Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül előidéző médium.       A hirhatter.com orbáni és vona-fajú lefoglalásai és elkobzásai után az amerikai hirhatter.org címről.

   

ULTIMÁTUM MÉDIA: Elmebeteggé nyilvánították (Rácz Gábor László interjúja Varga Lászlóval, Bécsből) - Molnár F. Árpád (ELI) Cikkével

 

 

 

 

 

2012-03-03.
ULTIMÁTUM MÉDIA: Elmebeteggé nyilvánították (Rácz Gábor László interjúja Varga Lászlóval, Bécsből)
Az ULTIMÁTUM FILMJE BY
 - Rácz Gábor László (RGL)
(Az Ultimátum Multimédia roma alapító-főszerkesztője)
 - Varga László
(Politikai okokból elmebeteggé nyilvánított politikai üldözött)
Cikk:
 - Molnár F. Árpád
(HHMM-Cikk- és Oldalszerkesztő, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, Keresztyén, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja)
További terjesztés:
 - Angela Trianglar (Musica)
(Háttérproducer, Echelon-Tanú)
 - Emma Paradigma
(Háttérproducer, Keresztyén, Echelon-Tanú)
 - Nagy Sándor (Naleksz)
(Háttérproducer, Keresztyén, Echelon-Tanú)

 -
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!


[FELJELENTÉSKÉNT Postázva Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő, ingyenélő képviselői címeinek tömegeire! ÉLETRE-HALÁLRA AZ ORBÁNI FASIZMUS ÉS NÉPIRTÁS ELLEN, A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN!!! A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN!!!]

 


Elmebeteggé nyilvánították (Rácz Gábor László interjúja Varga Lászlóval, Bécsből) (Ha itt nem indul, az alábbi lejátszón is megtekintheti!)


Elmebeteggé nyilvánították (Rácz Gábor László interjúja Varga Lászlóval, Bécsből) (Ha itt nem indul, az alábbi lejátszón is megtekintheti!)


Elmebeteggé nyilvánították (Rácz Gábor László interjúja Varga Lászlóval, Bécsből) (Ha itt nem indul, a fentebbi lejátszók valamelyikén is megtekintheti!)

CIKK: Molnár F. Árpád (ELI):
A roma származású Rácz Gábor László (RGL) feltörekvő médiatevékenysége már kezdetektől átlagon felüli szemeket és tehetséget deklarált. Az eredetileg privát konfliktusai kapcsán a közéletbe tört RGL az első pillanatoktól a legjobb helyeken tűnt fel, és minden infrastruktúra és anyagi háttér nélkül fölöttébb figyelemfelhívó blogokat indított, közösségi oldalakon jelent meg, pénz híján pedig fényképezőgéppel filmriportokat készített. Egyre lényegre törőbb logikai adottságait, pártfüggetlenségét és bátorságát kiválóan deklarálja, hogy hamar riportot készített az MTV előtt éhségsztrájkoló Nagy Navarro Balázzsal, és már ezelőtt is azonnal meglátta: a Jövő A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Világkorszak-Váltó Leleplező Tevékenységében és Kapott Erejében rejlik. Megjelent továbbá az állami szervezésű, romák ellen elkövetett politikai gyilkosságok bírósági tárgyalásán, de összehoztuk olyan szövetségeseinkkel is, mint Náday Gyula, a Magyarországi Cigányok Demokratikus Szövetségének (MCDSZ) elnöke, aki a romagyilkossági tárgyalásokon legtöbbször megjelent roma címével is büszkélkedhet.

A hol Magyarországon, hol Ausztria fővárosában, Bécsben feltűnő Rácz Gábor László (RGL) ezúttal is trafált: egy a magyarországi szervezett rendőrbűnözés, ügyészbűnözés, bíróbűnözés és igazságügyi elmeszakértő-terrorizmus és tudatos, folytatólagos népirtás elől, az élete védelmében, a politikai gyilkosság elől Bécsbe menekült túlélővel, Varga Lászlóval (Született: Nak, 1957.04.04.) készített vágatlan filmriportot, melyben Rácz Gábor László operatőri tehetsége is feltűnik, pedig gyakorlata sincs.

A magyarországi szervezett orbáni, hende csaba-féle, valamint pintéri, vona gábori stb. terrorizmust és gátlástalan, ránézésre életfogytos bűnszervezeti politikai bűnözést eklatánsan példázza, hogy interjúalanya - Varga László - azon sokak közé tartozik, aki úgy nyilváníttatott elmebeteggé és rendeltetett állami kényszergyógykezelésre, hogy a 10 perces Filmriport első 2 percében már minden szakavatott és nem teljesen idióta azonnal megállapítja: teljesen ép elméjű, bármiféle elmezavarnak, pszichózisnak vagy szkizofréniának nyoma sincs, sőt(!), az olyan csekélység is, mint a szkizoid személyiségzavar is kizárt! (Az utóbbinak - szkizoid személyiségzavar - egyébként semmi köze az elmebetegséghez, a kényszergyógykezelés elrendelését pedig lehetetlenné teszi!) Sőt(!): az interjúalany Varga László értelmes; koherens és nyelvtanilag is helyes beszédkészsége átlagon felüli, gondolatai összefüggőek, tagoltak, rendszerezettek; logikailag koherens, egymásból következő, egységes egészt alkotnak!

Azaz itt is azonnal deklarált: az igazságügyi elmeszakértőt - amint a jogállam minimális, ismétlem: minimális(!) kereteit megteremtettük, az igazságügyi elmeszakértőt - és bűntársait azonnali házkutatásokkal előzetes letartóztatásba helyezzük, és a Btk. - részben - különös büntetőjogi kategóriájában foglaltak alapján életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtjuk!

Az a tény pedig, hogy magyarországon ilyen sok embert nyilvánítottak elmebeteggé, akik bármi módon kritizálták a közpénzen kitartott, parazita magyarbűnözés keresztapáit vagy súlyosan paranoid pszichopata, valamint kiemelten antiszociális, bűnöző alkatú pszichopata lakájait, azt is egyértelművé tette, hogy a Kádár-rendszerből átmentett, továbbá az 1990 óta kinevelt igazságügyi elmeszakértők bűnbandáját feltétel nélkül el kell fogni, és személyenként, egy-egy konkrét ügyüket előszedve, vagy az összes ügyet(!), az ÖSSZESET(!!!): e gyomorforgató, undorító, féktelen és abszolút kritikátlan és gátlástalan bűnbanda tagjait életfogytig tartó fegyházbüntetéssel kell sújtani, a szervezett terrorizmusra és gátlástalan politikai bűnszervezeti bűnöző, kinevelt tanítványaikkal és utódaikkal együtt!

Életünk árán is, A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN! A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN!
ÁMEN! ÁMEN!

Filmfelvétel: 2012.03.02., Bécs (Wien), Ausztria
Cikk és HHMM-Publikáció: 2012.03.03., Az ÚR szombatja, 8. kerület, Budapest, Hungary


--------
8., kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

*  *  *  *  *  *  *  *

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

Molnár F. Árpád és Soós József az "Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség" című 2009-es Hírháttér-filmben.HÍRHÁTTÉR - Ahol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád (Echelon-Tanú)/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

Jézus Krisztus2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok /Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
/Soós József "Titán" - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

Továbbra is várjuk azon ügynöki, illetve hazaáruló, alkotmányos rend elleni és nemzetközi terrorista, elektrosokkos, méreginjekciós, gyermekgyilkos, tömeggyilkos stb. jelentkezését és bizonyságtételeit feliratkozásra, akik kvázi, illetve totális ellenségei a Hírháttér keresztyén, emberjogvédő, ingyenes jogsegélyező, tanácsadó, életvédő, oknyomozó, tényfeltáró és Echelon-tanú tevékenységének. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a listákból halálbüntetés ellenében sem áll módunkban egyetlen nevet sem visszamenőlegesen eltávolítani, mert az történelemhamisítást jelent, továbbá a listában kizárólag megszállottan rosszindulatú és patológiás elemeket vettünk fel, akiknél a javulásra szinte valamennyinél totálisan 100%-os az esélytelenség.       (2009.11.10.)

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu

A HÍRHÁTTÉR születése
2007. július 15-én
.