Vissza a főoldalra

HÍRHÁTTÉR
Hírek mögött a valóság
Elhallgatott hírek

BETILTOTT LAP!

Csaknem minden nap bővülő tartalommal, rádiós és filmes anyagokkal!
!ÍRJON ÉS NYISSON TOPIC-OT A HÍRHÁTTÉR ÚJ FÓRUMÁBAN!!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA - A világot irányító elmeuralmi Echelon-Rendszer világszintű leleplezésén keresztül a Világrendszer "összeomlását" és újraformálását közvetlenül okozó médium.

   

OPERATION PINTÉRINFO - Levél a belügyminiszter gyilkossági ügyeiről Galambos Ferencnek, Budapest XV. kerületi rendőrkapitányának

 

 

 

2013-07-09. www.echelon8.org
Forrás: Alsóörsi Hírhatár
(FELJELENTÉSKÉNT világszerte postázva - mint mindig - Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövettől és Ilan Mor izraeli nagykövettől kezdve Budapest összes rendőrkapitányságán át a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok sokaságáig, az FBI és más nemzetközi nyomozószerveknek, számos külföldi diplomáciai követségnek, több tucat magyar országgyűlési képviselőnek, Orbán Viktor és más miniszterelnökök címeire, belföldi és külföldi médiumokig és kormányszervekig, a legnagyobb magyar médiumoktól a vezető külföldi médiumok sokaságáig bezárólag stb.)


Az Alsóörsi Hírhatár Szerkesztőjének Előszava:
Molnár F. Árpád nyílt levele Galambos Ferencnek, a BRFK XV. kerületi rendőrkapitányának, melyben összefogásra szólítja föl a rendőrség képviselőit Pintér Sándor, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa megbuktatására. 

Tisztelt Galambos Ferenc BRFK XV. kerületi rendőrkapitány!
(A lényeg a 3. pontban olvasható!)

Kérem az illetékesektől és a szolgálati rendszerektől, hogy ezt a levelet továbbítsák az orosz FSB és a titkosszolgálatok részére személyi és szervezett eljárások, büntető akciók és politikai gyilkosságok szerinti mérlegelésre és az egyik oldal mentén történő döntés meghozatalára!

 

1. A mai bírósági tárgyalásról

Mint azt tudja, az Önnel való találkozásunk óta beosztottjai - Csóka János alezredes és osztályvezető főnöke - továbbra is kitartanak ama BM vonal mellett, hogy Csóka Jánosról és bandájáról szóló, az egész életükre egzisztenciális és büntetőjogi időzített bombaként ketyegő bizonyítékokat megsemmisítsük, ők pedig az állam és a kormány fedezékében továbbra is elkövethessenek bármilyen bűncselekményt civilek és a polgári lakosság ellen, úgy, hogy sem arcukat, sem nevüket ne lehessen nyilvánosságra hozni, akármennyi hang- és filmfelvétel készül morale insanitá, súlyosan pszichopátiás és szociopata, valamint sima köztörvényes bűntetteikről.

Csóka János és társai a bűncselekmények eltussolása és a lehető legteljesebb fedezékben történő folytatólagos biztosítása érdekében ma (2013.07.05-én) a Fővárosi Törvényszéken, Miskolczi Ambrusné bíró vezényletével - aki a Belügyminisztérium bűnbandája és gaztettei védelmében zárt tárgyalást rendelt el, a jegyzőkönyvet is hozzávetőleg hatszoros mennyiségben meghamisítva - teljes összefogásban arra törekedtek, hogy Csóka Jánosról és bandájáról minden bizonyíték eltüntetésre kerüljön. Beleértve azt, hogy ne kerüljön rögzítésre, hogy Miskolczi Ambrusné bíró - Csóka János alezredes és ügyvédje, Latorczai Ráhel bűnrészességével - a kihallgatási jegyzőkönyvet akként hamisította meg, hogy az általam gyakorlatilag pontokba szedve elmondottakból, amikor kb. 6 pontot adtam elő, jó, ha 1 pontot mondott aztán diktafonba.

Kirendelt védőről a részemre nem gondoskodtak, panaszomra vagy tanúvallomásomra - ahogyan a törvény rendeli, miszerint megszakítás nélkül előadhatom - semmiféle lehetőséget nem biztosítottak, az iratokat nem ismerhettem meg, a vád részleteiről semmit nem tudhattam meg, a totális törvényi és jogfosztás miatt a bűnözői kocsmává aljasult, Csóka János ügyvédje részéről egyszerre gyűlölködő és röhögcsélő tárgyalóteremből távozni voltam kénytelen. Miskolczi Ambrusné bíró - miközben a Fővárosi Törvényszék már előzőleg is rendszerszinten kényszerítette a sajtót, hogy az ügyben senki, semmiféle sajtóregisztrációt ne kérhessen és ne kaphasson - amint az általunk előre ledokumentált forgatókönyvnek megfelelően - mindenkit kizavarva - totálisan zárt tárgyalást rendelt el, a tanúk és a kamerák nélkül a tárgyalást azonnal kocsmaszintű bűnöző kuplerájjá aljasította le, ahol a törvényességnek és az emberi jogoknak már hűlt helye maradt. Ahogyan előre bejelentettük!

A zárt tárgyalás okát is - a terem kiürítése előtt - olyan indokban határozta meg, ami abszolút elfogadhatatlan, hiszen Csóka Jánosnak mind a neve, mind az arca és hangja nyilvános, a tárgyalás is nyílt tárgyalásként volt meghirdetve, a folyosón kinyomtatva volt olvasható Csóka János neve és a per tárgya stb. Soha életünkben nem találkoztunk olyannal, hogy zárt tárgyalást rendeltek volna el, nemhogy ilyen nyilvánvalóan leleplezett és nevében csekély súlyú ügyben, de semmiben, kizárólag amikor valamely fél pszichiátriai előzményeiről vagy eredményeiről volt szó. Pályafutásunk során soha nem is engedélyezett bíró zárt tárgyalást, semmiféle kérésre, semmiféle indokkal, nemhogy úgy, hogy egy látványosan, ránézésre súlyosan szociopata bűnöző ügyvéd azt, egy hírhedt rendőrbűnöző mellett üldögélve, vigyorogva és vihogva kérte, aztán a bíró - minden meghallgatást nélkülözve - azonnal hasra esve engedélyezte.


2. Csóka János ezen akciója is felsőbb utasításra történt.

A mai bírósági tárgyalás után, kapcsolataink közül órákon belül odaszóltak nekünk, hogy Csóka János alezredes az ellenünk szervezett mai akcióra ismét rendőrségi utasítást kapott! Mint azt Önnek (Galambos Ferenc rendőrkapitány) személyes találkozónkkor is elmondtam, volt rendőr ismerőseink is közlik, hogy a rendőrség az egy parancsuralmi rendszer, itt parancs nélkül senki nem léphet, pláne nem olyan ügyekben, amik - mint Csóka János és bandája botrányai - az egész XV. kerületi Rendőrkapitányságot gúny és megvetés tárgyává tették és fogják tenni és közvetlenül idézik elő Pintér Sándor és bandája bűnügyeinek és gyilkosságainak napvilágra kerülését.

Ilyen horderejű ügyekben - mint a kerületi kapitányság drasztikus és végleges presztízsvesztése, hitelvesztése, a rendőrség egész állományára nézve precedens értékű szociopátiás és súlyosan bűnöző alkatú pszichopátiás halmazati bizonyítvány, a kormány nemzetközi szintű, annak részéről szuicid szintű aláaknázása - egy rendőr vagy rendőri vezető kizárólag felső utasításra léphet fel. Csóka János ahhoz alosztályvezetőként és alezredesként is senki és semmi, hogy ennyi embert magával ránthasson, lejárathasson, egy egész rendőrbűnöző rezsimet látványosan ganéjba boríthasson! Ilyet egy ilyen eredetileg jelentéktelen figura, mint Csóka János közkatona, kizárólag felső rendőrségi vagy felső politikai utasításra követhet el!

Csóka János az ellenünk szóló megtorló és gyűlölettámadásokra - mint azt hálózatunktól megtudtuk - rendőrségi utasítást kapott, de azt közvetlenül nem a bosszúálló hírében álló és az önpusztító akciókra egyre inkább hajlamos Pintér Sándor adta. Közvetlenül nem!


3. Forró dróton Pintér Sándor gyilkosságairól. Összefogás a keresztapa megbuktatására.

Halmozottan nyilvános adat volt, hogy Csóka János és a XV. kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi kuplerája és emberjogi, rendkívül súlyosan és halmozottan szociopata anarchiája közvetlenül indukálja Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény legfőbb szervezője és eltussolója felbecsülhetetlen mennyiségű bűncselekményeinek, gyilkosságainak, robbantásos cselekményeinek stb. homloktérbe kerülését, nyilvánosságra hozatalát, nemzetközi hadszíntérre kerülését és Pintér Sándor elkerülhetetlenül kalkulálandó büntetőjogi bukásának vagy politikai gyilkosság útján történő likvidálásának relevanciáját.

Munkatársaimmal konzultálva úgy láttuk jónak, hogy ami sok hónappal ezelőtt az én fejemből pattant ki Csóka János, a részemre előre bejelentve jelentős botrányokat indukáló rendőrbűnöző vezető vonatkozásában, arra immáron megérett az idő. Nevezetesen arra, hogy egy Operation Pintérinfo vagy más nevű akciósorozat keretében én, Molnár F. Árpád forró ajánlatot tegyek arra, hogy mint olyan, aki már 1998-tól, részleteiben 2001 elejétől Európa-szerte nyomoztam Pintér Sándor bűntettei, gyilkosságai, robbantásos cselekményei stb. vonatkozásában, találkozva megannyi civillel, nem civillel, ukrán és orosz személlyel, rendőrrel és volt rendőrrel, élő és halott rendőrök és titkosszolgálati tisztek hozzátartozóival, volt olajosokkal és gyilkosokkal, kész vagyok a rendőrség és a titkosszolgálatok számára konkrét bűnügyi információkkal szolgálni Pintér Sándor bűnügyeiről, gyilkosságairól és bombarobbantásos cselekményeiről.

Az információk átadása a kezdeti szakaszban is kiterjedne Pintér Sándor, Dietmar Clodo pilisszentlászlói bombagyárossal és "részvényeseivel" való kapcsolatára, Leonyid Kolcsinszki barátja kapcsán több olyan merényletre, amit Pintér Sándor rendelt meg (személyesen találkoztam olyan személyekkel, akik közvetlenül Pintér Sándorral tárgyaltak le végrehajtásra került és máig eltussolt fegyveres és bombarobbantásos merényleteket), majd pedig számos olyan további, Pintér Sándor által szervezett bűncselekményre, amikről konkrét információkra vagy bizonyítékokra ezt követően fogok szert tenni.

Szerepem és pozícióm folytán én döntöm el - az általam nem ismertetett okokból kifolyólag -, hogy a Pintér Sándor részéről szervezett és befejezett életellenes cselekményekről és gyilkosságokról kinek vagyok hajlandó beszámolni.

Én mindannyiunk ellenségét és minden magyar ellenségét, Csóka János rendőr-alezredest választottam összekötő tisztnek. Mivel befejezett merényletekről és befejezett gyilkosságokról van szó, Ön pedig - Csóka Jánossal együtt - nagyon magas közpénz-fizetésekkel, folyamatosan hatalmas bőséggel ellátott rendőrtiszt, ezért nincsen mérlegelési lehetősége abban, hogy a gyilkossági ügyekről való információs és bizonyítási lehetőségek beszerzését megtagadja vagy engedélyezi, és Csóka János rendőr-alezredesnek kénytelen kiadni a parancsot arra, hogy velem, Molnár F. Árpáddal rendszeres vagy rendszertelen időközönként találkozzon Pintér Sándor bűntetteinek és befejezett emberöléseinek felderítésére.

Ugyanígy Csóka Jánosnak sincs lehetősége arra, hogy az emberi életek elsődlegességéhez és a nemzet biztonságához fűződő elsőrendű érdekkel szemben azt mondja, hogy vesszen minden emberölési ügy kiderítése, de ő bizony főrendőrként nem hajlandó gyilkossági ügyekről semmiféle információ vagy bizonyíték beszerzésére! Az emberéletek védelme nem közpénzfizetett rendőr-multimilliomosok kívánságműsora! A rendőr köteles - ahogyan az esküje szól - élete árán is szolgálni a polgári lakosság és az emberéletek védelme elsődlegességét! Azaz mindent nagyszerűen csináltak eddig, csak fordított előjellel! Abszolút a fordított oldalon!

Ideje átállni Pintér Sándor oldaláról az igazság, a törvény, a haza szolgálata, a nemzetbiztonság és az emberéletek védelme és mindhalálig való szolgálata oldalára, ahol nincs helye Miskolczi Ambrusnéknak, mindenféle vihogó ügyvédbőrbe bújtatott latroknak és a hallgatóság ellen is bírói hajtóvadászatot követelő ügyvédi ribancoknak!

Csóka Jánossal való informális találkozókra kizárólag a konvencionális módszerekkel adok lehetőséget. Én vagyok a tanú, én vagyok a koronatanú, és csakis így vagyok hajlandó Pintér Sándor bűntetteiről és gyilkosságairól információkkal és bizonyítékokkal - ráadásul állandóan frissülő adatbázissal - rendszeresen szolgálni! Ezen belül csak és kizárólag minden hivatali épületen kívül, autóban, parkban vagy más civil helyszínen, amit telefonon, majd ezt követően esetleg a találkozási helyszíneken egyeztetünk.

Az információk átadása kizárólag Pintér Sándor bűncselekményeit, valamint gyilkosságait érinthetik, semmi többet! Kvázi garantálom, hogy az Operation Pintérinfo akciósorozat új és új olyan információkkal vagy bizonyítékokkal fog szolgálni, amikhez azért jutok hozzá az eddigieknél is nagyobb mennyiségben, mert az akciósorozat megvalósításra került!


4. Befejezés.

BRFK XV. Kerületi Rendőrkapitánysága részéről talán soha, mióta tevékenykedünk, nem láttunk példát arra, hogy bűncselekmények nyomozásával vagy bűnügyek felderítésével foglalkoztak volna. Csóka János alezredes és alosztályvezető, valamint a xv. kerületi rendőri állomány részéről is kizárólag idős és beteg asszonyok, gyerekek, családok utcára dobásában, hajléktalanok, védtelenek és árvák üldözésében, a rendőrségi megtorló gyűlölettel és hitvány embertelenségükkel és pszichiátriai alkalmatlanságukkal kérkedve zaklatásában, újságírók, emberjogvédők, emberjogi aktivisták elleni kötekedésekben, utálkozásban, gyűlölködésben, kritikátlan és súlyosan patologikus, szociopátiás vigyorgásban és gyűlölködőn röhögcsélő kárörvendésekben, továbbá ezen gyűlölt és üldözött rétegek elleni erőszakos cselekményekben, bűncselekményekben és erőszakos elhurcolásokban tevékenykedtek.

Itt az idő, hogy az eddigi 100%-os fordított közpénzviselkedést tényleges bűnüldözésre cserélve az a közpénzmilliomos rendőri vezető, Csóka János, aki 2012-ben megkapta az év leghírhedtebb kilakoltató és kvázi vagy ténylegesen legszociopatább rendőrbűnözője címet, minden magyar rendőrök leghitványabbja és legutolsója helyéről akár első is lehessen.

Portik Tamás azt mondta Laborc Sándor NBH-igazgatónak az autóban, hogy "Az Isten neve Pintér Sándor". Pintér Sándor - zihálva értesülve az elhangzottakról, örök maffiatársával, Orbán Viktorral kéz a kézben - ezt és az egész beszélgetést államtitokká nyilvánította. A szentatya - azaz Pintér Sándor - és kvázi egyszülött fia - Orbán Viktor - úgy látta jónak, ha mindaz a gaztett, ami róluk elhangzott, államtitkot képez! Azonban a mi Atyánk nem Pintér Sándor és a mi Urunk nem Orbán Viktor! Nem vagyunk mi xv. kerületi rendőrbűnözők, sem vihogó ügyvéd idióta gengszterek, sem a bűntettekkel a BM-maffia és Kónya István főbíró, hírhedt keresztapa köztörvényes parazita védőszárnyai alatt élősködő bíróbűnözők!

Természetesen amennyiben az emberéletek védelmének és a nemzet biztonságának prioritása ellenében a gyilkossági ügyek felderítését megakadályozni törekszik akár Ön (Galambos Ferenc), akár Csóka János vagy bárki más, úgy büntető feljelentéssel vagyunk kénytelenek élni Önökkel szemben pozícióikból és a rendőrség állományából stb. való azonnali hatályú eltávolításukra, továbbá büntetőjogi felelősségük valamely bírósági úton történő, halmazati érvényesítésére!

Molnár F. Árpád, 2013.07.05.; Budapest, Hungary!

 

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.echelon8.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telefon: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…


 Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság
Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

 


Szabó György évente 20 milliárdos Sanoma-cége és vezetői leplezetlenül és folytatólagosan, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenségesek. Láthatóan élvezik a magyarság öngyilkos alantasságát és nyílt, bűnszervezeti anarchiáját.

 

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális fedő- és terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozilla Download Helper programmal és terjessze!):
 1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
 2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
 3. Titok - Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
 4. 2012 - Mielőtt Babilon összeomlott ;
 5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
 6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
 7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség - Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
 8. Az eltussolt repülőkatasztrófa - Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
 9. A Föld-del(eted) - Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok - Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt - Hírháttér kulcsfilmek

 

Az Info Rádiót és a BBC-t is magába olvasztott CEMP-csoport, Orbán, Pintér és orbánék terrorista, tömeggyilkos bűnbandái által üldözött, pl. az Indexen zsinórban betiltott életvédelmi filmjeink. Figyeljék, ahogy napi feljelentéseink és őket ért megkereséseink ellenére a CEMP-csoport és Orbán kimondottan az abszolút leplezhetetlen népirtásokért és tömeggyilkosságokért folytatott hajtóvadászatot! Világcsúcs!:
 1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
 2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus - Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
 3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
 4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
 5. Médiakartell minden népek irtására
 6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
 7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa - Gyűlöletháború az Emberiség ellen
 8. A keresztyénségtől Németh Sándorig - Passzív és aktív tömeggyilkosok
 9. Repülőrobbantások bejelentése ellen Vas megye terrorista főkapitánya, Halmosi Zsolt


A Háttérhatalom léte és technológiái, valamint az Emberiség helyzetének megértéséhez a HÍRHÁTTÉR-Világirodalomból:
A teljes Ringier médiamaffia-hálózat betiltotta! HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon - Meglátni a Pokol Kapuját... /Christian Crown - Fenyvesi Theresa - titok és Molnár F. Árpád/ (Film, 31 perc)

2008-11-02. Minden idők egyik, ha nem a legnagyobb UFO-inváziója (Fotókkal!) - Amit Babilon elvett, azt a Hírháttér visszaadja
/Molnár F. Árpád történelmi leleplezése/

2008-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Kollektív életálom - ismeretterjesztő film
/Molnár F. Árpád/ (Zene: Ennio Morricone: A Polip) (Film, 16 perc)

2008-12-26. Beszervezésem elő(zmé)nyei /Tánczos Krisztina (Tánczos Gábor nagynénje)/

2009-01-15. HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött /Molnár F. Árpád/ /Zene: 8 zeneszerzőtől/ (Film, 97 perc)

HÍRHÁTTÉR - Jézus KrisztusAhol a jövő életre kelt
2009-02-01. HÍRHÁTTÉR TV: DNS és foton, és a szörnyek istenné váltak /Christian Crown - Molnár F. Árpád/  (Film, 16 perc)

2009-05-14. HÍRHÁTTÉR TV: Bevezetés a Világ titkaiba
/Molnár F. Árpád/  /Zene: Alban Berg, Sir Edward Elgar, Lendvay Kamilló, Ligeti György, Reményi Attila/ (Film, 92 perc)

Orbán Viktornak való ajánlás helyett: 2009-05-23. A Cégen belülről: Az NBH és a hajdani Orbán-kormány soha, sehol, senki által nem publikált titkosszolgálati módszereiből és eszközeiből /Molnár F. Árpád/

2009-06-21. Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón /Molnár F. Árpád/

2010-03-12. HÍRHÁTTÉR TV: Egy zsidó Echelon-tanú vagy 10 millió magyar - Valerie B. Wolf, mi és a Háttérhatalom /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád(Film, 20 perc)

2010-03-17. HÍRHÁTTÉR TV: Illuminátusoknak programozták - Henry Kissinger, Brice Taylor és a millió dolláros bébik /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 17 perc)

2010-03-31. HÍRHÁTTÉR TV: Echelon-tanúk és Világkormány (Istenekké az ördögök között) (Film, 22 perc)

2010-04-04. HÍRHÁTTÉR TV: Programozott katonák (Andy Pero és a Montauk-fiúk) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc)

2010-04-15. HÍRHÁTTÉR TV: Szexrabszolga, titkos ügynök (A programozott Candy Jones és e rejtett világból) /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 23 perc) /Zene és hangeffektusok: Molnár F. Árpád/

2010-05-18. HÍRHÁTTÉR TV: Alapok és nanorobotok (Film: 12 perc; KLIKK!)

2010-07-30. HÍRHÁTTÉR TV: Kémnek és orvgyilkosnak programozva: Christine DeNicola Echelon-tanú /Varga Szibilla Anna - Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!) /Zene: Reményi Attila/

2010-08-06. HÍRHÁTTÉR TV: Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
(Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-08-30. HÍRHÁTTÉR TV: Akik mindig itt voltunk... - ISTENTŐL a holtak között /Molnár F. Árpád/ (Film, 20 perc; KLIKK!)

2010-09-22. HÍRHÁTTÉR TV: A világkormány titkaiból - Égi és földi követek, akik belülről ismerik... /Nagy Sándor "Naleksz" - Molnár F. Árpád/ (Film, 33 perc; KLIKK!)

2011-01-06. HÍRHÁTTÉR TV: Elmeprogramozás: Amerikai, zsidó vagy magyar média- és népminőség?
/Daria Rubinstein - Molnár F. Árpád/ (Film, 13 perc; KLIKK!)

2011-08-13. HÍRHÁTTÉR TV: A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 36 perc; KLIKK!)

2011-08-23. HÍRHÁTTÉR TV: Sziget 8 - A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (Forrásfilm, Kulcsfilm) /Molnár F. Árpád "ELI" - Angela Trianglar "Musica"/ (Film, 21 perc; KLIKK!)

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás - A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád "ELI") /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ (Film, 27 perc; KLIKK!)

2012-01-11. HÍRHÁTTÉR TV: Nincs Önálló Gondolat (NWO-Film 2012) /Molnár F. Árpád "ELI" - Nagy Sándor "Naleksz"/ (Film, 19 perc; KLIKK!)

2012-06-10. 18+! Embertelen és emberfeletti!: A Háttérhatalom és az illuminátusok szexuális szupertitkaiból /Molnár F. Árpád "ELI"/

2012-12-19. HÍRHÁTTÉR TV: Köztünk, akik belülről ismerik a Háttérhatalmat - Magyar és külföldi kormányfőkkel voltunk...
(Film, 24 perc ; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor - D-Day Dono/

2012-12-31. HÍRHÁTTÉR TV: Sugárzó Terrorizmus: CIA és KGB... - Christine DeNicola és a Molnár F. Árpád (ELI) Történetéből
(Film, 26 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/  /Zene: Molnár F. Árpád "ELI"/

2013-04-12. HÍRHÁTTÉR TV: HAARP és ELF - Az időjárás-irányítás alapjai
(Film, 15 perc; KLIKK!) /Molnár F. Árpád "ELI" - Domján Tibor/ /Music by: Molnár F. Árpád "ELI"/

Lap teteje

   

web counter
web counter

Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ)

Kapcsolat:
30/919-63-86
azoknezo@citromail.hu