Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

Félmilliárddal támogatott Fidesz-maffiózó? Feljelentés a IV. és XV. Kerületi Ügyészség vezetője, Nagy István ellen

 

 

 

 

2013-04-29. www.echelon8.org
Feljelentők: Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Kovács Adrienn Nikoletta
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Tisztelt Orbán Viktor, Pintér Sándor és BRFK!
Büntető Feljelentés Nagy István ügyészvezető és társai ellen!


FELJELENTŐK: Molnár F. Árpád

Született: Kecskemét, 1972.11.13.
Anyja neve: Retezár Mária
Személyazonosító igazolvány szám: 862762KA
Állandó lakcím (nem levelezésre!): Kecskemét 6000, Reptéri út 15/b., fsz. 2.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Domján Tibor
Született: Veszprém, 1979.06.22.
Anyja neve: Kovács Irén
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 8226 Alsóörs, Szabadság tér 11/1.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Molnár F. Árpád, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

TOVÁBBI FELJELENTŐ: Kovács Adrienn Nikoletta
Született: Hatvan, 1980.08.01.
Anyja neve: Serfőző Veronika
Állandó lakcím (nem levelezésre!): 3032 Apc, Bethlen Gábor út 19.
Hivatalos levelezési cím (ahová az értesítéseket küldhetik!): Kovács Adrienn Nikoletta, Soroksár 1239 Orbánhegyi dűlő 50.
Telefonszám: +36/30/919-6386
E-mail: hirhatter.multimedia@gmail.com

[Feljelentésünk megírása után érkezett hozzánk az a hír, amely gyorsan pásztázik máris mindenfelé, hogy Heritesz Viktor azonos azzal a Heritesz Viktorral, aki projectvezetője az Orbán Viktor által 480 millió Ft közpénzből támogatott Kisterenyei Ipari Park Ingatlanfejlesztő Kft.-nek, amelyből - az állítások szerint - előre elhatározott volt, hogy nem valósítják meg a projectet, hanem kimentik a kimenthető pénzösszegeket. Informátoraink most közölték, hogy a cégbírósági adatok szerint ez az Orbán Viktor által támogatott Heritesz-cég is végelszámolás alá került, és Nagy István , a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség vezetője és társai igencsak mellényúltak, amikor eleve nyilvános bukásra ítélt bűnöző lobbiba helyezték karrierjüket.]


Mi, Molnár F. Árpád, Domján Tibor és Kovács Adrienn Nikoletta, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és az Alsóörsi Hírhatár munkatársai büntető feljelentést teszünk

- Nagy István, a Budapest IV. és XV. Kerületi Ügyészség vezető ügyésze ellen
 - és a cselekményekben résztvevő ügyészségi munkatársai (Nagy István vezető ügyész beosztottai) ellen

 - a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 225. §-ába ütköző Hivatali visszaélés bűntette
 - és a Btk. 244. §-a szerinti Bűnpártolás bűntette miatt!


Indoklás:
2013. április 23-án Molnár F. Árpádot két, rendőrnek öltözött személy...

Ja, nem, az egy másik ügy, amiben már feljelentést tettünk és vannak köztünk és rajtunk kívül, akik többé nem szállnak le az elkövetőkről! (Egyes részletek elérhetők a http://www.echelon8.org/a_maffia.htm Internetes címen.)

Akkor a mostani ügy:
2013. április 25-én, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT felkereső Molnár József úrral (debreceni lakos, egyikünkkel sem áll sem rokoni, sem családi kapcsolatban) gyorsdokumentumfilmet forgattunk a budapesti Városligetben. A film 3 nappal később, 2013. április 28-án elkészült és ugyanezen a napon, 28-án világszerte publikálásra került. A gyorsdokumentumfilmben Molnár József úr elmondja, hogy családi háza felépítését Heritesz Viktor és Lovas Sándor vállalta el.

A feljelentéshez bizonyítékként tartozó gyorsdokumentumfilm címe és Internetes elérhetőségei közül kettő:
Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit (Molnár József története, Debrecen)
http://www.echelon8.org/az_ugyeszseg.htm
http://siteground189.com/~hirhatte/az_ugyeszseg.htm

Megjegyezzük, hogy vizsgálandó, hogy Heritesz Viktor azonos-e azzal a szintén az építőiparban működő Heritesz Viktorral, aki az e feljelentésben tárgyalt, az alaposan gyaníthatóan bűncselekmény-sorozat után és közben, Heritesz Viktor ellen folytatott végrehajtói és hatósági botrányok közepette a Kisterenyei Ipari Park Ingatlanfejlesztő Kft. projectvezetője volt, amely az Orbán Viktor magyar miniszterelnök által kézi vezérelt Új Széchenyi-terv keretében 480 millió Ft támogatásban részesült, közpénzből! Megjegyezzük azt is, hogy a minket felkeresett károsult, Molnár József úr kamerán kívül elmondta, hogy Heritesz Viktor már annak idején azt említette vagy emlegette, hogy hamarosan nagyobb összegekhez juthat.

A családi ház megépítésére Molnár József átadott Heritesz Viktor és Lovas Sándor számára előlegként 4 millió Ft-ot, majd további 7 millió Ft-ot. Ezt követően Heriteszék további 5 millió Ft-ot kértek, anyagok beszerzése címén.

Ezt követően - mondta el a Dokumentumfilmben Molnár József úr - Heritesz Viktor elérhetetlenné vált. A házépítés határideje lejárt, de a ház nem készült el.

A filmben részletesebben tárgyalt események során Molnár József feljelentést tett Heritesz Viktor és Lovas Sándor ellen. Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) IV. Kerületi Rendőrkapitánysága vizsgálta, amely aztán átadta az ügyet a Budapest IV. és XV. Kerületi Ügyészségnek. Az ügyészség - Nagy István aláírásával, aki a IV. és XV. Kerületi Ügyészség vezetője - az eljárást megszüntette, a feljelentetteket pedig mentesítette minden törvényi következmény alól.

A nyilvánvalóan szembetűnő ügyészségi bűncselekmények közül mazsolázva a fent linkelt gyorsdokumentumfilmünkben kiemeljük például azt a szerződés-felbontást, amelyben a dokumentum nyomtatott része szerint a megállapodó felek Molnár József és Heritesz Viktor cége, a TERRA MITIKA Kft. Ugyanakkor a szerződés-felbontást kimondó dokumentum alján nem Molnár József, hanem a házépítéssel Heritesz Viktor mellett megbízott Lovas Sándor aláírása szerepel. Tehát a dokumentum nem csak hamis, de kendőzetlenül kimeríti a Btk. szerinti okirat-hamisítás bűntettét is.

A HÍRHÁTTÉR gyorsdokumentumfilmjében ugyancsak felmutatott határozatban, amely a nyomozás megszüntetését Nagy István vezető ügyész indoklásával és aláírásával mondja ki, az olvasható (tehát a vezető ügyészségi határozatban), hogy a Heritesz Viktor cégével, a TERRA MITIKA Kft.-vel a szerződést Molnár József úr bontotta fel, és hogy ez a csatolt dokumentumokból kiderül.

Ezek (és a Filmben is elhangzott kendőzhetetlen és bizonyított, további minősíthetetlen ügyészségi cselekmények miatt, továbbá a fent leírtak) alapján alapos okkal gyanítható, hogy Nagy István, a két budapesti kerület vezető ügyésze és a Nagy István alá beosztott további ügyészségi ismeretlen tettesek szándékosan követték el a Btk. 244. §-a szerinti Hivatali visszaélés bűntettét, továbbá a Btk. 225. §-a szerinti Bűnpártolás bűntettét, amikor az e feljelentésben is említett, Filmünkben is felmutatott okiratban a szerződés felbontása nem a dokumentumban meghatározott Molnár József és Heritesz Viktor és TERRA MITIKA Kft. nevű cége között, hanem Lovas Sándor és Heritesz Viktor között jött volna létre, azaz érvénytelen. Nagy István, a Budapest IV. és XV. Kerületi Ügyészség vezetője és ismeretlen ügyészségi tettestársai megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy a Fidesz által gyaníthatóan közpénzek százmillióival támogatott Heritesz Viktor és Lovas Sándor részéről elkövetett, a Btk. szerint okirathamisítás bűntettét eltussolták, ezzel hivatalos személyként, kiemelt megbízhatóságot és közbizalmat igénylő igazságügyi vezetőként - társtetteseivel - elkövetve a bűnpártolás és a hivatali visszaélés bűntetteket.

Kérjük a Tisztelt Hatóságokat a nyomozás azonnali megindítására, kérjük, hogy a vizsgálat idejére Nagy Istvánt, a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség vezető ügyészét munkájából felfüggesszék, továbbá - a látványosnak tűnő, nem is leplezett cselekményekre tekintettel - kérjük a Budapest IV. és XV. Kerületi Ügyészség munkatársainak és ügyeinek és korábbi ügyeinek nemzetbiztonsági és hatósági ellenőrzését és átvilágítását, valamint hogy az eljárásokról minket a megadott levelezési címeken tájékoztassanak.

Büntető Feljelentésünk már az Internet több pontján olvasható, így a következő címeken is:
http://www.echelon8.org/felmilliarddal.htm
http://siteground189.com/~hirhatte/felmilliarddal.htm

Üdvözlettel
Molnár F. Árpád, a HÍRHÁTTÉR Keresztyén Alapító-Főszerkesztője,
Domján Tibor, az Alsóörsi Hírhatár Keresztyén Főszerkesztője,
Kovács Adrienn Nikoletta, a HÍRHÁTTÉR és az Alsóörsi Hírhatár Emberjogvédő Újságírója.


2013.04.29., Budapest, Hungary.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu