Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Mint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról (Állami maffia kontra Monostory Attila)

 

 

 

 

2013-05-29. www.echelon8.org
Mint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról (Állami maffia kontra Monostory Attila) (24 perc 28.88 másodperc)
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT Világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)

 

Mint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról
(Állami maffia kontra Monostory Attila)
24 min 28.88 secMint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról
(Állami maffia kontra Monostory Attila)
24 min 28.88 sec

Mint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról (Állami maffia kontra Monostory Attila) from Miller Yourbarley on Vimeo.

Mint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról
(Állami maffia kontra Monostory Attila)
24 min 28.88 sec

 

Mint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról (Állami maffia kontra Monostory Attila) (24 perc 28.88 másodperc)

Botrány-beszámoló:
Monostory Attila (Nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a BAUMAG nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, a Koppány Csoport tanácsadója, a De Jure Liga alelnöke, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Mozgalom alelnöke)
Vajda Attila
(Keresztyén, az egyik leghatékonyabb jogvédő, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ) elnöke)

Riporter:
Molnár F. Árpád "ELI" (Szupertitkolt, D-Notice alatt lévő Keresztyén Emberjogvédő, A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg)

Operatőr:
Molnár F. Árpád "ELI"

Vajda Attila

Executive Producer:
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

Zeneszerző és HÍRHÁTTÉR 3D:
Sid Modwooder


We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.05.23., Bosnyák tér, Bp., Magyarország.
Készült: 2013.05.28. és 29.,
Budapest, Hungary.
Premier:
2013.05.29.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
Kun Gabriella PKKB-bírónőről van szó. www.echelon8.org

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
www.echelon8.org

A HÍRHÁTTÉR Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője! www.echelon8.org

Monostory Attila nemzetközi hírű jogász. Az állami maffia által védett BAUMAG-ügy 10-30 ezer fölötti károsultjának legfőbb ügyvédje volt. Jelenleg több emberjogvédő civil szervezet alelnöke vagy tanácsadója.

Pál Gyula - akit a bíró védelmébe vett - az Interneten is folyamatosan azt propagálja, hogy Monostory úr elmebeteg, ezért minden bizonyítékait el kell vetni, a médiától el kell zárni és elmegyógyintézetbe csukatni.

Az állami maffiaügyek eltussolására Monostoryt kizárták az Ügyvédi Kamarából, majd - hogy vezető bíróbűnözők bűntetteit és a BAUMAG ezermilliárdos maffiaügyét és elkövetőt bevédjék - elmebeteggé nyilvánították és megpróbálták elmegyógyintézetbe juttatni.

Az állami maffia szociopata irracionalitására jellemző, hogy miközben Monostoryt profi bűnözőnek akarták nyilvánítani, aközben állami elmeszakértők bevonásával olyan súlyos elmebetegnek deklarálták, aki még saját dolgait sem képes ellátni! NYÍLT MAFFIA!

A riporter Molnár F. Árpád (ELI) az első Orbán-kormány alatt a bűnüldözésben dolgozott a rendőrséggel és a titkosszolgálattal. Amikor az állami bűnözés miatt összetűzésbe került ezen szervekkel, Orbán Viktor törvényt hozott arról, hogy az a beépített nyomozó, aki felfedi, hogy a bűnüldözésben dolgozott, államtitoksértést követ el. Eztán Orbánék egy hamis dokumentumot szerkesztettek, mintha a Molnár F. Árpád beépített nyomozó lett volna és mintha aláírta volna, hogy titoktartási kötelezettséget vállal. Eztán koncepciós büntetőpert indítottak ellene államtitoksértés bűntette címén, bizonyítékként pedig az általuk gyártott hamis dokumentumra hivatkoztak. Mivel azonban a Molnár addig sosem írt alá ilyen dokumentumot, így sem a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) koncepciós perében, sem a Fővárosi Főügyészségen, az évek során egy pillanatra sem mutatták meg a hamis dokumentumot. Így csak a közpénzmaffia tudta, egyáltalán van-e ilyen hamisítvány. Eztán a maffia "elmeszakértője" isteni látnoki képességekkel megállapította, hogy a Molnár 5 évvel korábban(!), amikor lehet, hogy ő tett külföldről rövid feljelentést Medgyessy Péter miniszterelnöknek címére, hogy a bűnüldözésben a szervekkel dolgozott, akkor nem volt beszámítható és azóta sem az, ezért nem szabad bíróság elé vinni az ügyet, és a tanúvallomásait és bizonyítékait államtitokká kell nyilvánítani és az egész ügyet lenyelni. A "vizsgálat" abból állt, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda épületében a "szakértő" felvette a Molnár személyes adatait, mint neve, anyja neve, születési helye és ideje, anyja dohányzik, a Molnár nem iszik és nem dohányzik. A Fővárosi Főügyészség a Molnár F. Árpád elleni, az Interneten is nyilvánosságra került államtitoksértési koncepciós perben az idézést Tük. (azaz Titkos ügyiratkezelés) 00463/2003/-I. számon, 2008.02.28. dátumára intézte.

Monostory Attila nemzetközi hírű jogász és Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre bejelentve Legüldözöttebb és Legtitkoltabb Újságírója. www.echelon8.org

2012-10-18. BAUMAG! A legnagyobb jogvédők tömegei tolongtak a világhírű jogász, Monostori Attila elleni koncepciós per bírósági tárgyalására!
(KLIKK a Cikkre!) Cikk: Molnár F. Árpád "ELI"

2012-12-10. HÍRHÁTTÉR TV: Az elmeszakértő bűnöző elmeosztályra akarta záratni, ezért beperelte a maffiózót - Monostory Attila, a BAUMAG-károsultak fő ügyvédje pere a gengszter Balogh István ellen
(Film, 26 perc 48.88 sec; KLIKK!)

2013-03-15. HÍRHÁTTÉR TV: A közérdekű bejelentők üldözése - BAUMAG, állami maffia kontra Monostory Attila
(Film, 24 perc 28.88 sec; KLIKK!)

Kónya István, a Legfelsőbb Bíróság (LB) Büntető Kollégiumának vezetője, a Kúria elnökhelyettese. A főbírót leleplezők ellen sorra indulnak a bírók részéről a látványosan köztörvényes, szervezett, hiszteroid, szociopátiás, köztörvényes támadások.

Kónya István főbíró. Az ügyek eltussolása érdekében már évekkel ezelőtt rendszer szinten kezdték megszervezni dr. Monostory Attila meggyilkolását. Akik pedig médiaként a főbíróval kapcsolatban megszólaltak, ellenük súlyos bírói bűncselekmények sora indult.

A riporter Molnár F. Árpád (ELI) anyja bíróságon dolgozott olyanok mellett, mint a halálbíró Lengyel, majd a politikai gyilkosságokat futószalagon szervező MN II. Katonai Kórház elmeosztályán. A Molnár kiskorától ezen állami tömeggyilkosok közt nőtt fel.

2012-09-25. HÍRHÁTTÉR TV: Mit üzen Orbán Viktornak? - 21 neves jogvédő és aktivista válaszolt
(Film, 18 perc 58.88 sec; KLIKK!)
Munkatársak: Molnár F. Árpád "ELI" ; Angela Trianglar "Musica" ; Emma Paradigma ; Balogh Béla ; Dombóvári Andrea ; Székely Emma ; Kanalas András ; Kőszegi M. László ; Tatár József ; Reznák Pál ; Ruszkai Barnabásné ; Bustya Tibor ; Hári Dániel ; Bognár Julianna ; Horváth Marianna ; Nyári Edina ; Monostori Attila ; Vajda Attila ; Ruszkai Barnabásné ; Kovács Sándor ; Szökendi Beatrix ; Kiss Roland ; Csikós Juhász Imre ; Domján Tibor és további, valamint a szó szerint fasiszta amero-magyar háttérhatalmi maffia náci üldözései miatt nem publikus személyek!

A Keresztyén Emberjogvédő, titkosszolgálati D-Notice alá vetett HÍRHÁTTÉR Bemutatja:
Mint Sztálin! Végleg kitiltották az ellene folyó tárgyalásokról
Alcím: Állami maffia kontra Monostory Attila

Kónya István, a Legfelsőbb Bíróság (LB) Büntető Kollégiumának vezetője, a Kúria elnökhelyettese. A főbírót leleplezők ellen sorra indulnak a bírók részéről a látványosan köztörvényes, szervezett, hiszteroid, szociopátiás, köztörvényes támadások.

Kónya István főbíró. Az ügyek eltussolása érdekében már évekkel ezelőtt rendszer szinten kezdték megszervezni dr. Monostory Attila meggyilkolását. Akik pedig médiaként a főbíróval kapcsolatban megszólaltak, ellenük súlyos bírói bűncselekmények sora indult.

2012-11-24. HÍRHÁTTÉR TV: Bomba a BAUMAG-ügyben! Teljes államcsőd fenyeget! - Monostori Attila bizonyítékot robbantott a HÍRHÁTTÉR TV-ben!
(Film, 8 perc 38.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád (ELI)]

2013-01-01. BEST OF 2012! - 2012 pozitív és negatív rekorderei! (Politikusok, rendőrök, bírók, újságírók, média stb.!)
(KLIKK a Cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

HHMM: www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Számunkra is rendelkezésre álló vallomások szerint Kónya Lajos (pénzeket is kapva a BAUMAG-károsultaktól) azt állította, hogy Kónya István főbíró rokona és a bíróságokon mindent el tud intézni. Mikor botrány lett, megvádolták Monostoryt, hogy ő mondta!

Arról, hogy Kónya Lajos azt híresztelte a BAUMAG-károsultak körében, hogy Kónya István főbíró rokona és ezért a bíróságokon mindent el tud intézni, már a HÍRHÁTTÉR is rendelkezik írásos tanúbeszámolókkal.

A Kónya István főbíró alá beosztott bírók ezért azokra is kiterjesztették a látványosan hiszteroid és rosszindulatú, szociopátiás köztörvényes üldözéseket, akik beszámoltak arról, hogy további tanúk írásos beszámolóival rendelkeznek.

2012-11-28. Exkluzív! 8X8! Profi betörések, bizonyíték-eltüntetések, életveszélyes fenyegetések és rendőrségi akció Monostori Attila politikai üldözött nemzetközi jogász BAUMAG-ügyében
(KLIKK a Cikkre!)
Cikk: HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

2012-10-22. HÍRHÁTTÉR TV: Pszichiátriai és Erkölcsi alkalmassági vizsgálatot az igazságszolgáltatás összes tagjára! - Monostori Attila nemzetközi jogász, a BAUMAG-botrány károsultjai ügyvédjének HHMM-Filmje
(Film, 14 perc 58.88 sec; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád "ELI"]

2012-10-28. HÍRHÁTTÉR TV: Molnár F. Árpád (ELI) 2012. október 23-ai rögtönzött beszéde a Magyar Rádiónál - Benne nőtt fel!: A pszichiátriai gyilkosságok államtitkaiból (és a szegényüldözésekről)
(Film, 8 perc 48.88 sec; KLIKK!) [Zene: László Andrea és Molnár F. Árpád "ELI"]

Monostory Attila nemzetközi hírű jogász, az egyik legnépszerűbb jogvédő és Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok első és a bolygó legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai filmjeinek rendezője. www.echelon8.org

Kónya István, a Büntető Kollégium vezetője lapít, miközben (korábbi) belsősök elmondják: a bírósági perek jelentős részét konkrét utasítások szerint hajtják végre! A bírók a közérdekű bejelentőket üldözik és gyűlölik azokat, akik bizonyítékokat tárnak fel!

Vajda Attila Keresztyén, a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet országos elnöke és a Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legtitkoltabb Újságírója. www.echelon8.org

A Csillaggyár HÍRHÁTTÉR Filmriportja
2012-07-24. HÍRHÁTTÉR TV: A Koppány Csoport "példaképül szolgálhat az egész ország számára" - Filmriport Monostori Attila világhírű jogásszal
(Film, 5:28.88 perc; KLIKK!)   [Music and Directed by Molnár F. Árpád "ELI"]

Kónya István főbíró beosztottai gyakran látványosan demonstrálják, hogy az ő dolguk megvédeni a főbírót és gyűlölni a közérdekű bejelentőket.

Keller Éva vezető pszichiáter már a szocialista rendszerben is a politikai számára kellemetlen személyek elmebeteggé nyilvánításából, elhurcolásából, kábítószerezéséből, memóriatörlő és megcsonkító elektrosokkolásából, meggyilkolása megszervezéséből kapta állami fizetését és előléptetéseit. Ezért Orbán Viktor és bandája a mai napig foglalkoztatja, jutalmazza, szerepelteti és előlépteti.

2012-10-26. HÍRHÁTTÉR TV: Jogvédők tömegei jöttek Monostori Attila BAUMAG-ügyvéd bírósági tárgyalására (Vajda Attila MPNJM-elnöknek, Magyarország egyik legfőbb jogvédőjének egy HHMM-Filmje)
(Film, 13 perc 22.22 sec; KLIKK!)

Belsősöktől tudjuk, hogy Kónya István főbíró kapcsán már akkora botrányok vannak a bíróságokon, amik miatt majdnem szó szerint a takarítókig bezárólag mindenki el van látva felülről szervezett, irányított propagandával!

Kónya István, a Kúria alelnökének, a Büntető Kollégium vezetőjének beosztottai gyakran látványosan demonstrálják, hogy az ő dolguk megvédeni a főbírót és gyűlölni a közérdekű bejelentőket.

FIGYELEM! Pl. 2006-ban 147 olyan elzárásos ítélet született, amiből utóbb 143-at kukába kellett dobni, mert a bírók az áldozatokat csukatták le! Az ítéletek 98%-a köztörvényes bűntett volt! Aki bíróság elé áll, akár 98% eséllyel elítélik, ha ő az áldozat!

2013-05-17. Megdöbbentő: Orbán Viktor és a Fidesz vezetőinek patológiájából
(KLIKK a Cikkre!) Forrás: Alsóörsi Hírhatár

Molnár F. Árpád (ELI) anyja munkahelyén, a politikai gyilkosságokat szervező katonai pszichiátrián nőtt fel. A képen látható Magyar László orvos ezredes gátlástalan tömeggyilkos volt, ezért 1990-ben összes társával átmentették és ugyanúgy foglalkoztatták!

Magyar László ezredes később Orbán Viktor egyik legfőbb végrehajtója és bérgyilkosa lett. Egészen kultikusan megszervezett halálig gyilkolt. Az előtérben a Molnár F. Árpád anyja, aki hiába próbálta fiát is gátlástalan, szociopata tömeggyilkossá nevelni.

2013-05-09. Világranglista! Magyarország a 10. abban, hogy innen indítják a világ országai ellen a legtöbb hekkertámadást! (Kis ország, világvezető kormánybűnözéssel!)
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentők: Molnár F. Árpád "ELI" ; Domján Tibor ; Kovács Adrienn Nikoletta.

2013-05-09. Orbán Viktor rejtélyes ügyének és rejtélyes feljelentőinek háttere (A maffiaügy, amiben teljes lett a hírzárlat)
(KLIKK a Cikkre!) Multimédia Hírháttér.

2013-04-09. Vulkánkitöréseket okozhatunk - mondta az amerikai védelmi miniszter (Próféták és illuminátusok)
(KLIKK a Cikkre!) Csúcscikk: Molnár F. Árpád "ELI".

Pedofilia

Kun Gabriella a 2006-os vérperekben leszerepelt PKKB bírójaként dokumentált. 2006-ban pl. 147 ítéletből 143-at kellett szemétbe dobni, mert a bírómaffia az áldozatokat ítélte szabadságvesztésre! Az ítéletek 98%-a kimerítette a Terrorcselekmény bűntettét!

2013-02-20. Orbán Viktor papcsáki falurombolása miatt feljelentés, Orbán gondnokság alá helyezésének kezdeményezésével
(KLIKK a Cikkre!) Világszerte elküldve! Feljelentők: Molnár F. Árpád (ELI), Domján Tibor, Kovács Adrienn Nikoletta, a HÍRHÁTTÉR Emberjogvédő, tehát Betiltott és Supertitkolt Munkatársai

2012-05-09. HÍRHÁTTÉR TV: Tömegmészárlások Bács megye legnagyobb kórházában! - A Koronatanú Tényfeltár! (Koncepciós rekordperek, házkutatások, fegyveres elhurcolások, betiltások a Koronatanú ellen!) FELJELENTÉSFILM!!!
(Film, 20:18.88 perc; KLIKK!) [Záró Hangeffektusok: Molnár F. Árpád "ELI"]

Megrázó Filmjeink közül ajánljuk, aminek láttán Orbán Viktor és Pintér Sándor azonnal, hivatalosan betiltatta a HÍRHÁTTÉR Honlapját Magyarország egész területén!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés". (KLIKK!)

Viktor Orban

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Legfőbb ISTEN-Kapu és a Legfőbb Echelon-Média!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL

www.echelon8.org
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
Hírháttér∆ ∆

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve: Monostory Attila, Monostori Attila, Vajda Attila, MPNJSZ, MPNJM, Kun Gabriella, PKKB, tárgyalóterem, indulat, gyűlölet, Sztálin, sztálinista diktatúra, hisztéria, biztonsági szolgálat, biztonsági őr, bíróbűnözés, bírómaffia, Kónya István főbíró, Büntető Kollégium, a Kúria alelnöke, viselkedés, magatartás, pszichiátria, maffia, alvilág, despotizmus, bűnözés, pszichopátia, szociopata, személyiségjogi per, alperes, felperes, védekezés lehetősége, Fővárosi Törvényszék, Pál Gyula, videofelvétel, bizonyítási eljárás, bizonyíték, kóros elmeállapot, ügygondnok kirendelése, beadvány, bírósöpredék, 2006, koncepciós per, Molnár F. Árpád, okirati bizonyíték, Ügyvédi Kamara, okirathamisítás, közokirathamisítás, ügyvédi meghatalmazás, bűnsegéd, felbujtó, Kónya Lajos, BAUMAG, maffiaügy, igazságügyi elmeszakértő bűnözés, államtitoksértési per, államtitok, Fővárosi Nyomozó Ügyészség, Központi Nyomozó Főügyészség, Központi Nyomozó Ügyészség, Fővárosi Főügyészség, közvádas és magánvádas feljelentések, vagyonjogi perek, perlekedési téboly, skizofrénia, szkizofrénia, schizophrenia, jogvédők, emberjogvédők, kereset, bosszú, megbízás, bűnszervezet, bűnszövetség, Nemzeti Nyomozóiroda (NNI), visszaélés-sorozatok, bűnüldözés, jogalkalmazók, vallomások, tanúvallomások, Legfelsőbb Bíróság (LB), bűncselekmények, bűntettek, elmebeteg Orbán Viktor, Fidesz, Pintér Sándor Navracsics Tibor, Kecskemét, Bács-Kiskun megye, Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság, Kecskeméti Rendőrkapitányság, Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH), Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) (AVH), 2006 ősz, Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB), rosszindulat, sortüzek, sortüzesek, terrorcselekmények, bírónő, önkény, cezarománia, hiszteroid pszichopátia, bűnöző alkatú pszichopátia. Dr. Kónya István, a Legfelsőbb Bíróság Büntető Kollégiuma vezetőjének rokona, ezért a bíróságokon mindent el tud intézni. Cselekvőképességet kizáró gondokság alá helyezés, bírói bűnpártolás, befolyással üzérkedés, hivatali visszaélés bűntette, megvesztegetés, lefizetés, büntető eljárás, kényszerítés, fenyegetés, életellenes bírói bűntettek arzenálja, terhelő bizonyítékok, Markó utca, Budapest, Fővárosi Bíróság (FB) (FT), Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet (MPNJSZ), Keller Éva pszichiáterbűnöző, pszichiáterterrorista, elmebeteg, összeférhetetlen pszichiáterbanda, bírósági tárgyalás, Retezár Mária Ilona, Molnár Ferencné, Magyar László orvos ezredes, FÜV főorvos, kecskeméti kórház, kecskeméti pszichiátria, MN II. Katonai Kórház Ideg-elme osztály, Repülőkórház, pszichiátria, titkosítások, közpénzparaziták, közpénz-szociopaták, vérszívók, kritikátlanság, gerinctelenség, undor, örvénylő moslék, patológia, törvénytelenség, törvényen kívüliek, outsiders, bírói pszichopátia, hatalmi téboly, gyilkosok, tömeggyilkosságok, elmegyógyintézet, Holocaust, ejtőernyősök, betiltások, cenzúra.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.echelon8.org/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu