Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

BAUMAG! A legnagyobb jogvédők tömegei tolongtak a világhírű jogász, Monostori Attila elleni koncepciós per bírósági tárgyalására!

 

 

 

 

2012-10-18.
Molnár F. Árpád "ELI" (Halálos fenyegetésekkel üldözött és BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Emberjogvédő, a Legfőbb Roma Jogvédő, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és aki általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)

 


A BAUMAG-károlsultak hőse, Monostori Attila világhírű jogász, minden magyarok egyik legfőbb emberjogvédője és Kájel Edina, a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) bírója.


Molnár F. Árpád (ELI), a HÍRHÁTTÉR Keresztyén emberjogvédő alapító-főszerkesztője és Kőszegi M. László, a Hungária TV vezetője.


Domján Tibor, a HÍRHÁTTÉR Munkatársa, Világszintű Echelon-Leleplező számos emberjogvédő társaságában.


Balogh Bélát, a Koppány Csoport vezetőjét még a titkos szavazáson is 100%-os többséggel választották Elnöknek; ő Magyarország legfőbb otthonvédője. A PKKB tárgyalótermében mellette Molnár F. Árpád (ELI), minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legtitkoltabb Újságírója.


Még az a személy is eljött a tárgyalásra (bíborban látható), aki Gyurcsány Ferenc egy hetes, az Országháznál tartott éhségsztrájkja idején Gyurcsány Ferenc legfőbb biztonsági embere volt! Stábunk legutóbb a dabasi kilakoltatáson találkozott vele, mint harcias jogvédővel.


Domján Tibor, Molnár F. Árpád (ELI) és Kovács Adrienn Nikoletta emberjogvédők és Echelon-Leleplezők közvetlenül Monostori Attila jogász és Vajda Attila vezető jogvédő mögött ültek.


Monostori Attila világhírű jogász és Vajda Attila vezető emberjogvédő a HÍRHÁTTÉR Multimédia felvételén.


Balra Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező, jobbra Molnár F. Árpád (ELI), akit már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a katonai titkosszolgálatokból és a keresztények közül sokan a bolygó legnagyobb hatásúra Teremtett és tervezett Echelon-Tanújának tartottak.


Monostori Attila és Vajda Attila.


Dombóvári Andrea, a Koppány Csoport titkára az egyik legfőbb otthonvédő. Mellette Koczkáné Zsuzsa, aki szintén emberjogvédő. A tárgyalóterem zsúfolásig megtelt.

(Világszerte postázva - mint mindig - az amerikai nagykövet , Dél-Kalifornia legnagyobb kilakoltató ingatlanmaffia cégének vezetője, Eleni Tsakopoulos Kounalakistól kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig bezárólag stb.)

Az ország legnevesebb jogvédőinek sűrűjében zajlott le az a tárgyalás, amely a világhírű és halmozottan politikai üldözött Monostori Attila jogász ellen került lebonyolításra a Pesti Központi Kerületi Bíróságon (PKKB), 2012. október 17-én, a budapesti Markó utca 25. szám alatt. Monostori Attila a BAUMAG állami maffiaügyében képviselte azt a 9000 áldozatot, akiket arra vett rá a maffia - teljes állami pártfedezet mellett -, hogy pénzüket befektessék, és aminek az volt a célja, hogy a befektetett lakossági vagyonnal lelépjenek. Az összes áldozat 13 ezer körüli volt, az elsikkasztott vagyon pedig 40 milliárd forintra rúgott! Az addig is világhírű ügyvéd Monostori Attila ellen - miután elvállalta 9000 károsult jogi képviseletét - kiterjedt állami üldözés indult. A látványosan zseniális jogászi szakmai tehetséggel megáldott ügyvédet a magyarországi állami szervezett bűnözés megfosztotta ügyvédi hivatásától, majd a magyar tradícióknak megfelelően két alkalommal az államilag, közpénzből fizetett hírhedt igazságügyi elmeszakértő bűnözők elmebetegnek nyilvánították, ami ellen viszont Monostori úr két valódi szakvéleményt szerzett be, cáfolandó a köztörvényes elmeszakértők egyébként a korlátolt felfogású, buta népi lakosok számára is egyértelműen hamis, bűnözői "szakvéleményeit". A két bűnöző igazságügyi "szakértők" közül az egyik Balogh István, a másik a Figoli Kft.-től Fülöp Zoltán (IM. száma: 5066.).

Jelen bírósági tárgyalásra azért került sor, mert Monostori Attila világhírű jogász ellen hamis vád címén indult látványosan államilag szervezett bűnszervezeti koncepciós per, melybe jó emberi és magyar szokás szerint a féktelenségbe hajlón bűnöző állam igyekezett mindenkit maximálisan bevonni: az ügyészségtől a magyar pszichiáterek mára világhírhedten bűnöző bűnszervezetéig bezárólag. A Monostori Attila világhírű jogász által feltárt bizonyítékokat nem vizsgálták, az áldozati beszámolók szerint a BAUMAG-károsultakat megrövidítő Kónya Lajosnak a mára a Legfelsőbb Bíróság (LB) büntető kollégiumának vezetőjévé előléptetett Kónya István kapcsolatát és bűnözői összefonódásait, valamint az erre vonatkozó bizonyítékokat lesöpörték, és látványos koncepciós perek hadát zúdították a feljelentő Monostori Attila világhírű ügyvédre.

Kájel Edina, a PKKB bírója - látva a hatalmas létszámú jogvédőt és a jogvédő újságírók hadát (tehát semmiképpen sem a hivatalos média kitartott sajtósait, mert ők mintegy vezényszóra mind egy szálig távol maradtak a történelminek nevezhető eseménytől) - egy sokkal nagyobb tárgyalótermet nyittatott, ahová legalább 60 jogvédő és emberjogvédő újságíró fért el. A jogvédő újságírók egyébként arról is megismerszenek, hogy nem pénzért dolgozó zsoldosok, hanem egytől egyig saját költségen védik a lakossági és emberi jogokat, és végzik a nép felvilágosításának hivatását. Tehát nem az a fajta indexes, Hír tv-s, mandineres stb. sajtószemétről van szó, ami miatt a közvéleménykutatások szerint mára az újságírói szakma a nép körében a leginkább megvetett. Az újságírói népszerűség a nép körében mára még a sortüzes rendőrség, az ügyészség és a bírók népszerűségét is alulmúlja(!) - hála a spéder zoltáni, Szabó György- (Sanoma) és Mihók Attila-féle (Ringier), valamint a Fideszes nagy zoltáni és Szalai Annamária-fajta ömlő sajtómosléknak, mely ugyanakkor az igazságot igyekszik minél teljesebben elzárni a nyilvánosság elől.

Az Amnesty International (AI) és a TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) természetesen ugyancsak, most is az állammal kéz a kézben, egységszándékban maradt távol, mivel maradéktalanul elkötelezettek és kifejezett állami üldözést folytatnak a pszichiátriai üldözés és állami gyilkosságok intézményrendszere fenntartása és folytatólagos biztosítása érdekében. Az Amnesty és a TASZ kivétel nélkül minden létező feljelentésünket is vagy lenyelte, vagy kifejezetten és nem egyszer szó szerint őrjöngő ellenségességet tanúsított, az Amnesty International pedig visszatérően elhatárolódó és durva leveleket küldözgetett, amikor tőlünk vagy mások részéről kiemelt állami korrupciós bűnügyekről, keresztények, újságírók, jogvédők, zsidók elleni üldözésekről, pszichiátriai állami bűntettekről, állami gyilkosságokról vagy szintén konkrét, nemzetközi, tömeggyilkos terrorcselekményekről kapott információkat vagy bizonyítékokat! Ha az USA valóban üldözné a terrorizmust, akkor üldözésük tárgyaként Magyarországon egész biztosan a legelőkelőbb helyeken foglalna helyet az Amnesty International (AI), melynek híre nem csak végképp kikopott, de ennek a Cikknek az írója is annyira elfogadhatatlannak tartja az Amnesty folytatólagos bűnözői tanúságtételeit, hogy már jó ideje vállalhatatlannak tartotta a szervezetben betöltött, az Amnesty Internationalt ráadásul anyagilag is támogató funkcióját. Tehát én is azért távoztam ebből a lerobbant bűnszervezetből, mert minősíthetetlen, felvállalhatatlan, és mind keresztényi, mind emberi szempontból elfogadhatatlan és tarthatatlan volt az Amnesty International tagjának lenni; ennyi erővel bármelyik arab terrorszervezethez vagy nyugati titkosszolgálathoz is csatlakozhattam volna, s ha az Amnestyre gondolunk, akkor nem csak terroristának, hanem kifejezetten bérgyilkosnak is! Szinte egészében a Sátán torkába önti pénzét az, aki a magyarországi Amnesty Internationalt támogatja!

Monostori Attila, a világhírű jogász, tehát a vádlott a bírósági tárgyaláson Kájel Edina bírónőnek észrevételezte, hogy amiben 2007.04.12-én feljelentést tett Kovács Tamás akkori legfőbb ügyésznél, nevezetesen a BAUMAG maffiaügye eltussolásában Kónya Lajos és Kónya István főbíró kapcsolatát - akik közül azóta Kónya István még "feljebb" lépve a ranglétrán a Legfelsőbb Bíróság (LB) büntető kollégiumának vezetője lett, azt - az ügyészség egyáltalán nem vizsgálta, ezért a bírónő adjon erre utasítást. Kérte továbbá egyebek mellett Kónya István főbíró meghallgatását, akit az ügyészség és az igazságügyi elmeszakértő bűnözők olyan hevesen és olyan látványos bűnszervezeti bűncselekmények sorát folytatólagosan, éveken át elkövetve védtek, amivel gyakorlatilag mintegy önmagában is beismerték a bíróság vezetője, Kónya István, valamint számos tanúbeszámoló szerint bűntársa, Kónya Lajos bűnözői kapcsolatát.

Kájel Edina bírónő kérdésére, miszerint folyik-e Monostori úr ellen eljárás, a kiváló szakember közölte: 500 feljelentés történt, rengeteg nyomozás folyik ellene, mégpedig ugyanabból a háttérből. Mivel Kónya István főbíró a jelen eljáró PKKB-bíró Kájel Edinának is a főnöke, aki (Kónya István) fegyelmi jogkörrel bír a PKKB bíróira, ezért nem képesek elvárható módon ellátni az ügyet. S mivel - mondta el Monostori Attila - Kónya István a teljes magyar bírói társadalom vezetője, így valójában Magyarországon természetesen nem létezhet a kritériumoknak megfelelő bíróság és bíró, hiszen mindannyian függő helyzetben vannak az érintett Kónya István főbíró alatt.

A világhírű és valóban zseni jogász feltárta és ott, a hallgatóság és a média előtt bizonyította, hogy az ügyészség szándékosan, tudatosan és tervszerűen, bűnszervezetben akadályozta meg Kónya Lajos és a főbíró Kónya István kapcsolatának tisztázását, és az ügyet egészen más irányba terelve, nem a rendelkezésre álló bizonyítékok kiértékelésével, hanem ellene koncepciózusan szerkesztett, elfogadhatatlan és radikálisan önlebuktató ügyészi vádemeléssel folytatták az ügyet.

Monostori úr bejelentette, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség ellen, mint bűnszervezet ellen büntető feljelentést tesz. Elmondta, hogy tisztában van ennek súlyával és hangsúlyozta, hogy a "sokkal, sokkal súlyosabb következményeket" is vállalja, s hogy amit most mondott, abból mindenki érthet. Elmondta: tisztában van vele, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség elleni feljelentése miatt az életét megnyomoríthatják.

Mint mondotta: akitől az összes bíró függ, azzal szemben (Kónya István főbíró ellen) a bírók nem merhetik vállalni a független eljárást, és nem rendelkeznek az ügyvitelhez szükséges legitimációval.

A BAUMAG-ügy hőse, Monostori Attila jogász és vádlott feltárta a bíróság előtt, hogy mire 2007-ben a feljelentést megtette, már birtokában volt a tanúnyilatkozatoknak.

Monostori Attila kijelentette, hogy azt, hogy Kónya Lajos és Kónya István főbíró rokonok, Kónya Lajos állította. Nem gyanakodott Kónya Lajosra, mivel egy házban éltek évtizedekig. A bírónő is tudja - mondta Monostori -, hogy kik gyártják futószalagon ellene (Monostori ellen) a magánvádas pereket.

A világhírű jogász eztán hivatalosan első ízben mutatta fel azt a neki címzett, kézzel írott levelet, amelyben egy tanú, nevezett Herzog Frigyes feltárja - és ez a dokumentum Monostori úrnak már 2007-ben is rendelkezésére állt -, hogy Kónya Lajos mondta azt a BAUMAG károsultjainak körében, hogy Kónya István főbíró rokona, s hogy eddig és eztán is Kónya István főbírón keresztül fogja intézni a BAUMAG károsultjainak ügyét. Monostori úr emlékeztetett arra, hogy az igazságügyi írásszakértő megállapította, hogy a levelet valóban Herzog Frigyes írta. Ismételgette, hogy tehát nem Monostori Attila kitalációja - ugyanis az ügyészség minden létező bizonyítékot, esztendőkön át folytatólagosan semmisnek és nem létezőnek tekintett -, és - mondotta Monostori - hogy merészeltek egyáltalán ilyen vádiratot megszerkeszteni! Azért nem adta be már 2007-ben ezt a dokumentumot, mert "szikrányi kétsége sem volt" arról, hogy koncepciós per lesz az ügyből. Elmondta, hogy a levél nyilvánosságra hozataláról írásban tájékoztatta Herzog Frigyest, mert ezt erkölcsi kötelességének tartotta, s hogy tisztában van vele, hogy ha ma is ügyvéd lenne, ezt az ügyfél írásos szándéknyilatkozata nélkül nem tehetné meg. (Azonban - tegyük hozzá - a politikai üldözés és az Ügyvédi Kamarából való kizárás miatt már ezt is megteheti, és a törvénytelen állam - ahogy ez lenni szokott - a (s hogy a hírhedt kecskeméti állami bűnöző pszichiáter Zala Attila is otthon érezze magát) kiterjedt és rögzült politikai üldözéssel számos olyan lehetőséget biztosítottak az kiterjedt és diffúzált üldözés alá vetett jogásznak, ami sosem állhatott volna a rendelkezésére.))

Monostori Attila úr emlékeztetett arra, hogy Budaházy Györgyöt is felkereste annak idején három BAUMAG-károsult tanú, akik ugyancsak megerősítették az általa elmondottakat. Monostori további tanúkat is sorolt a bíróság előtt, akik szintén az ő állításait igazolják, akiknek dokumentumait szintén becsatolta a bírósági iratok számára, és felvetette többek között Budaházy György bírósági meghallgatásának szándékát is (aki egyébként - teszem hozzá - abban az Internetes rádióban is tanúkat szólaltatott meg a BAUMAG-botrányról, amely rádió, honlap és környezet aztán Budaházy letartóztatása után minden magyarok egyik legprimitívebb, legocsmányabb, leginkább hamisan vádaskodó szenny- és gyűlöletportálja lett, okádva a fasizmust és a szélsőjobboldalra jellemző igénytelen hazugság- és rágalomhadjáratot).

Kónya Lajossal úgy szakadt meg a kapcsolata - ismertette Monostori Attila jogász -, hogy Kónya Lajos az ügyfelek ezrei engedélye nélkül kívánta az ő nevükben való pertársaságot megalapítani, amit Monostori Attila ügyvédként elfogadhatatlannak tartott, hiszen kell az ügyfelek írásos felhatalmazása. Eztán - mondotta Monostori - Kónya Lajos feljelentést tett ellene, és felkeresett sok károsultat, akiktől pénzeket kért és kapott azzal, hogy ennek fejében - mivel Kónya István főbíró rokona - "a magyar bíróságokon mindent el tud intézni". A károsultaknak eközben azt hazudta, hogy az akciójáról Monostori Attila ügyvéd is tud.

A tárgyalás 2013 februárjában folytatódik a két igazságügyi elmeszakértőnek nevezett köztörvényes és közveszélyes bűnszervezeti bűnöző meghallgatásával, valamint két másik személy beidézésével.


Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu