Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Világrekord készül! Orbán ismét házkutatást követett el a Legfőbb Roma Jogvédő Keresztyén Újságírók ellen fasizmus vádjával! Orbán rendőrmaffiája további házkutatás-sorozatot és megfélemlítő terrort jelentett be A HÍRHÁTTÉR Keresztyén jogvédői ellen! (NEMZETKÖZI SUPER FELJELENTÉS!)

 

 

2012-03-01.
! HÍRHÁTTÉR TÖRTÉNELMI EXTRA !

 


Eme romagyilkossági Filmünkben olvashatók alapján tettünk ismét FELJELENTÉST Orbán Viktor és bűnszervezeti, nemzetközi bűnbandája (pénzelői és pártfogói) ellen. Válaszul Orbán ismét fasizmus vádjával rendelt el ellenünk házkutatást, miközben egy másik jogvédő szervezetet, a TASZ-t Orbán házi tévéje, a féktelenül cigánygyűlölő, cigányüldöző, a romák ellen hazudozó fasiszta, nagy zoltáni, Szalai Annamáriás, NMHH-s Hír tv indított, amiért a TASZ a Hír tv tudósítását szemléltette arra, hogy a Hír tv már megint hamis, szándékosan megtévesztő és gyűlöletkeltő összeállítást készített. Életünkkel tartozunk A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN a Hír tv-s orbáni terrorista nácik megfékezésére és feltétel nélküli elítéltetésükre!  LE AZ ORBÁNI FASIZMUSSAL! MINDHALÁLIG AZ ORBÁNI FASIZMUS ELLEN! Mostantól a Leghíresebbé válásra pályázó Romafilmünk A Címe és Forrásoldala: Tatárszentgyörgy, kettős állami gyilkosság: Setét Jenő vágatlan beszéde (2012.02.23.): http://hirhatter.org/tatarszentgyorgy_kettos.htm

Minden magyar idők 4 Legüldözöttebb és Legbetiltottabb képei! Ezek azok, amikre hivatkozva Orbán Viktor a budapesti rendőrfőkapitányával, A HÍRHÁTTÉR által sok százszor FELJELENTETT Tóth Tamás aláírásával - fasizmus terjesztése hamis vádjával - az ELSŐ HÁZKUTATÁST tartotta, azt állítva, hogy a Molnár F. Árpád készítette és töltötte fel a képeket, eztán két antifasiszta, életvédelmi és népirtás-ellenes rendezvényről erőszakkal elhurcolta, és hivatalosan, bűnszervezetben. folytatólagosan mindvégig, minden pillanatban megállapították, hogy az emberjogvédő Főszerkesztő imádtatja a hitlerizmust és a sztálinizmust! A törvény ugyanis engedélyezi a horogkereszt használatát, ha "ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából" (Btk. 269/B. § (2)) alkalmazzák. Magyarul kizárólag fasisztákat és nácikat lehet büntetni! Mindenki tekintse meg, és állapítsa meg, a képek magasztalják-e hitlert, orbánt és sztálini bűnbandáját, vagy minősítik a fasizmusukkal együtt, degradálják és - figyeljük csak A BETELJESEDŐ PRÓFÉCIÁKAT, mert az alábbi szavakat írtuk erről már hónapokkal ezelőtt(!!!) -: a válaszlépések előre kijelentett tengerével orbán-pintérférget az egész Világtörténelem előtt minden idők legundorítóbb és legvisszataszítóbb férgei közé csonkolják...

Az eredeti kép a Világhálón keringett a megbukott tömeggyilkos, Keresztény- és Újságíró-üldöző Hosni Mubarakról, mögötte a horogkereszttel. A tömeggyilkos bukott despota nem véletlenül volt Orbán Viktor barátja, aki - Prófétikus és Ítéletvégrehajtó Figyelmeztetéseink ellenére - Egyiptomba ment, hosszú távú politikai és üzleti pályafutást jelentett be, másnap pedig kitört az egyiptomi és a pánarab forradalom! A fasiszta, keresztényüldöző Orbán-kormány azt kifogásolta, hogy Orbán Viktor ellen felségsértés történt, miközben a Orbán bukott haverja, Hosni Mubarak horogkeresztes képe bejárta a világot. Addig nem volt baj, amíg nem volt került rá Orbán Viktor. Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-01-24. Orbán Viktor a keresztyének tömeggyilkosa, Hoszni Mubarak mellett: Tömeggyilkos tömeggyilkossal (FILMAJÁNLATAINKKAL)


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-04. Sztálinista biszkubűnöző indította el a lavinát: Újabb Feljelentéssorozat az Origo és Videa tízezres pornóbűntettei ellen!
/HÍRHÁTTÉR-Feljelentés/
Ugyanez a kép - egy hivatalosan nem betiltott Spielberg-Hírháttér-kép mellett - másutt is vádpontot képezett! Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-01-20. HÍRHÁTTÉR TV: Sátán férgein át a Győztesek Világa felé - És: Andrew G. Vajna már választott; Steven Spielberg is kénytelen! (Film, 15 perc; KLIKK!) /Zene: Hans Zimmer/


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-06. HÍRHÁTTÉR TV: Globális Megtorlás Készült - Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
(Film, 8 perc; KLIKK!)
/Zene: Hans Zimmer (és Criminal Minds))/


Az Anyag, amihez Megjelent: 2011-02-08. HÍRHÁTTÉR TV: Egyszerre több száz letartóztatást! (Igazságügyi reform olasz hasonlóságra)
(Film, 14 perc; KLIKK!) /Zene: Bartók Béla/

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme CSÚCS FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő képviselői címeinek tömegeire! MINDHALÁLIG AZ ORBÁNI FASIZMUS ELLEN A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN! A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN, MINDHALÁLIG!]


FELHÍVJUK a külföldi kormányzatokat és titkosszolgálatokat az Orbán Viktor vezette szervezett bűnözés elleni azonnali, hatékony fellépésre, a Magyarországnak juttatott Európai Uniós és más külföldi pénzek azonnali visszavonására, Orbán Viktor és fasiszta, romagyilkos és Keresztényüldöző és Újságíróüldöző körei külföldre helyezett vagyonainak teljes befagyasztására, Orbán Viktor ás bűntársai elleni nemzetközi nyomozóhatósági vizsgálatok megindítására, valamint Orbán Viktor és tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözőik ellen a nemzetközi elfogatóparancs kiadására!

ALÁBBI LEVELÜNK ISMÉTELT ÉS MINDHALÁLIG FOLYTATÓLAGOS FELJELENTÉS Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök, Pintér Sándor polgári titkosszolgálati és belügyminiszter, Hende Csaba, a soke ezer FELJELENTÉSÜNKET 100%-ban lenyelt katonai titkosszolgálati (cigányok elleni sorozatgyilkos) és "hondvédelmi" miniszter, Tóth Tamás (budapesti rendőrkapitány, Orbán Viktor személyi végrehajtója, Pintér Sándor bűntársa és többek közt a hajógyári szigeti kábítószer- és gyermekszerv-, valamint felnőtti szervkereskedelem keresztapja és biztosítója, és a tolnai utcai, 8. kerületi rendőrmaffia ellen!


ÚJ HÁZKUTATÁS FASIZMUS VÁDJÁVAL!

A Keresztyén Tényfeltáró HÍRHÁTTÉR-Munkatárs Soós József Úrnál, a rendőrbűnözés és Orbán Viktor bűntettei és gyilkosságai ellen tett Feljelentései százaira öngyilkos válaszul Orbán Viktor fasizmus vádjával ismét házkutatást rendelt el. Tehát a világsajtóban a média elleni üldözéseiről és fasiszta, cigánygyűlölő intézkedéseiről hírhedt, a világsajtóban egyre több helyen kóros elmeállapotúnak deklarált szkizofréniás despota Orbán Viktor. A fegyházas rendőrbűnözők bűnszervezetben (azaz a büntetési tétel ellenük a duplája lesz!) Orbán Viktor elmebeteg, perlekedési tébolyban szenvedő miniszterelnök ábrázatát mutogatták a Roma Jogvédő Keresztyén Újságíró Soós József Úrnak, hogy azon horogkereszt van.

Az orbán-pintéri, a pedofil pintér prosztatarákjáról hírhedt rendőrmaffia határozottan elmebeteg állítása szerint A HÍRHÁTTÉR a fasizmus terjesztése céljából mutatta be Orbán Viktor fasiszta pofáját horogkereszttel. Ha A HÍRHÁTTÉR Orbán Viktor szellemi és morális minőségének szemléltetése, vagy a jelenkor eseményeinek ábrázolása céljából adta volna tovább horogkereszttel látható, megbélyegzett és elpecsételt elmebeteg Orbán Viktort, akkor az törvényes lenne, ahogy a világ minden részén horogkereszttel ábrázolják azon politikusokat, akiknek intézkedései az Adolf Hitler által vezetett fasizmusra emlékeztetnek.

Ellenben - állítja az orbáni rendőrmaffia - A HÍRHÁTTÉR Keresztyén antifasisztái fasiszták, és ezért követik el a felségsértés bűntettét az elmebeteg mini szterelnök, Orbán Viktor szuicid despota ellen.

A FORRÁS körülbelül két napja értesített minket arról, hogy mi a véleményünk, ha az orbáni és külföldi elmebeteg fasiszta libanoni és más júdásbandáik miatt - politikai gyilkosság elől menekülvén - külföldről folytatnánk a tömeggyilkos, Eleve Bukásra Előkészített rendszer elleni, Sikerre Ítélt VILÁGTÖRTÉNELMI TÉNYLELEPLEZÉSEKET.

Az első belsős információink szerint pedig Orbán Viktor libanoni terrorista bukásai után a tegnap, a fasiszta hamis vádak elleni ÚJ FELJELENTÉSÜNKRE kezdeményezett Orbán Viktor azonnali házkutatást és fegyveres terrort, melyben olyan súlyos bizonyítékokkal szolgáltunk Tóth Tamás budapesti rendőrkapitány (Orbán Viktor embere), továbbá olyan súlyos bizonyítékokkal szolgáltunk az ellenünk fellépett 8. kerületi, tolnai utcai rendőrmaffia ellen (kezdeményezve az ellenük végrehajtandó azonnali házkutatásokat és előzetes letartóztatásokat), hogy az elmebeteg pszichopata bűnöző szuicid horda az antiszociális, következetlen bűnöző alkatú pszichopaták szokásos reakciójával reagáltak: a pánikhatás következtében a közérdekű bejelentők mindegyike ellen bűnszervezetben indítottak szervezett fegyveres terrorüldözéseket, ránézésre fegyházasan és bűnszervezetben bukott hamis vádjaik alapján azonnal házkutatást hajtottak végre, továbbá kiterjedt házkutatási sorozatot és megfélemlítő terrort jelentettek be! A Film, amit a tegnapi, pánikot kiváltott FELJELENTÉSÜNKHÖZ csatoltunk, azzal, hogy az abban írottak alapján Orbán Viktor rendőrbűnbandái ellen azonnali házkutatásokat és előzetes letartóztatásokat kezdeményezünk, az alábbiakban ismét csatoljuk, és az abban írottak alapján FELJELENTÉST TESZÜNK!

A tegnapi FELJELENTÉSÜNK - melyet a világ titkosszolgálatainak és diplomáciai szervezeteinek is elküldtünk, ahogy eme FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük - itt, alább olvasható!:

 

dátum:  2012. február 28. 4:22
tárgy:  FELJELENTÉS! Kop-Kop (A Halál napján, Velünk)

A Filmdokumentumban olvashatók alapján FELJELENTÉST teszünk Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány, a budapesti, tolnai utcai rendőrmaffia és további tettesek ellen A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA ellen még agymetszett elmebetegek számára is ránézésre látható hamis vádak alapján elkövetett házkutatás miatt, életvédelmi rendezvényekről történt ismételt elhurcolások és további, halomnyi folytatólagos, szintén sérelmünkre elkövetett orbán viktori fasiszta bűncselekmények miatt.

Kérjük az elkövetők elleni házkutatásokat, elhurcolásokat, előzetes letartóztatásokat, sürgős elmeorvosi vizsgálatukat és kényszergyógy-kezelésük haladéktalan megkezdését, mivel csakis súlyosan beteg ember jut a nácizmus állandó taposásából, és a fasiszta bűnözők százával történő FELJELENTÉSÉBŐL arra a következtetésre, hogy tehát az antifasiszta FELJELENTŐK fasiszták, a fasiszta bűnözők pedig - amik évek óta ömlesztik a youtube terrorista portálon, hogy ki kell irtani a zsidókat, a cigányokat és az Echelon-Tanúkat, azok pedig - ártatlanok, ezért Tóth Tamás, Pintér Sándor, Hende Csaba és Orbán Viktor - a nemzetközi terrorista banda - köztörvényes védelmére szorulnak.

FELJELENTŐK:
Molnár F. Árpád,
Domján Tibor,
Soós József
és a fasizmus hamis vádjával - Orbán Viktor nem titkolt kezdeményezésére - Betiltott HÍRHÁTTÉR további, szintén Keresztyén és antifasiszta Roma Jogvédői, Újságírói, Emberjogvédői és Echelon-Tényfeltárói.

Kop-Kop (A Halál napján, Velünk):

http://www.youtube.com/watch?v=45j_zbyHUm0

FORRÁSOLDAL: http://hirhatter.org/tatarszentgyorgy_kettos.htm
——————————

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.