Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.

   

HÍRHÁTTÉR TV: Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit (Molnár József története, Debrecen)

 

 

 

2013-04-28. www.echelon8.org
Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit (Molnár József története, Debrecen) (14 perc 8.88 másodperc)
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, az USA által a "Chatter Y" fedőnevű akció keretében minden magyarok Legüldözöttebb, Legbetiltottabb és Legeltitkoltabb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) Bemutatja:

 

 

Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit
(Molnár József története, Debrecen)
14 min 8.88 se
c


Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit
(Molnár József története, Debrecen)
14 min 8.88 sec

Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit (Molnár József története, Debrecen) from Miller Yourbarley on Vimeo.

Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit
(Molnár József története, Debrecen)
14 min 8.88 sec

 

Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit (Molnár József története, Debrecen) (14 perc 8.88 másodperc)

Leleplező:
Molnár József
(Az országhatárokon átívelő szervezett bűnözés áldozata, Debrecenből)

Riporter és Interjúoperatőr:
1. Molnár F. Árpád (ELI)
(Keresztény emberjogvédő, a HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, Az Alsóörsi Hírhatár Főszerkesztő-helyettese, a Koppány Csoport FB-elnöke, minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezője, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg, és akit a világ Legfőbb Echelon-Tanújának, a Keresztyének pedig prófétának tartanak)
2. Domján Tibor
(Supertitkolt Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Filmrendező, a kezdetektől fogva Supertitkolt Molnár F. Árpád (ELI) által alapított, a rekordüldözött és rekordtényfeltáró HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Munkatársa, Az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, Világszintű Echelon-Leleplező)

A Vágó-filmfelvételek Operatőre:
Molnár F. Árpád "ELI"
Domján Tibor
Belon Erzsébet

Executive Producer:
Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb, főleg Keresztyénekből álló Médiumának, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁNAK a Munkatársa)

Zeneszerző:
Viski János: Enigma (Élt: Kolozsvár, 1906. június 10. - Budapest, 1961. január 16. Magyar zeneszerző, zenepedagógus.)

HÍRHÁTTÉR-Animáció:
Sid Modwooder

Rendezte:
Molnár F. Árpád (ELI)

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Felvétel: 2013.04.25., Városliget, Bp., Hungary.
Készült: 2013.04.28.,
Budapest, Magyarország.
Premier:
2013.04.28.
http://www.echelon8.org/
http://siteground189.com/~hirhatte/
(Orbántól a hirhatter.com 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! (1. és 2.!) A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")


A Filmben olvasható feliratokból:
A HÍRHÁTTÉR Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!

HÍRHÁTTÉR: www.echelon.8.org
Domján Tibor, Molnár József, Molnár F. Árpád "ELI".

TERRA MITIKA Építőipari és Szolgáltató Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-862312.

Molnár József (Debrecen) és Molnár F. Árpád "ELI" (a HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője). www.echelon8.org

A munkát Heritesz Viktor és Lovas Sándor végezte volna. Heritesz Viktor azonos lehet azzal, aki a Fidesz által biztosított közpénzeken milliárdos építési beruházást is megkapott.

Bemutatjuk: Az ügyészség eltussolta a Fidesz-támogatott vállalkozó multimilliós ügyeit
Alcím: Molnár József története, Debrecen

2013-01-01. BEST OF 2012! - 2012 pozitív és negatív rekorderei! (Politikusok, rendőrök, bírók, újságírók, média stb.!)
(KLIKK a Cikkre!) HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Molnár József károsult, Debrecenből. www.echelon8.org

Molnár Józsefék egy családi ház építésével bízták meg Heritesz Viktort és Lovas Sándort. Előlegnek átadtak 4, aztán további 7 millió Ft-ot, de a ház nem épült. Ekkor további 5 milliót kértek volna az anyagok beszerzésére...

2013-03-05. Az emberjogvédők ellen fél évtizede gyűlölködik és áskálódik a lakásmaffiózókból álló hírhedt békés megyei ügyvédi és pénznyelő automatákat forgalmazó maffia - 5 év telt el: most már felvesszük a kesztyűt!
(KLIKK a Cikkre!) Feljelentő: Molnár F. Árpád "ELI"

2011-07-17. HÍRHÁTTÉR TV: Kordokumentumfilm Molnár F. Árpádnak, a romagyilkosságok Keresztyén Emberjogvédő Koronatanújának orbáni elhurcolásáról a cigánygyilkossági tárgyalásról, hitlerizmus és sztálinizmus vádjával! (Film, 27:18.88 perc; KLIKK!)

Heritesz Viktor elérhetetlenné vált, az építési határidő lejárt, a ház pedig nem készült el. Molnár Józsefék szerződést bontottak és a Costella Követeléskezelő Kft.-hez fordultak.

Molnár F. Árpád (ELI), A HÍRHÁTTÉR Alapító-Főszerkesztője, minden magyarok Legtitkoltabb Újságírója, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja. www.echelon8.org

A Costella Behajtó Iroda ráállt Heriteszre, aki ezért megkereste Molnár Józsefet és felajánlotta egy II. kerületi tetőtéri lakás fedezetét, ha a károsult Molnár megállítja a Costella Behajtó Irodát. Ahogy Molnár ezt megtette, Heritesz megint "lelépett".

Lovas Sándor - aki korábban már elmondta, hogy Heritesz Viktor lelépett a pénzzel - vállalta, hogy e fennmaradt 11 millióból szerkezetkészre építi a házat. De nem mondta, hogy szlovákiai cége Magyarországon nem építhet.

2011-10-11. HÍRHÁTTÉR TV: : Ügyészsöpredék, orbáni-obamista csőcselék az életfogytiglan és a halál felé (Vezető ügyészek rekordbukásához - Molnár F. Árpád megtámadása eltussolásából történelmi lavina!) (Film, 16:22.88 perc; KLIKK!)

A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály 2011.02.17-én érkezett felszólítása alapján felfüggesztve.
Az Orbán Viktor utasítására, fasizmus hamis vádjával BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédő HÍRHÁTTÉR Főoldala!

2012-02-12. HÍRHÁTTÉR TV: VV Zsuzsi megverte a Blikk újságírónőjét - Dokumentumthriller a sajtó- és ügyészmaffiáról (FELJELENTÉSFILM!) (Film, 14:58.88 perc; KLIKK!) [Zene: Molnár F. Árpád (ELI)]

A ház paneljei sosem kerültek Magyarországra. Molnár Józsefék feljelentették Heritesz Viktor cégét és Lovas Sándort. Kiderült, hogy Heritesz sosem vitte a cégbe Molnár József pénzét, és a cég semmilyen gazdasági tevékenységet nem folytatott 2009-2010-ben.

A Lovas Sándornak átadott 5 millióról kiderült, hogy nem a ház paneljeinek felépítésére, hanem a Fidesz által támogatott Heritesz Viktor cégének adósságai kifizetésére használták fel.

Bár Lovas Sándor - a súlyosabb büntetőjogi következmények elkerülésére - a nyomozás során azt mondta, visszafizetni a részére átadott 5 millió Ft-ot. De Nagy István kerületi főügyész ezt is leállította, mondván, ne fizessen, mert jól járt el.

A TERRA MITIKA Kft. a Fidesz által kedvezményezett Heritesz Viktor cége.

A Pintér Sándornak védelmi pénzt fizető Józsefvárosi piac elleni polikriminális feljelentésünkben 10 év után sikerült eljutni az első kihallgatásig! Pintérre vonatkozó vallomást nem vették fel, a jelentkező tanúkat nem hallgatták ki, de lezárták az ügyet!

Domján Tibor kérdez, a HÍRHÁTTÉR Főmunkatársa, az Alsóörsi Hírhatár Főszerkesztője, Keresztyén Emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező. www.echelon8.org

Az ügyészség szinte mindig koncepciózusan jár el, tehát eleve eldöntött, hogy egy ügyet eltussolnak vagy bíróságra engednek. Heritesz Viktor pl. a projectvezetője annak a cégnek, amely a Széchenyi-tervben 480 millió Ft-ot kapott a Fidesztől!

A TERRA MITIKA Kft. az Orbán Viktor által kedvezményezett Heritesz Viktor cége. Végelszámolás alatt áll többek közt a Cellulózbeton Kutatás-fejlesztési Kft. nevű cége is. Ennek cégjegyzékszáma: Cg.06-09-014692

HÍRHÁTTÉR: www.echelon.8.org
Domján Tibor, Molnár József, Molnár F. Árpád "ELI".

Dr. Nahm Judit ügyvéd
Gödöllő, Bajcsy-Zsilinszky utca 34.

HÁTTÉRHATALMI TITKOK
A Legfőbb ISTEN-Kapu és a Legfőbb Echelon-Média!
TÉNYFELTÁRÓ DOKUMENTUMFILMEK
INFORMÁCIÓK ECHELONRÓL
INFORMÁCIÓK BABILONRÓL

www.echelon8.org
Minden magyarok Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője!
Hírháttér∆ ∆

AZ ISTEN és az
Echelon Kapuja
H Í R H Á T T É R

∆ ∆


Érintve: Cellulózbeton Kutatás-fejlesztési Kft., Heritesz Viktor, ingatlan, lakásmaffia, Orbán Viktor, Fidesz, Pintér Sándor, ügyészbűnözés, ügyészmaffia, Lovas Sándor, Molnár József, Molnár F. Árpád, Domján Tibor, Nahm Judit ügyvéd, monolit cellbeton, találmány, fejlesztés, családi ház építése, beruházás, csalás, sikkasztás, okirathamisítás, okirat-hamisítás, okirat hamisítás, bűnözés, pártbűnözés, Fideszbűnözés, Fidesz-bűnözés, Fidesz-maffia, Szlovákia, Pozsony, Bratislava, vezető ügyész, városi ügyész, kerületi ügyész, főügyész, közvetítői eljárás, Terra Mitika Kft., Nógrád megye, HBS Heller Bau System Kft., Pilleco S.R.O., Pilleco sro., Szlovákia, Slovensko, Slovenská Republika. Nagy István, a IV. és XV. kerületi ügyészség vezetője, BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság. Heritesz Viktor a Kisterenyei Ipari Park Ingatlanfejlesztő Kft. projektvezetője. Biomassza erőmű, Új Széchenyi-terv. Kisterenyei Ipari Park Inveszt Kft. Szlovák Köztársaság. Számlagyár, hamis számlák, maffia, bűnszövetség, bűnszervezet, bűnszövetkezet. Kihallgatási jegyzőkönyv, aláírás, okirathamisítás, okirat-hamisítás, közokirat-hamisítás. Felszámolási eljárás, végelszámolás, cégbíróság, védett bűnözők, pártmaffia.

Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386. http://www.echelon8.org/

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)
http://www.echelon8.org/

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386
 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu