Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

Villámlevél Pintér Sándornak a zsarolás útján irányított xv. kerületi rendőrkapitány és a Csóka János-féle rendőri terrorista bűnbanda tárgyában

 

 

 

2013-07-09. www.echelon8.org
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
(Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma, akit minden európai idők Legtöbb Echelon-Tanúja keresett meg a világ minden részéből!)

(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Az előzményekből:
2013-07-09. Portik Tamásnak írt levelet a HÍRHÁTTÉR: Pintér Sándor nem csak tömeggyilkos, de fenyegetés legalább fél Európára nézve! (KLIKK a Cikkre!)

2013-07-09. OPERATION PINTÉRINFO - Levél a belügyminiszter gyilkossági ügyeiről Galambos Ferencnek, Budapest XV. kerületi rendőrkapitányának (KLIKK a Cikkre!)

2013-07-09. Orbán bírósága eleve köztörvényes zárt tárgyalásra készült Pintér Sándor hírhedt rendőrbűnözője védelmében és a HÍRHÁTTÉR Kordokumentumai és Bűnügyi Bizonyítékai megsemmisítésére (Villámlevél a Fővárosi Törvényszék sajtóosztályának) (KLIKK a Cikkre!)

2013-06-29. A leghírhedtebb kilakoltató rendőrbűnözők pere lesz a Molnár F. Árpád ellen, mert tudósított egy idős asszony utcára dobásáról (KLIKK a Cikkre!)

2012-09-14. HÍRHÁTTÉR TV: Új kilakoltatás és nyíltan nácista letartóztatás a Pázmány utcában! - Kordokumentumfilm 2012
1. Kilakoltatás! Fidesz: Nem a pénze, a lakása kell!
2. Letartóztatni a Molnár F. Árpádot!
(Film, 51 perc 48.88 sec; KLIKK!)

2012-09-11. Molnár F. Árpádot megint őrizetbe vették fasizmus hamis vádjával, amikor a kormányrendőrök és a szintén közpénzes önkormányzatiak meglátták, hogy már megint egy életvédelmi esemény helyszínéről, újságíróként tudósít (Feljelentésként) (KLIKK a Cikkre!)Villámlevél Pintér Sándornak a zsarolás útján irányított xv. kerületi rendőrkapitány és a Csóka János-féle rendőri terrorista bűnbanda tárgyában
T. Pintér Sándor!


Haladéktalan és hathatós intézkedéseket várunk a BRFK XV. kerületi Rendőr-kapitányságának maffiája ügyében! Elfogadhatatlan, hogy egy rendőri vezetőkből álló multimilliomos bűnbanda megtorlással zsarolja az odahelyezett rendőrkapitányt, Galambos Ferencet, ha bármiben nem engedelmeskedik Csóka János alezredesnek, továbbá Csóka János osztályvezetőjének, valamint bűnbandájuk akaratának és köztörvényes, demonstratív bűntetteinek, amik az egész magyar rendőrséget lejáratták és le fogják járatni!

Az is elfogadhatatlan, hogy egy a banditizmussal és a totális, abszolút fokú szociopátiás pszichopátiával kérkedő, közpénzen kitartott rendőri banda, ami olyan ocsmány és minősíthetetlen, hogy a média nyilvánosságát annyira nem bírja, mint a 2006-os rendőrterrorista bűnözők - akik lányokat vetkőztettek meztelenre és fenyegették csoportosan az életüket -, egy ilyen szintű bűnöző hordalékbanda a belügyminisztériumi maffia olyan hírhedt ügyvédjével - Latorczai Ráhellel - járjanak újságírók és emberjogvédők ellen bíróságokra, ahol a cél a rendőrség által elkövetett bűnügyi bizonyítékok és kordokumentumok megsemmisítése, a jogvédők anyagi kifosztása, a hajléktalanok elleni megtorlások EU-ellenes, máshol színtisztán és nyíltan fasiszta fenntartása, biztosítása és kiterjesztése!

Megengedhetetlen, hogy egy rendőri bűnbanda - amilyen Csóka János és a kilakoltatásokban minden magyarok legutolsójaként minősített szociopátiás, mentálisan abszolút alkalmatlan beltenyész rendőri bűnöző horda - gyakorlatilag fogságban tartsa saját rendőrkapitányát! Messzemenő bizonyíték ez arról is, miféle utolsó bűnöző szociopata volt az a rendőrkapitány, aki a Tolna megyéből Budapestre helyezett mostani rendőrkapitányt, Galambos Ferencet megelőzte! Csak egy utolsó vérszívó parazita terrorista képes egy rendőri beltenyészetből ilyen ocsmány, undorító és minden társadalomból kivetni való disznóhányást és szemétdombot - amilyen a Csóka János-Latorczai Ráhel-féle rendőri tenyészet - kinevelni, felhizlalni, kitartani és mocskos útjára ereszteni, ahol szó szerint úton-útfélen a hányásukkal és okádásukkal, saját vizeletükkel és bélsarukkal fröcskölnek tele mindent, valamint saját vizeletükben és bélsarukban való kollektív fetrengésükkel és idióta gyűlölködésekkel vegyes agyalágyult röhögéseikkel találkozik mindenki, úton-útfélen!

Azonnal takarítsd el ezt a szemetet, amely a bűnüldözés semmiféle módjával nem volt hajlandó foglalkozni, bármivel kerestük meg őket, mert ők - demonstrálják abszolút egyhuzamban(!) - kizárólag a lakosság és a szegények elleni súlyosan patológiás és skizoid gyűlölködésekre, üldözésekre, a szociopátiával való abszolút magyar rekorder kérkedésekre és elkövetésekre, a gyilkosságok és a robbantásos merényletek teljes körű védelmére vannak - álláspontjuk szerint - általad fenntartva, hízlalva, nevelve és látványos disznómoslékkal tápolva éjjel és nappal!

Pintér Sándor! Amit Csóka János osztályvezetője és bandája a te mocskod szerinti ízlésnek nevez, ez a mocskod rád fröccsen és zubog vissza! Takarítsd el ezt az undorító, gyomorforgató, vérlázító, megbocsáthatatlan és eltussolhatatlan rendőrnek álcázott terrorista moslékhalmot, és ne pakolj ország-világ elé olyan hibbant, szociopata bűnözőket, akik még kamerák előtt sem képesek viselkedni, annyira - pszichiátriai szakkifejezés ez is, amit egy hibbant, kezdő pszichiáter vagy egy olcsó teszt is azonnal megállapít - súlyosan dekompenzált paranoid, összeférhetetlen és kritikátlan pszichopatákról és bűnöző alkatú pszichopatákról van szó!

Egyáltalán miféle rendőrségi szakvizsgálat az, ahol a szociopátiát és a bűnöző alkatú paranoid pszichopátiát ennyire súlyosan halmozó köztörvényes bűnözőket, mint Csóka János és bandája bármiféle alkalmassági vizsgálaton átengednek! Ha szépen előkotorjátok például a Molnár F. Árpád által kitöltött, a lakásában is olvasható, interkontinentálisan, a világ számos államában fő tesztként használt MMPI-teszt eredményeit és összehasonlítjátok Csóka János és osztályvezetője teszteredményeivel, akkor azt látod, Pintér, hogy ami a Molnárnál átlagos - mint a paranoid, a skizofrénia, a pszichopátia, a hisztéria, az alkoholizmusra való hajlam stb. skálája -, addig Csóka Jánosnál, főnökénél és embereinél a hisztéria, a pszichopátia, a paranoid skála, a skizofrénia, az alkoholizmusra való hajlam abszolút megemelkedett! Ahol azt látod, hogy a Molnár F. Árpád önzetlenség-skálája (altruizmus) az MMPI-tesztben - több száz érték közül - a legnagyobb, addig szociopata bűnözőidnél, mint Csóka János alezredes, valamint felmenő és lemenő közpénz-környezete esetében a Molnárral szemben abszolút inverz, és katasztrofálisan alulmarad az átlaghoz vagy az utcasöpredékhez képest is!

Pintér Sándor! Mégis hogyan képzeltétek?! Kiknél akartok ezzel az undorító, moslék hányadékkal, amiket a világra okádtatok, befutni vagy bevágódni?! Nincs az a kulturált közösség a Földön, ami ezt az undorító, mocskos piárú belügyi tenyészetet - veletek együtt - elfogadná, maximum ahol az elnök maga is önmagához méltó  disznótenyészetben, bélsárhányásban és moslékban szeret fürdeni, hemperegni és idióta vigyorral dagonyázni, amilyenek főnököd, Orbán Viktor tömeggyilkos, terrorista haverjai!

Nyilvánvaló, hogy az alkalmasságukat aláírók ellen is indokolt egy bűnügyi szakvizsgálat, teljes körű hazugságvizsgálattal, hiszen egyértelműen nyilvánvaló volt számukra, hogy rendőri szolgálatra abszolút alkalmatlan szociopata bűnözőket nyilvánítottak alkalmassá, akikben a rosszindulat és a bűnözési hajlam messze szorzatosan erősebb és aktívabb, mint a polgári lakosság legalább 95%-ában! Pintér! Mi a fenének ragaszkodni olyan féktelen és kritikátlan bűnözőkhöz, akik minden léptükben a te alkalmatlanságodat és szociopátiás, az Európai Unióból való teljes körű kizárást indokló tébolyodat bizonyítják!

2013.07.08., Budapest, Hungary!

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu