varga Éva (vérügyész), Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere), Zsigó Tímea (kiskunfélegyházi nyomozó és bűntársai). (2010.02.11.)

   

Feljelentésért elmebeteggé - Akit Orbánéknak (sem) nem sikerült meggyilkolniuk: Mónus Áron interkontinentális politikai és titkosszolgálati üldözéséről (Állami bérgyilkosok halállistájával)

 

2010-03-24.
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, újságíró, weblaptervező, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

Megjegyzés: a cikk alatt (vagy második részében, ahogy tetszik) található bűnelkövetői fekete listához kattintson ide: KLIKK!

A szervezett, nemzetközi pszichiátriai bűnözésen belül ezúttal az egyik most lezárt üggyel, Mónus Áron matematikus, tényfeltáró és író, műfordító, korábban egyetemi tanár elleni állam-bűnszervezeti koncepciós perrel kezdjük, és egy állambűnözői, soha nem publikált elkövetői halállistával folytatjuk.

 


Mónus Áron matematikus, író, műfordító, korábbi egyetemi tanár túlélte az ellene irányuló interkontinentális politikai és titkosszolgálati támadásokat. A Molnár F. Árpáddal folytatott telefonbeszélgetéseit lehallgatták, és operatív csoportok létrehozásával, a legváltozatosabb védekezési módszerek kidolgozása érdekében, az ország júdásfaji ellenségeiként továbbították, hogyan ússzák meg még nagyobb (akár Föld méretű) médiabotrány és bukás nélkül.

A hódmezővásárhelyi Mónus Áron matematikust, népszerű és kelendő írót, műfordítót, korábban egyetemi tanárt számos nemzetközi támadás érte a Cion Bölcseinek jegyzőkönyvei lefordítása és kiadása, valamint a Mein Kampf kiadása miatt. Miután Orbán Viktor barátja és országgyűlési képviselő padtársa, a Fideszen belül nem leplezetten talán legfőbb izraelita beszervezettségű Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester elleni feljelentés eredményeképp (ahol a feljelentő Mónus Áron volt) Lázár Jánostól Mónus visszaperelt az állam számára 6,3 millió Ft közpénzt, Lázár János - teljes nemzetközi háttérrel - indítványozta Mónus Áron elmebeteggé nyilvánítását és cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését. Ennek oka az volt, hogy utána egyetlen utasítására, minden indoklás nélkül, az önkormányzat nevében beszállíttathassa pszichiátriára, bekábítószerezhesse - hogy ne tudjon az érdekében eljárni -, és megölethesse azzal, hogy egészségi állapota nem teszi lehetővé szabadlábra bocsátását. Ilyen esetekben szokták a jobb- és baloldali államügynöki és hazaáruló médiumokban - tehát az összesben - naponta propagálni, hogy a bekábítószerezett politikai fogoly nem tud beszélni, vagy galuskásan szól, saját védelmét ellátni nem tudja, mert ránézésre is beteg, hiszen a lábán alig áll (ha meg tud állni), s hogy mentesüljön a rosszulléttől, és minél hamarabb lefekhessen, a kihallgatásokon sem kíván semmit szólni. Ezeket szokták bemutatni a televízióban úgy - pl. a Vona Gábor Jobbik-elnök által nagyon helyesen bezárásra meghirdetett tv2 és RTL Klub szennycsatornákban -, hogy lám, mennyire beteg, és a tárgyaláson is stb. rosszul lett, azaz kétségtelenül további gyógykezelésre szorul. Azaz - mennyire hülyének nézik a tényleg fogyatékos lakosságot - akinek beteg az elméje, az nem tud a két lábán megállni. Mónus Áronnal ugyanez volt a cél. Az ügy mögött Magyarországon - el sem bújva - Orbán Viktor és a MAZSIHISZ állt. Nemzetközi vonalon pedig legfőképpen - nem kell hozzá sok ész - Izrael és a jelenleg Barack Obama vezette Amerikai Egyesült Államok.

Miután a Molnár F. Árpád cikkekben és filmekben tett bizonyító tényfeltárást (lássd pl. itt: KLIKK!) a Mónus elleni szervezett bűntettek és annak rutincéljai vonatkozásában, Orbán Viktor - mint az évtized alatt az összes ilyen esetben tette - Lázár János izraelita polgármestert - annak látványos bukása miatt - azonnal főetikai felelőssé léptette elő, és az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöki funkciója mellett kiemelt szereplőjévé tették a javában a német titkosszolgálat, a BND által létrehozott RTL Klub, Izrael és a Zsidók Világszövetsége által tulajdonolt és pénzelt tv2, valamint Izrael és a vlagyimír putyini titkosszolgálati bűnszervezetek által működtetett MTV műsoraiban és híradóiban. Ahogy Orbánnál mindig tapasztaltuk, amint Lázár János a nép előtt felvállalhatatlanná vált, beismerő vallomásként minden a Magyar Köztársasággal és a világ népeivel kiirtó módon ellenséges nemzetközi bűnöző lobbi teljes védelmébe és előléptetése alá vette, mégpedig a Fidesz legfőbb etikai, erkölcsi és morális szakértőjeként.


Talpán helyett fordított háromszög. Ahogy ígértük: a magyarok lealjasítása miatt áldás helyett katasztrófa. Molnár F. Árpád tényfeltáró minden magyar idők legfőbb állami pszichiátriai és elmegyógyintézeti bűnügyi leleplezője is. Mivel a magyar faj egyszerre primitív, szellemileg és morálisan igénytelen, gyáva, gerinctelen, következetlen és ostoba, könnyű volt - az előre bejelentett Predesztinációnak megfelelően - ezt a rekordot is elragadni.
(Teljes méret a képre kattintva! A felvételt Soós József "Titán" keresztyén újságíró, tényfeltáró, Echelon-tanú készítette 2009-ben.)

 

A Sztálintól és Rákositól, Kádáron és Hornon, Orbántól Medgyessy Péterig terjedő politikai pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszergyógykezelések, kényszerbezárások, kínzások, csonkítások és gyilkosságok, elkövetők és áldozatok (Hírháttér általi) megannyi névvel történt publikálása miatt a tényfeltárásokban ugyancsak megnevezett Lázár János országgyűlési képviselő levélben fenyegette meg a Hírháttért, hogy amennyiben nem semmisítjük meg az Internetről ezen tényfeltárásokat, úgy bírósághoz fordul. Válaszként a Hírháttér egyenesen a Lázár Jánost kinevező és propagáló Orbán Viktort vette tűz alá (lássd: KLIKK!), a Hír tv és annak konkrét újságíróinak a kádári pszichiátriai kínzások és gyilkosságok leleplezése miatt addig is nagy ellenségességét kiváltva, mivel Orbán újságíró lakájai elképesztő következetlenségről és sötét, állaton aluli erkölcsről és butaságról örök tanúbizonyságokat téve mindig azt hörögték: ne merészeljük Orbán Viktort állami elektrosokk terápiáiba és gyilkosságokba, valamint ezek eltussolásába buktatni, és minden olyan lakosság elleni bűntett, kínzás, csonkítás és gyilkosság jó, ami mögött Orbán Viktor áll, vagy az ő akár vélt érdekeit képviseli. Lázár János ugyanakkor - egyelőre - nagyon bölcsen elállt a további támadásoktól, így sokak hirtelen látványos öngyilkossága elült egy időre, noha a Hír tv csaknem minden filmünkben halállistára került, hiszen a nemzetközi jogokban is az Emberiség elleni bűnök elkövetőiként, örök védelmezőiként és folytatólagos elkövetőiként definiáltakban jelentkeztek és követelték magukat ratifikálni.

Mónus Áront bíróság elé állították tehát szent és sérthetetlen orbán viktor baráti politikusát ért felségsértő feljelentés nem létező bűntette címén, és közölték, hogy amiért Lázár János ellen több korrupciós és egyéb bűncselekményben Mónus feljelentést tett (nem beszélve azok sikeréről, hiszen Lázár Jánosnak vissza kellett fizetnie az államkasszába 6,3 millió Ft-ot), ezért Mónus nem normális, hanem elmebeteg, és szükséges az önellátó, sikeres és történelmi írónak és matematikusnak a vele szemben agyalágyult, és nyilván kettőig számolni jó, ha tudó, semmihez sem értő gondnok felügyelete alá helyezése, azaz az első polgármesteri (nevezetesen lázár jánosi), igazságügyminiszteri vagy ügyészi kezdeményezésre azonnali kényszerbezárása és meggyilkolása, ahogy iszonyú mennyiségű hőssel végeztek cirka azóta, hogy a pszichiátriát feltalálták, Orbánig és Bajnai Gordonig bezárólag.

Mónus Áron a Lázárék részéről indított gondokság alá helyezési perben elhangzottakra hivatkozásul feljelentést tett Lázár János ellen rágalmazás címén, és kérte Lázár János - Orbán Viktor országgyűlési padtársa és haverja - mentelmi jogának felfüggesztését. A bűnöző, minden médium (még a tv2 és az RTL Klub által is) régen lejáratott országgyűlési bűnbanda, a minden bűnözés törvényes következményei alól való mentesülésért működtetett mentelmi bizottság csakhamar azt találta, hogy az, hogy Mónus Áron nem kíván Lázár János, tehát Orbán Vikor és Likud gondoksága alá kerülni, nehogy meggyilkolják, és kifogásolja az ellene megfogalmazott, élete kioltását célzó vádakat, azért van, mert Mónus le akarja járatni az életét közvetlenül fenyegető Lázár Jánost, a mentelmi bizottság köztörvényes bűnözőinek szövetségesét, sőt, az Országgyűlés sehol nem létező becsülete csorbítását célozza. Mármint az a tény, hogy Mónus Áron meg kívánja védeni életét és vagyonát Orbán Viktortól, Izraeltől, a Likudtól és a nemzetközi, a lakosság előtt megbukott politikai szervezett bűnözéstől, 100 év pszichiátriai bűntetteinek, elkövetőinek és módszereinek abszolút teljes körű átmentőitől és egyre pofátlanabb kurucinfós nyíltsággal való szociopata és súlyosan bűnöző alkatú pszichopata, halmozottan személyiségzavaros gyakorlóitól. Az eset történelemkönyvbe illő, és méltó lett arra, hogy Barack Obamáig bezárólag minden olyan állam és vezető belebukjon, amelyik annyira igyekszik megjátszani a hülyét, mintha bűnöző alkatú pszichopátiáján túl elmebetegsége miatt sem értené meg a legegyszerűbb összefüggéseket sem!

 


Vlagyimir Putyin egész Ázsiában és legalább fél Európában a legfőbb akadálya annak, hogy a Sztálin-rendszer óta a mai napig átmentett pszichiátriai bűntettek, kényszerbezárások, kínzások, csonkítások, gyilkosságok, az elkövetők és az áldozatok nevei, továbbá a jelenlegi politikai üldözöttek nevei nyilvánosságra kerüljenek. A Molnár F. Árpád minden magyar idők legfőbb tényfeltárója ezen a téren is; őt sem elhallgattatni, sem meggyilkolni nem sikerült: az ilyesmi eztán is reménytelen vállalkozás marad. A Molnár 2009 szeptemberében megígérte Putyinnak - kb. két nappal a házkutatás előtt -, hogy terrorizmusának folytatása kezdetben is sok millió rubelbe és euróba fog neki kerülni. Amit mondtam, történik, de még el sem kezdődött...

A bírósági bohózat során - mely a szovjetunióbeli Veérperekhez hasonlított - felvonultatott szánalmas álszakértőket és bírót végig állami távirányítás mellett mozgatták, nemzetközi keretszerződéseknek és zsidó-orosz-amerikai bűnszervezeti és Emberiség ellenes bűnök alkuinak megfelelően. A bíróságra szakértőként beidézni kívánt Molnár F. Árpád meghallgatását a bíróság azzal utasította el, hogy az állam nem adott ki saját maga ellen hivatalos dokumentumot arról, hogy saját maga, tehát az állam pszichiátriai bűntetteiben a Molnár F. Árpád akár a legcsekélyebb információt és bizonyítékot megossza a közpénzen fizetett állami bűnbandával. Viszont a koncepciós per során a pszichózist hitelesen megjátszott "szakértők" Mónus Áron ellen olyan primitív vádakat hoztak fel, hogy egyik esetben, egyik könyvében írt egy olyan évszámot, amelyben állítólag olyan személyre hivatkozott, aki akkor, ott még nem élt. Az igen mélyen letisztelt, szovjet-zsidó fajzatú (tehát bűnügyileg végképp elkorcsosult, közveszélyes) bíróság hosszan értekezett a mi közpénzünkön fizetett bűnöző igazságügyi elmeszakértővel és más bűnözőkkel azon, hogy mivel Mónus állítólagos egyszeri évszám-elírása kapcsán eleve kizárt a tévedés és a hazugság lehetősége - mert ez esetben Mónust nem lehet elmebeteggé nyilvánítani -, így csak egy magyarázat maradt: Mónus nem normális. Hiszen ki látott már olyat, hogy egy ember - miután akár tucatnyi könyvet írt - valahol, valamiben netán évszámot téveszt. A történelmi kutatásokban is szakértőknek kikiáltott, Mónus Áron elleni bűnöző bírónak és bűnöző igazságügyi elmeszakértő parodistának végül akképpen szóltak oda a titkosszolgálatok, hogy eresszék el Mónust. Tudniillik - főképpen a Molnár F. Árpád miatt, azaz az én tényfeltárásaim okán (Mészáros Tamás annak idején itt szokott valamiért Moszadosan kunczogni, az "okán" szó hallatán) - túl nagyra dagadt a botrány, és félő, hogy az ország vezető politikusai belebuknak, Izrael érdekei pedig akár rövid távon is jelentősen sérülnek, mivel nem lehet hitelesen letagadni, hogy ők és Orbán Viktor állnak a Mónus Áron elleni akció mögött, az ország egyetlen pszichiátriai bűnözést tényfeltárója, a Molnár F. Árpád pedig túl sok hiteles és adekvát bizonyítékot tárt a nyilvánosság elé. A nem teljesen debilisek mindig tudták politikai és hivatalosan is titkosszolgálati vonalon, hogy a Molnárt nem szabad provokálni, mert annál inkább és annál vészesebben ellenáll, és ez már - így Mónus Áron zaklatását és élete fenyegetését illetően - eddig is túl sokba került Orbán Viktornak és Izraelnek. Így jobb hagyni az egészet, megvannak ők Mónus Áron halálra kínzása és állampolitikai meggyilkolása nélkül is.

Draskovics Tibor és a Stefán Géza-Kovácsics Ferenc vezette KBH-s környezetből, valamint máshonnan az is kiderül, hogy a Mónus Áron és a Molnár F. Árpád közötti telefonbeszélgetéseket lehallgatták, és azokat operatív elemzések céljából, az állami bűnszervezeteket és elkövetőiket pártfogó védekezési metódusok kidolgozása végett mind a KBH-nál, mind az NBH-nál és másutt operatív csoportok létrehozásával és működtetésével továbbították. Ilyen operatív csoportokat külön hozott létre a Nemzetbiztonsági Hivatal és a Katonai Biztonsági Hivatal is, ahol Mónus Áron fedőnevet is kapott, mint a rendszerre nézve problémás, veszélyes személy és ellenség. Ilyen fedőnévvel egyébként a Molnár F. Árpád is - enyhe megfogalmazással - nagyon régóta rendelkezik. A titkosszolgálati jelentések irdatlan hatalmas Molnár-dossziéiban a Molnárt hol a teljes nevén, hol a fedőnevén, hol mindkettőn nevezik. A Molnár F. Árpád esetében gyakori, hogy más, a titkosszolgálatok által használt nemzetközi nevekkel is illetik. Ezek egyike lassan 10 éve a "Tornádó", mely nemzetközi szinten is általánosan használt volt már több, mint fél évtizeddel ezelőtt is.

Meglepő, hogy a Molnár F. Árpád által a Mónus Áron elleni és más pszichiátriai bűntettek leleplezése ügyeiben az egyetlen pozitív módon megnyilvánuló, Orbán Viktort pszichiátriai kényszerbezárásaiért és elektrosokk terápiáiért betámadó párt az SZDSZ volt.

Ugyanakkor a szélsőjobboldal emberei - tekintettel annak vezetői és hangadói részéről az állami elektrosokk terápiák, kényszerbezárások és gyilkosságok intézményrendszere iránti töretlen elkötelezettségeikre, azaz a népirtásokban való fizetett és védett bűnrészességükre - nem voltak hálásak Mónusnak sem a Cion bölcsei lefordítása, sem a Mein Kampf kiadása, sem a Magyar Gárda feloszlatási perében való, a Magyar Gárda létjogosultsága melletti kiállása ellenére sem. Mivel a szélsőjobboldal ügynöki irányító köre rendkívül elkötelezett a világ minden népe elleni állampolitikai elmegyógyintézeti bűntettek és átmentett bűnöző pszichiáterek és igazságügyi elmeszakértők iránt, így igyekezett az ügyet mindenki agyonhallgatni. Ugyanakkor voltak ennél példásabban hősies, igazi megmondóemberek is, persze csak a maguk szintjén és szellemi, továbbá morális nívóján. Így kétségtelen rekorderként Morvai Krisztina és Vona Gábor, valamint a Magyar Gárda vezetői részéről a legfőbb nemzeti sajtóorgánumnak esztendők óta folytatólagosan kikiáltott kuruc.info elképesztő mellszélességgel állt ki Mónus Áron ellenében Orbán Viktor és ügyeletessé tett igazságügyi embere, Lázár János eme pszichiátriai bűntette és gyilkossági próbálkozásai mellett, cseppet sem mellesleg az összes átmentett Kádár-rendszeri igazságügyi elmeszakértő és gyilkos teljes körű és abszolút köztörvényes stílusú és módú, adekvát védelmével, és az összes volt és jelenlegi áldozat további üldözése oldalán.


Lázár János Fideszes polgármester, Orbán Viktor országgyűlési padtársa, a MAZSIHISZ talán valamennyi Fideszes közüli legodaadóbb és legleplezetlenebb támogatója.

Morvai Krisztina Molnár F. Árpád felvételén, 2009-ben.

 

Jellemző az ország totálisan lezüllött és szélsőségesen ügynöki, hazaáruló és általunk évek óta előre bejelentetten lecsúszó és öngyilkos, gerinctelen állapotára, hogy Morvai Krisztina - aki legalább évtizedek óta gyakorlatilag teljes körű állam-titkosszolgálati felügyelet és irányítás alatt áll, minden publikálni nem engedélyezett módszer, eszköz és bűnöző védelmében, minden üldözött halálos ellenségeként - a disznóólban még mindig a legalkalmasabbnak tűnik Magyarország miniszterelnökeként az állam látszólagos irányítására: persze csak a politikusok közül! Tehát a politikában jó eséllyel nem találni alkalmasabb embert, mint Morvai Krisztinát, az államvédelmi hazaárulót, mert a többi még nála is sokkal rosszabb. Morvai színvonalára jellemző, ahogy a Hírháttért és annak leleplezéseit minden kísérletünk és őt ért megkeresésünk ellenére is agyonhallgatta, régi-régi titkosszolgálati és állambűnszervezeti agyontájékozottként, ezen belül is Bánó András és Baló György feleségeként, ugyanakkor a legfőbb nemzeti sajtóorgánumnak esztendők óta azt a kuruc.info-t nevezte meg, amely a magyar történelem legmoslékabb stílusú, igazmondást és tényfeltárást illetően a legigénytelenebb, legslendriánabb és legközönségesebb lapja, továbbá nemhogy a magyarság, de az egész Emberiség puszta túlélését célzó polgári és katonai titkosszolgálati leleplezések és leleplezők legnagyobb szájjal, és egyben a magyarság soha eddig nem látott leégését és bukását leginkább előidézett és elkerülhetetlenné tett kérkedő ellensége, a világ összes Echelon-tanúinak legnagyobb szájú gyalázója, az ellenségünk és az egész Emberiség nyilvános ellensége is. Morvai Krisztina és társasága családi sajtójának korrektségére jellemző, hogy miután a kuruc.info nem merte tovább felvállalni a nyílt támadásunkat, annyira elnyomóak lettek minden magyar idők rekordjait megdöntő multimédiás leleplezéseink, olyan blogokat hozott létre, amelyek szintén álneveken - ahogy a kuruc.info kezdettől működik -, és szintén minden konkrétum nélkül kifejezetten a Hírháttér Multimédia és összes tényfeltárása mocskolására és kigúnyolására készültek, további beismerő vallomásként mindig a kuruc.info rekordtrágár nyelvi stílusában, Jobbikozva és Vona Gáborozva, továbbá sokszor egyetlen bannerként a kuruc.info-t reklámozva. A kuruc.info és bűzbandái olyan mennyiségben és kurucos, tehát korlátlanul magyar minőségben léptek fel a pszichiátriai bűnözők védelme és a tényfeltárások ellen, mintha utasításaikat betűről betűre a Katonai Biztonsági Hivatal és a Nemzetbiztonsági Hivatal posztkommunista vezetőitől, vagy közvetlenül a CIA-tól kapták volna. Mi azt is tudjuk, hogy amikor a kuruc.info-ról szólunk, nem csak bűnöző alkatú és súlyosan retardált szociopatákról és pszichopatákról beszélünk, hanem gerinctelen, álneveken bujkáló, gyáva ügynökökről, és az Emberiség közveszélyes, tehát az USA kormánya által megvédett, ekképpen ellenünk fellépett Emberiség-ellenes bűnözőkről is.

Hogy glosszánk ne nyúljon túl hosszúra, folytatásokban terveznénk a többi jelenlegi ügyet is feltárni, így természetesen azokat, amelyekről nem véletlenül hallgat a teljes baloldalinak és nemzetinek nevezett sajtó, párt és minden többi más médium. Hiszen - ahogy elkezdtük hirdetni évekkel ezelőtt - mi az ISTEN-től arra Teremttettünk, hogy minden magyarokkal és a világgal szemben a legfőbb tényfeltárókká válva előidézzük azt az összeomlást és világreformot, mely nélkülünk nem jöhetett volna létre, ahogy az igazsággal szembesülő magyarság soha nem látott erkölcsi és morális eladósítása sem. Hiszen az a nép és az a faj, amely túl alávaló, az igazsággal szembesülvén nem megtérésre, hanem a lejtőn való eszeveszett és őrült disznóvágtába kezd, hogy - Krisztus Tanainak megfelelően - vízbe, azaz az éltető vízbe fúlva végezze abban a tóban, amit az Élet hordozása miatt megtámadni hivatott, hiszen nem volt életképes, és nem volt életre méltó.


A fekete listából:

 


A csepeli kettős gyilkosság 2009 január 7-én történt. Áldozata a képen látható Takács József, a Mátyás Király alapítványi iskola igazgatója, akinek azért kellett meghalnia, mert megpróbált feljelentést tenni a csepeli rendőrkapitánynál.

A felvételen még egy hasonlóság: Csepel akkori rendőrkapitánya, Császár Mihály. Kapcsolataink szerint a gyilkosságban "nyakig benne van", "nélküle" nem történhetett volna meg, s hogy ez "alap". A "feljelentéskor már régen figyelte a titkosszolgálat" (mármint mindegyiküket), és az orruk előtt történt minden. A gyilkossággal gyanúsított Kun Tamás az ő embere volt. Azt is mondják: ha Császár civil lett volna, az elkövetés után maximum pár órán belül már biztosan őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba helyezték volna. Így azonban manus manum lavat. Az információink szerint Juhász Gábor titokminiszter és Balajti László NBH-főigazgató személyesen intézkedtek a teljes eltussolás, egyikük pedig (a korábbi titkosszolgálati vezetők egyikével) a gyilkosság végrehajtása érdekében.

Néhány név a Kádár-rendszerből átmentett és azóta felkent állami pszichiátriai legfőbb elkövetők közül, akik védelmében és meggazdagítására az Emberiséget eláruló magyarság egységesen, azaz kollektív bűnös népként állt ki, hogy először is neki, mint árulónak kelljen elszámolnia az ISTEN és minden népek előtt saját bűneiért:

   - Pintér Sándor volt országos rendőr-főkapitány, az Orbán-kormány bűntetteiért és gyilkosságaiért megválasztott belügyminisztere.
   - Gergényi Péter, Bács-Kiskun megye volt rendőr-főkapitánya, Pintér Sándor alvezére, üzlet- és vadásztársa, Horn Gyula után Orbán Viktor, majd Gyurcsány Ferenc végrehajtója, rendőrgyilkos, aki azért vált minden magyar idők egyik legmocskosabb sortüzeinek végrehajtójává, mert a hibbant és Veéreskezű magyarok teljes egészében elhallgatták és megvédték a Molnár F. Árpád által már 2001-től egyedülállóként tömegével leleplezett bűntetteit és pszichiátriai csonkításait. Azaz a magyarok azt kapták vissza díszegyenruhában, amit maguk ellen megszavaztak, és aminek védelmében morvaistán és kurucinfósan kérkedtek. A kollektíven bűnös magyar nép megérdemelte a sortüzeket. Ha már 2001-től a Molnár F. Árpádra hallgatnak, és védelem helyett felléptek volna Gergényi ellen, akit budapesti rendőrkapitánnyá kinevezését követően is éljenzett és éltetett a szélsőjobb, akkor nem törtek volna a csontok, nem lőttek volna lövedékeket szemekbe és agyvelőbe, és nem nyomorítottak volna meg tucatnyi ártatlan civilt. A magyarok eztán is abból lesznek kénytelenek jóllakni, amiket Für Lajosai és álnemzeti hazaárulói moslékként az asztalukra raknak, gondosan elrejtve a Valóságot. A Hírháttér a Teremtő Igazság hirdetésével és leleplezésével az ISTEN-től nem az áldás, hanem a vágómarha nép elleni bosszúproject volt.
   -  Gál László, Békés megye volt rendőr-főkapitánya, rendőrgyilkos, számos rendőr és civil elmebeteggé nyilváníttatója, a KGB olajügyeinek és emberkereskedelmének egyik legnevezetesebb bűnszervezeti támogatója, szervezője és kivitelezője, gyermekkereskedő, pedofilia és gyermekgyilkosság-szervező. Az állami és pedofil orgiákon (KLIKK cikkre vagy KLIKK filmre!) bírók és főbírók, vezető és magas beosztású rendőrök, ügyészek és politikusok bel- és külföldi vállalkozókkal vettek részt.
   - Kovács Tamás legfőbb ügyész, volt katonai főügyész, aki kivétel nélkül minden kádár-rendszeri és mai bűnöző pszichiátert átmentett, jelenleg is véd, és a további Emberiség elleni bűntetteket az ügyészi bűnszervezet (KLIKK!) legfelsőbb vezetőjeként és irányítójaként, többszörös életfogytig tartó fegyházbüntetés terheit mára gyakorlatilag teljesen leplezetlenül magára vevő, a szó büntetőjogi értelmében vett terrorista.
   - Szűcs Attila pszichiáter professzor, a kecskeméti Izsáki úti kórház intézetvezető főorvosa, a Kádár-érából kínzásaiért és emberöléseiért minden párt és médium által átmentett bűnszervezeti vezető, titkosszolgálati ügynök, hivatalos állambiztonsági jelentő, kivétel nélkül minden miniszterelnök, belügyminiszter és igazságügy-miniszter, valamint titkosszolgálati vezető teljes körű kiszolgálója és mindent a leggátlástalanabbul végrehajtó tömeggyilkosa, korábban Gergényi Péter, Orbán Viktor, Medgyessy Péter és Lamperth Mónika volt belügyminiszter elektrosokkos és elmegyógyintézetbe zárató gyilkos jobbkeze.
   - Stefán Géza (KLIKK!), a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) 2009-ben előre bejelentetten elhalálozott főigazgatója, a mostani főigazgató, Kovácsics Ferenc bizalmasa. Stefán sok-sok száz pszichiátriai kínzás és gyilkosság legfőbb vezetője volt; és már a Kádár-éra kemény hatvanas éveiben is hivatalos katonai titkosszolgálati besúgó volt, ezért Orbán Viktor alatt is a Katonai Biztonsági Hivatal vezetője. Katonai vonalon ő volt a fő szervezője Kovácsics Ferenccel, bizalmasával a romák elleni sorozatgyilkosságnak is (KLIKK!), melynek a szélsőjobboldali mélymagyarok általi támogatása globális háttérhatalmi ürügy lett a magyarság további lealjasítása és mesterséges mentális térvesztése Echelon-eszközökkel történő biztosítására. Áruló és alantas népnek sem az ISTEN, sem a Sátán nem lehet atyája, de mindenki a Hóhéra.
   - Kovácsics Ferenc, a KBH mostani vezetője, a szintén tömeggyilkos Stefán Géza bizalmasa, Stefán halála után Stefán hamis imázsát a suttogó propaganda, a média és az ügynökök totális mozgósításával szervezője, minden bűncselekmény és elkövető legfőbb belbiztonsági katonai szervezője, a Molnár F. Árpád és a Hírháttér Multimédia elleni állami bűnszervezeti bűntettek mára leplezetlen szervezője és elkövetője. A Molnár F. Árpád és a Hírháttér, valamint leleplezései ellen külön, erre létrehozott operatív bűnözői csoportot mozgat és fizettet lakossági közpénzeken. Katonai titkosszolgálati jelentések szerint csak a Molnár F. Árpád elmúlt két esztendőben történő elrejtése (titkosszolgálati kifejezéssel "D-Notice") milliárdokba került a katonai titkosszolgálatoknak, nem beszélve a soha vissza nem fizethető teljes erkölcsi eladósításról és eladósodásról.
   - Magyar László elvtárs, pszichiáter és ideggyógyász, aki a Kádár-rendszerben már civil, rendőr- és katonagyilkos osztályvezető főorvos, igazságügyi elmeszakértő, felülvizsgáló főorvos, katona ezredes, kém- és repülőorvos, aki a Für Lajos-Orbán Viktor-féle kurucinfós álrendszerváltást követően is egypárti szándékegységgel ugyanezekben a funkciókban maradt, messze a nyugdíjkorhatárokon túl is. Ő volt a kecskeméti, a Magyar Néphadsereg II. Katonai Kórház Ideg-Elme osztályának főorvosa, a későbbi Repülőkórháznak a legfőbb pszichiátere. A Molnár F. Árpád kisgyermekkorától számos általa és beosztottai által elkövetett törvénytelen elmebeteggé nyilvánítás, kényszerbezárás, továbbá az IMEI-be és más zárt intézetekbe gyilkossági célokból átszállítás közvetlen tanúja volt, minthogy e cikk írójának anyja a katonai kórház elmeosztályának adminisztrátora volt.
   - Kiss László pszichiáter elvtárs, a fentebb említett Magyar László katonaorvos tömeggyilkos jobbkeze és hivatalos főorvos-helyettese, Magyar László közvetlen elöljárója, aki a Kádár-éra óta őrnagyból lett alezredes, Kádár János alatt is vezető katonaorvos, pszichiátriai alkalmassági felelős, pilótaorvos, felülvizsgáló főorvos, igazságügyi elmeszakértő, mellékállásban szintén a Kádár-rendszertől kezdve valutaüzér, ékszerkereskedő és -csempész, valamint politikailag védett alvilági bandákkal betörő, egyébként évtizedeken át alkoholista. Az 1990-es álfordulat után a fenti pozíciókban került átmentésre, valamint kinevezésre. Főnökei a Belügyminisztérium, a HM és a titkosszolgálatok mellett megrendelőként rendszeresen volt Horn Gyula, Orbán Viktor és Medgyessy Péter miniszterelnökök, Lamperth Mónika, valamint beosztottaik. Sokat takarított olyan bűnszervezeteknek, mint a politikai nagytakarításokra létrehozott Nemzeti Nyomozóiroda (NNI), a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT), továbbá a Magyar Orvosi Kamara hírhedt bűnözőinek védelmében.
   - Pigniczki Zsuzsanna elvtársnő: az imént említett Kiss László sorozatgyilkos élettársa, a Kádár-rendszer óta kém- és katona-, valamint repülőorvos, maga is hivatásos katonatiszt, jelenleg is igazságügyi elmeszakértő. Ők ketten Kiss Lászlóval, azaz élettársával közösen rendezték az állami bűntetteket és gyilkosságokat. Jellemző a magyar politikai igényekre, hogy a legrohadtabb gaztettekre és árulásokra is azonnal kapható sorozatgyilkosokként a pilóták, a kémek, a katonák és az űrhajósok pszichiátriai alkalmassági "vizsgálatát" is ő végezte. El lehet képzelni, mik kerültek ki a kezei közül, és mennyire alapkövetelmény volt ahhoz, hogy bárki katonatiszt, rendőrtiszt, pilóta vagy űrhajós legyen, a bűnözési hajlam és a teljes szervilis, szolgai gerinctelenség az alkalmasságok megállapításánál. Aki nem volt korlátlanul bűnöző, az könnyen az alkalmassági és pszichiátriai "vizsgálatokról" zárt osztályra és meggyilkolásra került. Egy gyermeke van: Pigniczki Nóra. Pigniczki Zsuzsanna egyike az általunk (is) esztendők alatt számtalanszor feljelentett bűnözőknek. Az eltussolások tömegeit az elmúlt esztendőkben a bűnszervezetek vezetői, Kovács Árpád katonai főügyész és Kovács Tamás legfőbb halálügyész, volt katonai főügyész, Kovács Árpád barátja és ikernövése végezte. Ők ketten szervezték Pigniczki Zsuzsanna karrierjét és gyilkossági ügyeit is.
   - Pollner György elvtárs, az Országos Ideg- és Elmegyógyító Intézet (IMEI) főigazgató-helyettese, hivatásos ügynök és jelentő, beépített tégla, elektrosokkos bérgyilkos, sorozat- és tömeggyilkos, az állami emberkísérletek (KLIKK!) egyik legfőbb szervezője és végrehajtója. Ahogy ma is, az IMEI elmebeteggé nyilvánításai, kényszergyógykezelései és elektrosokk terápiái, inzulinsokkjai és gyilkosságai 90-95%-át közvetlen belügyminisztériumi, igazságügyminiszteri és katonai titkosszolgálati utasításra hajtják végre. A jelenlegi kínzások, emberkísérletek és gyilkosságok, valamint kéjgyilkosságok legfőbb szervezői Bajnai Gordon, Kovácsics Ferenc, Madarász Károly (a Katonai Felderítő Hivatal vezetője), Juhász Gábor (titokminiszter), Balajti László (NBH-főigazgató). Az orvosi kar részéről e pillanatban az összes eltussolás és folyamatban lévő bűntettek és gyilkosságok legfőbb szervezője Éger István, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöke, és Kurimay Tamás, a Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) igazgatója. A kínzások és gyilkosságok legfőbb gerince megyei szinten, e pillanatban kb. leginkább Bács-Kiskun megyére és Hajdú-Bihar megyére terjed ki. Ezeken belül e megyék katonai titkosszolgálati és NBH-kirendeltségei, ügyvédi és orvosi kamarája, továbbá rendőrségi, ügyészi és bírói bűnszervezetei totális, abszolút, gyakorlati téren hiánytalan és maradéktalan egységszándékára adekvátak.
   - Szigetvári Árpád rendőr-ezredes, osztályvezető, aki a Kádár-éra óta számos civilt, rendőrt és katonatisztet juttatott és követelt kényszerbezárásra, szervezett elektrosokk terápiákat és sorozatgyilkosságokat. Tetteiről - nyugati és főhatalmi vezérlésre - hivatalos, általa aláírt dokumentumok kerültek nyilvánosságra, de a magyarok teljes bűnszervezeti fedezéket biztosítottak számára is, hiszen népellenes és Emberiség elleni bűnökbe bukott bűnöző.
   - Hanusz Gyula rendőr-alezredes, alosztályvezető, az imént említett Szigetvári Árpád beosztottja és napi munkakapcsolata. Szigetvárival intéztek rengeteg, közvetlenül a titkosszolgálatok utasítására végrehajtott kínzást, csonkítást és gyilkosságot. Mint Szigetvári rémtetteiről, róla is örök dokumentumok kerültek nyilvánosságra, ahol hős civilek ellen éppen elmebeteggé nyilvánítási és kényszerbezárási bűntetteket szervez, ezért Putyin, Orbán Viktor, Bajnai Gordon és bandája teljes védelmet és további gyilkolást biztosított szinte minden vezetője és munkatársa számára.
   - Karasz Lajos altábornagy, miniszterhelyettes a Kádár-éra óta irdatlan mennyiségben juttatta a legnagyobb magyar hősöket pszichiátriákra és elmegyógyintézetekbe, végeztette sokszor altatás nélküli elektrosokk terápiáikat, inzulinnal történő, annak pusztító hatásait több, mint fél évszázaddal ezelőtt kimondott egészségroncsolásaikat. Nem jártunk utána, mennyiben rokona Kecskemét ugyanezen elkövetők által 2006-ban az év rendőrévé kinevezett, ellenünk ugyanazzal a bukott bűnszervezettel fellépett kecskeméti rendőrkapitány-helyettes Karasz Csabával (KLIKK!), minden magyar idők legsúlyosabb bűncselekményeibe legevidensebben belebukott bűnöző vezetőjével, Kassai László kecskeméti rendőrkapitány helyettesével, Dávid Károly kecskeméti, kurimaysta rendőrfőkapitány hivatásos takarítójával és bérgyilkosával, minden emberölés és terrorcselekmény, valamint repülőgép elleni tömeggyilkos nemzetközi merénylet eltussolójával.
   - Döme László, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) pszichiáter főorvosa, minden idők leghírhedtebb magyar orvosának, Veér Andrásnak a közvetlen beosztottja és jobbkeze. Rengeteg törvénytelen kényszerbezárást és elmebeteggé nyilvánítást követett el, gyilkosságokat szervezett, ezért a magyar média is szívesen hivatkozott rá és propagálta szakértőként. Beosztottai ugyancsak valamennyien e Veérista bűnszervezet fizetett zsoldosai és gyilkosai voltak.
   - Terjedelmi bőség miatt a továbbiakban most csak a további nevekből és a titulusokból felsorolva: Kiss Lajos igazságügyi elmeszakértő, Pigniczki Zsuzsanna bűntársa, Bács-Kiskun megye; Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke az összes elkövető, módszer és eszköz abszolút és adekvát védelmében; Harsányi László, a Magyar Orvosi Kamara Országos Etikai Bizottságának elnöke, hivatásos titkosszolgálati jelentő (besúgó), lakosság elleni adatgyűjtő, az orvosi és pszichiátriai bűntettek és átmentett bűnözők halállistájának legfőbb orvosetikai bizottsági védelmezője, ügyvédje és etikai felelőse, halálorvos; Tóth Kálmán Miklós, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) Hajdú-Bihar megyei vezetője, hivatalos állami megbízott; Tóth Mihály, a Magyar Orvosi Kamara Bács-Kiskun Megyei megbízottja, az állambiztonsági szervezetek hivatásos jelentője; Kovács Ferenc rendőrőrnagy, aki állami dokumentumok napvilágra hozásával is pszichiátriai bűnszervezeti bűntettekbe, politikai intézeti kínzásokba, életveszélyes fenyegetésekbe, kényszergyógyszerelésekbe és elektrosokk terápiákba bukott, tehát a Magyar Orvosi Kamara és az ország 1500 pszichiátere (bűnszervezete) teljes védelmét élvezte; Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyésze (KLIKK!); Varga Éva, Kecskemét Városi Ügyészség csoportvezető ügyésze és a pár fős, teljes taglétszámmal minden bűntettre felsorakozott kecskeméti ügyészi haláltestület; Dávid Károly, Bács-Kiskun megye rendőr-főkapitánya; Kassai László, Kecskemét rendőrkapitánya; Plézer Viktor rendőr alhadnagy; Zala Attila pszichiáter, Szűcs Attila professzor és tömeggyilkos beosztottja (Kecskemét, Énekes utca 9.); Bognár Géza pszichiáter, az említett Veér András és Döme László közvetlen beosztottja és napi munkakapcsolata stb.

Molnár F. Árpád keresztyén emberjogvédő, újságíró, oknyomozó és tényfeltáró, a Magyar Sors Online (MSO) főmunkatársa, a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alapító tagja, az Amnesty International (AI) tagja, minden magyar idők legtényfeltáróbb médiuma, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja.

A fent felsorolt elkövető bűnözők közül bárki, aki bármiben kifogást talál a fent olvasottakban, jelentkezzen a Hírháttér Multimédia telefonszámán (30-919-6386), vagy írjon e-mail címünkre: hirhatter.multimedia@gmail.com .
Hírháttér Multimédia: http://hirhatter.com

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 


Spéder Zoltán az Echelonista Sanoma, és a világ népei lakosainak tömeges állami megsemmisítéséért izgul a leginkább.

 

Spéder Zoltán (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy ez a súlyosan beteg antikrisztus Spéder-Kardos-Ziegler-banda kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytat hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a Hírháttér kapcsolódó alapirodalmából:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját...
/Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/   (Film, 31 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - A babilonisták gyűlölt ellensége
2008-11-02. - Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

HÍRHÁTTÉR - Átadja a titkokat
2008-11-28. - HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/   (Zene: Ennio Morricone: A Polip)   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2008-12-26. - Beszervezésem elő(zmé)nyei
/Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. - Angyalok és ördögök - Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából
/Molnár F. Árpád - km. Tánczos Krisztina/

2009-01-15. - HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött
/Molnár F. Árpád/   /Zene: 8 zeneszerzőtől/   (Film, 97 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. - HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak
/Christian Crown - Molnár F. Árpád/   /Zene: Enigma - Touchness/   (Film, 16 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

HÍRHÁTTÉR - Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. - Transzba vetett Föld - A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről - (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-04-26. - A HAARP titkos alkalmazási területeiből, és a világuralom - A világ soha nem publikált titkaiból
/Molnár F. Árpád/

2009-05-14. - HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/   /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/   (Film, 92 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.2009-05-20. - Nemzetbiztonsági csúcsbotrányok, Emberiség elleni terroristák - Kulisszatitkok
/Molnár F. Árpád/

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. - A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből
/Molnár F. Árpád/

ALAPMŰ! : 2009-06-21. - Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/

HÍRHÁTTÉR - A legfőbb út a valóságba 2009-08-19. -
HÍRHÁTTÉR TV:
A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai
/Molnár F. Árpád (politikai üldözött tényfeltáró, Echelon-tanú)/   /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/   (Film, 11 perc)   (Megtekinthető és letölthető!)

2010-03-12. - HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 20 perc)   /Zene: Warhammer (Chaos Gate)/

2010-03-17. - HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik
/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/   (Film, 17 perc; KLIKK!)   /Zene: 1. Enigma; 2. James Newton Howard és John Frizzell/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

Előző cikk:
2010-03-24.
Izraeli gyakorlat; Ország-értékelő; Nem szavazunk az MSZP-re!
/Thürmer Gyula (a Munkáspárt elnöke)/
Részlet: Ezek az izraeli repcsik több száz kilométeres távolságból képesek lehallgatni minden elektromágneses sugárzást, legyen az mobiltelefon, wifi, rádió- vagy radarjel. (...) Képzeld el, ha akkor jöttek volna, amikor Gyurcsány a szárszói beszédet mondta, nem kellett volna a szociknak bíbelődni a lehallgatással, az izraeliek megcsinálták volna szívességből. Harmadszor...

 

Következő cikk:
2010-03-25. - HÍRHÁTTÉR TV:
Kemikáliák, gyógyszerek és Echelon-hullámok a lakosság ellen

/Varga Szibilla Anna (tényfeltáró, weblaptervező, a Magyar Sors Online alapító-főszerkesztője) - Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
(Film, 14 perc; KLIKK!)   /Zene: Boy George/
Tartalom: Hitler USÁ-ba kivitt UFO-projectjeiről. Hallgat a világ, mert mindenki teszi: azaz hogyan lehet, hogy a náci koncentrációs táborok zsidó foglyai tompán tűrték a szenvedést, az éh- és fagyhalált. Ugyanakkor: hitlerizmusban megittasult Európa, Hitler bukásával egy csapásra közöny. Tejfalussy András konyhasóval kapcsolatos kutatásairól. Gyógyszerpiac és szándékos gyógyszerfüggőség, pszichofarmakonok, gyermekek és antidepresszánsok, valamint általuk kiváltott agresszió. Pszichiátria és orvosbűnözés, kuruc.info, szélsőjobb és politikai foglyokon végzett elektrosokk és inzulinsokk; az ország 1500 pszichiátere egyetlen bűnszervezetként. Mellékhatások nélkül: titkosszolgálati kemikáliák és elektromágneses hullámok. Terrorista magyar faj. Mk Ultra-programozottak és gyermekkortól Echelon-tanúk. A HAARP mentális telekommunikációs elve dióhéjban.
   

web counter
web counter

 

Kapcsolat:
30/919-6386
azoknezo@citromail.hu