Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Kronológiai Kordokumentum Orbán Viktor HÍRHÁTTÉR elleni fasiszta halálvágtájáról, a legújabb házkutatásról és a TASZ elleni fasiszta támadásokról (NEMZETKÖZI FELJELENTÉS!)

 


 

2012-03-01.
! HÍRHÁTTÉR SUPER EXTRA !

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme CSÚCS FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő képviselői címeinek tömegeire! ÉLETÜNKKEL TARTOZUNK AZ ORBÁNI FASIZMUS ELTÖRLÉSÉRE, AZ ORBÁNI POLITIKAI ÜLDÖZÖTTEK JOGAI ÉS ÉLETE VÉDELMÉRE, A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN! A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN! ÁMEN!]

A HÍRHÁTTÉR elleni legújabb házkutatás napján Orbán Viktor házi párttévéje, a Hír tv híradóiban részletezte, hogy szerzői jogi pert indít a TASZ ellen, a TASZ legutóbbi roma jogvédő filmje megsemmisítése és a Föld bolygóról történő végleges eltörlése céljából! A CEMP csoport Index.hu Zrt.-je Orbán Viktor emberei fenyegetéseire a TASZ filmjét betiltotta, ellenünk pedig totális hírzárlat mellett házkutatásokat tartottak fasizmus hamis vádjával!

 


Eme romagyilkossági Filmünkben olvashatók alapján tettünk ismét FELJELENTÉST Orbán Viktor és bűnszervezeti, nemzetközi bűnbandája (pénzelői és pártfogói) ellen, 2012.02.28-án! Válaszul Orbán Viktor - ismét fasizmus vádjával, ismét - házkutatást rendelt el ellenünk, miközben egy másik jogvédő szervezetet, a TASZ-t Orbán házi tévéje, a féktelenül cigánygyűlölő, a romák ellen évek óta gyilkos módon uszító nagy zoltáni, Szalai Annamáriás, NMHH-s Hír tv-n keresztül támadták meg, pert bejelentve ellenük, amiért a TASZ nem semmisíti meg - Hír tv-s "szerzői jogokra" hivatkozva - a Hír tv közösségelleni izgatást és népirtás bűntettét megvalósító rasszista és fasiszta, krónikusan hazug orbáni film-összeállításának tételes leleplezését, azaz amiért az emberi jogokat és az életvédelmet a TASZ előtérbe helyezte az elkövető bűnözői maffia úgynevezett "szerzői jogai" ellenében! Életünkkel tartozunk A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN a Hír tv-s orbáni terrorista nácik megfékezésére és feltétel nélküli elítéltetésükre! Az ellenünk megint fasizmus vádjával végrehajtott új házkutatásokkal mostantól a Leghíresebbé válásra pályázó Romafilmünk, amit FELJELENTÉSÜNKHÖZ csatoltunk: A Címe és Forrásoldala: Tatárszentgyörgy, kettős állami gyilkosság: Setét Jenő vágatlan beszéde (2012.02.23.): http://hirhatter.org/tatarszentgyorgy_kettos.htm

Minden magyar idők 4 Legüldözöttebb és Legbetiltottabb képei! Ezek azok, amikre hivatkozva Orbán Viktor a budapesti rendőrfőkapitányával, A HÍRHÁTTÉR által sok százszor FELJELENTETT Tóth Tamás aláírásával - fasizmus terjesztése hamis vádjával - az ELSŐ HÁZKUTATÁST tartotta, azt állítva, hogy a Molnár F. Árpád készítette és töltötte fel a képeket, eztán két antifasiszta, életvédelmi és népirtás-ellenes rendezvényről erőszakkal elhurcolta, és hivatalosan, bűnszervezetben. folytatólagosan mindvégig, minden pillanatban megállapították, hogy az emberjogvédő Főszerkesztő imádtatja a hitlerizmust és a sztálinizmust! A törvény ugyanis engedélyezi a horogkereszt használatát, ha "ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából" (Btk. 269/B. § (2)) alkalmazzák. Magyarul kizárólag fasisztákat és nácikat lehet büntetni! Mindenki tekintse meg, és állapítsa meg, a képek magasztalják-e hitlert, orbánt és sztálini bűnbandáját, vagy minősítik a fasizmusukkal együtt, degradálják és - figyeljük csak A BETELJESEDŐ PRÓFÉCIÁKAT, mert az alábbi szavakat írtuk erről már hónapokkal ezelőtt(!!!) -: a válaszlépések előre kijelentett tengerével orbán-pintérférget az egész Világtörténelem előtt minden idők legundorítóbb és legvisszataszítóbb férgei közé csonkolják...

Az eredeti kép a Világhálón keringett a megbukott tömeggyilkos, Keresztény- és Újságíró-üldöző Hosni Mubarakról, mögötte a horogkereszttel. A tömeggyilkos bukott despota nem véletlenül volt Orbán Viktor barátja, aki - Prófétikus és Ítéletvégrehajtó Figyelmeztetéseink ellenére - Egyiptomba ment, hosszú távú politikai és üzleti pályafutást jelentett be, másnap pedig kitört az egyiptomi és a pánarab forradalom! A fasiszta, keresztényüldöző Orbán-kormány azt kifogásolta, hogy Orbán Viktor ellen felségsértés történt, miközben a Orbán bukott haverja, Hosni Mubarak horogkeresztes képe bejárta a világot. Addig nem volt baj, amíg nem volt került rá Orbán Viktor. Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-01-24. Orbán Viktor a keresztyének tömeggyilkosa, Hoszni Mubarak mellett: Tömeggyilkos tömeggyilkossal (FILMAJÁNLATAINKKAL)


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-04. Sztálinista biszkubűnöző indította el a lavinát: Újabb Feljelentéssorozat az Origo és Videa tízezres pornóbűntettei ellen!
/HÍRHÁTTÉR-Feljelentés/
Ugyanez a kép - egy hivatalosan nem betiltott Spielberg-Hírháttér-kép mellett - másutt is vádpontot képezett! Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-01-20. HÍRHÁTTÉR TV: Sátán férgein át a Győztesek Világa felé - És: Andrew G. Vajna már választott; Steven Spielberg is kénytelen! (Film, 15 perc; KLIKK!) /Zene: Hans Zimmer/


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-06. HÍRHÁTTÉR TV: Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
(Film, 8 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer (és Criminal Minds))/


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-08. HÍRHÁTTÉR TV: Egyszerre több száz letartóztatást! (Igazságügyi reform olasz hasonlóságra)
(Film, 14 perc; KLIKK!) /Zene: Bartók Béla/

* * * * * * * *


A TASZ betiltott filmje, amelyet betiltott és ami miatt a közérdekű bejelentők ellen üldözést indított az Orbán Viktor kézi vezérlése alatt működő Hír tv, és amelyet egyúttal betiltott a CEMP-csoport tagja, az Index.hu Zrt., gyakorlatilag megint arra hivatkozva, hogy az orbáni elkövetői maffia úgynevezett "szerzői jogai" előbbre valók, mint az emberi jogok és az életvédelem.

A Keresztyén és Legkedveltebb Roma Jogvédő HÍRHÁTTÉR ellen megszokottak az orbáni életveszélyes hatósági fenyegetések, életvédelmi rendezvényekről fasizmus hamis vádjával történő fegyveres elhurcolások, Orbán Viktor és bűntársai által elkövetett bűntettek bizonyítékainak házkutatások útján történő lefoglalásai, majd végleges elkobzásai stb., amik párosulnak azzal, hogy minden magyarok Legtitkoltabb és Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma is mi vagyunk!

2009.09.14.: Házkutatás és Teljes Bizonyítékelkobzás A Keresztyén, Roma Jogvédő és Életvédelmi HÍRHÁTTÉR ellen

2009-ben az állami szervezésű romagyilkosságok és más állami terrorcselekmények kapcsán éveken át tett FELJELENTÉSEINK legalább százait kértük számon egy e-mailben Karasz Csaba kecskeméti rendőrkapitány-helyettesen, Orbán Viktor legalább 12 éve személyi végrehajtóján, Zombor Gábor kecskeméti, Fideszes polgármesteren, volt megyei kórház-főigazgatón és ennek jegyzőjén. Válaszul - egy rendbeli zaklatás címén (tehát hogy zaklattuk a párthatóságot az általuk elkövetett és eltussolt korrupciós ügyekkel, politikai gyilkosságokkal és tömegmészárlásokkal) 2009.09.14-én házkutatást tartottak A HÍRHÁTTÉRNÉL, és elkobozták az összes bizonyítékot, ami a gigászi korrupciós ügyeikről, gyilkosságaikról és nemzetközi terrorcselekményekkel kapcsolatos bűntetteikről halmazati perdöntő bizonyítékokkal szolgáltak! Mi sem természetesebb, hogy iratismertetés nem volt, a rendőrségi szóvivők újságírói kérdések esetében egyszerűen lecsapták a telefont, a bíróság pedig - Orbán Viktor közvetlen irányítására - A HÍRHÁTTÉR távollétében az összes HÍRHÁTTÉR-eszközre - két számítógép, pendrive-ok - végleges elkobzást mondott ki, nehogy a gyilkosságaikra és tömegmészárlási ügyeikre fény derüljön, és büntetőjogi kollapszus, büntetőjogi katasztrófa végezzen velük. A féktelen bűnözés nyíltan, leplezetlenül nyelte el őket, és határozta meg, bebetonozva további életük morális és büntetőjogi minőségét, nemzetbiztonsági terrorista csődjüket és nemzetközi katasztrófájukat.

2011.02.14.: Ismét házkutatás, ezúttal hitlerizmus vádjával, benne a fasizmus és a sztálinizmus népirtásai elleni FELJELENTÉSEINKRE hivatkozva! A hitlerista, sztálinista és pszichiátriai népirtásokat röhögve és gyűlölködve követelők elleni FELJELENTÉSEINKET eltussolva, minket pedig hitlerizmus és sztálinizmus terjesztésére hivatkozva széles maffiaterror alá véve!

Részletesebben:
Miután napvilágra hoztuk, hogy kiemelt jutalmakat ajánlottak azoknak, akik Orbán Viktor és legfőbb végrehajtóik: Hende Csaba katonai titkosszolgálati és honvédelmi, továbbá Pintér Sándor polgári titkosszolgálati és belügyminiszter szervkereskedelmi ügyeiről információkkal vagy bizonyítékokkal szolgálnak, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány aláírásával a budapesti, a politikai perekről a régi rendszertől máig pokoli hírhedt tolnai utcai rendőrmaffia tartotta az új, pánikházkutatást A HÍRHÁTTÉR ellen, a katonai titkosszolgákkal telefonon keresztül A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője előtt rendezett hatalmas vihogások és derűs felröhögések közepette, ismét eltulajdonítva az orbáni és a katonai titkosszolgálati egypártmaffiáról szóló, sok esetben életfogytig tartó fegyházbüntetésüket kontesztáló bizonyítékokat. Az új házkutatás dátuma 2011. február 14-e volt. A vád maga a beismerő vallomás: A HÍRHÁTTÉR Keresztyén Emberjogvédőit, Újságíróit, Roma Jogvédőit, Zeneszerzőit, Oknyomozóit, Tényfeltáróit, Filmrendezőit, Echelon-Tanúit azzal vádolták, hogy fasiszták és sztálinisták, akik nem elhatárolódnak, hanem szándékosan terjesztik Hitlert és Sztálint, valamint ezen orbáni antikrisztus terroristák elmebeteg náci eszméit.

3 nappal később a tarhely.eu hivatalosan bejelenti: a BRFK (rendőrség) felhívására A HÍRHÁTTÉRT 100%-ban BETILTOTTÁK, az összes Bizonyítékot eltüntették! Eztán a terhely.eu lelépett az általunk befizetett pénzekkel (ellopta), a hirhatter.com Domaint elkobozta és Kínába helyezte át, előlünk pedig évek óta bujkál! A nemzetközi bűnszervezet tarhely.eu címén egy lépcsőházi lakás található, aminek kapucsengőjét hiába nyomjuk azóta is! A nemzetközi bűnszervezet elleni FELJELENTÉSEINKRE hatósági és titkosszolgálati fenyegetések érkeztek válaszul!

Részletesebben:
Mivel az orbáni, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány-vezette rendőrmaffia ellenünk fasizmus vádjával elkövetett házkutatását követően meghatározó Kordokumentumként értékelendő Filmünkben publikáltuk (A Címe és elérhetősége: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés"), ezért a tarhely.eu - ahol tárhelyet pénzért béreltünk - a médiának is hivatalosan bejelentette: a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya (az említett tolnai utcai rendőrmaffia) felszólítására A HÍRHÁTTÉRT és annak összes Cikkét, Filmjét, Dokumentumát betiltották. Ez az orbáni házkutatásra három nappal történt, 2011. február 17-én. A tarhely.eu - minden törvényekkel ugyancsak radikálisan ellentétben - elkobozta a hirhatter.com Domaint is, amit aztán a bűnszervezet Pekingbe juttatott, a szervkereskedelmi ügyeiről a világ leghírhedtebb államába, Kínába regisztrálva! (Ne felejtsük el azt sem, hogy a házkutatást is a szervkereskedelmi ügyeik megbuktatása hírére szervezték, pánikszerűen, miközben az orbáni és Hende Csaba vezette Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) az embereivel már előtte is azért szimatolt és kérdezősködött körülöttünk, hogy tudunk-e eleget Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány és hajógyári szigeti ember-, szerv- és kábítószer-kereskedő bandájáról, aki által a házkutatást és az eljárást Orbán, Hende és Pintér szervezni kívánta!)

2011.03.07-én az elérhetetlenségbe menekült, válaszolni képtelen, bujkáló ATW Internet Kft. - orbánhatósági felhívásra - BETILTOTTA A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyét! A népirtó politikai bűnbandát - ígéreteinkhez hűen - Filmjeink tömegeiben pózoltatjuk, és nem nyugszunk addig, amíg ellenük a legszigorúbb büntetőjogi végintézkedéseket nem foganatosítják/foganatosítjuk!

Részletesebben:
Ezt követően - miközben mint az első házkutatásnál, százával küldtük a FELJELENTÉSEKET a szervezett orbáni maffia ellen - 2011. március 7-én A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyét is betiltották! Az elkövetés a kétes adóügyeiről és pornókereskedelméről hírhedt atw.hu üzemeltetője, az ATW Internet Kft. vezetői részéről került megvalósításra, akik a tarhely.eu maffiájához hasonlóan a mai napig feltűnően bujkálnak, kerülve minden nyilvánosságot, hiszen bejegyzett, elérhető székhellyel rendelkezni köteles, az orbáni magyar állam és Orbánék külföldi bűnöző körei által védett, nyíltan köztörvényes szervezetről van szó. Telefonokra, levelekre nem válaszolnak, a hatalmas tarhely.eu nemzetközi szervermaffia címén pedig egy lépcsőházi lakás áll, ahová csöngetve senki nem jelentkezik. Klasszikus ez a bűnöző kft.-k, rt.-k és más politikai gazdasági bűnszervezetek esetében.

2011.04.17.: Fasizmus hamis vádjával a zsidók náci, hitleri kiirtását ellenző Élet menetéről A HÍRHÁTTÉR összes Keresztyén Munkatársát hatalmas hadsereggel elhurcolják (Btk.174.§: 8 év!), a Molnár F. Árpádot pedig az általunk addigra sok százszor FELJELENTETT orbáni és tóth tamási, 8. kerületi tolnai utcai rendőrmaffia előállítja!

Részletesebben:
Kereken két hónappal (60(!) nappal) később, 2011. április 17-éngyancsak fasizmus hitleri célú terjesztése hamis vádjával egyenesen a Holocaust elleni Élet menetéről állították elő addigra már régen minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiája, A HÍRHÁTTÉR rekordtényfeltáró Keresztyén Főszerkesztőjét, a Molnár F. Árpádot, mellesleg elvezetve egy egész hadsereg közpénzen fizetett "rendőrrel" A HÍRHÁTTÉR összes Munkatársát, mely kimeríti sok egyéb mellett a Btk. 174. §-a, a Közösség tagja elleni erőszak bűntettét, ami 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő! Az eltörölhetetlen Kordokumentum-felvételek az alábbi Filmünkben részleteiben megtekinthetők, miközben az Előre Bejelentettek szerint Filmjeink tömegeiben terjesztjük ezt is, legalább addig, amíg az összes elkövető példás és elrettentő büntetőjogi ítéletben nem részesül ezért a megbocsáthatatlan, feledhetetlen bűntettért! Akik Keresztyéneket a zsidók elleni népirtások emlékrendezvényéről - ráadásul fasizmus vádjával - közpénzen kitartott fegyveres tömegekkel elhurcolnak, azok nem emberek, hanem az állatoknál rosszabb és sötétebb antikrisztusok, akiknek ura a világ megrontója és feneketlen pokla, a Sátán! Ezt a sötétséget és gyalázatot, amit elkövettek ellenünk, Keresztyén Jogvédők ellen, ugyancsak mindörökre beleégetjük nem csak a magyar, de a Világtörténelembe is! Az elkövetőket és a felelősöket feltétlenül bíróság elé kell állítani és el kell ítélni! Tekintse meg Filmünket!: "orbáni államfasiszta terrorizmus a Holocaust "elleni Élet menetén"! - Kordokumentumfilm a legnépszerűbb roma jogvédő, keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR elleni orbáni agresszióról".

2011.04.08.: A romagyilkossági tárgyalásról a Legfőbb Roma Jogvédő Molnár F. Árpád ismételt fegyveres orbáni elhurcolása azon a címen, hogy a Keresztyén Jogvédő Molnár F. Árpádról bebizonyosodott, hogy hitlerista és sztálinista, ezért a Kádár-rendszerből átmentett Keller Éva vezette állami, közpénzből kitartott pszichiátermaffiával ki kell vizsgáltatni, miért ennyire fasiszta, és képes volt-e belátni nem létező fasizmusa súlyát és társadalomra veszélyes következményeit!
Nem sokkal ezután kezdeményeztük Orbán Viktor elmeorvosi vizsgálatát és gondokság alá helyezését. Álláspontunk szerint aki az antifasiszta Keresztyének folyamatosan Hitler-ellenes állásfoglalásából arra a következtésre jut, hogy tehát az antifasiszták fasiszták, a Keresztyén roma jogvédők pedig rasszisták és nácik, az jó eséllyel paranoiás schizophrenia elmebetegségben, azaz tudathasadásos, lélekhasadásos tébolyban szenved! Állásfoglalásunk deklarálja, hogy Orbán Viktor elmeállapota feltétlen beavatkozást igényel, politikai funkcióra vagy bármi irányító pozícióra totálisan alkalmatlan, és a társadalomra olyan súlyosan és agyonbizonyítottan közveszélyes, ami a feltétlen és azonnali leváltását, továbbá kényszergyógykezelése elrendelését követeli!


Részletesebben:
Kevesebb, mint 3 hónappal később, 2011. július 8-án az addigra általunk további sok százszor és világszerte FELJELENTETT orbán-pintér-tóth tamási tolnai utcai rendőrmaffia a romagyilkossági tárgyalásokra jelent meg, és kamerák előtt elhurcolták a Keresztyén és Legfőbb Roma Jogvédő Molnár F. Árpádot. A vád továbbra is hitlerizmus fasiszta célú terjesztése! Ekkor és ezt követően az ellenünk folytatott bűnügyi ámokfutást bizonyító több száz FELJELENTÉSEN voltunk túl, amik közül tömegével szerepelnek olyanok, amiket nem csak elküldtünk Orbán Viktor címeire, de kifejezetten Orbán Viktornak címeztünk!

Mint emlékezetes, Orbán Viktorig Európa utolsó diktátorának Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnököt nevezték. Egyik esetben Lukasenko, a belorusz elnök erőszakkal elhurcolt egy tudóst, mert az elnöknek FELJELENTÉST küldött Csernobil káros hatásairól. Ez önmagában elég volt ahhoz, hogy az egész világsajtó onnantól kezdve Lukasenko eme bűntettét elrettentő példaként és a civilizált társadalomból való kizárást maga után vonó, extrém bűnözői példázataként hozza fel. Nos: MI ENNEK TÖBB EZERSZERESÉN TÚL VAGYUNK! A jelen bekezdésben tárgyalt, a Molnár F. Árpád elleni elhurcolás indoka ez esetben az volt, hogy mivel a Keresztyén Molnár F. Árpád hitlerista és sztálinista, ezért egy közpénzen kitartott, a Kádár-rendszer óta bejáratott pszichiátermaffiával, amit Keller Éva intézetvezető vezetett, ki kell vizsgálni: vajon tudatában volt-e a Molnár F. Árpád, hogy nem létező fasizmusa (tehát a zsidók, a cigányok, a Keresztyének stb. tömeges irtásának ellenzése) milyen veszélyes a társadalomra nézve. A felségsértést - miszerint Orbán Viktor fasiszta homlokán és Orbán bűnözői, többek közt tömeggyilkos, bukott köreit hitleri fasisztákként ábrázoltuk - nem említették, mert az volt a politikai döntés, hogy hivatalosan ne felségsértés, hanem a fasiszta és hitlerista eszmék náci terjesztése hamis vádjában folytassanak a közérdekű bejelentő ellen bűnszervezetben üldözést, eltussolva és megvédve az általunk fasiszta és sztálinista népirtások nyilvános pártfogása miatt feljelentett súlyosan pszichopata vagy elmebeteg egyéneket. Az ellenünk látványosan Orbán Viktor által szervezett és koordinált folytatólagos bűnszervezeti terrorizmushoz illeszkedik (Btk. 261. § (1) b)), hogy azóta már az orbáni tébolymaffia médiumaiból kimenekült újságírók is beszámoltak arról, hogy központi és állandó utasítás volt arra nézve a médiában is, hogy minden olyan személyt és külföldi politikust, valamint állami vezetőt le kell járatni a Hír tv-ben, a Magyar Televízióban (MTV), az MTI-ben és az összes többi magyar médiumban, akik Orbán Viktor ellen bármilyen negatív kritikát vagy gondolatot megfogalmaztak. Ezt azóta is dömpingjével érhetjük tetten az Orbán-Szalai-féle, minden rekordot és nyílt terrorizmust túlszárnyalt médiamaffiában.

2012.02.28. Roma Jogvédő Filmünk csatolásával BÜNTETŐ FELJELENTÉS a minket fasizmus vádjával üldöző, betiltó, házkutatást tartott orbáni maffia nevesített vezető bűnözői ellen, így Orbán Viktor és Pintér Sándor hajógyári szigeti bérgyilkosa, Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány és pintéri bandája ellen! Egy nappal később fasizmus terjesztése hamis vádjával ismét házkutatást tartanak, és megígérik, sorozatos házkutatásokat fognak tartani, és elrettentő hatósági, szervezett üldözést fognak folytatni A HÍRHÁTTÉR Keresztyén Jogvédői ellen, fasizmus vádjával! Orbán Viktor kétségtelenül súlyosan és egyre jobban beteg: ahogyan Előre Bejelentettük...

Részletesebben:
A legújabb bűnszervezeti orbáni maffiatámadások már a TASZ ellen is az ostoba és azonnal tetten ért köztörvényes bűnözői fellépéseket konstatálták: 2012. február 28-án a tatárszentgyörgyi kettős állami gyilkosság halálos áldozatainak 3. évfordulója alkalmából rendezett 8. kerületi megemlékezésről publikáltuk az első Filmet. A Film ezúttal is FELJELENTÉSFILM lett: az abban olvashatókra hivatkozva FELJELENTÉST tettünk a minket fasizmus vádjával Orbán Viktor vezetésével és irányítása alatt folytatólagosan, bűnszervezetben üldöző orbáni maffia ellen: tételesen Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány (aki Orbán végrehajtója és Pintér szerv- és kábítószer-kereskedő, hajógyári keresztapa bérgyilkosa és üzlettársa), továbbá a minket visszatérően fegyveresen elhurcoló, bizonyítékainkat elkobzó 8. kerületi, Szőke vezette tolnai utcai fegyveres bűnözői rendőrmaffia és további elkövetők ellen. A villámgyorsan írott Feljelentésről az alábbi címen olvashatnak összeállítást, és ugyanott meg is tekinthetik minden idők egyik vagy legfontosabb romafilmjének címét az üldözésekkel máris kényelmesen megpályázott Gyorsfilmünket, melynek a Címe: "Tatárszentgyörgy, kettős állami gyilkosság: Setét Jenő vágatlan beszéde (2012.02.23.)".

Super 28 után egy nappal, szökőév napján megindul AZ ISTENTŐL Elvetett, távirányított orbáni idiotizmus fenevad hordája, sátáni, veszett csürhéje.

Részletesebben:
A most tárgyalt, 2012.02.28-ai FELJELENTÉSÜNKRE egy nappal, szökőév napján máris kiszálltak Keresztyén Tényfeltáró és Roma Jogvédő Munkatársunk, Soós József Úr soproni szállására (a mi címeink nem voltak publikusak, ezért fellelésünk esetén máris be kellett volna ismerni a titkosszolgálati vonalat), és az első információk szerint több helyen is házkutatást tartottak. A vád ismét: fasizmus neonáci célú, hitlerista terjesztése. A bűnszervezeti, fegyházas, feltétlenül a maximális letöltendő szabadságvesztésre ítélendő, közpénzeinkből kitartott parazita, fasiszta, apartheid rendőri, ügyészi és politikusi, az állomány 100%-t elnyelt tébolyult, fékevesztett fasiszta magyarbűnözés és magyarterror a Soós Úrék elleni házkutatásokon kívül megígérték, hogy folyamatos hatósági üldözésbe kezdenek A HÍRHÁTTÉR Keresztyén Jogvédői és Roma Jogvédői ellen, házkutatások sorát kívánják elkövetni, és fel fognak lépni az ellen, hogy Orbán Viktor homlokán és hátterében senki ne merjen Orbán és a fasizmus kapcsolatára vonatkozó, felséggyalázó jelzést eszközölni, mert azt életre-halálra üldözik fasizmus vádjával, hiszen kifogásolja a fasizmust.

Orbán Viktor titkosszolgálatai már 10 évvel ezelőtt is a magyarországi és tengerentúli fasiszta mozgalmakat szervezték, a titkosszolgálatok állománya feladata ennek szervezése volt, a civilek és a titkos szolgák tömegeit pedig irracionális és túlhajtott "nemzeti érzület"-gerjesztő kemikáliákkal kezelték!

Részletesebben:
Mint arról már évekkel korábban is beszámoltunk, A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője Orbán Viktorral hajdan napi szintű kapcsolatban volt, miután Orbánnak a sajtóban is leleplezetten szélsőjobboldali apával rendelkező, hungarista titkosszolgálati minisztere, Demeter Ervin mélységi beavatás és üldözés alá vonta. Amint arról sokszor számot adtunk: Orbán Viktor már abban az időben (2001-ben) is olyan megbízásokat adott és próbált adni a Molnár F. Árpádnak, amelyek a magyarországi, EU-s és tengeren túli fasiszta és hungarista mozgalmak - ezen belül kiemelten a kanadai náci és neonáci mozgalmak - erősítését, továbbá a zsidók, a cigányok és a nem neonáci személyek és közösségek, valamint pártok elleni gyűlölet szítását célozták. A Molnár F. Árpád már 8 évvel ezelőtt is beszámolt arról, hogy az Orbán Viktor és Pintér Sándor vezette titkosszolgálat 2001 előtt és után tömegével alkalmazott olyan titkosszolgálati kemikáliákat - magyar területen elsősorban a most meghalt Csurka István vezette szélsőjobboldali MIÉP rendezvényein, valamint a titkosszolgálati ügynökök lojalitása és fasiszta eszméik elmélyítésére -, amik másodpercekig, percekig, órákig, napokig vagy véglegesen okoztak rendkívül erős "nemzeti érzületet", kiemelten a zsidóság és minden más népek elleni mobilizálhatósággal és elszánt gyűlöletharccal. Orbán Viktor mindig betegesen vonzódott a fasizmushoz, neonáci, beteges vonzalmai és ilyen irányú, súlyosan beteg antiszociális kapcsolatai - ahogy most is - csak a kirekesztettek és a szellemi fogyatékosok előtt nem voltak egyértelműek, miközben a kemikáliák tömeges bevetéséről, operatív alkalmazásáról és szervezett, jelentős összegeket felemésztő bűnszervezeti használatáról a titkosszolgálatoknál mindenki, aki számított, tökéletesen, sőt, első kézből tudott! Az ügynökök sokasága előtt sem titkolták ezen kemikáliás kezeléseket, amiket az ügynökökön és más politikai foglyokon alkalmaztak.

Részletesebben:
Most, 2012.02.28-án, Szupernapon tehát megtettük a romafilmmel párosított FELJELENTÉST, amiben indítványoztuk Orbán maffiájának csoportos letartóztatását, és az ellenük való házkutatások párhuzamos, sorozatos elvégzését. Szökőév napján, 2012. február 29-én - miközben a romagyilkossági tárgyalásokon voltunk - Keresztyén Munkatársunk, Soós József Úr ellen fasizmus terjesztése hamis vádjával házkutatást tartottak, ismételten és megszámlálatlan alkalommal kimerítve a "Közérdekű bejelentő üldözése" (Btk. 257. §) büntetőjogi kategóriát is! Orbán ezeket nyíltan is csinálja, miközben belföldi és külföldi maffiatámogatóinál, pénzügyi befektető bűnözőinél, nyugaton, továbbá többek között Kínában és a keleti Hezbollah-nál Orbán azért lobbizik, nehogy a nevünk és az ellenünk elkövetett irdatlan mennyiségű és súlyú bűnszervezeti állami terrorhadjárat a világ bármely lapjában vagy televíziójában nyilvánosságot kapjon, mert őt és bandáját a teljes büntetőjogi összeomlás és az életfogytiglan fenyegeti!

A HÍRHÁTTÉR elleni legújabb házkutatás napján nyílt orbáni rohamdömping a TASZ roma jogvédő filmje megsemmisítésére, mert az bizonyíték az orbáni Hír tv tudatos hamisításaira és cigánygyűlölő, fasiszta bűnszervezeti terror-hadjáratára.

Részletesebben:
Az ellenünk elkövetett cigánygyűlölő házkutatással párhuzamosan ugyanazon a napon Orbán Viktor legfőbb házi tévéje, a Hír tv a híradóiban ismételgette, hogy a Társaság A Szabadságjogokért (TASZ) nevű jogvédő szervezet ellen a Hír tv pert indít, mert az orbáni, állandóan tendenciózus és szakadatlan cigánygyűlölet szítását célzó Hír tv-s gyöngyöspatai tudósításukat az engedélyük nélkül használták a TASZ tárhelyén. A TASZ emberjogi és életvédelmi célból készített ugyanis egy dokumentumfilmet, amiben tételesen cáfolták és bizonyították, hogy az Orbán Viktor kézi irányítása alatt, Nagy Zoltán romagyilkos hírigazgató vezetésével glasszált Hír tv tudatosan hazudozott és hamisított, hogy a magyar kormányt kedvező színben, a cigányokat pedig a jólétben dúskáló gonosztevőként tüntesse fel. Mint azt romagyilkossági Filmjeinkben (abból is mi készítettük a legtöbbet) és Cikkeink, valamint FELJELENTÉSEINK sokaságában feltártuk: a romagyilkosságok vádlotti és pártfogó, valamint ellenérdekelt tanúi évek óta hangoztatták, már rendőrségi szakban is, évekkel ezelőtt, hogy a romák elleni, összesen több, mint 50 áldozatot és 6 halálos áldozatot követelő apartheid-sorozat motiválója a(z orbáni) Hír tv és a szintén szélsőjobboldali, neofasiszta Echo tv hosszas, cigányozós, a romák ellen tömeges fellépésre buzdító, a Magyar Gárdát propagáló, a cigányokat szemét bűnöző népként beállító, gyűlöletkeltő, rasszista beszámolói és dokumentumfilmjei voltak.

Tehát senki nem titkolja a mai napig sem - sem az egyik, sem a másik oldalon -, hogy a támadási helyszínek kijelölésénél az Orbán Viktor vezette Hír tv és a szintén neonáci, Keresztyénüldöző Vona Gábor pártját és az orbáni Fideszt kiszolgáló Echo tv felhívásaival és uszításaival párhuzamosan mozogtak. Mivel tudjuk, hogy a romagyilkosságokat a katonai és polgári titkosszolgálatok, a hadsereg és a Fidesz, valamint Orbán Viktor szervezte és védte, így profi titkosszolgálatiként nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy a Hír tv a szokásos konspirációs szabályok mentén, katonai titkosszolgálati utasításra helyezte el tudósításaiban és összeállításaiban a romagyilkosságok kívánatos célhelyszíneire, akár az áldozatokra vonatkozó anyagokat. Jellemző Orbán tébolyult, gyűlölködő, öngyilkos halálvágtájára, hogy a mindig, folyamatosan lebukó, legkevesebb, hogy súlyosan antiszociális és közveszélyes, bűnöző alkatú, agresszív pszichopata miniszterelnök úgy indított támadást a TASZ ellen is, hogy a romák jogait semmibe vette, és az emberéletek elsődlegességét, valamint a Hír tv NMHH általi megszüntetésének törvényi kényszerét mondva csinált ürüggyel, szerzői jogokra hivatkozva megtámadta. Tehát a lakosság faji alapon fogyóeszköz, az orbáni sajtó titkolja és üldözi az emberjogvédő szervezeteket, a cigányok, aztán a szegények, a Keresztyének, a jogvédők, a nemzetközi jogvédő szervezetek, az életvédelemért fellépő külföldi politikusok stb. ellen ordenáré hazug és fasiszta tudósítások tömegeit ömleszti évek óta, a cigánygyűlölő műsordömpingjeikbe KIMUTATOTTAN, TANÚVALLOMÁSOK TÖMEGEIVEL BIZONYÍTVA közvetlenül belehalt eddig 6 ártatlan cigány (köztük kisgyermek), lesortüzelésre, Molotov-koktélos támadásra stb. került legkevesebb félszáz gyanútlan roma lakos, tönkre tették a magyar lakosság erkölcseit és büntetőjogi állapotát, és erkölcsileg olyan mélyre süllyedtek, hogy ma már nyíltan felvállalják, hogy ők bizony a cigánygyűlöletért és a népirtásért nyíltan kiállnak minden emberjogvédővel szemben, mint Adolf Hitler tette, és eközben lebűnözőzik Hillary Clintont azzal, hogy az amerikai külügyminiszter érthetetlen visszafogottsággal, rangjához és pozíciójához, valamint az Amerikai Egyesült Államok nemzetközi potenciáljához méltatlan visszahúzódással csendesen azt kérte: Orbán Viktor ne engedje, hogy az utolsó ellenzéki rádiót, a Klub Rádiót is megsemmisítsék. (Mint arról értesültünk, az amerikai kormánynak és titkosszolgálatainak, valamint Hillary Clintonnak az Orbán Viktor által megrendelt esetről - miszerint Hillary Clinton a becsületes Führert, Orbán Viktort bűncselekményre akarta rávenni - számos, egymástól független hivatalos jelentés készült.) Nyilvánvaló, hogy akkora potenciállal rendelkező államok esetében, amilyen a világ demokráciájáért és az Emberiség végső napjaiért felelős Egyesült Államok, az ilyen, a halálvágtákat őrjöngve halmozó elmebeteg zsebdespota, amilyen Orbán Viktor, beszólásait és tömeges fasiszta és hitlerista intézkedéseit nem tűrheti! Az USA helyében csuklóból biztosítanám az ilyen tébolyult, őrjöngő ámokfutó terroristák, amilyen Orbán Viktor, megbuktatását, nemzetközi ítélőszék elé állítását, és a magyarországi állami szervezett bűnözés és intézményesített, mára - ahogy Előre Bejelentettük - nyilvános Holocaust közpénzeken kitartott őrült bűnözőinek tömeges, százával és ezrével megbuktatását és igazságszolgáltatás elé állítását. Azért, mert én vagyok az Amerikai Egyesült Államok, és amikor az igazság oldalán harcolok, nem tűröm el, hogy tébolyult, Előre bejelentetten megbolondult ámokfutó diktátorok és bűnözők, amilyen Orbán Viktor, kérkedjen a lakosság elleni bűntetteivel és az általunk Előre Bejelentett, intézményesített fasizmussal és anarchiával! Az USA akkor áll meg a világ előtt, és akkor válhat ismét Világrendőrséggé, ha a George W. Bush előtti gyakorlatot bevezetve nem szégyelli, nem bujkál, hanem kiáll a Föld lakosai számára látható minimális erkölcsi követelmények és igazság mellett!

A nyílt orbáni gyűlölettébolyt a primitív reakciókra hajlamos, antiszociális attitűdű paranoiás szkizofréniát halmozó Orbán Viktor a napokban is nyíltan beszélt arról, hogy ezt követő tetteit továbbra is az "öntörvényűség" kívánalmaiban határozza meg. Azaz - miközben a világ ostromolja a soha nem látott látványossággal despotikus, rosszindulatú, gyűlölettel és határozott tébollyal agyonsújtott gaztetteit - számára nincs sem Isten, sem ember, sem égi, sem földi törvény, sem bármiféle erkölcs, hanem az "ÖNTÖRVÉNYŰSÉG" AZ ÚR! Az öntörvényűség, ami minden tébolyult gondolatából, és minden tébolyult gaztetteinek sorából áramlik és leplezetlen ömlik az egész világra!

Jellemző, hogy miközben a Hír tv elleni FELJELENTÉSEINK százakra rúgnak, és az soha, egyetlen pillanatra sem reagált nyíltan egyetlen FELJELENTÉSÜNKRE sem, mert központi kormányutasítás követelte a teljes D-Notice-t (titkosszolgálati kifejezés, és központilag rendelt, média általi teljes eltitkolást jelent), aközben - mint azt a TASZ közleményéből nyilvános fórumról is megtudtuk - a TASZ az egyébként igen alacsony nézettségű honlapján ahogy publikálta a filmet, a Hír tv már aznap támadást indított, követelve a Film megsemmisítését, tehát - mennyire jól ismert orbáni gyakorlat ez(!) - az orbánisták fasizmusát és tervezett, folytatólagos népirtásait deklaráló bizonyítékok eltüntetését! Ellenkező esetre előbb megígérték a közérdekű bejelentők elleni bűnszervezeti üldözést, majd mit sem titkolva nyíltan is bejelentették, ismételgetve orbáni híradóikban, hogy mostantól a 2/3-os orbánország gazságszolgáltatása elé viszik az ügyet. Na nem a cigányok ügyét és szerepüket a tömeges terrorcselekményekben és népirtásban, hanem azt, hogy a TASZ - cigánygyűlölet helyett - jogvédelemre és életvédelemre merészelte használni fasiszta anyagaikat! Jellemző, hogy a Hír tv az ellenük tett FELJELENTÉSEINK százait lenyelte Orbán összes hatóságával kéz a kézben, a hírzárlat 100%-os volt és maradt, de amint a TASZ publikál egy filmet, a honlap alacsony nézettsége és a film szolidsága ellenére (miközben mi világszerte FELJELENTÉSKÉNT küldjük a Filmjeink százait évek óta!) azonnal nyíltan megtámadja, követelve a bizonyítékok azonnali megsemmisítését!

Mi, Keresztyének és minden nem orbáni lecsúszott pártparaziták életünkkel vagyunk kötelesek áldozni az orbáni VEÉRFASIZMUS és nyílt nácizmus eltörlésére. Életünkkel tartozunk minden Orbán Viktor és pártbandája általi üldözöttért, mégpedig nem az ő uruk, a Sátán és Orbán Viktor, hanem a mi Urunk Jézus Krisztus és A RETTENETES JAHVE NEVÉBEN! A FÖLDRENGÉSEK, A VULKÁNKITÖRÉSEK, A JÁRVÁNYOK, A HÁBORÚK ÉS A BÉKE, VALAMINT AZ EMBERISÉG ÉS AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG ISTENE NEVÉBEN!

ÁMEN!

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.