Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

Ultimátum Multimédia: Papi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat: Botrányriport Molnár F. Árpáddal (Interjú: Rácz Gábor László (RGL))

A RIPORTOT MAGYAR SZÉLSŐJOBBOLDALI ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK ÉS HIVATÁSOS RENDŐRBŰNÖZŐK IP-CÍMEIRŐL, HAMIS BEJELENTÉSEKKEL KB. 3 ÓRA LEFORGÁSA ALATT BETILTOTTÁK A YOUTUBE-ON. MIVEL AZ FBI VILÁGSZERTE FOLYTAT A KISKORÚAK VÉDELMÉBEN A SZERVEZETT PEDOFIL HÁLÓZATOK ELLEN FÖLD MÉRETŰ HAJTÓVADÁSZATOT, EZÉRT FELJELENTÉS-SOROZATBA KEZDÜNK AZ FBI CÍMEIN A MAGYARORSZÁGI, BŰNSZERVEZETBEN VÉDETT ÉS BETILTÁSOK, HÁZKUTATÁSOK, FEGYVERES ELHURCOLÁSOK MELLETT KÖVETELT PEDOFIL ÁLLAMI BŰNSZERVEZETI BŰNTETTEK MIATT, ÉS A HITLERI, FASISZTA NÉPIRTÁSOK, A CIGÁNYOK ÉS ZSIDÓK ELLENI TÖMEGGYILKOSSÁGOK PÁRTFOGÁSÁNAK KÖVETELÉSE MIATT!

AZ ELŐZŐ FILMÜNK, AMIT A YOUTUBE UGYANCSAK BETILTOTT IDE KLIKKELVE LÁTHATÓ! AZT AZ ELŐZŐ BETILTÁST IS BŰNSZERVEZETBEN KÖVETTÉK EL A MAGYAROK, JELENTŐS RÉSZBEN UGYANAZOKRÓL AZ IP-CÍMEKRŐL TETT HAMIS TARTALMÚ BEJELENTÉSEKKEL. A BEJELENTŐK AZ ORBÁN VIKTOR ÉS VONA GÁBOR NEONÁCI PÁRTVEZETŐK ÉRDEKELTSÉGI KÖREIBE TARTOZÓ, JELENTŐS RÉSZBEN KÖZPÉNZEKBŐL KITARTOTT, ÁLLAMILAG FIZETETT BŰNÖZŐK! ABBAN AZ ÜGYBEN IS AZÓTA TARTÓ ÁLLANDÓ NEMZETKÖZI FELJELENTÉSDÖMPINGGEL ÉLÜNK! A NÉPIRTÁST ELLENZŐ FILM A CÍME: A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust. A MOST BETILTOTT RIPORT PEDIG ALÁBB LÁTHATÓ!

2012-03-22.

Papi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat:
Botrányriport Molnár F. Árpáddal
(Interjú: Rácz Gábor László (RGL))
8 percPapi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat:
Botrányriport Molnár F. Árpáddal
(Interjú: Rácz Gábor László (RGL))
8 percPapi pedofília, Echelon, katolikus fasizmus, papi ügynökhálózat:
Botrányriport Molnár F. Árpáddal
(Interjú: Rácz Gábor László (RGL))
8 perc

 

Botrányinterjú Molnár F. Árpáddal (ELI), a világ Legfőbb Echelon-Tanújával, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírójával, minden magyarok első és a világ Legmélyebb Echelon- és HAARP-Filmjeinek Rendezőjével, Keresztyénnel és Prófétával, egyúttal a Legfőbb Roma Jogvédővel a budapesti 8. kerületben, a papi pedofíliáról és a papi fasizmusról hírhedt téren, eredeti állami nevén a Horváth Mihály téren.

Kapcsolódó Filmünk Címe és Elérhetősége: Katolikus 88 ("Anyaszentegyház" a fasizmusért, szegénységért, pedofíliáért...) (Villámbeszéd a Titokzatos Szent Szűz két 8.kerületi templomától...) (Film, 6:58.88 perc; KLIKK!)

Riporter és Operatőr: Rácz Gábor László (RGL), Az Ultimátum Multimédia cigány származású alapítója és főszerkesztője (KLIKK!).

Munkatárs: Domján Tibor Betiltott Keresztyén (tehát keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező.

A Felvétel időpontja: 2012.03.22.
Publikálva: 2012.03.22. (Először az Ultimátum Multimédia, majd a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA terjesztésében.)

A felvétel háttere: az Emberiség elleni Echelon-technológiák eltitkolásáról, valamint a papi pedofíliáról és papi, pártokrata, szélsőséges orbáni és vona gábori fasizmusról hírhedt Szent József Plébánia és Egyházközség nagytemploma. Molnár F. Árpád Rekord-tényfeltárótól balra a Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium (8. kerület, Horváth Mihály tér 8.), valamint a papi pedofíliáról és extrémnácizmusról, a cigányok és a zsidók kiirtásában extrémen orbáni, számító és rosszindulatú pártszolgálatos pedofil katolikus egyházi bűnözőkkel (antikrisztusokkal, a titokzatos Nagy Babiloni Szajha ördögeivel) megpakolt Szent József Plébánia és Egyházközség.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM):
http://hirhatter.org

Az érintett személyekből és témakörökből: pedofília, katolikus egyház, szentszék, Horváth Mihály tér, riport, Nagy Sándor (Naleksz), prédikáció, Biblia, Jelenések Könyve, titokzatos Nagy Babiloni Szajha, ördögök, ateisták, keresztény, Jézus Krisztus, próféták, elmeprogramozás, ELF, HAARP, agyprogramozás, sugárzás, Józsefváros, Kocsis Máté, cigánygyűlölet, Orbán Viktor, Fidesz, szoptatószék, gyóntatószék, ügynökhálózat, ugatás, MMSZSZ, Magyar Máltai Szeretetszolgálat, ügynöktörvény, KDNP, Semjén Zsolt, Sátán, MSZ, szószék, gyerekszex, gyermekszex, Fazekas Mihály, plébánia, plébános, egyházközség, youtube, zsidógyűlölet, rasszizmus, fasizmus, Jobbik, Vona Gábor, nácizmus, orbáni papság, Adolf Hitler, II. Világháború, Dudko atya, Malakiás próféta, KGB, FSZB, Szovjetunió, perverzió, tömeggyilkos, koncentrációs tábor, házkutatás, lefoglalás, elkobzás, Tolnai utcai rendőrmaffia, BRFK, Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály, betiltás, Tóth Tamás budapesti szervkereskedő és kábítószerkereskedő rendőrkapitány, Mitrohin-akták, Molnár F. Árpád, Újszövetség, végidők jelei, homlokra sütött pecsét, elektromágneses hullámok, kvantumtechnológiák, kvantum-összefonódás, terrorizmus, rasszizmus.

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…
 
Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.