Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Magyarország legbűnözőbb tárhely-szolgáltatója, a tarhely.eu és bűntársainak maffiaügyében büntető feljelentés

 

 


 

2013-02-26.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

Feljelentők: Molnár F. Árpád (ELI), Domján Tibor, Kovács Adrienn Nikoletta.


(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Tisztelt Hatóságok!


Kérjük eme feljelentésünk illetékes hatóságokhoz továbbítását!

Mivel a jog szerint az alábbi esetben a tarhely.eu által pénzért foglalkoztatott személy a kártérítési stb. perekben azonos a tarhely.eu-val, mint szervezettel, mert a törvény szerint jogi személynek minősül, így nem csak a konkrét tarhely.eu-nál foglalkoztatott elkövetők, adminisztrátorok és vezetők ellen, hanem közvetlenül a tarhely.eu ellen is büntető feljelentést teszünk.

Büntető feljelentést teszünk a tarhely.eu ellen és ismeretlen tettesek ellen

 - a Btk. 244. §-a alapján Bűnpártolás bűncselekmény elkövetése miatt,
 - a Btk. 316. §-a alapján Lopás bűncselekmény elkövetése miatt,
 - a Btk. 300/C. § alapján Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény (Btk. 300/C. §)
és további bűncselekmények folytatólagos, bűnszervezetben, hosszú időn keresztül történő elkövetése miatt.

Továbbá: kérjük e feljelentésünket a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) részére továbbítani, a tarhely.eu működésének hivatalos felfüggesztése és a további, megbecsülhetetlen létszámú kárvallott felderítése és kártérítése érdekében!FELJELENTŐK: Molnár F. Árpád
Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
Született: Veszprém, 1979.06.22.
Anyja neve: Kovács Irén
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Kovács Adrienn Nikoletta
Született: Hatvan, 1980.08.01.
Anyja neve: Serfőző Veronika
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 3032 Apc, Bethlen Gábor út 19.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Kovács Adrienn Nikoletta, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com


 1. A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Molnár F. Árpád megvásárolta a hirhatter.com domaint.

 2. Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány - Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter megbízásából - házkutatási parancsot adott a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Molnár F. Árpád ellen. A házkutatást az emberjogvédő keresztyén filmrendező és Echelon-Tanú kecskeméti lakásában követték el, 2011. február 14-én azzal az azóta is folytatott hamis váddal, hogy az ország egyik legnevesebb antifasiszta emberjogvédője, Molnár F. Árpád a hitlerizmus népszerűsítése céljából horogkeresztet tett közzé az Interneten, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA oldalain. Ugyancsak politikai megbízásra ezt követően országszerte kis kerületi rendőrkapitányságoktól megyei rendőr-főkapitányságokon át Nánási László bács-kiskun megyei főügyész közvetlen feljelentéséig bezárólag a HÍRHÁTTÉR további antifasiszta emberjogvédő és keresztyén munkatársait is megvádolták, hogy mivel tiltakoznak a cigányok és a zsidók üldözése és kiirtása ellen, a népirtásokra buzdítók ellen pedig feljelentéseket tesznek, ezektől elállni a továbbiakban sem hajlandók, a horogkeresztet pedig nem tisztelik sérthetetlen nemzeti jelképként (gyakorlatilag a Bibliai fenevad állóképeként), ezért a hitlerizmus és a fasizmus rosszindulatú hívei és terjesztői, és bosszút áll rajtuk Orbán Viktor és kormánya.

Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány utasítására elkövetett, 2011. február 14-én végrehajtott első hitlerista házkutatásra 3 nappal - Pintér Sándor közvetlen megbízására - a BRFK csak nevében Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya tolnai utcai politikai közreműködésével a BRFK hivatalosan betiltatta Magyarországon a hirhatter.com domainünkhöz tartozó összes életvédelmi és antifasiszta feljelentést, cikket, hangfelvételt, tudományos, keresztyén és dokumentumfilmet stb., a Föld bolygón mindenki számára elérhetetlenné téve a róluk - így Orbán Viktorról, Pintér Sándorról és társairól - szóló bizonyítékok összesét, valamint fasiszta bűntetteik végeérhetetlen sorát bizonyító tengernyi dokumentumot, írott anyagot, hangfelvételt és filmfelvételt. Azaz - az első orbán-pintéri házkutatás elkövetése óta túl vagyunk a 2 esztendős jubileumon, s hogy a fasiszta bűntetteiket tovább folytathassák és folytatólagosan elkövethessék, azóta is - 2 éve "nyomoznak" minden magyarok legüldözöttebb antifasisztái ellen házkutatásokkal, nyílt terrorral, életvédelmi rendezvényekről rendőrségre, máskor elmegyógyászokhoz hurcolásokkal stb., hogy meggyalázták a hitleri horogkereszt méltóságát és szentségét azzal, hogy azt gyalázó módon ábrázolni merték, ráadásul aláaknázzák Orbán Viktor, Pintér Sándor és kormánya teljesen nyílt és nyilvános, semmit nem titkolt és leplezett fasiszta és az egész országot elfasizáló törekvéseit és pogromjait.

 3. Amikor Pintér Sándor betiltatta a HÍRHÁTTÉR teljes elérhetőségét, és megsemmisíttette az összes - töménytelen mennyiségben - az ő és nemzetközileg hírhedt maffiatársai elkövetéséről szóló tengernyi feljelentést és bizonyítékot, a hirhatter-com Domain a tarhely.eu nevű szervezet magyarországi maffiaága hivatalos kezelésében volt, akiknél Molnár F. Árpád Úr előre kifizette a tárhelyet a hirhatter.com domaint, tehát A-tól Z-ig bezárólag minden költséget. A tarhely.eu hivatalos, a sajtóban is megjelent közleményében elismerte, hogy a BRFK felhívására tüntette el a HÍRHÁTTÉR teljes anyagát, a hirhatter.com kifizetett főoldalára pedig ezt a következőt írta, melyet egy ideig ott hagyott (amint arról - a fősodratúnak nevezett média és a Bárándy-féle, neonáci gerjesztésekben társbűnszervezeti MSZP teljes titkolózása mellett - több Internetes média be is számolt).

 4. A hirhatter.com domain ugyanakkor még ebben a nyilvánosan fasiszta orbán-pintéri államban sem kobozható el, mégpedig mert törvény hivatkozik rá, hogy mivel a domain nem tárhely, egy domainen tárolni semmit nem lehet, így csak abban az esetben blokkolható egy domain, ha az olyan obszcén vagy gyűlöletkeltő, mint pl. az "irts-ki-minden-zsidot.com" vagy "baszdmeganyad.org" lenne. Mégis:

 5. A tarhely.eu egyszerűen lelépett a Molnár F. Árpád által előre befizetett pénzzel. Továbbá:

 6. A tarhely.eu egyszerűen elkobozta a hirhatter.com domaint. Továbbá:

 7. A tarhely.eu - filmfelvételeink őrzik -, amikor a szervezet által az Interneten közzétett cím szerinti irodában jártunk, akkor az ügyintézővel telefonon közölte a tarhely.eu illetékese, hogy egyáltalán ne álljon velünk szóba, és ha nem megyünk el (úgy, hogy válaszra sem méltattak), akkor az ügyintéző hívja ki a rendőrséget. Tehát a tarhely.eu akkorra már évek óta, folytatólagos bűncselekményeket elkövetve, a lopáson túl olyan törvényeket is megszegett, amik a fogyasztóvédelmi felügyelőségtől kezdve a Btk.-ig számos okból és módon nem csak a tarhely.eu és vezetői elleni büntető szankciókat indokolják, de a tarhely.eu teljes működésének - házkutatásokkal és blokkolásokkal történő - felfüggesztését, majd a jogerős bírósági ítélettel végleges betiltását. Tárhelyszolgáltató ilyen polikriminális bűnelkövetésekkel, ilyen leplezetlen politkriminális, szélsőségesen erkölcstelen, rosszindulatú és fékevesztett bűnszervezeti bűnözéssel nem működhet, de annyira nem, hogy ha iráni vagy norvég, holland stb. tárhely-szolgáltatóról jutna hozzánk ilyen információ, hogy csak töredék ennyire bűnözők, világkampány mellett büntető feljelentések és diplomáciai botrányok sorát indítanánk meg a büntetőügyi elszámoltatásukra és végleges, végeleges, végleges felszámolásukra!

 8. A Domainek magyarországi kezelésében meghatározó microware.hu, 2012 szeptemberében vagy októbere legelején telefonon még mindig azt közölte velünk, hogy azon pillanatban is ellenőrizték, és a hirhatter.com kezelése továbbra is a tarhely.eu-nál van.

 9. A világ Internetes Domainjei hátterére vonatkozó publikus információk megtekinthetők a Who Is Domain oldalon, amelynek webcíme: http://whois.domaintools.com/. 2012 októberében, beírva a Who Is Domain oldalra a "hirhatter.com" kifejezést, a Who Is Domain továbbra is egyértelműen deklarálta, hogy a hirhatter.com domain a Molnár F. Árpád Úr tulajdonában van. A domain tulajdonosi hátterét azonosító Who Is Domain oldalon az szerepel, hogy a "registrant" Molnár F. Árpád, az adminisztrátor - tehát aki teljes jogkörrel rendelkezik a domainről - szintén a Molnár F. Árpád, a "Technical Contactor" - azaz a problémákkal megkereshető személy - ugyancsak a Molnár F. Árpád, méghozzá mindhárom esetben ugyanazzal az e-mail címmel, ami a hirhatter.multimedia@gmail.com, azaz a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA központi e-mail címe. Tehát a tarhely.eu továbbra is a bűncselekményeik folytatólagos elkövetésével abszolút törvénytelenül - magukról végleges bűnszervezeti maffiapiárt festve -, nagyszájú, a bűntettekkel kérkedő módon rátelepedett a domainre, a pénzünkre, az előre kifizetett tárhelyre, és még személyes érdeklődésünkre is egyszerűen annyival reagált, hogy dobjanak ki minket, ha pedig nem megyünk azonnal, hívják ránk a rendőrséget. (Megjegyezzük: az ügyintéző, hogy letette a telefont, erre nem volt hajlandó, hiába kaptunk az alkalmon, kérve, hogy akkor nosza, hívja ki a rendőrséget, ugyanis nekünk is az volt a célunk, hogy büntetőügyi botrányok közepette a tarhely.eu folytatólagos és nyíltan elkövetett bűntettei hivatalos rendőrségi kihallgatásokkal, további tömeges feljelentésekkel, házkutatásokkal, lefoglalásokkal, elkobzásokkal stb. folytatódjanak, és tanúskodhassunk végre ezen bűntettekben is Pintér Sándor titokminiszter és Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány nyíltan fasiszta bűntetteiről.)

 10. A tarhely.eu - éveken át küldtük nekik a leveleket - leveleinkre nem válaszolt, hanem eltűnt a kifizetett domainnel, a kifizetett tárhellyel és a pénzünkkel együtt, térítésképpen pedig úgy őrjöngött rendőrségért, mint akinek zsebében van az egész rendőrség és az egész Orbán-Pintér-kormány, így aztán teljesen természetes számára a lopás, a számítástechnikai rendszerek elleni bűncselekmények, az antifasiszták, a keresztények és az emberjogvédők rendőrséggel és kormánnyal közös üldözése és a fenevad állóképének, a horogkeresztnek kötelező tisztelete és bálványként való imádata, Európai Uniós Internetes címről, hogy a szervezetnek még a neve is tarhely.eu!

 11. A tarhely.eu az évek alatt végül egyetlen levélre válaszolt - az előtt és azóta sem felelve egyetlen levelünkre sem -, amikor Domján Tibor HÍRHÁTTÉR-Munkatársunknak, keresztény emberjogvédőnek és filmrendezőnek 2012. október 3-án, 19:48 órakor a support@tarhely.eu címről ezt írta:

 

2012.10.03. 19:48, "Tárhely.Eu Admin felület" <support@tarhely.eu> ezt írta:
 

Tisztelt Tibor Domján!

Ahogy az elmúlt években, továbbiakban is javasoljuk a rendőrséget felkeresni ez ügyben, mivel legutóbbi tudomásunk és a sajtó hírek szerint is ők is keresik, körözik Önöket, valószínűleg szívesen szóba állnak Önökkel e témában is!

Üdvözlettel:
Tárhely.Eu Kft.

----------------------------------------------
Ticket ID: #120230
Tárgy: Feljelentés: hirhatter.com Domain és feljelentés
Státusz: Megválaszolt
Ticket URL: http://tarhely.eu/ugyfeladmin/viewticket.php?tid=120230&c=lNbvHTph12. Később, illetve ma, 2013. február 26-án, a fent már taglalt Who Is Domain Internetes oldalra kattintva, a hirhatter.com domaint beírva ismét beszédes dolgot tapasztalunk: az elkövetők a hirhatter.com domaint a sajtószabadságáról és a politikai üldözésekről Orbán Viktor és Pintér Sándor rendszeréhez hasonló a Kína területére helyezték át, egészen pontosan Hongkongba.

13. A Who Is Domain oldalon további feltűnő érdekesség, hogy más domainekkel ellentétben az egyszerű információs közlés helyett egy bekeretezett szövegben, nagy felkiáltójellel az olvasható angolul, hogy a rendszer nem képes megmutatni a jelenlegi információkat, hanem csak egy korábbi, tárolt változatot, ami a 2012. november 25-ei állapot volt. Ekkor a hirhatter.com összes tulajdonosi, kapcsolattartási jogát Kínának tünteti fel, azon belül is Hongkong városát jelöli meg, telefonszámmal, faxszal, konkrét levelezési címmel. Az információkról szóló képet a feljelentésünkben és a Világhálón is láthatják, mivel terjeszteni fogjuk, és céljaink között szerepel a Kínai Népköztársaság budapesti Nagykövetségének felkeresése, és Kína kormányát képviselő politikusoktól (titkos szolgáktól) az egzakt tájékoztatók beszerzése, minthogy ez a bűnszervezeti maffia-ámokfutás napról napra válik egyre sürgetőbb megoldássá Kína kormánya és miniszterelnöke számára is, hiszen rengeteg emberjogi stb. vonatkozása van az ilyeneknek és annak, ahogyan mi az ilyen kiterjedt bűntetteket kezeljük.

Tisztelt Hatóságok! Kérjük válaszaikat, továbbá a kiterjedt és évek óta folytatólagosan és világszerte nagy botrányokat, megbotránkozásokat és a magyar kormányra nézve is jelentős visszhangokat kiváltó - a kormány ellen mind egzisztenciális, mind politikai, gazdasági és büntetőjogi vonatkozásban érthetően veszedelmes - maffiaügy felderítését és az elkövetők példás büntetőügyi megtorlását!

Üdvözlettel
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor
Kovács Adrienn Nikoletta
2013.02.26., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu