Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Hagyjatok minket élni! - A 2012-es orbáni öngyilkosságok előtt életvédelmi népi gyűlést tartott a Magyar Szociális Fórum, melyhez az Orbánék által betiltani vágyott Munkáspárt biztosította a helyet, ingyen; Az Orbán által Betiltott Keresztyén HÍRHÁTTÉR Cikke, 40 Felvétellel!

 

2012-03-26.
Molnár F. Árpád "ELI" és Rácz Gábor László (RGL) helyszíni felvételeivel, további MunkatársainkkalA devizahitelesekért és a kilakoltatás előtt és után állókért tartott összejövetelt a Simó Endre által alakított Magyar Szociális Fórum a budapesti 8. kerületi Baross utcában, 2012. március 25-én. A Népi Gyűlés a "Hagyjatok minket élni!" elnevezést kapta. Orbán Viktor és társai következő népirtó bűntetteinek sorozata előtt a lakossági tömegek életvédelmét célzó szociális rendezvényhez a helyet az Orbán Viktor és a Jobbik által Betiltani vágyott Thürmer Gyula és az általa vezetett, Betiltani vágyott Munkáspárt biztosította, ingyen. Ugyanis Thürmer Gyula Munkáspárt-elnök is ama maroknyi csapathoz tartozik, akik az előző kormány alatt és azóta is a devizahitel-károsultak és a hajléktalanok legfőbb jogvédői és életvédői közé tartoznak. A döntésekbe és a véleményekhez a hallgatóságot is közvetlenül bevont rendezvényre ugyancsak eljött Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők országos elnöke, aki - mint Simó Endre és Thürmer Gyula, vagy pl. Molnár F. Árpád - a legaktívabb emberjogvédők közé tartoznak a területet illetően. Mint azt Simó Endre hangsúlyozta: a devizahitel-károsultak és a kilakoltatással fenyegetett tömegek életvédelméről van szó, ezért a rendezvény maga is életvédelmi rendezvény. Simó Endre elmondta, hogy meghívták Orbán Viktort is, de sem ő, sem bármilyen megbízottja nem jött el, viszont - folytatta - mielőtt kormányra kerültek, állandóan a Magyar Szociális Fórum társaságát keresték.

Az életvédelmi népi gyűlés első felében jelen volt az ATV, ami nem szokatlan, de furcsa módon ott volt a Hír tv is, ami már messze nem olyan természetes.


Simó Endre a Magyar Szociális Fórum Népi Gyűlésén, a 8. kerületben. (Fotó: Molnár F. Árpád "ELI")

 

Ugyancsak megjelent az a roma származású Rácz Gábor László (RGL), akinek médiatehetségét mi deklaráltuk először a nyilvánosság előtt, és aki egyébként a magyarországi. intézményesített és nagyipari szegénygyártás és tehetségüldözés elől Ausztriába menekült hajléktalannak, onnan is kiemelkedő leleplező és médiatevékenységgel megmutatkozva. Egyik, Bécsben készített vágatlan videointerjúját és az ahhoz írt cikkünket ezen a Címen fellelheti: Elmebeteggé nyilvánították (Rácz Gábor László interjúja Varga Lászlóval, Bécsből) - Molnár F. Árpád (ELI) Cikkével (KLIKK!). Ajánljuk továbbá azt az azóta az FBI és a világ kormányai és titkosszolgálatai asztalán heverő, már az első óráktól nemzetközi dominóeffektushoz vezetett, azóta Betiltások és Feljelentések tömegeit okozó szintén vágatlan videoriportját, amelyet a 8. kerületi Horváth Mihály téren készített Molnár F. Árpáddal, akit már A HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak, és aki minden magyar idők első és minden idők Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit Rendezte. Az imént említett bűnszervezeti botrányokhoz vezető Riport Címe pediglen: Papi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat: Botrányriport Molnár F. Árpáddal (Interjú: Rácz Gábor László (RGL)) (KLIKK!). A Riportot követő első botrányokról a következő helyekre klikkelve is tájékozódhat: KLIKK 1., 2., 3.!.

 


Szigetszentmiklós kezdettől termelte az Új Világ első ébredőit. Még egész Magyarország aludt, amikor Urbán Szabó József, a Magyar Családok Országos Szövetségének (MCSOSZ) elnöke azzal kereste fel a Molnár F. Árpádot, minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeinek Rendezőjét, hogy amit a Molnár csinál, az a jövő médiája, ezért létrehozna egy szigetszentmiklósi televíziót, aminek a Molnár F. Árpád lenne a vezetője. A Magyar Szociális Fórum rendezvényén, a Thürmer Gyula Munkáspárt-elnök által biztosított sajtóteremben Nagy Vilmos arról a titokzatos Háttérhatalomról beszélt, aminek ismerete hamarosan szökőárként borítja el az egész világot, hogy aztán AZ ISTEN Ismerete vegye át a letűnő hatalom helyét... Íme, ezt is Megmondtuk Előre, mert amikor Szóltunk, nem a magunkéból Szóltunk, hanem Attól, AKI Küldött, és AKI Mindig VAN... (Operatőr: Molnár F. Árpád "ELI")

A rendezvényen sokak mellett felszólalt Nagy Vilmos Szigetszentmiklósról, aki elmondta, hogy az Emberiség - mint egyetlen közös elme - egyetlen összekapcsolt hálózat része, ahogyan az Internet is az.
   - Gondolkodó típus vagyok - kezdte monológját, majd nem sokkal később így folytatta: - Amikor az emberek verseket írnak, akkor nem csak ő maga találja ki; hanem kapja valahonnan a világból a gondolatait. Tehát az emberi agyak összekapcsolódnak.

Nagy Vilmos mindezt a már nem sokáig elrejtett igazságot a gazdaságra vonatkoztatva ekképpen fejti ki:
   - Az, aki potenciális vállalkozó - mondja Nagy Vilmos -, az ott helyben a Földnek a képviselője, a Föld gondolatának a képviselője.

Ezért Nagy Vilmos szerint az egyes személy a gazdaságban ott, helyben oldja meg a gazdasági problémákat, és ne kényszerüljön arra, hogy a kormány miatt Tajvanban telepítsen gyárakat.
   - Tanuljunk meg ne csak globalizmussal élni, hanem globálisan gondolkodni is - fejezte be rövid beszédét Nagy Vilmos.

Az Orbán Viktor és társai által eszeveszett gyűlölettel betiltott és nácizmus terjesztése hamis vádjával házkutatásról házkutatásra (KLIKK Cikk 1., 2.!), fegyveres elhurcolásról fegyveres elhurcolásra (KLIKK Film 1. és 2.!) üldözött - HÍRHÁTTÉR várhatóan egy-két filmtudósítást vagy filmet is közölni fog a vasárnapi, szociális és életvédelmi rendezvényen és azt követően történtekről.

 

További 37 Felvétel, kommentárral
(A képek nagy méretéhez klikkeljen rájuk!):

A legragyogóbb (legcsillogóbb) fotó a fényképezőgép automata sorszámozásában a 688-as lett. Mert minden Teremtett, minden Tervezett, és Nincs Önálló Gondolat... Ha pedig valami másról is beszélünk, akkor szólni fogunk majd az állami szervezésű romagyilkosságok utolsó áldozatáról, a kislétai Balogh Mária halála kapcsán arról, hogy when shine... Mert nincs Önálló Gondolat... (Film, 19 perc; KLIKK!)


A Simó Endre által vezetett találkozó meghatározója volt az interaktivitás; a megjelent személyek közül sokan kifejtették álláspontjukat és megtehették javaslataikat. Az idő így is rövidnek bizonyult. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Dabasi Tamást - amint felállt szólni - a jelenlévők kiemelkedő örömmel fogadták. A felvételen, balról: a kilakoltatással fenyegetett Rácz Viktória, akivel a fórum napján, a 8. kerületben filmes riportot is készítettünk. Rácz Viktória a nemzetközi bűnügyi botránysorozatot kiváltó riportot készített Rácz Gábor László (RGL) nővére. A kamerába pillant Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők országos elnöke, a devizahitelesek élharcosa. Rodin "Gondolkodó" nevű szobra tartásához hasonlóan Székely Emma. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Balról: Dabasi Tamás és Székely Emma. A kamerába néz az Echelon-Leleplezésekben kezdettől aktív, Ausztriába menekült Rácz Gábor László (RGL). (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Rácz Viktória mellett minden magyarok Legtitkoltabb és Legüldözöttebb Újságírója, a Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI), akit már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak. Piros trikóban az Új Világ felé vezető beszédet tartott Nagy Vilmos Szigetszentmiklósról. A trió mögött Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők országos elnöke, a kilakoltatással fenyegetettek gyakran utolsó reménye. (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Kökényesi Béla ugyancsak felszólalt a rendezvényen. A szünetben, a trió közepén Rácz Viktória (Rácz Gábor László testvére), "ITALIA" feliratú öltözékben pedig Molnár F. Árpád, az első magyar Echelon-Filmek rendezője, Interaktív Keresztyén és Interaktív Echelon-Tanú. Gyakran említik a bolygó vezető illuminátusai egyikeként. (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Rodin művésznek az 1881-es "Pokol Kapui" sorozatából való "Gondolkodó" nevű szobrára asszociatív tartásban. Középen, a három darab szalvéta és három pogácsa, majd a fény felé palack víz, kék címkével. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Az "A" jelzésről sok Echelon-Tanú - emberi közvetítő nélkül - Megtudja, hiába, ha nem hallott még róla, hogy jelenti többek között a megbízhatóságot. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Az USÁ-ban volt olyan terapeuta, aki azt javasolta már évtizedekkel ezelőtt: ahhoz, hogy kiszűrjük azokat, akikből Echelon-Tanú válhat, soroljuk fel nekik a görög "abc" betűit. Sokan vannak ugyanis, akik még nem tudják, hogy Echelon-Tanúkká lesznek, de pl. a "Delta" szó hallatán rávágják: "emberölés"! A Molnár F. Árpád Echelon-Tanú (ELI) által készített Fotón, a háromszög oldalán, kamerával Rácz Gábor László (RGL). Megfigyeltük, hogy a Molnár F. Árpád által készített összes fényképfelvételen - ha egymás közelében voltak - Rácz Gábor Lászlóhoz képest mindig 180 fokkal eltérően helyezkedett el Audie Rácz Era. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Barna Tibor Norvégiából és Molnár F. Árpád, aki ELI. (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Barna Tibor hamarosan ismét visszatér Norvégiába. Mögötte Dabasi Tamás és Nagy Vilmos látható. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Az ATV kamerája az Új Világ felé vezető szavakat rögzíti a Szigetszentmiklósról való Nagy Vilmostól. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


ELI Filmjeit látni és hallani fogják a legnagyobb győztesek és a legnagyobb vesztesek.
ELI Filmjeit látni és hallani fogják a legnagyobb győztesek és a legnagyobb vesztesek.
Adolf Hitler kedvenc ideológusa a német nép legfőbb megvetője, Friedrich Nietzsche volt.
Adolf Hitler kedvenc ideológusa a német nép legfőbb megvetője, Friedrich Nietzsche volt.Két Halál van. És Úgy Tudjuk, Mindkettő megbosszulja azokat, akik ellenségeink voltak. És Úgy Tudjuk, Mindkettő megbosszulja azokat, akik ellenségeink voltak. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Jeremiás Próféta Szavai AZ ISTENHEZ Szóltak: "Tudom, Uram, hogy az embernek nincs hatalmában az ő útja, és egyetlen járókelő sem teheti, hogy irányozza a maga lépését!" (Jeremiás 10. Rész 23. Vers) (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Audie Rácz Era mögött a Hír tv operatőre. Fehérben Rácz Gábor László (RGL). Jobbra a Munkáspárt technikusa. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


A szegényekért és a hajléktalanokért rendezett munkáspárti tüntetésekről ismert arcok között látható a párton kívüli Simó Endre, a Magyar Szociális Fórum vezetője. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Magyar Szociális Fórum a 8. kerületi Baross utcában, a Thürmer Gyula pártelnök és a Munkáspárt által biztosított sajtóteremben 2012.03.25-én. A fotón Molnár F. Árpád (ELI). (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Rácz Viktória és Molnár F. Árpád (ELI) a 8. kerületi, a Simó Endre által vezetett életvédelmi rendezvény szünetében. Rácz Viktória - aki kameránk előtt mondta el a nemzetközi állami szervezésű deviza-bűntettekkel kapcsolatos eddigi kálváriáját - annak a Rácz Gábor Lászlónak (RGL) a nővére, aki a bolygó titkosszolgálatai előtt egy csapásra világhíressé vált a 8. kerületi Horváth Mihály téren a Molnár F. Árpáddal készített vágatlan riport felvételével és publikálásával. (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Rácz Gábor László (RGL) kamerával a kezében 2012.03.25-én a Munkáspárt székhelyén, annak sajtótermében, a budapesti 8. kerületben. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Rácz Viktória, Kökényesi Béla és Rácz Gábor László (RGL) hármasát Molnár F. Árpád (ELI) fotózza. (Magyar Szociális Fórum, 8. kerület, Budapest, 2012.03.25.)


Kökényesi Béla a Molnár F. Árpád Echelon-Tanú által készített fotón. A képen látható még Rácz Viktória.


Egymáshoz képest - az összes fényképfelvételünkön - 180 fok eltéréssel. Fehérben Rácz Gábor László (RGL), szőke hajjal pedig Audie Rácz Era. A kép baloldalán Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők országos elnöke. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Simó Endrével, a Magyar Szociális Fórum szervezőjével és vezetőjével a 8.kerületi Baross utcában, 2012.03.25-én. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


A három és még egy fotón, középen Simó Endre, a devizahitel-károsultak és a hajléktalanok legjelentősebb jogvédőinek és életvédőinek egyike. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


Egy család, akiket kilakoltatás fenyeget. 2012.03.25., Budapest, Magyarország. A Thürmer Gyula vezette Munkáspárt 8. kerületi sajtótermében, a pártfüggetlen életvédelmi rendezvényen. (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Molnár F. Árpád, minden magyarok Legbetiltottabb és Legüldözöttebb Újságírója a Simó Endre által létrehozott Magyar Szociális Fórum életvédelmi rendezvényén, mielőtt az Orbán-kormány éveken át, folytatólagosan elkövetett, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő elévülhetetlen bűntettei miatt a 2012-es elhalálozások és öngyilkosságok elkezdődtek volna: Büntető Törvénykönyv (Btk.) 155. § (1) b), c), d): Népirtás bűntette. (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Felvevőgépekkel Fort András és Audie Rácz Era.


Nagy Vilmos mögött Dabasi Tamás beszél. A fotó jobboldalán Székely Emma. Nagy Vilmoshoz képest jobbra Rácz Viktória, Rácz Gábor László (RGL) nővére.


Rácz Gábor László (RGL) a Molnár F. Árpád Betiltott Echelon-Tanú, Keresztyén Újságíró fotóján. A fényképen balra Nagy Vilmos (Szigetszentmiklós).


Székely Emma (szőke) mellett kék ingben Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők országos elnöke.


A világ Echelon-tanúinál mindig feltűnő volt, hogy kiemelkedő százalékban vagy katonai bázison, vagy mellette születtek. Molnár F. Árpád (ELI) - akit már a HÍRHÁTTÉR megalapítása előtt, még a tájékozottabb kívülállók is a bolygó Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak - a Szovjetunió által megszállt Magyarország legfőbb katonai bázisának katonai lakótelepén született, és oda van bejelentve, illetve ott van a saját ingatlanja mind a mai napig. A repülőgép és a reptér markáns háttérhatalmi szimbólum. A Molnár Magyarország legjelentősebb katonai légi bázisa lakótelepén nevelkedett, pár méterre a laktanya betonkerítésétől és annak főbejáratától. Mint az látványos volt már a szovjet éra alatt: semmi köze nem volt a Szovjetunióhoz. IGEN. Mert vagy Egy ERŐ, egy mindeneket átható ERŐ, AKI nem ismer országhatárokat, kontinensek nem határolják, és távolságok Számára nem léteznek! Egyik azonnal nagy sikerű Filmünket ajánljuk: "Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között" (KLIKK!). (Rácz Gábor László (RGL)  felvétele.)


Rácz Gábor László (RGL) a Magyar Szociális Fórum 8. kerületi életvédelmi rendezvényén a Keresztyén Molnár F. Árpád (ELI) Echelon-Tanú fotóján.


A Pokol kapui rodinizációjával balról és jobbról, háromszöget formázva. (Molnár F. Árpád "ELI" felvétele.)


a záró képsort az, aki a világot, így képzelte el...
és/vagy
A ZÁRÓ KÉPSORT AZ, AKI A VILÁGOT, ÍGY KÉPZELTE EL...
8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.